Vesti

 

Klizavi trotoari doneli više posla ortopedima

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Sneg i klizavi trotoari napravili su više posla i lekarima Hitne pomoći. Tokom prethodnih dana, intervenisali su na javnim mestima zbog povećanog broja padova sugrađana na ledu. Posle ukazane hitne pomoći, sve pacijente su odvozili i u Bolnicu na ortopedski pregled.

 

Normalizovan pritisak vode u Kačarevu

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) - Stanje u kačarevačkom vodovodu je vrlo dobro. Za sada ima primedbi samo od stanara jedine zgrade sa više spratova u selu zbog malog pritiska. Prema rečima nadležnih iz Vodovoda, danas je podignut pritisak vode, a ukoliko ima nezadovoljnih, oni će morati da nabave uređaj za podizanje pritiska vode.

   

Zimska služba spremna za novi sneg

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) - Zimska služba u Pančevu zbog najavljenih padavina ne očekuje veće probleme, a u slučaju da bude poledice na kolovozu, putevi će biti očišćeni i posuti solju.

   

Hitan sastanak Vučića i Mogerini

 

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je u Davosu imao sastanak sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini.

   

Vučić: Mir i stabilnost glavni ciljevi Vlade Srbije

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu da su mir i stabilnost glavni ciljevi njegove vlade.

   

Hitan sastanak Vučića i Mogerini u Davosu

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić imaće danas hitan sastanak sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini u Davosu. Očekuje se da će teme razgovora biti vezane za najnovija dešavanja na relaciji Beograd-Priština. Ovaj sastanak nije bio planiran, već je jutros hitno dogovoren za 14.30 sati.

   

Vučić danas u Davosu sa medijima i kompanijama

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić nastavlja danas učešće na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu kao i seriju susreta sa vodećim svetskim državnicima i prvim ljudima najznačajnijih ekonomskih institucija na marginama foruma.

   

Vučić:Srbija želi mir i stabilnost na balkanu

PANČEVO, 17. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio u Davosu da su mir i stabilnost najvažniji i da je u tom smislu spreman i na uspostavljanje "vruće linije" Beograd - Priština.On je rekao da je imao mnogo bitnih razgovora za Srbiju na Svetskom ekonomskom forumu sa predsednikom Kine Si Đipingom i odlazećim potpredsednikom SAD Dzozefom Bajdenom, ukazujući da sastanci sa njima predstavljaju veliku čast za Srbiju.

   

Pančevci uspešni na takmičenju iz programiranja

PANČEVO, 17. januar 2017. (TV Pančevo) – Takmičenje iz progamiranja koje je održano u Beogradu, bio je izazov za Antonija Ankaicana i Nikolu Pavlova, đake Elektrotehničke škole “Nikola Tesla”. Oni su učestvovali u dve ekipe, od kojih je Antonijeva ekipa osvojila drugo, a tim Nikole Pavlova šesto mesto.