Vesti

 

U Jabuci obeležen Međunarodni dan žena na selu

PANČEVO, 15. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U selu Jabuci je tamošnje Udruženje žena “Zlatna jabuka” organizovalo prodajni bazar u okviru Međunarodnog dana žena na selu. Žene sada bolje žive na selu nego što je to bio slučaj ranije, ali se druže i organizuju brojne manifestacije.

 

Sve spremno za vađenje čamaca iz Tamiša

PANČEVO, 15. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Jesen je period kada se polako prestaje sa sportskim ribolovom. To je i vreme kada treba čamce „izvaditi“ i pripremiti za zimu. U Udruženju sportskih ribolovaca i nautičara „Tamiš“ sve je spremno za taj posao, iako vlasnici čamaca nisu u većem broju krenuli u sređivanje čamaca. Razlog za to je verovatno to što nas i narednih nekoliko dana očekuje toplo vreme, pa bi svi želeli da ga iskoriste za izlazak na vodu.
   

PIO Fond čeka studentske potvrde

PANČEVO, 15. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Studenti, korisnici porodičnih penzija neophodno je da Fondu PIO dostave školske potvrde za školsku 2017/18 do kraja oktobra da ne bi došlo do privremene obustave isplate penzija.
   

RK "Dinamo" u utorak dočekuje "Celje pivovarna Laško"

PANČEVO, 15. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U 6. kolu regionalne SEHA Gazprom lige rukometaši „Dinama“ igraju na domaćem terenu protiv ekipe „Celje pivovarna Laško“. Meč se igra u Hali sportova u utorak, od 19 sati.

   

Pančevu 15 miliona od NIS-a

PANČEVO, 14. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Kompanija NIS objavila je rezultate konkursa "Zajednici zajedno". Pančevu je opredeljeno 15 miliona dinara, i to:

   

PIO: Potvrda studenata o upisu godine do 25. oktobra

PANČEVO, 14. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Republički fond PIO pozvao je studente, korisnike porodičnih penzija koji su to pravo ostvarili po osnovu školovanja na visokim školama ili fakultetima da do 25. oktobra dostave nadležnim filijalama tog fonda potvrde o upisu nove školske godine. Kako je saopšteno iz Fonda PIO, potvrda treba da ima matični broj roditelja čija se penzija koristi, a mogu se doneti lično ili poslati poštom.

   

Preventivni pregledi u Bolnici za sve građane

PANČEVO, 14. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Lekari pančevačke Bolnice sutra, 15. oktobra, od 8 do 16 sati organizuju još jednu akciju preventivnih pregleda za sve građane. Pored ultrazvučnog pregleda abdomena i male karlice, muškarcima će biti uzeta krv i za određivanje tumor markera prostate, dok će lekari Službe za zdravstvenu zaštitu žena u prostorijama Doma zdravlja obavljati ginekološke preglede.

   

Svetski kup u dečjem fitnesu

PANČEVO, 14. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U Kulturnom centru Pančeva ovog vikenda se održava Svetski kup u fitnesu i bodibildingu. Prvi dan bio je rezervisan za dečji fitnes, i ovo je bio prvi put da se "Fit kid" takmičenje održava u Srbiji.

   

Vulin: Snažna i zadovoljna vojska garant samostalnosti

PANČEVO, 13. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U Centru za obuku i usavršavanje podoficira u pančevačkoj kasarni „Narodni heroj Stevica Jovanović“ održana je danas vojna svečanost na kojoj je u prve podoficirske činove promovisano 125 slušalaca 10. i 11. klase, najboljih profesionalnih vojnika Vojske Srbije.