Vesti

 

MUP Pančevo u "Milenijumu" povodom utakmice

PANČEVO, 11. maj 2018. (TV Pančevo) – U skladu sa članom 52 Zakona o policiji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu snimaće i fotografisati košarkašku utakmicu između „Vršca“ iz Vršca i „Partizana“ iz Beograda, koja će se odigrati u nedelju 13. maja, u 20.30 časova u Sportskom centru „Milenijum“ u Vršcu.

 

Krivična prijava zbog prometa oružja i eksplozivnih materija

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetsedomogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

   

Vučić: Iskreno prijateljstvo Srbije i Kipra

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Vučić smatra da sa Srbijom niko ne može da razgovara jezikom ultimatuma i pretnji i da nam mimo međunarodnog javnog prava određuje da prihvatimo samo ono što je albanski interes. Anastasijadis je izjavio da je za Republiku Kipar jednostrano proglašena kosovska nezavisnost nezakonita.

   

Vučić i Bramerc o saradnji Srbije i Tužilaštva Mehanizma

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je glavnog tužioca Mehanizma za međunarodne krivične tribunale Serža Bramerca, koji je u poseti Beogradu radi priprema redovnog izveštaja za sednicu Saveta bezbednosti UN početkom juna.

   

Obeležavanje Dana pobede nad fašizmom

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – U Pančevu je i ove godine obeležen Dan pobede nad fašizmom, 9. maj, između ostalog i priredbom ispred Muzičke škole, u organizaciji udruženja Romaška, na kojoj su nastupile Mažoretkinje Pančeva i Kulturno-umetničko društvo “Stanko Paunović”.

   

Vučić: Pravosuđe je sporo, spremni smo da prihvatimo preporuke

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Srbija, kroz ustavne amandmane koji se odnose na pravosuđe, želi da obezbedi adekvatnu ravnotežu između nezavisnosti i odgovornosti sudstva, kako bi građanima bile obezbeđene efikasne i kvalitetne pravosudne usluge, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić, u susretu sa delegacijom Venecijanske komisije.

   

Vučić: BiH jedan od ključnih partnera u regionu

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa delegacijom Kolegijuma doma naroda i Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine sa kojima je razgovarao o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i evropskoj budućnosti dveju zemalja.

   

Donacija Pokrajine predstavnicima romske zajednice u Pančevu

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Predstavnici AP Vojvodine, donirali su romskoj zajednici sa teritorije Pančeva poklon – pakete koji sadrže namirnice i sredstva za higijenu.

   

Grad Pančevo subvencioniše priključenje domaćinstava na gasnu mrežu

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Grad Pančevo obezbedio je subvenciju, odnosno, deo sredstava za priključenje individualnih domaćinstava na gasnu mrežu. Zainteresovani građani dokumentaciju mogu da podnesu preko Uslužnog centra Grada Pančeva.