Vesti

 

DRŽAVA ĆE POMOĆI MALOM DUŠANU! Aleksandar Vučić obećao da će Srbija finansirati odlazak na lečenje obolelog dečaka!

PANČEVO, 15. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Alesksandar Vučić rekao je na današnjoj konferenciji za novinare da će se država postarati da se prikupe planirana sredstva za operaciju četvorogodišnjeg Dušana Todorovića iz Svilajnca.

 

Otvoreni 61. "Dani berbe grožđa" u Vršcu

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – U Vršcu su zvanično otvoreni 61. „Dani berbe grožđa“. Ovu čuvenu gradsku manifestaciju su otvorili pokrajinski sekretar za poljoprivredu Vuk Radojević i gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović.

   

UEM COMNET: Zaštititi medije od vandala

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Udruženje elektronskih medija COMNET najoštrije osuđuje pretnje novinarima Tv Rubin iz Kikinde i uništavanje njihove opreme i traži od nadležnih da pronađu i kazne počinioce.

   

Vučić: General-potpukovnik Milan Mojsilović novi načelnik Generalštaba

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da će generala Ljubišu Dikovića na čelu Generalštaba zameniti general-potpukovnik Milan Mojsilović, koji je do sada obavljao funkciju pomoćnika ministra odbrane za politiku odbrane. Zamenik načelnika Generalštaba biće general-major Petar Cvetković.

   

Digitalizacija Narodnog muzeja u Pančevu

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Digitalizacija kulturne građe značajna je za promociju kulturnih sadržaja i baštine, kako domaćoj, tako i međunarodnoj javnosti. Jedan od pozitivnih efekata otvaranja Virtuelnog muzeja u Pančevu je veći broj posetilaca.

   

Vojvodina pogodna za tržište telekomunikacija

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Tokom prošle godine, ukupni prihodi u tržišta telekomunikacija u Srbiji ostvarili su rast za oko jedan odsto poređenjem sa 2017. i ukupno su iznosili 191,2 milijarde dinara. O tržištu telekomunikacija u Srbiji RTV Pančevo razgovarala je sa Slobodanom Đinovićem, generalnim direktorom Orion Telekoma.

   

Vučić sa vojnim vrhom o kadrovskim promenama u VS

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u 19 časova sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom i predstavnicima vojnog vrha.

   

Hapšenja zbog krađe, droge i oružja

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevo su uhapsili A. G. i Đ. D. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa na štetu oštećenog.

   

Imperija Beč-Beč "mutila" od kesa za usisivač do LED panela. Bivša direktorka Dečje radosti u histeriji, maltretira zaposlene u ovoj ustanovi!!!

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Posle skoro tri meseca od razrešenja Ružice Beč sa mesta direktorke Dečje radosti, njeno bezobzirno i kabadahijsko ponašanje i dalje traje. Ali nije samo to. Kako saznajemo, utvrđivanjem krivične odgovornosti porodice Beč baviće se nadležni istražni organi.