Vesti

 

Šešelj: Jeremić lopov, Janković kompromitovan ubistvom

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj poručio je da su pojedini opozicioni kandidati, kao što je Vuk Jeremić, opljačkali državni novac, zatim da su iz njihovih oružja, ginuli ljudi, što se vezuje za Sašu Jankovića i ocenio da će građani Srbije prepoznati novu obmanu bivšeg DOS-ovskog režima.

 

SNS: Gde je izinjenje Aleksandru Vučiću?

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) –Služba za informisanje Srpske napredne stranke saopštava da smo pokušali da izbrojimo koliko puta je bilo ko od novinara, medijskih udruženja, narodnih poslanika, političara, bilo ko od predstavnika civilnog sektora, osudio najbliže saradnike Saše Jankovića koji su upućivali, prethodnih dana, najmonstruoznije pretnje i širili govor mržnje.
   

Etički principi isti za sve

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Reagujući na izjavu Milenka Jovanova, u kojojoptužuje Natašu Jeremić, Aleksandar Vučić se izvinio njoj lično i građanima Srbije. Javno je to uradio poručivši da neće dozvoliti napade na porodice opozicionih kandidata, ocenio je politički analitičar Milovan Balaban.

   

Vučić: Ponosan sam što je NCR u Srbiji

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Vučić prisustvovao je danas sastanku sa predstavnicima američke kompanije NCR na kome je potpisan ugovor po kome će NCR u Srbiji otvoriti još 1.500 radnih mesta u naredne tri godine. Vučić je rekao da NCR počinje da gradi kampus na Novom Breogradu koji bi trebalo da bude završen za 18 do 24 meseca.

   

Vučić: Zaštitiću i Natašu Jeremić

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas se na konferenciji u Vladi Srbije oglasio i povodom obraćanja javnosti Nataše Jeremić, supruge predsedničkog kandidata Vuka Jeremića.

   

KAD ĆE JEREMIĆ DA SE IZVINI: Vuk uputio niz uvreda na račun Vučićeve porodice i NIKOM NIŠTA

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Vuk Jeremić bazira čitav svoj kampanjski program na uvredama protivkandidata za predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice.

   

SKANDAL NA KONFERENCIJI NATAŠE JEREMIĆ! Novinarima nisu dali da uđu

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) –Na konferenciji koju je održala Nataša Jeremić pojedinim medijskim kućama koje su želele da prisustvuju bio je zabranjen ulaz na konferenciju.

   

Vučić sa Flekenštajnom: Srbija faktor mira na Zapadnom Balkanu

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa poslanikom Evropskog parlamenta Knutom Flekenštajnom.Premijer Vučić je Flekenštajnu, inače potpredsedniku Progresivne alijanse socijalista i demokrata u Evropskom parlamentu, zahvalio za podršku te političke grupe evropskom putu Srbije.

   

Uhapšen višestruki razbojnik u centru grada

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, brzom i efikasnom akcijom, neposredno nakon izvršenog razbojništva u trgovinskom objektu u centru grada, uhapsili su sugrađanina osumnjičenog da je izvršio ovo krivično delo.