Vesti

 

Obavezni redovni ginekološki pregledi

PANČEVO, 24. april 2017. (TV Pančevo) – Preventivni ginekološki pregled može da zakaže i izabrani lekar. Važno je da žene budu informisane i svesne koliko je značajno odlaziti na redovne preglede kod ginekologa.

 

"Škola bez nasilja" u Brankovoj

PANČEVO, 24. april 2017. (TV Pančevo) – Osnovna škola „Branko Radičević“ je od 2005. godine deo projekta Škola bez nasilja. Osim tima koji je formiran da bi se sprečilo nasilje, škola svakodnevno sprovodi aktivnosti, čiji je cilj da do nasilja ne dođe.

   

Sahranjena Violeta Blaga

 

PANČEVO, 24. april 2017. (TV Pančevo) - Danas je na pančevačkom Novom groblju sahranjena pesnikinja Violeta Blaga. Komemoracija povodom njene smrti održana je u Apolu. U prisustvu porodice od Violete su se oprostili prijatelji i poštovaoci Violetinog rada.

   

Prvi rezultati lokalnih izbora - SNS ubedljivo vodi

PANČEVO, 24. april 2017. (TV Pančevo) – Lista Srpske napredne stranke prema prvim rezultatima održanih lokalnih izbora ubedljivo vodi u Odžacima, Kovinu, Vrbasu i Kosjeriću. Ubedljiva pobeda SNS u Odžacima. Prema nezvaničnim podacima SNS je pobedila na izborima osvojivši 54,4 odsto glasova.

   

U Vrbasu napadnuti aktivisti SNS-a

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – Danas su u Vrbasu fizički napadnuti aktivisti Srpske napredne stranke uz pretnje, psovke i otimanje stranačkog materijala. Sedmorica nepoznatih osoba je nakon psovki fizički napalo dvoje budućih kandidata Srpske napredne stranke za odbornike Skupštine Opštine Drago Bjelić i Jelena Antić koji su iznenađeni i uplašeni ovim postupkom. Ovaj vandalski čin je prijavljen policiji koja je sprovela mere iz svoje nadležnosti.

   

Vučić čestitao Dan Vojske Srbije

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je, povodom Dana Vojske Srbije, čestitku ministru odbrane Zoranu Đorđeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Ljubiši Dikoviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

   

Dan Vojske Srbije

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – Povodom 23. aprila Dana Vojske Srbije, načelnik Generalštaba Ljubiša Diković, u pratnji komandanta Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane general majora Ranka Živaka i načelnika Uprave za logistiku, brigadnog generala Željka Ninkovića, položio je danas venac na Spomenik neznanom junaku na Avali.

   

Dušan Borković osvojio zlato u Bahreinu

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – Naš sugrađanin, automobilista Dušan Borković ostvario je veliki trijumf, pobedom u drugoj trci drugog vikenda TCR šampionata u Bahreinu i osvojio 25 bodova. Time je Borković ušao u istoriju kao prvi srpski vozač koji je trijumfovao na kružnim stazama u svetskim okvirima.

   

Pančevci na Republičkom takmičenju iz fizike briljirali

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – U Šapcu na 39. Republičkom takmičenju iz fizike osamnaestoro dece iz pančevačkih škola osvojilo je tri prva mesta, sedam drugih i četiri treća, dvoje učenika dobilo je pohvale.