Vesti

 

Vučić: Mir i stabilnost u regionu i BiH suštinski interes

PANČEVO, 16. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predsednika Srpske demokratske stranke Vukotu Govedaricu.

 

Vučić sa direktorom ruske Spoljne obaveštajne službe

PANČEVO, 16. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Spoljne obaveštajne službe (SVR) Ruske Federacije‎ Sergejem Jevgenjevičem Nariškinom, sa kojim je razgovarao o bezbednosnoj situaciji u regionu Balkana, Evrope i sveta.

   

"Radnički" bolji od "Dinama"

PANČEVO, 15. april 2018. (TV Pančevo) – U 21. kolu Srpske lige Vojvodina, fudbaleri Dinama 1945 izgubili su na svom terenu od ekipe Radničkog iz Sremske Mitrovice sa 1:2. Golove za goste postigli su Stoisavljević u 47. minutu i Ristić u 59. Jedini gol za domaće postigao je Stojanovski u 37 minutu.

   

Poslastičari iz Pančeva među najboljima u Srbiji

PANČEVO, 15. april 2018. (TV Pančevo) – Učenici Ekonomske- trgovinske škole „Paja Marganović“ poslastičarskog smera ,osvojili prestižne nagrade na Republičkom takmičenju za „Najboljeg poslastičara Srbije“.Učenice drugog razreda poslastičarskog smera osvojile su drugo i treće mesto .

   

Fotografsko druženje "Ivanovo 2018"

 

PANČEVO, 15. april 2018. (TV Pančevo) – Dom kulture "Žarko Zrenjanin" Ivanovo i foto grupa"Dunavac " organizovali su fotografsko druzenje "Ivanovo 2018". Preko 200 fotografa je učestvovalo na manifestaciji.

   

Vučić i Skot o Siriji – "Srbija čuva vojnu neutralnost"

PANČEVO, 15. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom SAD Kajlom Skotom, kako bi razgovarali o situaciji u Siriji, posle koalicionih vazdušnih udara.

   

Havarija na vodovodnoj mreži

PANČEVO, 14. april 2018. (TV Pančevo) – Zbog havarije na vodovodnoj mreżi bez vode su ostale sledeće ulice: Stara Kozaračka,Osogovska,Gornjačka,Bukuljska,Cerska,Jastrebačka,Kopaonička i Šarplaninska. Sanacija havarije je u toku. Ne moźemo predvideti vreme završetka radova na sanaciji zbog obima havarije.

   

Tradicionalno druženje vezilja

PANČEVO, 14. april 2018. (TV Pančevo) – Vezilje Slovačko-kulturno prosvetnog društva Đetvan u sredu 11. aprila organizovale su tradicionalno druženje žena iz raznih udruženja i kulturno-umetničkih društava iz Pančeva i okoline.

   

Probni test osmaka za malu maturu

PANČEVO, 14. april 2018. (TV Pančevo) – Probni ispit pred malu maturu, za pančevačke, kao i za sve osmake u Srbiji, počeo je u petak, 13. aprila proverom znanja iz matematike, a sutradan iz maternjeg jezika i kroz kombinovani test iz biologije, hemije, istorije, geografije i fizike.