Vesti

 

Vučić u utorak na poslovnom forumu u Diseldorfu

PANČEVO, 12. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će u utorak 15. maja, u Diseldorfu, učestvovati na poslovnom forumu Srbija - Severna Rajna-Vestfalija, gde će razgovarati sa nemačkim investitorima i predstaviti mogućnosti za ulaganje u Srbiju.

 

"Kod šejtana ili jedna dobra žena"

PANČEVO, 12. maj 2018. (TV Pančevo) – U Kulturnom centru Pančevo održana je konferencija za novinare povodom premijere predstave "Kod šejtana ili jedna dobra žena" Sanje Savić. Predstava je rađena u koprodukciji Kulturnog centra Pančeva i Ustanove kulture "Vuk Stefanović Karadžić" iz Beograda. Predstava će premijerno biti prikazana u našem gradu u četvrtak, 17. maja.

   

Danski ambasador u Zmajevoj školi

PANČEVO, 12. maj 2018. (TV Pančevo) – Osnovnu školu "Jovan Jovanović Zmaj" posetio je danski ambasador kako bio čuo šta su deca naučila o njihovoj zemlji. Povod njegovog dolaska u Pančevo je 7. BUDI, čiji je Danska pokrovitelj.

   

Kontrola namirnica životinjskog porekla u Veterinarskom institutu

PANČEVO, 12. maj 2018. (TV Pančevo) – Imajući u vidu visoke temperature predstavljaju rizik za bezbednost hrane, a tako i zdravlje konzumenata, ekipa RTV Pančevo posetila Veterinarski institut i razgovarala sa Vladanom Đurkovićem, specijalistom za higijenu namirnica životinjskog porekla.

   

Predsednik Srbije GLAVNI JUNAK moskovske parade: PUTIN I VUČIĆ SPREČILI TIHO OTIMANJE KOSOVA

PANČEVO, 12. maj 2018. (TV Pančevo) – Ruski i srpski predsednici Vladimir Putin i Aleksandar Vučić zajedničkim nastupom na Paradi pobede u Moskvi sprečili "tiho otimanje Kosova", procenjuje glavni urednik "Novog standarda" Željko Cvijanović.

   

Vučić se izjasnio o deklaraciji SPC: Pročitao sam više puta, ali nisam video šta je rešenje

PANČEVO, 12. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u deklaraciji SPC o Kosovu nije video šta je rešenje. On je ocenio da je stav crkve, nerealan u suštini, jedna "nova okolnost i teška novost".

   

Preventivni u OŠ "Bratstvo jedinstvo"

PANČEVO, 11. maj 2018. (TV Pančevo) –Povodom Međunarodnog dana fizičke aktivnosti Preventivni centar Doma zdravlja organizovao predavanje za učenike OŠ „Bratstvo Jedinstvo“ i preventivnew preglede za zaposlene.

   

Dan davalaca krvi

PANČEVO, 11. maj 2018. (TV Pančevo) –Danas se širom Srbije obeležava Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi. Na Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi, stručnjaci poručuju da trenutno ima dovoljno davalaca, ali da je neophodno da se njihov broj ne smanjuje, naročito pred letnju sezonu.

   

Dan medicinskih sestara

PANČEVO, 11. maj 2018. (TV Pančevo) –Povodom Međunarodnog dana medicinskih sestara koji se obeležava 12. maja, Dom zdravlja, OB Pančevo i Zavod za javno zdravlje organizovali su akciju preventivnih pregleda na platou Doma zdravlja. Pančevci su imali priliku da provere vrednosti šećera u krvi , da izmere krvni pritisak i dobiju savete o zdravim stilovima života.