Vesti

 

SNS: Radulović, Janković i Jeremić bez ikakavog plana i programa

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka saopštava da građani Srbije svakoga dana, kao i danas, imaju priliku da vide da su Saša Radulović, Saša Janković i Vuk Jeremić jedno te isto, prevaranti i lažovi, bez ikakvog plana i programa za Srbiju.

 

14. Međunarodni festival podvodnog filma u Kulturnom centru

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Tradicionalna izložba podvodne fotografije, otvorena je u Foajeu Kulturnog centra Pančeva. Tokom festivala, posetiocima će biti prezentovane egzotične fotografije morskih i okeanskih dubina profesionalnih i amaterskih autora iz zemlje i inostranstva. Festival traje do 27. marta.

   

Andrea Stojadinov najbolja u kategoriji do 48 kilograma

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Dzudistkinja pančevačkog „Dinama“ Andrea Stojadinov osvojila je zlatnu medalju na juniorskom Prvenstvu Srbije u kategoriji do 48 kilograma. Do zlatne medalje, Andrea Stojadinov stigla je kroz četiri borbe, koje je završavala za manje od minut, iponom.

Andrea je ove godine potvrdila i primat u svojoj kategoriji na domaćoj džudo sceni osvajanjem zlata na Prvenstvu države za kadete u februaru.

   

Zlato za Slavka Stanišića na Evropskom kupu u Francuskoj

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Na Evropskom kupu Francuske u Bordou, džudista Slavko Stanišić, osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji za veterane. U finalu Slavko Stanišić pobedio je francuza Pa Cea. Stanišić je posle Svetskog Kupa za veterane u Lilu obećao da će se sa ovog prvenstva vratiti sa zlatnom medaljom, što je i učinio. “Bio sam spreman i fizički i psihički za borbe, može se reći da sam ovakav ishod očekivao” rekao je Stanišić za Regionalnu RTV Pančevo.

   

Vučić: Više ulaganja u IT sektor

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) –Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će već ove godine biti upisano 700 studenata više na fakultete tehničkih nauka i da će taj broj stalno da se povećava, kako bi se poboljšao IT sektor. Mi ćemo ove godine, sem u naučno-tehnološki park, posebno uložiti novac u start-ap kompanije, da pomognemo IT sektoru i da povećamo izvoz softvera, rekao je Vučić tokom posete kompaniji Šnajder elektrik u Novom Sadu.

   

Rekonstrukcija Ulice 7. jula

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Tokom prošle nedelje započeti su radovi na rekonstrukciji Ulice 7. jula u Vojvici. Predviđeno je da ulica dobije savremeni asfalt, dve pešačke i bbiciklističke staze, savremenu javnu rasvetu, kao i 144 parking mesta. Vrednost radova je 122 miliona dinara, a finasirani su od strane Ministarstva privrede i Grada. Rok za završetak radova je 120 kalendarskih dana.

   

Grad sufinansira četvrti pokušaj vantelesne oplodnje

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Od ove godine Grad Pančevo sufinansira četvrti pokušaj vantelesne oplodnje za sve žene koje u 2017. ne navršavaju više od 44 godine. Tu spadaju i žene koje žele da ostvare tu mogućnost treći put, odnosno one koje su imale dva bezuspešna pokušaja o trošku države, a koje imaju između 42 i 44 godine.

   

Mihajlović: Počinje obnova dve operacione sale u Urgentnom centru

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović najavila je da će za desetak dana početi obnova dve operacione sale u Urgentnom centru u Beogradu. Ona je podsetila da je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture obezbedilo 260 miliona dinara za pripremu projektno-tehničke dokumentacije za sedam zdravstvenih institucija.

   

“Banat i Banaćani” u Gradskoj biblioteci

PANČEVO, 18. mart 2017. (TV Pančevo) - U Gradskoj biblioteci etnolog Nikola Vlajić održao je predavanje “Banat i Banaćani”, a povodom 24 godine od osnivanja Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Pančevu.