Vesti

 

Dualno obrazovanje u Mašinskoj školi Pančevo

PANČEVO, 10. jul 2018. (TV Pančevo) – Mašinska škola Pančevo već nekoliko godina ima smerove koji su vezani za dualno obrazovanje. Prema rečima Nenada Dojčinovića, direktora škole i u budućoj ZF fabrici koja će početi sa radom u našem gradu biće posla za decu koja završe ovu školu.

 

Javni poziv za dodelu građevinskog materijala

PANČEVO, 10. jul 2018. (TV Pančevo) – Povereništvo za izbeglice grada Pančeva i Komisija za dodelu građevinskog materijala za rešavanje stambenih potreba izbeglica objavili su konkurs u okviru koga se može dobiti paket građevinskog materijala. U okviru ovog konkursa biće dodeljeno najmanje 8 paketa građevinskog materijala.

   

Najlepša bašta i balkon za 2018

PANČEVO, 10. jul 2018. (TV Pančevo) – U akciji „Zelenila“ za najlepšu baštu ove godine proglašena je bašta Gorana Stankića koji godina uređuje svoje ogromno dvorište. Ove godine komisija je epitet najlepši balkon dodelila Višnji Veličković.

   

Protiv direktora Doma "Srce u Jabuci" Milana Kisina podnete tri krivične i tri prekršajne prijave

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Posle kontrole budžetske inspekcije protiv direktora Doma „Srce u Jabuci“ Milana Kisina podnete su dve krivične i tri prekršajne prijave. Zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj krivičnu prijavu podneo je i Nadzorni odbor ove ustanove.

   

Nema mesta destrukciji

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Komentarišući kritike opozicije u vezi sa regulisanjem prostora Hipodroma Pančevo, šef odborničke grupe SNS Željko Sušec rekao je da vladajuća stranka prihvata svaku konstruktivnu kritiku, ali da destrukciju ne može da razume.

   

Vučić: Turska prijatelj i saveznik Srbije

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Redžep Tajip Erdogan položio u parlamentu zakletvu kao predsednik Turske. Na ceremoniji inauguracije oko 50 šefova stranih država i vlada, uključujući i predsednika Srbije. Aleksandar Vučić u Ankari imao niz bilateralnih susreta. Važno što Tursku imamo kao saveznika i prijatelja, rekao Vučić.

   

Skupština Grada: Imenovani novi direktori ATP-a i Arhiva. Usvojen rebalans. Opozicija ponovo ne čita materijal!

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Na 26. Skupštini grada usvojen je rebalans budžeta za 2018. godinu i prihvaćen predlog za regulisanje prostora Hipodroma Pančevo. Odbornici su imenovali Ivanu Rosić za predsednika Saveta za rodnu ravnopravnost, Mirka Rupića za vršioca dužnosti Istorijskog arhiva Pančevo a Bojana Bojanića za vršioca dužnosti ATP-a.

   

Vaterpolisti “Mladosti” bolji od "Jezera"

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) –Vaterpolisti kluba “Mladost” iz Pančeva na otvorenom bazenu na Strelištu ugostili su ekipu VK “Jezero” iz Bele Crkve u prvom kolu Letnje lige. U susretu ovih ekipa, domaćini su pobedili rezultatom 13:7.

   

"Radioaktivna Melodija Pančeva"

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Članovi benda RAMPA gostovali su na radiju Pančevo u emisiji “All i need is rock and roll” autora Branislava Đekovića Đeke. U emisiji se diskutovalo o daljim planovima benda, ali i o njihovom muzičkom ukusu.