Vesti

 

Preventivni pregledi za gimnazijalce i profesore

PANČEVO, 16. oktobar 2017. (TV Pančevo) - Povodom Svetskog dana hrane, koji se obeležava 16. oktobra, Preventivni centar Doma zdravlja organizovao akciju za učenike Gimnazije „Uroš Predić“ i preventivne preglede za zaposlene.

 

Sećanje na poginule od '91. do '99.

PANČEVO, 16. oktobar 2017. (TV Pančevo) - Polaganjem venaca na spomenik poginulim borcima, u gradskom parku, obeležen je Dan boraca koji su učestvovali u otadžbinskim ratovima od 1991 do 1999. godine. Vence su položile porodice poginulih, predstavnici Udruženja boraca Narodnooslobodilačke borbe, Udruženja boraca Pančeva, Sindikata srpske policije, vojnog sindikata, kao i predstavnici Pokreta socijalista i SPS-a.

   

Nov nameštaj i kompjuterska oprema obrazovnim ustanovama u Pančevu

PANČEVO, 16. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Sa idejom da se unaprede uslovi rada i oplemeni prostor u kom veliki broj nastavnika i dece uči i radi svakodnevno, SBB Fondacija donira više od 300 komada nameštaja, kao i 24 monitora i 16 desktop računara. Ovom donacijom, obrazovne ustanove na teritoriji grada Pančeva opremiće svoje učionice, kancelarijske prostore, konferencijske sale i kuhinje, dok će đaci škola dobiti dodatnu motivaciju i podstrek za dalje učenje i istraživanje.

   

Vlahović krši zakon, a krivi politiku

PANČEVO, 16. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Željko Vlahović potpredsednik "Swissliona", posle lošeg odabira izvođača i pokušaja izgradnje kapitalnog pogona bez građevinske dozvole, namerno se konfrontira sa lokalnom samoupravom i lažno proizvodi sukobe, kako bi u njih uvukao Rodoljuba Draškovića, vlasnika ove konditorske kompanije.

   

Vučić: Srbija spremna za trilaterarni susret sa BiH i HR

PANČEVO, 16. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija spremna za održavanje trilateralnog sastanka predstavnika Srbije, Hrvatske i BiH koji bi, kao kaže, možda bio i najvažniji za naše zemlje, ali i za ceo region Zapadnog Balkana.

   

Vučić:Politika nezavisne Srbije, stranci neće odlučivati

PANČEVO, 16. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da je suština politike za koju se zalaže nezavisna Srbija i da dok je on na njenom čelu, neće dozvoliti da se u to mešaju stranci.

   

Vučić i Čović na radnoj večeri

PANČEVO, 15. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je domaćin na radnoj večeri predsedavajućem predsedništva BiH Draganu Čoviću, koji boravi u radnoj poseti Beogradu.

   

Posle internističkih, na red došli ginekološki i urološki pregledi

PANČEVO, 15. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Po preporuci Ministratva zdravlja nastavljena akcija besplatnih preventivnih pregleda na koje su mogli da dođu i građani koji nemaju zdravstvenih knjižicu. Opšta bolnica pridružila se akciji drugi put dok su po prvi put u Domu zdravlja organizovani skrining ginekološki pregledi.

   

Opismenjavanje pre škole - bez forsiranja

PANČEVO, 15. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Mnogi roditelji su u nedoumici kada je pravo vreme da mališani počnu da uče slova, odnosno čitanje i pisanje. Moderna pedagogija podržava shvatanje da savladavanje ovih veština treba da počne i pre prvog razreda, ali dete ne treba forsirati.