Vesti

 

Grad opredelio više od 10 miliona dinara za sređivanje škola tokom leta

PANČEVO, 13. jun 2018. (TV Pančevo) – Dok su školarci na letnjem raspustu, obrazovne ustanove se sređuju kako bi u septembru bile spremne za novu školsku godinu.

 

Završetak rekonstrukcije obilaznice oko Pančeva 1. septembra

PANČEVO, 13. jun 2018. (TV Pančevo) – Nenad Stanisavljević, PR Infrastrukture Železnica najavio je u našoj emeisji Infogradnja rekonstrukicju pruge Novi Sad – Zrenjeninin i obilazici oko Pančeva, koja će biti završena do 1. septembra, čime će se ponovo omogućioti putnički saobraćaj.

   

Počinje sezona kupanja na otvorenom bazenu

PANČEVO, 13. jun 2018. (TV Pančevo) – Usled tropskih temperatura, otvoreni bazen u Pančevu počeće sa radom za građanstvo u nedelju, 17. juna. Kupališnu sezonu, 16. juna otvoriće učesnici plivačkog mitinga.

   

Vučić obišao radove na novoj zgradi Ambasade Nemačke

PANČEVO, 13. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji budućeg sedišta Ambasade Nemačke u Beogradu, a potom će položiti i kapsulu u temelje nove zgrade.

   

Nestala Milka Balog

PANČEVO, 13. jun 2018. (TV Pančevo) – Pančevka Milka Balog nestala je 8. juna, kada je u prepodnevnim satima izašla iz svog stana u Ulici kralja Milana Obrenovića u naselju Tesla.

   

Vučić najavio nove investicije: Turska zainteresovana za kupovinu srpskog GIGANTA

PANČEVO, 13. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je na kraju posete Turskoj, gde je prisustvovao svečanosti otvaranja Transanadolijskog gasovoda, da je važno da Srbija, u svetu u kojem se "slonovi tuku i u kojem će se tek boriti", pronađe ne samo sigurno skrovište, već i da obezbedi "dvorište" u kojem će da radi.

   

Bahati protestanti hteli da blokiraju Ibarsku: Napadnut i nokautiran policajac!

PANČEVO, 12. jun 2018. (TV Pančevo) – Policijski službenik N. J. (28) napadnut je danas oko 18,30 časova u mestu Županjac kod Lazarevca od strane nekoliko lica koja su pokušala da blokiraju Ibarsku magistralu.

   

Četvrtaci OŠ „Branko Radičević pobednici kviza „Zdrava škola“

PANČEVO, 12. jun 2018. (TV Pančevo) – Učenici OŠ „Branko Radičević“ pobednici su ovogodišnjeg kviza „Zdrava škola“ . Na drugo mesto plasirao se tim OŠ „Vasa Živković“ a na treće OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“. U žiriju finalnog takmičenja bili su mr Tanja Božić, gradska većnica za obrazovanje i dr Stojan Višekruna, direktor Doma zdravlja u Pančevu.

   

Radost davanja u Kulturnom centru na Svetski dan dobrovoljnog davanja krvi

PANČEVO, 12. jun 2018. (TV Pančevo) – RTV Pančevo u saradnji sa Službom za transfuziju krvi,Crvenim krstom i Kulturnim centrom organizuje akciju „Radost davanja“ u želji da pomogne pacijentima kojima je potrebna transfuzija krvi. Pozivamo sve sugrađane da u četvrtak, 14. juna na Svetski dan dobrovoljnog davanja krvi budu sa nama od 9h do 12h u Kulturnom centru.