Vesti

 

FK "Dinamo" proslavio Svetog Jovana

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) - Proslavi klupske slave prisustvovao je gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, koji je domaćinima poželeo srećnu slavu i mnogo uspeha u godinama koje predstoje.

 

Otvorena izložba dečijih radova "Likovni trg"

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) - Izložba dečjih radova, koji su nastali na likovnim radionicama u okviru projekta Likovni trg otvorena je u prostorijama Dečjeg kulturnog centra. Na izložbi su predstavljeni i radovi umetnika iz udruženja „Svetionik“.

   

Završen prvi "Festival klasičara"

PANČEVO, 19. januar 2017. (TV Pančevo) – Četvrte večeri Festivala klasičara, nastupili su studenti gudačke katedre Fakulteta muzičke umetnosti iz Beograda na sceni Kulturnog centra. Ovim nastupom, završen je prvi festival klasične muzike, a u prethodna tri dana, publika je imala priliku da uživa u koncertu kompozitora, talenata i studenata.

   

Bugarski kao izborni predment u Ivanovu

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) - Škola u Ivanovu jedina je u Vojvodini čiji đaci uče bugarski jezik kao izborni predmet, koji je uveden 2007. godine. Program pohađaju učenici od četvrtog do osmog razreda, a preko bugarskog Ministarstva prosvete beneficije su stekli i mlađi đaci škole “Moša Pijade” iz ovog mesta.

   

Nastavljaju se radovi u Kovačici

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) - Nastavljamo tamo gde smo započeli s radovima poruka je iz Kovačice. U ovoj opštini mnogo toga valja uraditi u toku 2016. godine, a kako vele stvar je dobrom planiranju da bi se uspelo u težnjama.

   

Posteljine za Dečije interno odeljenje

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) - Učenici i nastavnici osnovne škole „Sveti Sava“, poklonili su Dečijem internom odeljenju, pančevačke bolnice 36 kompleta posteljine. Novac za kupovinu posteljina sakupljen je nakon organizovanih akcija prodaje kolača, igračaka i knjiga, pred novogodišnje praznike.

   

Vučić sa Hanom i Kurcom

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Svakih nekoliko meseci će se otvarati nova poglavlja u pregovorima sa Srbijom, rekao je komesar EU Johanes Han koji se u Davosu sastao sa premijerom Srbije. Aleksandar Vučić se sastao i sa šefom austrijske diplomatije Sebastijanom Kurcom.

   

Vučić nastavlja učešće na ekonomskom forumu u Davosu

 

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je razgovarao u Davosu sa komesarom Evropske komisije za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom. On nastavlja danas učešće na godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, što je prilika i za seriju susreta sa vodećim svetskim državnicima, čelnicima najznačajnijih ekonomskih institucija na marginama foruma.

   

Obnovljena sala u Isidorinoj

PANČEVO, 19. januar 2017. (TV Pančevo) –Ove školske godine za krečenje fiskulturne sale i zamenu poda u Isidorinoj školi, iz gradskog budžeta izdvojeno je 283 hiljade dinara. U planu je i zamena prozora kako bi sala bila toplija za bavljenje sportskim aktivnostima.