Vesti

 

194 nije u funkciji! Hitna pomoć koristi rezervni broj

PANČEVO, 17. septembar 2018. (TV Pančevo) – Broj telefona Hitne pomoći 194 NIJE U FUNKCIJI!!! Aktiviran je rezervni broj 062/80-48-573. Hitna pomoć obaveštava građane da se radi na otklanjanju problema. Broj 062/80-48-573 biće aktivan dok je 194 van funkcije.

 

Vučić: Vredni sporazumi između Srbije i Kine

PANČEVO, 17. septembar 2018. (TV Pančevo) – Srbiji se otvara prilika da uz kineska ulaganja, za dve do tri godine postane zemlja s najvišim privrednim rastom u Evropi, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle nekoliko važnih sastanaka koje su on i članovi visoke državne delegacije imali tokom posete Narodnoj Republici Kini.

   

Premijerka Ana Brnabić ponovo posetila Vršac i manifestaciju "Grožđebal"

PANČEVO, 17. septembar 2018. (TV Pančevo) – Premijerka Ana Brnabić zatvorila je "61. Dane berbe grožđa" u Vršcu. Ovu posetu iskoristila je kako bi razgovarala sa gradonačelnicom, Draganom Mitrović, o budućim projektima.

   

Vučić: Imam još jednu ideju koju ću izneti Siju

PANČEVO, 17. septembar 2018. (TV Pančevo) – Hoću da inovativnim tehnologijama Srbija ostvari komparativne prednosti nad zemljama regiona i Evrope, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Pekingu i dodao da će imati "neke čudne molbe" za predsednika Sija.

   

M. N. uhapšen zbog droge

PANČEVO, 15. septembar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevo uhapsili su i zadržali M. N. (1995), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

   

Vučić: Indija iskreni prijatelj koji podržava Srbiju

PANČEVO, 15. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da će, ne samo prošlost, već i budućnost, da krasi odnose Srbije i Indije, zemlje koja je Beograd uvek podržavala u očuvanju svog teritorijalnog integriteta i nacionalnih interesa.Vučić je, nakon sastanka sa potpredsednikom Indije Vankajom Naiduom, naglasio da je Indija istinski i iskren prijatelj.

   

Novo prodajno mesto Gloden Beauty u Beogradu

PANČEVO, 15. septembar 2018. (TV Pančevo) – Kvalitetna a pristupačna kozmetika brenda Golden Beauty od ovog vikenda može se kupiti i u beogradskom Tržnom centru u Rajićevoj, gde je otvoreno novo prodajno mesto.

   

General Veličković više neće biti komandant Specijalne brigade

PANČEVO, 15. septembar 2018. (TV Pančevo) – Brigadnom generalu Zoranu Veličkoviću, dosadašnjem komandantu Specijalne brigade Kopnene vojske, na lični zahtev, prestaje profesionalna vojna služba, a na mesto komandanta Specijalne brigade biće postavljen brigadni general Miroslav Talijan.

   

Ambasadori Poljske i Slovačke na fudbalskom terenu

PANČEVO, 15. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbalski turnir "Diplomats 4 Children", u kome su učestvovali timovi sastavljeni od ambasadora, diplomata, predstavnika ambasada u Srbiji i drugih institucija održan je na igralištima za mali fudbal na Adi Ciganliji, u organizaciji ambasade Poljske i Slovačke.