Vesti

 

SRAMOTNO Đilas i "cenzus koalicija" DJB-Dveri VREĐAJU i TERAJU novinare, i redakciji Informera ZABRANJEN ULAZ

PANČEVO, 4. mart 2018. (TV Pančevo) – Dragan Đilas zabranio je večeras da novinari i predstavnici još nekoliko medijskih kuća uđu u njegov izborni štab na Dorćolu.

 

NEZVANIČNO: Srpska napredna stranka osvojila 45,2 odsto glasova u Beogradu

PANČEVO, 4. mart 2018. (TV Pančevo) – U 20 časova zatvorena birališta u Srbiji. Do 20 časova u Beogradu glasalo 51,19 odsto glasova. Informer saznaje da je lista “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd” osvojila 45,2 odsto glasova na 68 odsto obrađenog materijala. Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić stigao je večeras, 15 minuta pre 20 sati, u izborni štab te stranke.

   

"Bitipatibi" u Apolu

PANČEVO, 4. mart 2018. (TV Pančevo) – Prvi put u Pančevu nastupio je beogradski bend "Bitipatibi". Svoju muziku članovi benda su oklarakterisali kao indie/shoegaze/dream popa.

   

Suv vazduh ne podnose ni biljke

PANČEVO, 4. mart 2018. (TV Pančevo) – Biljke, kao sva živa bića, različito reaguju na vremenske i temperaturne oscilacije iziskujući adekvatnu negu. U zimskim uslovima i tokom grejne sezone, veoma je važno da se kućne biljke redovno orošavaju, ali na pravi način.

   

Slučaj malih boginja u pančevačkom vrtiću

PANČEVO, 4. mart 2018. (TV Pančevo) – Slučaj malih boginja potvrđen je prošlog meseca i u jednom pančevačkom vrtiću, objavio je Zavod za javno zdravlje Pančevo.

   

Policajci i vlasnik jednog čamca sprečili samoubistvo na Tamišu

PANČEVO, 4. mart 2018. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo saznaje, jutros oko 9 časova, ženska osoba, rođena 1979. godine pokušala je samoubistvo, tako što je ušla u Tamiš, pokušavši da se utopi, odnosno udavi.

   

PREDSEDNIK VUČIĆ GLASAO JUTROS, IZLAZNOST U BEOGRADU DO 19 ČASOVA – 48,8 ODSTO

PANČEVO, 4. mart 2018. (TV Pančevo) – U Beogradu su jutros u sedam sati otvorena birališta za lokalne izbore u glavnom gradu. Na izborima u prestonici pravo glasa ima 1.606.931 birač, a svi oni mogu da glasaju na 1.185 biračkih mesta, koja će biti zatvorena u 20 sati. Do 19 časova glasalo je 48,8 odsto birača. Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić glasao je danas, nešto posle 9. 15 časova, na biračkom mestu broj 27 u zgradi „Cepter internacional“ na Novom Beogradu. Vučić je na biračko mesto došao u pratnji ćerke Milice.

   

Hladnoća "oterala" kupce uprkos bogatoj ponudi

PANČEVO, 3. mart 2018. (TV Pančevo) – Zelena pijaca danas je funkcionisala uobičajeno. Ponuda je bila bogata ali nije bilo puno kupaca, a možda je razlog hladno vreme. Prodavci kažu da se još uvek najviše prodaje zimnica, ali i krompir, luk i pasulj.

   

Renoviranje Ekonomske škole

PANČEVO, 3. mart 2018. (TV Pančevo) – U Ekonomskoj školi „Paja Marganović“ u toku su radovi na renoviranju školskog nameštaja, opremanju kabineta i sređivanju dvorišta. Do kraja ove gosine bi trebalo i da se završi projektno-tehnička dokumentacija za stepenište.