Vesti

 

Vimbldonski pehar u Noletovim rukama

PANČEVO, 15. jul 2018. (TV Pančevo) – Đoković – Anderson 3:0 (6:2, 6:2, 7:6). Novak Đoković je osvojio četvrtu titulu na Vimbldonu. U finalu je opravdao ulogu favorita i savladao Južnoafrikanca Kevina Andersona. Novak će se nakon ovog trijumfa u ponoedeljak vratiti među prvih deset na ATP listi.

 

Radionica za ručno pravljenje papira u Muzeju

PANČEVO, 15. jul 2018. (TV Pančevo) – Radionica za ručno pravljenje papira deo je bogatog programa manifestacije "Kulturno leto" u Pančevu od 1. jula do 1. septembra. Radionica je besplatna i trajaće do 26. jula.

   

Radovi u Baletskoj školi i ovog leta

PANČEVO, 15. jul 2018. (TV Pančevo) – Radovi na renoviranju Baletske škole "Dimitrije Parlić" koji su započeti prošle godine zamenom stolarije, za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 430 hiljada dinara, nastavljaju se i ovog leta. Planirana je preostala zamena vrata kao i krečenje unutrašnjih zidova škole.

   

Vučić i Dodik nakon sastanka: Nikada nećemo dozvoliti novi pogrom srpskog stanovništva

PANČEVO, 15. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je nadu da ćemo, i pored izjava pojedinih nekadašnjih bošnjačkih ratnih vođa, uspeti da sačuvamo mir, stabilnost i da će svim građanima, bez obzira na nacionalnu pripadnost, budućnost biti mir, a ne sukobi i ratovi.

   

Vučić nakon otvaranja stambene zgrade u "Beogradu na vodi": Ostvarili smo jedan od najvećih snova

PANČEVO, 14. jul 2018. (TV Pančevo) – Izgradnja prve stambene zgrade u "Beogradu na vodi" je završena i ona je danas svečano otvorena, nakon čega će početi useljavanje prvih stanara.

   

Rotari regata prošla kroz Pančevo

PANČEVO, 14. jul 2018. (TV Pančevo) – Rotari distrikt Srbije i Crne Gore organizovao je i ove godine regatu po srpskim rekama, 7. po redu. Ove godine cilj je da se skrene pažnja na ekologiju, tačnije na preventivnu zaštitu od zagađenja.

   

Traktorijada u Novom Selu - edukacija i podsticaj

PANČEVO, 14. jul 2018. (TV Pančevo) – U Banatskom Novom Selu, u nedelju, 15. jula, biće održana šesta Traktorijada – najavio je, gostujući u emisiji „Dobro jutro Pančevo“, Dorel Mik, potpredsednik Novoseljenskih paora.

   

Vučić čestitao Makronu nacionalni praznik Francuske

PANČEVO, 14. jul 2018. (TV Pančevo) – Odnosi Srbije i Francuske na veoma visokom nivou, podrška Pariza Beogradu na evropskom putu veoma važna, rekao predsednik Vučić u razgovoru sa francuskim ambasadorom, a uoči predstojećeg susreta sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

   

Najbolji radovi likovne sekcije Gerontološkog

PANČEVO, 12. jul 2018. (TV Pančevo) – Članovi likovne sekcije Gerontološkog centra Pančevo priredili su izložbu svojih najboljih radova u protekloj godini u prostorijama kluba za odrasla i stara lica "Josif Marinković". Kreativno stvaranje i druženje članova glavni je razlog nastanka sekcije koja je jedna od okupno 9 u ovom centra.