Vesti

 

Sušec postavio poslaničko pitanje: KADA ĆE MARINIKA TEPIĆ ODGOVARATI ZA NENAMENSKO TROŠENJE SREDSTAVA?

PANČEVO, 15. maj 2018. (TV Pančevo) – Narodni poslanik Srpske napredne stranke Željko Sušec postavio je na sednici republičkog parlamenta poslaničko pitanje ministarki pravde Neli Kuburović koje glasi: „Šta se događa sa krivičnim prijavama koje su podnete protiv poslanice Marinike Tepić zbog nenamenskog trošenja sredstava iz budžeta APV u vreme dok je Tepićeva bila na čelu Pokrajinskog sekretarijata za sport?“ Takođe, Sušec je postavio pitanje i BIA: Da li ova bezbednosna služba ima saznanja da Tepićeva ima kontakte sa stranim službama i agentima koji rade na rušenju ustavnog poretka Republike Srbije?

 

Nedelja oralnog zdravlja: "Zdravi zubi u zdravoj porodici"

PANČEVO, 15. maj 2018. (TV Pančevo) – U Službi stomatološke zdravstvene zaštite Doma zdravlja obeležava se Nedelja oralnog zdravlja, koja ove godine nosi naziv "Zdravi zubi u zdravoj porodici". Cij ovakvih akcija je da promovišu oralno zdravlje i istaknu značaj učešća cele porodice u sticanju navika održavanja oralnog zdravlja usta i zuba i učešća cele društvene zajednice u njenom sprovođenju. Mališani iz vrtića boravili su danas na Dečjem stomatološkom odeljenju, a izložba dečjih radova postavljena je u holu na odeljenju Stomatologije.

   

Dan škole "Jovan Bandur" - nagrade najuspešnijima

PANČEVO, 15. maj 2018. (TV Pančevo) – Celovečernjim koncertom orkestara, vokalnih i instrumentalnih solista, Muzička Škola "Jovan Bandur" proslavila je dva jubileja, tačnije dan škole i 68 postojanja i rada. Prepuna sala kulturnog centra imali su prilike da uživaju u klasičnoj i nardonoj muzici.

   

Sedam decenija ATP-a

PANČEVO, 15. maj 2018. (TV Pančevo) – Prigodnom svečanošću u Kulturnom centru, JKP "Auto-transport Pančevo" obeležiće 70 godina rada.

   

Gradsko veće: Ista cena vode za građane i privredu

PANČEVO, 15. maj 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće se saglasilo da cena vode za građane i privredu bude jedinstvena, što je obaveza koja je preuzeta i investicionim aranžmanom sa KFW-om. Pančevu je na Konkursu za finansiranje ili sufinansiranje projekata iz oblasti kulturnog nasleđa u Republici Srbiji za 2018. godinu odobreno skoro 22 miliona dinara, saopštio je na sednici Gradskog veća Nemanja Rotar, gradski većnik za kulturu i omladinu.

   

Vučić u Diseldorfu: Očekujemo još više investitora

PANČEVO, 15. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegov domaćin predsednik vlade nemačke pokrajine Severne Rajne Vestfalije Armin Lašet istakli su izuzetnu saradnju i na političkom i ekonomskom planu sa daljom perspektivom razvoja. Lašet je podržao Srbiju na njenom evropskom putu uz ocenu da kancelarka Anglea Merkel izuzetno ceni sve reforme koje se u u Srbiji sprovode.

   

Ubistvo i samoubistvo kod Kovačice?

PANČEVO, 15. maj 2018. (TV Pančevo) – U ataru sela Idvor u blizini Kovačice, sinoć oko 3 sata, pronađeno je telo Miroslav K. (34) u lovištu između Idvora i Uzdina, sa vidljivim povredama nanetim pucnjem, najverovatnije iz sačme.

   

Vučić u poseti Diseldorfu

PANČEVO, 15. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj poseti nemačkoj pokrajini Severna Rajna Vestfalija.

   

Vučićev intervju preneli svetski mediji: Zapadne zemlje otvorile Pandorinu kutiju priznavanjem Kosova

PANČEVO, 14. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da kosovsko pitanje ostaje velika prepreka na putu Srbije ka članstvu u Evropskoj uniji i pozvao Prištinu na ustupke.