Vesti

 

Upisani svi pančevački maturanti

PANČEVO, 12. jul 2018. (TV Pančevo) – U prvom upisnom krugu za srednje škole 53. učenika bilo je neraspoređeno . U drugom krugu sva deca su upisana u četiri škole: U Kovinu, u "Ekonomskoj" školi u Alibunaru i u „Građevinskoj“ i „Brodarskoj“ školi u Beogradu, za TV Pančevo kazala je mr Tatjana Božić, većnica za obrazovanje.

 

Vučić i Tači u Briselu 18. jula

PANČEVO, 12. jul 2018. (TV Pančevo) – Nova runda dijaloga predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog predsednika Hašima Tačija održaće se u sredu 18. jula, saopšteno je u Briselu.

   

Antić: Azotara zbog gubitaka ide u stečaj

PANČEVO, 11. jul 2018. (TV Pančevo) – Pančevačka Azotara i pored svih pokušaja da se poveća efikasnost i smanje troškovi ulaznih sirovina, ne uspeva da ostvari pozitivne rezultate zbog čega će biti sproveden stečaj, izjavio je danas ministar rudarstva i energetike Aleksandra Antića.

   

Privreda i obrazovanje na istom zadatku

PANČEVO, 11. jul 2018. (TV Pančevo) – U Regionalnoj privrednoj komori Južnobanatskog okruga u Pančevu, direktor pančevačke Mašinske škole, Nenad Dojčinović i predstavnici 11 malih i srednjih preduzeća, potpisali su ugovor o saradnji po modelu dualnog obrazovanja.

   

Ravna stopala - odgovornost roditelja

PANČEVO, 11. jul 2018. (TV Pančevo) – Ravna stopala su veoma čest problem zbog koga roditelji potreža pomoć lekara. Ukoliko se dete bavi sportom problemi ravnoh stopala često se otkriju prilikom sistematskih pregeda.

   

Rekonstrukcija pančevačkog pristana

PANČEVO, 11. jul 2018. (TV Pančevo) – Radovi na gradskom pristanu, koji su otpočeli u maju ove godine bliže se kaju. Kompletna rekonstrukcija obuhvata postavljanje rasvete, video nadzora, ugrađivanje ojačanih mostova za prilaz, kao i farbanje zaštitne ograde.

   

Akcija MUP i BIA: Uhapšen vlasnik "Beotoka"

PANČEVO, 11. jul 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije, uhapsili su M. D. (1966), Z. T. (1961) i S. B. (1964), odgovorna lica privrednih društava ''METAL-CINKARA'' d.o.o. iz Inđije, ''BEOTOK'' d.o.o. iz Pančeva i ''MESOPROMET'' d.o.o. Pančevo, kao i S. P. (1970), zaposlenog u privredom društvu ''BEOTOK'', zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo unošenje opasnih materija u Srbiju i nedozvoljeno prerađivanje, odlaganje i skladištenje opasnih materija.

   

TAČNO PRE 3 GODINE SU NAPALI VUČIČA U POTOČARIMA: Još nema okrivljenih za pokušaj ubistva!

PANČEVO, 11. jul 2018. (TV Pančevo) – Aleksandar Vučić napadnut je 2015. godine posle komemoracije žrtvama zločina u Srebrenici. Još uvek niko nije odgovarao za taj napad.

   

Dušane,čijim parama je finansirana kampanja Vuka Jeremića?

PANČEVO, 10. jul 2018. (TV Pančevo) – Odmah po preuzimanju vlasti, Dušan Petrović počeo je sa urušavanjem svake i najmanje medijske slobode u Šapcu (zato je valjda tako velika i nebulozna priča njegovih pamfletista o slobodi medija). Najpre je nastradao nedeljnik „Glas Podrinja“, osnovan 1944. godine, a čiji je osnivač bila opština. Njega su 2007. kupili jedan građevinski preduzimač i jedan pop, a kada je 2013. poništena privatizacija list je za 180 hiljada evra kupio Nenad Živanović, Šapčanima poznat po tome što je njegova firma gradila šabački bazen za 300 miliona dinara. Tom privatnom listu šabačka vlast opredelila je ove godine 7.300.000 dinara. Za te pare u novinama uspeva sve što vlast radi, i malo više, za svaki slučaj. Njima su, kao i televiziji, rekli jasno: Dok smo mi tu i vi postojite.