Vesti

 

"Zelenilo" brine o Ponjavici

PANČEVO, 6. mart 2018. (TV Pančevo) – Članovi Gradskog veća usvojili su predlog JKP "Zelenilo" da kao upravljač Parka prirode "Ponjavica" ovo preduzeće obavlja tu funkciju bez ostvarivanja dobiti.

 

Kiselina iz progutane baterije pogubna

PANČEVO, 6. mart 2018. (TV Pančevo) – U poslednjih mesec dana zbrinuto je čak troje dece na Odeljenju za uho, grlo i nos Opšte bolnice zbog gutanja baterija iz igračaka. Najopasnije je kada kiselina iz baterije iscuri - posledice mogu biti pogubne, napominje doktor Veljko Božić.

   

Lončar: Nema opasnosti od poplava u Južnom Banatu

PANČEVO, 6. mart 2018. (TV Pančevo) – Topljenje snega, praćeno novim padavinama, dovelo je do podizanja nivoa voda u određenim delovima Srbije i tom povodom održan je sastanak Operativnog tima zaduženog za vode Južnobanatskog okruga i načelnice Danijele Lončar. Posle sastanka je istaknuto da stanovnicima ovog okruga ne prete opasnosti od poplava.

   

Vučić sportistima: Država uz vas, u Tokiju 12 medalja

PANČEVO, 6. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upriličio je jutros prijem za dvoransku svetsku prvakinju u skoku u dalj Ivanu Španović i članove reprezentacije Srbije u streljaštvu koji su krajem februara osvojili šest medalja na Evropskom prvenstvu.

   

Andrea Stojadinov prvakinja države

PANČEVO, 5. mart 2018. (TV Pančevo) – Na seniorskom Prvenstvu Srbije održanom u Zrenjaninu, džudistkinja pančevačkog Dinama, Andrea Stojadinov osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 48kg.

   

Potvrđen prvi slučaj malih boginja u pančevačkom vrtiću

PANČEVO, 5. mart 2018. (TV Pančevo) – Potvrđen prvi slučaj obolevanja jednog deteta od malih boginja u vrtiću „Kolibri“ustanove Dečija Radost .Dete koje je obolelo nije bilo vakcinisano i nije inficirano na teritoriji Južnog Banata. Posle ovog slučaja nije bilo oboljevanja od malih boginja u vrtićima ove ustanove.

   

Orio se "Đurđevdan" na Siciliji

PANČEVO, 5. mart 2018. (TV Pančevo) – Članovi ansambla Kulturno umetničkog društva "Abrašević" iz Pančeva otputovali su na Siciliju gde predstavljaju Srbiju na Međunarodnom festivalu folklora koji se održava u gradu Agriđento.

   

Rođendanske čestitke Vučiću uputili svetski zvaničnici

PANČEVO, 5. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas mnogobrojne rođendanske čestitke svetskih zvaničnika, kao i članova diplomatskog kora akreditovanih u Beogradu, saopštila je predsednikova Služba za saradnju s medijima.

   

Vučić proglasio ubedljivu pobedu

PANČEVO, 4. mart 2018. (TV Pančevo) – Danas je bio dobar dan u više gradova u Srbiji gde su građani u demokratskoj atmosferi birali svoje predstavnike, uprkos prljavoj kampanji nekih iz opozicije - rekao je predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.