Vesti

 

Srbija posvećenja razvoju prijateljskih odnosa sa Crnom Gorom

PANČEVO, 7. decembar 2017. (TV Pančevo) – Srbija je posvećena daljem razvoju prijateljskih odnosa sa Crnom Gorom, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sastanku sa ambasadorom Crne Gore Branislavom Mićunovićem.

 

Gilani: Vučićeva snaga liderstva doprinosi napretku Srbije

PANČEVO, 7. decembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Islamske Republike Pakistan Sajeda Adila Gilanija, koji je istakao da se, tokom nekoliko meseci otkako je u Srbiji, uverio u snagu liderstva spskog predsednika, a koje doprinosi političkom i ekonomskom napretku zemlje.

   

Palestina podržava teritorijalni integritet Srbije

PANČEVO, 7. decembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio ambasadora Države Palestine Muhameda Nabhana, koji mu je preneo pozdrave predsednika Mahmuda Abasa i obavestio ga o nepromenjivoj odluci te države da čvrsto podržava teritorijalni integritet i suverenitet Srbije, kao i da u međunarodnim organizacijama glasa protiv članstva tzv. Kosova.

   

Vučić sa ambasadorom Kifom

PANČEVO, 7. decembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Velike Britanije Denisa Kifa, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima i situaciji u regionu.

   

Vučić sa Čavušogluom: Do kraja godine još dve turske fabrike

PANČEVO, 6. decembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Turske Mevlutom Čavušogluom sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima, ekonomskoj saradnji i o učešću turskih kompanija u regionalnim infrastrukturnim projektima.

   

„ONAsnaživanje“ žena u Pančevu

PANČEVO, 6. decembar 2017. (TV Pančevo) – Nakon saglasnosti Gradskog veća, Pančevo će biti deo projekta „ONAsnaživanje“, čiji je cilj osnaživanje žena koje su preživele nasilje i žena koje pripadaju socijalno ugroženim kategorijama stanovništva. Projekat sprovodi Fond B92 uz finansijsku podršku Fonda Ujedinjenih nacija za borbu protiv nasilja nad ženama, a podržan je od Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Vlade Republike Srbije.

   

Ministar Đorđević u Vršcu: Volonteri su snaga Srbije

PANČEVO, 6. decembar 2017. (TV Pančevo) – Međunarodni dan volontera svečano je obeležen u Vršcu. Volonteri deluju prvi i svuda, poznato je. U Srbiji je aktivno blizu 70.000 volontera, a na svečanosti u Vršcu volontere je pozdravio ministar Zoran Đorđević i poželeo im da se pokret volontera i dalje razvija.

   

Vučić sa Predsedništvom BiH

PANČEVO, 6. decembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa državnim vrhom Predsedništva BiH. Na sastanku su razgovarali o unapređenju odnosa, posebno političkih, i kako ubuduće da se izbegavaju situacije koje bi mogle doneti probleme jednoj ili drugoj zemlji.

   

Uvedeni datumi za zakazivanje kod lekara specijalista

PANČEVO, 6. decembar 2017. (TV Pančevo) – Želeći da izbegnu velike gužve, kod svih lekara specijalista u Opštoj bolnici od ovog meseca uvedeni su različti datumi za zakazivanje pregleda kod specijaliste. Tako, na primer, 8. decembra izabrani lekari zakazivaće preglede za neurologa i psihijatra, dok će 11. decembar biti rezervisan za interniste.