APSOLUTNA POBEDA LISTA ZA NAPREDNI APATIN, PRIGREVICU I SONTU

PANČEVO, 7. avgust 2017. (TV Pančevo) – Na prvim izborima koji su se održali na teritoriji opštine Apatin po većinskom sistemu glasanja, liste koje je podržao Opštinski odbor Srpske napredne stranke Apatin, na izborima za savete mesnih zajednica ostvarile su apsolutnu pobedu porazivši sve protivkandidate u Apatinu, Prigrevici i Sonti.

Na osnovu još jedne istorijske pobede liste koju je podržao opštinski odbor SNS-a Apatin, budući sazivi mesnih zajednica će izgledati u sledećim sastavima: Apatin, Prigrevicu i Sontu predstavljaće svih 11, odnosno 9 kandidata koje su predložile liste za Napredne Apatin, Prigrevicu i Sontu. Protivkandidati u ovim mesnim zajednicama nisu osvojili dovoljan broj glasova niti za jednog člana mesne zajednice. Mesne zajednice Svilojevo, Kupusinu i Romsko naselje predstavljaće kandidati sa lista Zajedno za Svilojevo, Grupa građana „Za Kupusinu, za naše selo“ i Grupa građana „Za bolje romsko naselje“.

Opštinski odbor SNS-a Apatin se zahvaljuje svim članovima i simpatizerima stranke koji su na bilo koji način pomogli da se u opštini Apatin ostvari još jedan istorijski rezultat i ubedljiva pobeda.