Vesti

 

Vučić: SAD hoće da čuje i stav Beograda

PANČEVO, 10. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je zahvalio predsedniku SAD Donaldu Trampu, potpredsedniku Majklu Pensu i senatoru Ronu Džonsonu na tome što posle dosta vremena neko u SAD hoće da čuje i stav Beograda. Džonson je istakao da će američka administracija podržati i dati prostor predsedniku Vučiću da pronađe fleksibilno rešenje za kosovsko pitanje.

 

"Grejanje" uvodi međunarodne standarde radi štednje energije

PANČEVO, 10. septembar 2018. (TV Pančevo) – JKP "Grejanje" se energetski efikasno ponaša, kako prema građanima, svojim korisnicima, tako i prema resursima, kaže Zdenka Jokić vd direktora ovog preduzeća. Kako bi se što više štedeli energenti uvode se i međunarodni standardi, zahvaljujući kojim će biti moguće da se proširi solarno polje koje već postoji na Kotežu dva.

   

NIS: Tehnička škola „23.maj“ dobila savremenu ekološku laboratoriju

PANČEVO, 10. septembar 2018. (TV Pančevo) – U prisustvu predstavnika Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, lokalne samouprave i uglednih zvanica iz oblasti obrazovanja, danas je u „Tehničkoj školi“ otvorena ekološka laboratorija, opremljena zahvaljujući kompaniji NIS.

   

Novi vaterpolo klub u Pančevu

PANČEVO, 10. septembar 2018. (TV Pančevo) – Pančevo je dobilo novi vaterpolo klub. Proslavljeni srpski vaterpolista Nikola Rađen osnovao je VK „Vind sport“ i to baš u našem gradu.

   

Košutić smenjen sa mesta direktora ED Pančevo

PANČEVO, 10. septembar 2018. (TV Pančevo) – Kako RTV Pančevo nezvanično saznaje, Miomir Košutić smenjen je sa mesta direktora Elektrodistribucije Pančevo, podružnice EPS-a. Smenom Košutića, prekinute su višemesečne spekulacije o neophodnim kadrovskim promenama u ED Pančevo.

   

Vučić sa novoimenovanim ambasadorima

PANČEVO, 10. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Češke Republike Tomaša Kuhte i poželeo mu dobrodošlicu i uspeh u radu.

   

Odlična saradnja opština Opovo i Kovačica

PANČEVO, 9. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednici opština Opovo i Kovačica dr Zoran Tasić i Milan Garašević obišli su radove na asfaltiranju puta koji spaja Opovo i Debeljaču.Ovo je još jedan primer dobre saradnje između dve opštine.

   

Da li tradicionalni mediji gube trku u eri digitalizacije?

PANČEVO, 9. septembar 2018. (TV Pančevo) – U organizaciji „Color Press Communication“ Beograd je bio domaćin pete regionalne konferencije o trendovima u medijima i telekomunikacijama „Digital 2018“.

   

Na ivici ambisa smo, nestaćemo! Ubio nas je 20. vek, dajte da imamo normalan život

PANČEVO, 9. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, boravi danas drugi dan za redom na Kosovu i Metohiji. Vučić je posetu započeo obilaskom Kliničkog centra u Kosovskoj Mitrovici u 8.00 časova. Nakon toga usledeo je obilazak urbanističkog naselje "Sunčanu dolinu", nakon čega se predsednik zaputito ka mestu Banje. Tu je posetito domaćinstvo Milana Kovačevića, obišao predškolsku ustanovu i razgovarao sa meštanima. Za 12.00 sati zakazan je govor predsednika na trgu Šumadija u Kosovskoj Mitrovici, gde Vučić završava dvodnevni boravak na KiM.