Vesti

 

Violina i klavir za Pančevce

PANČEVO, 20. februar 2017. (TV Pančevo) – Violinista Ivan Ćirković i klaviristkinja Katarina Hadži Antić Tatić nastupili su u svečanoj sali Muzičke škole „Jovan Bandur“. Ovom prilikom pančevačka publika imala je priliku da uživa u notama klasične muzike.

 

Vlasnik uklonio sporan izlog

PANČEVO, 20. februar 2017. (TV Pančevo) – Zakazano prinudno uklanjanje izvedenih radova na fasadnom izlogu u Ulici vojvode Radomira Putnika nije izvršeno, jer je stranka postupila po rešenju građevinske inspekcije i sama uklonila sporan izlog, kazao je za Televiziju Pančevo Slobodan Kundaković, pomoćnik sekretara Sekretarijata za inspekcijske poslove. Zaključci o rušenju, doneti su za objekte koji su izgrađeni ili su radovi izvedeni nakon stupanja na snagu Zakona o ozakonjenju objekta, tako da ne postoji zakonska mogućnost da uđu u postupak ozakonjenja.

   

Zdravstvena zaštita za sve

PANČEVO, 20. februar 2017. (TV Pančevo) – Dom zdravlja u poslednje tri godine podjednaku pažnju posvećuje zdravstvenoj zaštiti stanovnicima Grada i naseljenih mesta. Osim preventivnih pregleda, zaposleni u ovoj ustanovi bili su usmereni da edukuju i najmlađe i oslobode ih straha od belih mantila.

   

Svetlana Kalapiš najbolja direktorka u 2016.

PANČEVO, 20. februar 2017. (TV Pančevo) – Svetlanu Kalapiš, direktorku Medicinske škole „Stevica Jovanović“, Savez za školski sport proglasio je za najbolju direktorku u 2016. godini. Dobra organizacija umnogome je doprinela da sva takmičenja i sve sportske aktivnosti proteknu u dobroj atmosferi u ovoj pančevačkoj školi.

   

Spomenik palim borcima u Kovinu

PANČEVO, 20. februar 2017. (TV Pančevo) – U Kovinu je danas podignut spomenik vojnicima, oficirima i dobrovoljcima iz kovinske opštine koji su poginuli u ratnim sukobima od 1991. do 1999. godine. Spomenik je podignut u parku na Trgu oslobođenja uz prisustvo predstavnika vlasti, Vojske i brojnih meštana Kovina.

   

MUP: Poziv vlasnicima ukradenih bicikala

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su više bicikala, ukradenih od novembra 2016. do početka februara ove godine na području grada.

   

Vučić: Srbiju ćemo čuvati i sačuvati

PANČEVO, 20. februar 2017. (TV Pančevo) – Pred Srbijom su nova turbulentna vremena, mnogi jedva čekaju da Srbiju uruše i da je destabilizuju, a mi im poručujemo da ćemo Srbiju da čuvamo i sačuvamo, poručio je premijer Aleksandar Vučić iz Vrbasa. Premijer je danas u Vrbasu povodom radova na rekonstrukciji škole "Petar Petrović Njegoš", a u razgovoru sa građanima, koji su ga dočekali, rekao da niko ne sme i ne može ni da pomisli da će našu zemlju da destabilizuje ili uruši...

   

"Odbojka 013" izgubila od "Volejstarsa"

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – Odbojkašice „Odbojke 013“ izgubile su u 15. kolu Druge lige-grupe “Sever” na domaćem terenu od ekipe “Volejstars” iz Sombora rezultatom 3:0. Posle ove utakmice Pančevke se nalaze na četvrtom mestu na tabeli sa 30 bodova.

   

Odbojkašice „Dinama“ druge na Kupu Srbije

PANČEVO, 20. februar 2017. (TV Pančevo) – Pobednik 51. finalnog turnira Kupa Srbije za odbojkašice je ekipa „Jedinstva“ iz Stare Pazove. Ona je u finalu pobedila „Dinamo“ iz Pančeva, rezultatom 3:0. Pančevke su se tokom cele utakmice hrabro suprotstavile iskusnijoj ekipi „Jedinstva“ i zasluženo došle do vicešampionskog pehara.