Vesti

 

Vučić dočekao Bin Zajeda

PANČEVO, 22. jun 2017. (TV Pančevo) – Prestolonaslednik Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamed bin Zajed el Nahjana stigao je u Beograd, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Brnabić i Stefanović: eZUP za efikasniji servis građanima

PANČEVO, 21. jun 2017. (TV Pančevo) –Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić predstavili su novi program za izdavanje ličnih dokumenata u Policijskoj stanici Savski venac.

   

Godinu dana rada Pokrajinske vlade

PANČEVO, 21. jun 2017. (TV Pančevo) – Povodom godinu dana Pokrajinske vlade predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, predstavio je rezultate rada i najavio najbitnije projekte koji će biti realizovani u narednom periodu. On je na konferenciji za štampu, u prisustvu svih pokrajinskih sekretara, istakao da je Pokrajinska vlada radila kao tim i da je to jedan od najvećih kvaliteta vlade, te da takav rad donosi najbolje rezultate.

   

Uspešna akcija "Radost davanja"

PANČEVO, 21. jun 2017. (TV Pančevo) –Humanitana akcija "Radost davanja" koju su organizovali Regionalna RTV Pančevo, Služba za transfuzju Opšte bolnice i Crveni krst i ovoga puta bila je uspešna. Tridesetoro sugrađana je dalo krv, ali pored redovnih davalaca koji se uvek odazivaju ovoj akciji, bilo je i nekoliko mladih ljudi koji su postali davaoci i svojim humanim gestom nekom pomogli.

   

„Stari lala“ po sedmi put u Kovinu

PANČEVO, 21. jun 2017. (TV Pančevo) –Manifestacija „Stari lala“ održana je sedmi put u Kovinu i okupila je mnoge Kovince i meštane susednih mesta. Osim ansambla narodnih igara i pesama Srbije „Kolo“ nastupila su i druga kulturno umetnička društva iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

   

Izložba grafika i crteža u Istorijskom Arhivu Pančeva

PANČEVO, 21. jun 2017. (TV Pančevo) – U Istorijskom Arhivu Pančeva, otvorena je izložba grafika i crteža istaknute umetnice Milice Bjelanović. Umetnica je prikazala ne samo skorašnje radove već i one koji su nastali pre nekoliko godina, zaokruživši izložbom „Svetline“, priču započetu još 2015. godine.

   

Vreme je da Đurović odgovara: Radnici podneli krivičnu prijavu

PANČEVO, 21. jun 2017. (TV Pančevo) – Inženjeri su upozoravali rukovodstvo da cevi koje su insistirali da kupe nisu zadovoljavajućeg kvaliteta i nisu hteli da stave potpise na nabavku. Đurović im je dao otkaz, kao i predsedniku samostalnog sindikata, jer je zajedno sa radnicima podržao struku umesto, očigledno, privatne kombinacije. U više navrata cevi su pucale, što je zaustavljalo proizvodnju u pogonu "Amonijak" i veliku materijalnu štetu po HIP "Azotara". Samo u prošlom mesecu proizvodnja je stala šest puta. Poslednji put pre tri dana. Svaki novi start ovu firmu košta oko MILION evra. Sramno i skandalozno… i Verovatno će i ovaj put za greške duplog direktora Miljana Đurovića biti krivi radnici.

   

Tepićeva od ljubavnog trougla do homofobije! Baš principijelna gospođa!

PANČEVO, 21. jun 2017. (TV Pančevo) – Prosto je bilo “žalosno” slušati kuknjave Marinike Tepić zbog činjenica koje smo objavili u nekoliko navrata u našim centralnim informativnim emisijama. Izgleda da ovde važi ona naša narodna “istina boli”. Tepićeva u svom samosažaljevanju, krijući da je zgrešila zbog svojih mešetarenja, odlazi i dalje vređajući buduću premijerku Srbije Anu Brnabić, zaboravljajujući da javnosti objasni – gde su naše pare koje je trošila dok je vodila Pokrajinski sekretarijat za sport.

   

POKRET SOCIJALISTA U KOVINU PREŠAO U SNS: Naprednjaci sa apsolutnom većinom u Skupštini!

PANČEVO, 21. jun 2017. (TV Pančevo) – Opštinski odbor Pokreta Socijalista u Kovinu pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci. Nakon prelaska OO PS i učlanjenja članstva u redove naprednjaka došlo je do gašenja ove stranke u Kovinu, saznaje portal Južni Banat.