Vesti

 

SDPS: Vučić je i naš kandidat

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik SDPS Rasim Ljajić poručio je danas da će ta stranka podržati Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima i ocenio da su stabilnost zemlje, ekonomski razvoj i put ka Evropskoj uniji najvažniji, a da ih je moguće ostvariti samo Vučićevim izborom.

 

Izložba rasne živine u Skorenovcu

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – U Skorenovcu je danas održana 47. izložba rasne živine, golubova i zečeva. Tom prilikom, predsednica opštine Kovin, Sanja Petrović, dodelila je priznanja i zahvalnice Društvu za odgoj golubova živine, zečeva i ukrasnih ptica „Visokoletač“ iz Skorenovca, povodom 50. godina postojanja.

   

Bezazlen februarski sneg

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo)–Snega je od jutros bilo na opštinskim putevima, a intervencija je bilo na putnom pravcu Starčevo-Omoljica-Brestovac-Ivanovo. Bilo je snega u manjoj količini, oko pet santimetara na putu prema Dolovu. Iz Zimske službe kažu da nema potrebe za povećanjem prvog stepena mobilnosti.

   

Pokrenimo našu decu

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) –„Pokrenimo našu decu“ program je Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja čiji je cilj da se mališani uzrasta od prvog do četvrtog razreda fizički aktiviraju. U Mikinoj školi, održana je obuka učitelja sa teritorije koju pokriva školska uprava Zrenjanin.

   

Saniranje rupa na putevima

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – Kao i svake, i ove godine, posle snega dolaze i problemi sa rupama na gradskim ulicama i putevima, naročito onim starijim i već oštećenim. Dirkecija za izgradnju računa i na to, pa je i ove godine obezbeđen novac da se te rupe saniraju. Sa asfalitranjem rupa Vojvodinaput će krenuti čim temperatura bude malo viša i prvo će biti sanirane ulice kojima se odvija javni prevoz.

   

Vučić: Revizija tužbe BiH protiv Srbije loša za odnose dve zemlje

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je revizija tužbe koju Bosna i Hercegovina (BiH) pokreće protiv Srbije teška i loša za odnose dve zemlje, napomenuvši da Srbija ničim nije izazvala takvu odluku BiH.

   

Veliki broj pacijenata sa upalom bubrega

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – Najčešći pacijenti u vreme praznika u Urološkoj ambulanti Opšte bolnice bili su bolesnici koji imaju kamenje u bubrezima. Jaki bolovi dovode ih u ambulantu, a većina njih bude zadržana na bolničkom lečenju.

   

Humanitarni koncert za kupovinu EKG aparata

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – Članovi kulturno-umetničkog društva „Abrašević“, organizovaće u Kulturnom centru u ponedeljak od 19 časova humanitarni koncert. Povod koncerta je da se prikupi novac za kupovinu novog EKG aparata za Službu Hitne pomoći.

   

Makedonski savet ugostio grupu “Ljubojna”

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – Makedonska etno džez grupa „Ljubojna“ 23. februara nastupa u Domu sindikata. Ovo je njihovo prvo predstavljanje u Srbiji. Makedonoki savet ih je tim povodom ugostio i poželeo im uspešan koncert kao i karijeru.