Vesti

 

Predstavljanje Hitne pomoći đacima u Starčevu i Omoljici

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Služba Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja nastavila realizaciju projekta “KPR izazov” koji je započet prošle godine. Ovim projektom obuhvaćeno je dvadeset osnovnih škola iz Pančeva i naseljenih mesta. Ekipa Hitne pomoći danas je boravila u školama u Starčevu i Omoljici.
 

Otpisani dugovi strankama za lokale

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Odbornici Skupštine grada na poslednjoj sednici usvojili su odluku kojom se političkim strankama u Pančevu otpisuju dugovi od skoro 6 i po miliona dinara za neplaćenu kiriju. Na spisku političkih stranaka kojima su otpisani dugovi ima onih koje više ne postoje, ali i onih koje su još uvek aktivne. Dugovi su otpisani zaključno sa 31. 12. 2013. godine, a one političke organizacije koje imaju još dugova, mogu da ih plate jednokratno ili na rate.

   

"Jugoimport" preuzeo "Utvu"

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – "Utva" avioindustrija postala je deo poslovnog sistema državnog preduzeća Jugoimport SDPR. Na taj način otvorena je mogućnost da se započne sa ulaganjima u pančevačku fabriku aviona, kako bi se normalizovala proizvodnja. Nakon što se završe investicije, “Utva” može da nađe svoje mesto u svetskoj avioindustriji, smatraju i zaposleni i poslovodstvo fabrike.
   

SLOVACI NAPRED!: DS ZABORAVLJA DA JE NJIHOV EX VOJVODJANSKI ŠEF BOJAN PAJTIĆ NAZVAO SLOVAKE "ČETNICIMA I PERVERZNJACIMA" UPRAVO U OPŠTINI KOVAČICA

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Demokratska stranka u nemoći da prihvati svoj poraz na prošlogodišnjim parlamentarnim i lokalnim izborima i činjenicu da većina građana Vojvodine, medju kojima je i veliki broj pripadnika slovačke nacionalne manjine glasalo za politiku SNS i Aleksandra Vučića, funkcioneri DS poput Salaka i dalje iznose laži i neistine o političkim protivnicima da bi skupili jeftine političke poene za predsedničkog kandidata Saše Jankovića.

   

Vučić: Niš postaje centar jugoistočne Evrope

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić u Niškoj Banji prisustvovao potpisivanju ugovora o dodeli sredstava za realizaciju investicionog projekta za zgradu opštine.

   

Ristićima od "Srpske Sparte" 200.000

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Porodicu Ristić iz Omoljice posetili su članovi "Srpske Sparte", organizatori 11. MMA turnira koji je 18. marta održan u Vršcu. Ovoj porodici, koju broje dva člana, majku Zoricu i sina Žarka, uručena je humanitarna pomoć u iznosu od 200.000 dinara.
   

Vučić u Nišu: Naš cilj je da zemlja ostane stabilna, Srbiju ne mogu da pobede

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je njegovim protivkandidatima, koji „hoće Srbiju da vrate u prošlost“, od početka kampanje cilj bio da izazivaju provokacije, jer su iste trikove imali i na parlamentarnim izborima prošle godine.

   

Informer: Vuka Jeremića podržava Legijin saborac

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Pedesetak pristalica NATO-dosovskog kandidata za predsednika Srbije Vuka Jeremića, predvođeni Živoradom Anđelkovićem, poznatijim kao Žika Pauk, i Jeremićevom ličnom gorilom Brankom Miljušom, protestovalo je ispred zgrade u kojoj se nalazi redakcija Informera!

   

Šešelj: Odakle Nataši Jeremić 600 000 dolara na računu u Americi?

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Konferencija Nataše Jeremić, supruge Vuka Jeremiće, nije ostavila ravnodušnim ni lidera radikala Vojislava Šešelja, koji smatra da svaka politička kampanja sa sobom nosi "bumerang" udarce. Nataša Jeremić je juče sazvala konferenciju za štampu povodom optužbi koje je Milenko Jovanov uputio na njen račun. Premijer Srbije i kandidat za predsednika Aleksandar Vučić se pre te konferencije javno izvinio i njoj i građanima Srbije zbog ovih optužbi Jovanova. Jučerašnji događaj prokomentarisao je i lider radikala, Vojislav Šešelj.