Vesti

 

Rata za porez u sredu

PANČEVO, 10. februar 2018. (TV Pančevo) – Prva rata poreza na imovinu za 2018. dospeva na naplatu 14. februara. Uplatnice su dostavljene na oko 42.650 adresa, koliko ima poreskih obeznika na teritoriji grada. Oni bi trebalo da u roku plate obračunat porez, jer kamate na neplaćena dugovanja nisu male, poručuju iz Sekretarijata za poresku administraciju Pančeva.

 

Vučićevo izvinjenje i ratna odšteta nisu na dnevnom redu

PANČEVO, 10. februar 2018. (TV Pančevo) – Izvinjenje za "agresiju na Hrvatsku" i ratna odšteta nisu na dnevnom redu posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saznaje "Hina" u kabinetu hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, što, kako se navodi, dodatno podstiče nagađanja da se šefica države i vlada nisu usaglasili oko Vučićeve posete.

   

"Dinamo" - "Meškov" u nedelju u Hali

PANČEVO, 9. februar 2018. (TV Pančevo) – Posle duže pauze rukometaši „Dinama“ nastavljaju takmičenje u SEHA Gasprom ligi. Protivnik je ekipa „Meškova“ iz Bresta, a meč je na programu u nedelju, od 13 sati u Hali sportova na Strelištu.

   

Kesten, bukva i jasen pod gradskom zaštitom

PANČEVO, 9. februar 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je programe upravljanja spomenicima prirode na teritoriji Pančeva i okolnih mesta za 2018. godinu, kao i predlog zaključka za isplatu troškova naplate posebne naknade za zaštitu i unapređivanje životne sredine.

   

Kovačički programeri u Bratislavi

PANČEVO, 9. februar 2018. (TV Pančevo) – Gimnazija u Kovačici jedina je u Srbiji u kojoj su pored opštih smerova prvi put upisani učenici na smeru eletrotehničar informacionih tehnologija. Za ovo zanimanje veliko je interesovanje učenika, tako da je u planu da naredne školske godine, ukoliko dobiju odobrenje Ministarstva prosvete, otvore još jedno odeljenje ovog smera.

   

Sve spremno za Vinarijadu

PANČEVO, 9. februar 2018. (TV Pančevo) – Na pijačnom trgu u Dolovu, sutra od 8 sati, degustacijom domaćih vina i drugih proizvoda od vinove loze počeće ovogodišnja jubilarna 20. "Dolovačka vinarijada". Organizator je Udruženje vinara i vinogradara "Sveti Trifun" iz Dolova.

   

Tri dana uoči Vučićeve posete, u Hrvatskoj se bura ne stišava

PANČEVO, 9. februar 2018. (TV Pančevo) – Uprkos pozivu hrtske predsednice Kolinde Grabar Kitarović da se zaustavi „verbalni rat“ na liniji Zagreb – Beograd, uoči prve zvanične posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u Hrvatskoj se ne stišava bura izazvana najavom te posete.

   

Srpska Sparta za Dabu

PANČEVO, 9. februar 2018. (TV Pančevo) – Udruženje „Srpska Sparta“ će deo para od ulaznica MMA turnira, koji će se održati 25. februara u Hali sportova, donirati Milošu Obrenoviću - Dabi koji je jedan od osnivača ovog udruženja. Miloš Obrenović - Daba je u avgustu 2017. godine doživeo moždani udar, a amputirana mu je i leva noga.

   

RAT DO ISTREBLJENJA DOSOVSKE OPOZICIJE: Isplivale mračne tajne Demokratske stranke

PANČEVO, 9. februar 2018. (TV Pančevo) – Na samo tri nedelje pred lokalne izbore u Beogradu srpska opozicija krenula je u totalni obračun, u pravi rat do istrebljenja.