Vesti

 

Prvi koraci u KK "Mladost"

PANČEVO, 9. mart 2018. (TV Pančevo) – Već više od 20 godina, od kada je obnovljen, svakom treningu Košarkaškog kluba „Mladost“ prisustvuje između 60 i 80 mladih Omoljičana, koji su podeljeni u četiri kategorije: škola košarke, poletarci, mlađi pioniri i pioniri. Omoljica nudi veliki broj sportova kojima mladi mogu da se bave, a košarka je jedan od najpopularnijih.

 

Prestanak mandata direktora "Grejanja" pred gradskim većnicima

PANČEVO, 9. mart 2018. (TV Pančevo) – Na 152. sednici Gradskog veća usvojen je Nacrt rešenja o utvrđivanju prestanka mandata direktora Javnog komunalnog preduzeća „Grejanje“ Pančevo, kao i Predlog rešenja o davanju saglasnosti Ministarstvu pravde Republike Srbije za izgradnju priključne saobraćajnice za potrebe kompleksa kazneno-popravnog zavoda u Pančevu.

   

JKP "Drugi oktobar" uručio cveće korisnicama Gerontološkog

PANČEVO, 8. mart 2018. (TV Pančevo) – JKP Drugi oktobar, odlučilo je da obraduje korisnice Gerontološkog centra Vršac simboličnim poklonom, a Dan žena idealan je povod za to.

   

"Želja" - "Omladinac" u nedelju

PANČEVO, 8. mart 2018. (TV Pančevo) – Sledećeg vikenda nastavlja se takmičarska sezona u Srpskoj ligi „Vojvodine“. Fudbaleri „Železničara“, u nedelju, dočekuju „Omladinac“ iz Novih Banovaca, a meč je na programu od 14:30 na Sportskom centru „Mladost“.

   

Pančevke vole ruže

PANČEVO, 8. mart 2018. (TV Pančevo) – Osmi mart je Dan žena, tako da se cveće ne kupuje samo partnerki, već svim voljenim ženama. Ekipa RTV Pančeva posetila je pančevačku Zelenu pijacu da sazna kakva je ponuda cveća.

   

Vitman: Pančevo uvek uz žene

PANČEVO, 8. mart 2018. (TV Pančevo) – Rodna ravnopravnost je 8. marta udarna tema širom sveta. U Pančevu, međutim, svaki dan tretira kao dan ravnopravnosti sa nultom tolerancijom prema polnoj diskriminaciji.

   

Vučić pozvao rumunskog predsednika da pomogne oko KiM

PANČEVO, 8. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je predsednika Rumunije Klausa Vernera Johanisa zamolio da pomogne naporima Srbije za pronalaženje kompromisnog rešenja u vezi sa pitanjem Kosova i Metohije. Johanis poručuje da je to složena tema i da je najbolje rešenje koje je prihvatljivo za sve strane.

   

Čestitka gradonačelnika povodom 8. marta

PANČEVO, 8. mart 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, u ime grada Pančeva i svoje lično ime, svim sugrađankama čestita 8. mart, Dan žena.

   

Pančevačka policija uz dame osmog marta

PANČEVO, 8. mart 2018. (TV Pančevo) – Pančevačka policija je, povodom osmog marta - Dana žena, danas u jutarnjim časovima, delila ruže pripadnicama lepšeg pola koje se odgovorno ponašaju u saobraćaju.