Vesti

 

Pacijent skočio sa Grudnog odeljenja, preminuo na licu mesta

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – N. B. (1955) iz Kovina, izvršio je samoubistvo skokom sa sa prvog sprata Grudnog odeljenja pančevačke Bolnice, jutros u 8 sati i 10 minuta. Kako Regionalna RTV Pančevo saznaje od dr Slađane Kovačević, portparola pančevačke Bolnice, N. B. je preminuo na licu mesta.

 

Pančevački socijalisti za Vučića

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Povod sednice Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Pančevu bila je jedinstvena tema – kako pružiti maksimalnu podršku zajedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću da ostvari pobedu u prvom krugu.

   

Uspešni Pančevci na Specijalnim Olimpijskim igrama

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Danas su na Specijalnim Olimpijskim igrama u Austriji reprezentativci u nordijskom trčanju osvojili nove medalje i to u finalnim trkama na 1.000 metara. Oni su osvojili jednu zlatnu, tri srebrne i jednu bronzanu medalju. Zlatnu medalju osvojio je Pančevac Zoran Radanov, srebrnu Pančevac Marko Holer i u ženskoj konkurenciji Dragana Marić srebrnu medalju. Osvojene su još jedna srebrna i jedna bronzana medalja čime se broj osvojenih medalja uvećao na 11.

   

Šljivančanin u Pančevu predstavio knjigu "U službi otadžbine"

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Veselin Šljivančanin, pukovnik u penziji održao je u Mesnoj zajednici Kotež promociju svoje knjige „U službi otadžbine“. Pored te knjige, govorio je o svojim knjigama “Branio sam istinu“, Sine, budi čovek“ i „Med i žuč“.

   

"Non finito" u Galeriji savremene umetnosti

 

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Izložba „NON FINITO, pasaž 3: Kad zidovi postanu mekani“, autorke Svetlane Volic otvorena je u Galeriji savremene umetnosti. Pančevci će 2 video instalacije i fotografije, koje predstavljaju dijalog između spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora, moći da pogledaju ko kraja meseca.

   

Druženje sa lekarima Hitne pomoći u vrtiću "Buba Mara"

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Služba Hitne pomoći Doma zdravlja počela je novi ciklus obilaska vrtića u okviru programa Zdravstveno-vaspitnog rada koji sa više od pet miliona dinara finansira grad. Ekipa Hitne pomoći i direktorka Doma zdravlja Danijela Ristovski Kornic zajedno sa pedijatrom posetili su mališane iz vrtića „Buba Mara“.

   

245 godina škole u Dolovu

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Uz predstavu „Put oko sveta „Osnovna škole „Aksentije Maksimović“ iz Dolova proslavila je 245 godina postojanja. U predstavi su učestvovali svi učenici škole i kroz nju dočarali običaje raznih naroda sveta.

   

U Pančevu 11 hiljada hektara na licitacijama

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Pančevo je na vreme donelo Program uređenja državnog zemljišta. Sledi donošenje odluka i na klasičnoj licitaciji će se naći 11 hiljada hektara u pančevačkom ataru, za koje su najviše zainteresovani poljoprivrednici.

   

Vučić u Kraljevu: 2. aprila pobeđuje normalna Srbija

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Pred nama su važni, ali i izuzetno teški izbori, jer desetorica su protiv nas, a neki među njima po svaku cenu žele da se dokopaju vlasti, rekao je danas na mitingu u Kraljevu predsednički kandidat Aleksandar Vučić. "Ali, ako svi izađemo, pobediće normalna Srbija", rekao je Vučić okupljenim Kraljevčanima, koji su mu čestim aplauzima pokazali podršku.