Vesti

 

Ekonomska saradnja Srbije i Izraela u vrhu prioriteta

PANČEVO, 17. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadorku Izraela Alonu Fišer-Kam, koja je istakla da je razvoj ekonomske saradnje sa Srbijom u vrhu prioriteta za Izrael.

 

Vučić: Sloboda informisanja nikome ne može da bude uskraćena

PANČEVO, 17. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otakazao je učešće na današnjoj manifestaciji povodom obeležavanja dana Bezbednosno informativne agencije, zbog toga što nekoliko novinara iz različitih redakcija nije dobilo odobrenje da prisustvuje svečanosti.

   

Oproštajna poseta ambasadora Japana

PANČEVO, 17. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Japana Đuićija Takaharu i zahvalio mu za posvećenost razvoju saradnje Srbije i Japana i za veliku humanitarnu, razvojnu i finansijsku pomoć Japana.

   

Vučić: Visok nivo saradnje Srbije i MKCK-a

PANČEVO, 17. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je generalnog direktora Međunarodnog komiteta Crvenog krsta Iva Dakora i izrazio zadovoljstvo visokim nivoom saradnje Srbije i Međunarodnog komiteta Crvenog krsta.

   

Vučić: Srbija će dalje razvijati dobre odnose sa Rusijom

PANČEVO, 17. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Srbija će, u skladu sa politikom nezavisnosti i vojne neutralnost, dalje razvijati dobre odnose sa Rusijom u obostranom interesu, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom.

   

Međunarodni dan belog štapa

PANČEVO, 16.oktobar 2017. (TV Pančevo) - Širom sveta, različitim manifestacijama, obeležen je Međunarodni dan slepih i slabovidih osoba. Dan belog štapa prilika je da slepe i slabovide osobe skrenu pažnju na probleme sa kojima se susreću u svakodnevnom funkcionisanju, i da, ako je moguće, u saradnji sa predstavnicima lokalnih vlasti, dođu do zejdničkog rešenja.

   

Brestovčani duplirali početne cene zakupa

PANČEVO, 16. oktobar 2017. (TV Pančevo) - Prvog dana licitacije za zakup državne poljoprivredne zemlje dve skroz suprotne slike. Brestovčani su u većini slučajeva, skoro duplirali početni iznos zakupa, dok su ratari iz Novog Sela svu zemlju zakupili po početnim cenama. Licitacije se do 20 . oktobra odvijaju u Pančevu.

   

Vučić: Slepi i slabovidi mogu da očekuju pomoć države

PANČEVO, 16. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Prеdsеdnik Srbijе Alеksandar Vučić razgovarao je sa prеdstavnicima Savеza slеpih o problemima sa kojima sе suočavaju tokom svakodnеvnog života.

   

Bodibilderi iz 17 zemalja na Svetskom kupu u Pančevu

PANČEVO, 16. oktobar 2017. (TV Pančevo) - U Kulturnom centru Pančeva održan je Svetski kup u fitnesu i bodibildingu. Takmičari iz 17 zemalja bili su podeljeni u 25 muških i 12 ženskih kategorija.