Vesti

 

Gospodo, baroni… Delite mandate, funkcije! Narod ste opet zaboravili?

PANČEVO, 17. jul 2018. (TV Pančevo) – Prave ražanj, a zeca još nisu ulovili!

Ovako bi se moglo definisati trenutno ponašanje lidera novog političkog mutanta nazvanog Savez za Srbiju!

 

Vučić u Parizu, "susret s Makronom važan za Srbiju"

PANČEVO, 17. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Pariz gde će danas imati sastanak sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

   

Postavljanje fiksne proteze povoljno u Domu zdravlja

PANČEVO, 16. jul 2018. (TV Pančevo) – U Službi stomatološke zdravstvene zaštite Doma zdravlja postavljaju se i fiksne proteze. Stručan tim lekara po pristupačnim cenama ispravlja anomalije vilice koje nije moguće korigovati na dugi način.

   

"Haos" u Pančevu: večernja žurka za sve generacije

PANČEVO, 16. jul 2018. (TV Pančevo) – Novosadska grupa animatora „Haos“ priredila je nesvakidašnju zabavu za sve generacije u Pančevu.

   

"Harvester" za Vojvodinašume "Banat Pančevo"

PANČEVO, 16. jul 2018. (TV Pančevo) – Javno preduzeće “Vojvodinašume” izdvojilo je pola miliona evra za kupovinu najsavremenije mašine, koja seče, obara i kroji stabla. Mašina je stigla u Šumsko gazdinstvo "Banat Pančevo" Vojvodinašume. Zahvaljujući mašini biće olakšan rad zaposlenima, ali će se značajno unaprediti i proizvodnja.

   

Vučić na postavljanju kamena temeljca za „Merkur Palas“

PANČEVO, 16. jul 2018. (TV Pančevo) – U okviru Specijalne bolnice „Merkur“ u Vrnjačkoj Banji položen kamen temeljac za izgradnju hotela „Splendor“ uz prisustvo predsednika Srbije. Kamen temeljac za izgradnju hotela „Merkur Palas“, novog objekta Specijalne bolnice „Merkur“ u Vrnjačkoj banji, postavljen je danas u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.Kamen temeljac su postavili ministar zdravlja Zlatibor Lončar i direktor bolnice Dejan Stanojević, a prisustvovala je i ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović, kao direktor Koridora Srbije Zoran Babić koji potiče iz tog grada.

   

Dok budžetska „češlja muvačine“ sa budžetom grada Šapca, „Zelenko“ se brčka na moru! Za svaki slučaj „pobegao u lijepu njihovu“, u okolinu Zadra!?

PANČEVO, 16. jul 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnika Šapca, Nebojšu Zelenovića „Zelenka“ NALED-ovog dobitnika za realizaciju tobožnjih projekata iz gradskog budžeta za potrebe i uslugu građana – „pobegao je“ na more i to baš u trenutku kada je budžetska inspekcija počela da pregleda kako su se trošile pare iz gradske kase?! Mnogi smelo tvrde, da se gradonačelnik namerno sklonio, kao vid revolta i bojkota zbog državne kontrole kojoj su inače redovno podložni svi oni koji raspolažu sa budžetskim sredstvima…

   

Francuzi po drugi put svetski prvaci

PANČEVO, 15. jul 2018. (TV Pančevo) – Galski petlovi po drugi put postali svetski prvaci. Fudbaleri Francuske po drugi put u svojoj istoriji postali su prvaci sveta pošto su u finalu Mondijala u Rusiji nadigrali Hrvatsku sa 4:2.

   

Fudbaleri Francuske prvaci sveta - Vučić čestitao Makronu

PANČEVO, 15. jul 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri Francuske drugi put u istoriji postali su šampioni sveta, pošto su na stadionu "Lužnjiki" u spektakularnom finalu savladali Hrvatsku. "Trikolori" su ponovili podvig iz 1998. godine, dok je Hrvatska samim plasmanom u finale ostvarila najveći uspeh u istoriji.