Vesti

 

Lokalizovan požar na deponiji u Kačarevu

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) – Požar na deponiju u Kačarevu je lokalizovan. U gašenju požara zaposlenima iz JKP “Kačarevo” pomažu vartogasci, kao i mehanizacija pančevačkih komunalnih preduzeća i privrednih subjekata. Tokom dana u Kačarevu je bilo i mobilno vozilo za merenje zagađenja Zavoda za javno zdravlje iz Pančeva.

 

Raskrsnica ulica Ž.Zrenjanina i dr Ž.Fogaraša u subotu i nedelju zatvorena zbog radova

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) - Raskrsnica ulica Žarka Zrenjanina i dr Žarka Fogaraša će u subotu i nedelju biti zatvorena za saobraćaj zbog radova na sanaciji havarije na kišnoj kanalizaciji. Došlo je do urušavanja zidanog kolektora, pa je potrebno kišnu kanalizaciju prevezati na kolektor u Ulici Žarka Fogoraša. Prema planovima Vodovoda i kanalizacije radovi će biti završeni za dva dana.

   

Dualno obrazovanje u Mašinskoj

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) – U Privrednoj komori održana je prezentacija Mašinske škole o uvođenju dualnog obrazovanja. Ova škola je prva u Pančevu koja će od nove školske godine imati tri obrazovna profila koja će sprovoditi nastavu po novom sistemu. Projekat su podržali Ministarstvo prosvete i Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ.

   

Počela sezona kupanja na otvorenom bazenu

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) - Otvoreni bazen zvanično je počeo sa radom. Kupači su u velikom broju došli da se rashlade s obzirom da je tempreratura prešla preko 30 stepeni. Otvoreni bazen će za vreme letnje sezone raditi od 10 ujutru do 18 časova, a cena ulaznica je 150 dinara za odrasle a 105 za decu.

   

SLUČAJ "KRALJ BAKRA": Kako je sujeta ukrala sjaj iz očiju Milanovih...

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) – Milan Popović, povratnik u Vršac posle sticanja enormnog bogatstva u izuzetno kratkom vremenskom intervalu, izgleda da ne podržava napore vlasti da u južnom Banatu uvedu red i poštovanje zakona.

   

I radnici Petrohemije podneli krivičnu protiv direktora Azotare

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) – Radnici "HIP Petrohemija" Pančevo podneli su Višem javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv dvostrukog direktora "HIP Azotara" i Specijalne azotarine luke Miljana Đurovića i drugih NN lica, zbog zloupotrebe službenog položaja i prekoračenja granica službenih ovlašćenja.

   

AFERA KUTKO: Nevidljivi predradnici vidljivo završavaju fasadu

PANČEVO, 23. jun 2017. (e-Pančevo) – Građevinska inspekcija zaustavila je pre nekoliko dana na gradilišu firme "Kutko" u ulici Žarka Zrenjanina. Konstatovano je da nema dozvolu za postavljanje skele na javnoj površini, kao i da skela nema projekat i atest, te da ugrožava bezbednost imovine i lica. Uprkos tome, radovi na fasadi traju...

   

Svet kod Vučića

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić održaće niz bilateralnih sastanaka s predstavnicima mnogobrojnih država i organizacija koji prisustvuju njegovoj inauguraciji.

   

Svečane pripreme za inauguraciju

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) – U beogradskoj Palati Srbija večeras će biti održana svečanost povodom inauguracije Aleksandra Vučića za predsednika Srbije. Na inauguraciji naći će se oko 60 visokih zvaničnika iz čitavog sveta, čak 10 šefova država i vlada zemalja regiona. Očekuje se da će prisustvovati čak 5.000 ljudi i oko 300 akreditovanih novinara. Biće to najveće okupljanje stranih zvaničnika u Srbiji u poslednje gotovo četiri decenije.