Vesti

 

Predsednik Srbije početkom iduće sedmice u poseti Kini

PANČEVO, 12. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće početkom iduće sedmice u poseti Kini, gde će učestvovati na Svetskom ekonomskom forumu, poznatijem kao „letnji Davos“.

 

Konkurs za Novembarsku nagradu

PANČEVO, 12. septembar 2018. (TV Pančevo) – Grad Pančevo poziva građane Pančeva, pravna lica i sve druge organizacije da predlože kandidate za NOVEMBARSKU NAGRADU GRADA PANČEVA, koja se tradicionalno dodeljuje povodom Dana grada.

   

Deo Pančeva bez signala TV Pančevo zbog kvara na satelitskim vezama

PANČEVO, 11. septembar 2018. (TV Pančevo) – Zbog kvara na satelitskim vezama deo građana koji prate program TV Pančevo od juče, ponedeljka 10. septembra nema signal TV Pančevo na svojim televizorima. Nase ekipe su na terenu i očekuje se da kvar bude otklonjen tokom sutrašnjeg dana, srede 12. septembra. Hvala na razumevanju.

   

Voda na kupalištima na Beloj Steni i u Ivanovu neispravna

PANČEVO, 11. septembar 2018. (TV Pančevo) – Zavod za javno zdravlje Pančevo vrši ispitivanje kvaliteta površinskih voda na Tamišu, Dunavu, Ponjavici, zatim na jezeru u Kačarevu, kao i u Ivanovu. Na osnovu poslednjeg uzorkovanja površinskih voda,koje obavio Zavod za javno zdravlje, zaključeno je da je za kupanje nije voda ispravna na Beloj Steni i Ivanovu rekla je doktorka Dubravka Nikolovski iz pančevačkog Zavoda za javno zdravlje.

   

Tehnološka revolucija presudna u izboru radijske publike

PANČEVO, 11. septembar 2018. (TV Pančevo) – Tehnološka revolucija ima značajan uticaj ne samo na izbor radijske publike, nego i na prenos i razmenu sadržaja. Kakva je sudbina u digitalnoj eri radija, RTV razgovarala je sa Majom Rakovic, predsednicom Udruženja radio – stanica Srbije.

   

Usvojen predlog za korekciju pojedinačnih i mesečnih karata

PANČEVO, 11. septembar 2018. (TV Pančevo) – Gradski većnici usvojili su predlog Nadzornog odbora ATP-a za korekciju cena pojedinačnih i mesečnih karata za učenike i studente, kao i za cene usluga Autobuske stanice počev od 1.oktobra,. Odluka o korekciji cena je doneta sa ciljem usklađivanja sa troškovima inflacije i tržišnim kretanjima porasta cena, a biće prosleđena Skupštini grada na usvajanje. Cene prevoza putnika u prvoj i drugoj i trećoj zoni nisu menjane od 2013. godine i po novom cenovniku, od oktobra bi trebale da budu uvećane u rasponu od 11.54 do 27.28 odsto i iznosiće 70,00, 120,00 i 145,00 dinara.

   

Uz vetropark "Alibunar" Srbija energetski nezavisna

PANČEVO, 11. septembar 2018. (TV Pančevo) – Belgijska kompanija "Elicio" završila je izgradnju vetroparka Alibunar koji se satoji od 21 turbine ukupne snage 42 MW. U projekat redan 80 miliona evra kompanija "Elicio" investirala je 80 miliona evra, dok je kreditom Svetske banke i komercijalnih banaka obezbeđeno 60 miliona evra. Vetropark svečano je otvorio Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike u Vladi Srbije.

   

Sin iskasapio oca usred porodične kuće u Beloj Crkvi

PANČEVO, 11. septembar 2018. (TV Pančevo) – Jutros je u Beloj Crkvi uhapšen muškarac J. Đ. (34), zbog sumnje da je ubio oca.

   

Vučić: Očekujemo Makrona u decembru u Beogradu

PANČEVO, 11. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje dolazak francuskog predsednika Emanuela Makrona u Srbiju početkom decembra.