Vesti

 

Probna matura

PANČEVO, 26. april 2017. (TV Pančevo) - Rezultati probnog testa za male maturante pokazatelj trenutnog nivoa znanja učenika osmih razreda. Prema rečima direktora Osnovne škole „Dostitej Obradović“ iz Omoljice, Vladimira Ristića, proba male mature važna je i za psihološku pripremu učenika za završni ispit koji ih očekuje, ali i kao dodatni podstrek da se što bolje priprema.

 

Vežba u Azotari

PANČEVO, 26. april 2017. (TV Pančevo) - U pančevačkoj “Azotari” održana je vežba vatrogasaca iz fabrika “južne zone” i Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova. Vežbi su prisustvovali predstavnici međunarodne zajednice.

   

Bez mobilnog u školi

 

PANČEVO, 25. april 2017. (TV Pančevo) – Zakonom o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja zabranjeno je korišćenje mobilnih telefona, vokmena i drugih sredstava komunikacije kojima se ometa nastava. Ekipa Regionalne RTV Pančevo posetila je OŠ “Đura Jakšić” da proveri koliko učenici poštuju ovu zabranu.

   

Ministar Udovičić sastao se sa Aleksandrom Kukoljem

PANČEVO, 25. april 2017. (TV Pančevo) – Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se danas u Palati Srbija sa srpskim džudistom Aleksandrom Kukoljem, njegovim trenerom Nikolom Miloševićem, kao i predstavnicima Džudo saveza Srbije.

   

Kukolj najavio pohod na zlatnu medalju u Budimpešti

PANČEVO, 25. april 2017. (TV Pančevo) – Evropski šampion, reprezentativac Srbije u džudou Aleksandar Kukolj, posle titule osvojene minulog vikenda u Varšavi, na konferenciji za medije Džudo saveza Srbije najavio je pohod i na zlatnu medalju na ovogodišnjem šampionatu sveta u Budimpešti.

   

Predata lista SNS-a za MZ Kotež

PANČEVO, 25. april 2017. (TV Pančevo) – 15 kandidata na listi Srpske napredne stranke danas popodne predali su kandidaturu Izbornoj komisiji za sprovođenje izbora za skupštine Mesnih zajednica na teritoriji Pančeva. Na redovnim izborima koji će biti održani 4. juna, građani će birati 15 članova Mesne zajednice na 6 biračkih mesta u naselju Kotež.

   

Predavanje trenerima fudbala iz Južnog Banata

PANČEVO, 25. april 2017. (TV Pančevo) - Miodrag Grof Božović, trener FK “Crvena zvezda” održao je predavanje trenerima iz Južnog Banata o tajnama dobrog trenera, ali je sa prisutnima prodiskutovao i o problemima koji trenutno muče domaći fudbal.

   

Stanje voća posle niskih temperatura

PANČEVO, 25. april 2017. (TV Pančevo) - Niske temperature su protutnjale voćnjacima južnog Banata. Međutim, mada su niske temperature bile i ispod nule, nisu dugo trajale, pa nema ni oštećenja u voćnjacima. Stručnjaci savetuju voćarima da voće zaštite od brojnih štetočina i bolesti koje se očekuju.

   

Dečji sajam protiv trgovine ljudima

PANČEVO, 25. april 2017. (TV Pančevo) - Pančevački Crveni krst drugu godinu za redom organizuje predavanja za decu predškolskog uzrasta o borbi protiv trgovine ljudima. Projekat realizuju volonteri ove organizacije uz podršku gradskog Kordinacionog tima za borbu protiv trgovine ljudima, a cilj je da što više dece upoznaju sa potencijalnim opasnostima tokom kojih mogu da postanu žrtve.