Vesti

 

Prethodnih dana uhapšeno 97 osoba, u Pančevu hapšenje i prijava

PANČEVO, 6. decembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana uhapsili su 97 osoba koje se sumnjiče da su izvršili krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo.

 

Članovi predsedništva BiH stigli u Beograd

PANČEVO, 6. decembar 2017. (TV Pančevo) – U Beograd su stigli članovi Predsedništva Bosne i Hercegovine – Dragan Čović, Bakir Izetbegović i Mladen Ivanić. Poseta je počela radnom večerom u Vili "Bokeljka" gde je domaćin predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

   

"Dinamo" nerešeno sa hrvatskim vicešampionom

PANČEVO, 5. decembar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ ugostili su ekipu „Nekse“ u 9. kolu SEHA lige i odigrali nerešeno, 25:25. Ovo je bila tek treća utakmica na domaćem terenu, a već u nedelju žuto-crni dočekuju „Vojvodinu“.

   

„Navijaj i igraj fer“ u 10 pančevačkih škola

PANČEVO, 5. decembar 2017. (TV Pančevo) – Projekat „Navijaj i igraj fer“ Udruženja pedagoga fizičke kulture iz Pančeva obuhvatio je 10 škola, u kojima su učenici nižih razreda učili kako se fer navija za svoju ekipu, ali i kako se prave navijački rekviziti, smišljaju navijačke pesme. Finale Opštinskog školskog takmičenja u odbojci bila je prilika da pokažu šta su naučili. Projekat je podržao Grad Pančevo, Sportski savez Pančeva, dok je suorganizator Savez za školski sport.

   

Od januara novi uslovi za odlazak u penziju

PANČEVO, 5. decembar 2017. (TV Pančevo) – Od 1. januara se menja starosna granica za odlazak žena u starosnu penziju. Zato je važno da žene koje imaju 61 godinu i šest meseci života i najmanje 15 godina radnog staža, do kraja godine raskinu radni odnos, podnesu zahtev PIO Fondu za odlazak u penziju, jer već od naredne godine u penziju će moći tek sa 62 godine života, napominju u PIO Fondu.

   

Božićni post - vreme molitve, dobročinstva i uzdržavanja

PANČEVO, 5. decembar 2017. (TV Pančevo) – Božićni post, jedan od četiri velika godišnja posta, počeo je 28. novembra i zaršava se na Božić, 7. januara. Četrdeset dana posta treba da nauče čoveka suzdržavanju, ali ne samo od masne hrane, već i od zlobe, uvreda, besa i svakog ponašnja koje ne treba da bude svojstveno pravom hrišćaninu.

   

Vučić sa Čepurinom o zvaničnoj poseti Moskvi

PANČEVO, 5. decembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, sa kojim je razgovarao o programu svoje zvanične posete Moskvi.

   

Podrška Srbiji u odbrani međunarodnog prava

PANČEVO, 5. decembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ministrom spoljnih poslova Kirgijske Republike Erlanom Abdildajevom, kojem je uručio pismo za predsednika Soronbaja Žanbekova sa čestitkama za izbor na tu dužnost i pozivom da poseti Srbiju.

   

Grujičić pozvao Vučića da poseti Srebrenicu

PANČEVO, 5. decembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa načelnikom opštine Srebrenica Mladenom Grujičićem, koji je pozvao Vučića da poseti Srebrenicu i uveri se o napretku radova na projektima koje je finansirala Srbija.