Vesti

 

Bratislav Stoiljković najbolji u kuvanju riblje čorbe

PANČEVO, 9. avgust 2017. (TV Pančevo) – Na obali reke Nadel u selu nadomak Pančeva Starčevu, Udruženje sportskih ribolovaca Nadel organizovalo je humaniratnu akciju kako bi prikupilo novac za takmičenje dece u pecanju. U konkurenciji 12 takmičara, pobedu u kuvanju riblje čorbe odneo je Bratislav Stoiljković.

 

Andrea Stojadinov na Svetskom prvenstvu za kadete

PANČEVO, 9. avgust 2017. (TV Pančevo) – Džudistkinja pančevačkog Dinama Andrea Stojadinov otputovala je na Svetsko prvenstvo za kadete koje se održava u Čileu. Pre odlaska gostovala je u emisije Regionalne Radiotelevizije Pančevo „Kod Vajferta“, gde je rekla da je spremna za ovo veliko takmičenje i da će dati sve od sebe da ostvari nov uspeh.

   

Polena ambrozije sve više, ima vremena za zaštitu

PANČEVO, 9. avgust 2017. (TV Pančevo) – Pančevački Zavod za javno zdravlje registrovao je prve veće količine polena abrozije u vazduhu, na koje bi mogli da odreaguju svi oni koji su alergični. Najveće koncentracije polena ove korovske biljke očekuju se krajem avgusta i tokom tri nedelje septembra, pa je sada i pravo vreme za preventivno delovanje.

   

Neprijatni mirisi sa njiva

PANČEVO, 9. avgust 2017. (TV Pančevo) – Neprijatni mirisi, koji se u avgustu osećaju u Pančevu, po jednoj verziji dolaze sa njiva Poljoprivrednog kombinata Beograd, dok ima i onih koji smatraju da dolaze s neke druge strane. Najavljuje se da će ih biti do početka septembra, a sela su bar u nečemu u boljoj situaciji od Grada. U njima nema neprijatnih mirisa.

   

Žalba odlaže rekonstrukciju Internog, rešenje stiže za mesec dana

PANČEVO, 9. avgust 2017. (TV Pančevo) – Zbog žalbe jednog od ponuđača koji se javio na tender za rekonstrukciju Internog odeljenja bolnice u Pančevu, još uvek nije izabran izvođač i nisu započeti radovi. Slobodan Ovuka, direkor Opšte bolnice u Pančevu rekao je da očekuje da će republička komisija za javne nabavke u narednih mesec dana doneti konačnu odluku.

   

Vučić sa šefom UNMIK-a

PANČEVO, 9. avgust 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa Zahirom Taninom, specijalnim izaslanikom generalnog sekretara Ujedinjenih nacija i šefom Misije UN na Kosovu i Metohiji.

   

Vučić: Ne greši samo onaj ko spava

PANČEVO, 9. avgust 2017. (TV Pančevo) – Samo onaj ko spava ne greši, jedna je od važnijih "zapovesti" osnivača "Ikee" i poziv da batalimo jastuke na kojima sanjamo o bezgrešnom društvu i bezgrešnim kompanijama, i da se otvorenih očiju, budni, bacimo na posao, svesni da ćemo u tom poslu i pogrešiti, ali i da je spavanje svakako najveća greška našeg doba i naših života, istakao je predsednik Aleksandar Vučić u autorskom tekstu povodom početka rada te švedske kompanije u Srbiji.

   

Vučić uputio telegram saučešća predsedniku Kine

PANČEVO, 8. avgust 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Kine Si Đinpingu povodom zemljotresa koji je pogodio tu zemlju.

   

Turnir ragbi veterana u Starčevu

PANČEVO, 8. avgust 2017. (TV Pančevo) - U Starčevu je održan turnir ragbi veterana koji su povodom seoske slave, Ognjene Marije, organizovali veterani ragbi kluba „Borac“. Turnir je organizovan po osmi put, a učestvovalo je sedam ekipa iz više gradova Srbije.