Vesti

 

Vučić sa visokim zvaničnicima u vili "Mir"

 

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić održaće niz bilateralnih sastanaka s predstavnicima mnogobrojnih država i organizacija koji prisustvuju njegovoj inauguraciji.

 

Nemanja Rotar ugostio KUD "Stanko Paunović"

PANČEVO, 22. jun 2017. (TV Pančevo) - U Gradskoj upravi upriličen je prijem ansambla viših razreda Kulturno umetničkog društva ''Stanko Paunović” NIS-RNP, povodom osvajanja zlatne plakete na republičkom festival održanom u Valjevu. Dečiji ansambl viših razreda ugostio je Nemanja Rotar, član gradsko gveća zadužen za kulturu i omladinu.

   

Sakupljanje otpada od pesticida u četiri opštine

PANČEVO, 22. jun 2017. (TV Pančevo) – U četiri južnobanatske opštine - Pančevu, Opovu, Kovačici i Alibunaru sprovešće se akcija prikupljanja ambalažnog otpada od pesticida. Cilj je da se otpad ne baca po njivama. "Zbrinimo ambalažu - zaštitimo okolinu" je akcija koja sledi.

   

Zečević i Šušnjar bez stipendije Kembridža

PANČEVO, 22. jun 2017. (TV Pančevo) - Danica Zečević i Marko Šušnjar, maturanti Matematičke gimnazije, iako su položili prijemni na Kembridžu nisu dobili stipendije. Kažu da nemaju za čim da žele, jer će studirati u Srbiji na fakultetima za koje smatraju da su dobro rangirani. O njihovim uspesima svedoči i to da je Marko Šušnjar proglašen za đaka generacije u Matematičkoj gimnaziji.

   

Visoke temperature opasnost po srčane bolesnike

PANČEVO, 22. jun 2017. (TV Pančevo) - Teška noć u Službi hitne pomoći zbog nagle promene temperature, reagovali su najčešće srčani bolesnici. Često lekari upozoravaju hronične starije pacijente da piju terapiju, ali i mladi ljudi sve češće obolevaju, pa je ekipa Hitne pomoći zbog srčanih tegoba regovala kod pacijenta koji je ‘82. godište.

   

Katamaranom do Bele stene

PANČEVO, 22. jun 2017. (TV Pančevo) - Brojni Pančevci letnje dane provode na Beloj steni, ostrvu koje je omiljeno izletište Pančevaca i Beograđana. Kupalište ima veliki turističi potencijal koji treba iskorititi. Iz Turističke organizacije Pančeva, najavljuju da će u skorije vreme, Pančevci moći da idu katamaranom do Bele stene, kako bi mogli da se rashlade u toplim danima leta.

   

Prijave za privatni vrtić do 27. juna

PANČEVO, 22. jun 2017. (TV Pančevo) - Do danas je samo 19 roditelja preuzelo potvrde da im se deca nalaze na listi čekanja PU „Dečija radost“, i pokazalo zainteresovanost da im deca budu upisana u privatni vrtić pod istim uslovima kao u „državnom“ vrtiću. Dokumentacija će moći da se preuzima sve do popunjavanja broja mesta, odnosno do utorka, 27. juna kada je predviđeno da se dokumentacija upisane dece u privatni vrtić predaje u Uslužnom centru gradske uprave.

   

Mihajlović: Ulaganja u aerodrom „Konstantin veliki“

PANČEVO, 22. jun 2017. (TV Pančevo) – Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović gostujući u Nišu kazala je da će vlada i u narednom periodu ulagati u aerodrom „Konstantin veliki“ u Nišu, kao što je obećano. U te svrhe izdvojeno je šest i po milion aevra, od čega je četiri opredeljeno za izgradnju tornja.

   

EKSKLUZIVNO: Zbog Smederevske Palanke raskid koalicije SNS-SPS i u Kovinu

PANČEVO, 22. jun 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka odlučila je da raskine koaliciju sa Socijalističkom partijom Srbije i u Kovinu, nakon što je raskid ove koalicije najavljen u Smederevu i Velikoj Plani, a sve zbog dešavanja u Smederevskoj Palanci.