Vesti

 

Vučić: Budućem predsedniku Vlade ostavljam punu kasu

PANČEVO, 21. jun 2017. (TV Pančevo) – Danas Srbija izgleda mnogo drugačije u svakom pogledu, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za RTS. Ističe da budućem predsedniku Vlade ostavlja punu kasu. Vučić rekao da je ponosan na rezultate dok je bio premijer.

 

Saobraćajna nezgoda kod Aviv parka

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Kod Aviv parka na Sterelištu dogodila se saobraćajna nezgoda, gde je kako nezvanično saznajemo, vozač automobila marke Škoda, iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u jarak. Ekipa službe Hitne medicinske pomoći je izašla na teren i zbrinula povređenog, koji se trenutno nalazi u pančevačkoj bolnici.

   

Rampa za osobe sa invaliditetom u Gimnaziji

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Zahvaljući novcu koji je obezbedila Vlada Republike Srbije preko Ministarstva pravde, Gimnazija Uroš Predić dobiće novac za postavljanje rampe za osobe sa invaliditetom. Postavljanje rampe omogućiće učenicima u invalidskim kolicima da bez pomoći prate nastavu u svim kabinetima.

   

Srbija otvorila još dva poglavlja

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) –U pregovorima sa Evropskom unijom, Srbija je otvorila još dva poglavlja - poglavlje 7, koje se odnosi na prava intelektualne svojine, i 29 - o carinskoj uniji. Pregovori u okviru poglavlja 29 doprineće usklađivanju carinskih propisa Srbije i EU i dovesti do ukidanja carina za robu iz EU u trenutku kada Srbija uđe u članstvo Unije.

   

Počinje sezona kupanja na bazenu

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Na otvorenom bazenu na Strelištu u toku su završni radovi na uklanjanju balonke i pripremi bazena za sezonu kupanja. Otvoreni bazen počeće zvanično sa radom u petak, 23. juna, a cena ulaznica za građanstvo biće kao prošle godine.

   

Monodrama u dvorištu Narodnog muzeja

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – U Dvorištu Narodnog muzeja, Darko Markov, predstavio se pančevačkoj publici monodramom „Sumrak u bečkom haustoru“ urađenoj prema istoimenom romanu. Markov je pisac, glumac i producent ove predstave koja opisuje život jednog čoveka koji je otišao da živi i radi u Austriji. Predstava je odigrana 42 puta, kako u Austriji, tako i u Srbiji.

   

"Radost davanja" u Kulturnom centru

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Tradicionalna humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi „Radost davanja", biće održana sutra, u Kulturnom centru od 9 do 12 časova. Akciju "Radost davanja" dva puta godišnje organizuju Regionalna RTV Pančevo, Služba za transfuzju Opšte bolnice i Crveni krst.

   

Moguć upis u privatni vrtić

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Građani čija se deca nalaze na listi čekanja za upis u Predškolsku ustanovu „Dečja radost", ili su na listi čekanja za upis u vrtiće u osnovnim školama u naseljenim mestima, imaju pravo da danas i sutra podnesu prijavu za subvencionisani upis dece u privatnu predškolsku ustanovu „Kefalica", u Svetozara Miletića broj 17.

   

Otvoren pristup železničkoj stanici Prokop

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali, otvorio je pristup železničkoj stanici Prokop u sklopu druge razvojne faze projekta „Beograd na vodi“. Ujedno je apelovao na građane da zbog pojačanih gužvi zbog radova u Bulevaru oslobođenja koriste alternativne pravce kretanja. Siniša Mali dodao je da se trenutno bavi završetkom započetih investicija i da je siguran da će se sjajna saradnja između Beograda i Vlade Srbije nastaviti i sa budućom premijerkom, Anom Brnabić.