Vesti

 

Vučić u Davosu sa svetskim državnicima

PANČEVO, 19. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić nastavlja učešće na godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, što je prilika i za seriju susreta sa vodećim svetskim državnicima, čelnicima najznačajnijih ekonomskih institucija na marginama foruma.

 

Stefanović: Nasilje nikom neće biti dozvoljeno

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Nasilje u Srbiji nikome nije i neće biti dozvoljeno, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović povodom incidenta na tribini u Beški kod Inđije.

   

Odgovor SNS-a Vuku Jeremiću

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Vlada u kojoj je Vuk Jeremić bio ministar otpustila je više od pola miliona ljudi, upropastila na hiljade firmi, a tajkunima poklanjala srpske oranice.

   

Klasičari u svečanoj sali Narodnog muzeja

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Trećeg dana festivala klasične muzike pod nazivom „Festival klasičara“, održan je koncert talenata. Publici su se predstavili Tamburaški orkestar “Neven” muzičke škole “Jovan Bandur” i Gudački sekstet “Dolče”.

   

Odgovor SNS-a Saši Jankoviću

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka saopštava da je kompromitovani zaštitnik građana, politikant i lažov, Saša Janković, još jednom na najgrublji način unizio instituciju ombudsmana i pljunuo u lice svim građanima Srbije, koji ga svakog meseca plaćaju 3000 evra.

   

U Mikinoj školi rastu uspešni sportisti

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) - Osnovna škola „Miroslav Antić“ iz Pančeva najbolja je u gradu po postignutim rezultatima u školskom sportu, a među prvima u Srbiji. Dobri rezultati se postižu godinama, a mnogi naši proslavljeni sportisti završili su Mikinu školu, ističe Dragana Krstić, direktorka škole Miroslav Antić.

   

OK "Borac" u subotu dočekuje ekipu Kosovske Mitrovice

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Odbojkaški klub „Borac“ iz Starčeva nastavlja svoje takmičenje u Prvoj ligi Srbije. U 11. kolu Starčevci će dočekati ekipu Kosovske Mitrovice, koja se nalazi na trećem mestu na tabeli sa bodom više od domaće ekipe. Utakmica se igra u subotu, 21. januara, od 16 časova u Hali sportova na Strelištu.

   

Otkazano plivanje za časni bogojavljenski krst

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Udruženje sportista i ljubitelja sporta „Srpska Sparta“, Preobraženska crkva u Pančevu, i Mesna zajednica „Gornji grad“, otkazali su ovogodišnje plivanje za časni bogojavljenski krst.

   

Zakazivanje terapije telefonom

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Poslednjih dana u Zdravstvenoj stanici “Novi svet“, bilo je starijih pacijenata koji su zbog pada na ledu imali prelom i završili u bolnici. Iz ove ambulante, apeluju na hronične bolesnike da redovnu terapiju zakazuju telefonom, a na isti način, ukoliko imaju dilemu, mogu dobiti savet izabranog lekara.