Vesti

 

Vučić i Skot o KiM, bilaterali, investicijama

PANČEVO, 18. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksanda Vučić i ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot naglasili su potrebu nastavka dijaloga Beograda i Prištine, kao i implementacije prethodno dogovorenih sporazuma, uključujući sporazum o pravosuđu i sporazum o stvaranju Zajednice srpskih opština.

 

Vučić: U Vlasotincu još 50 radnih mesta

PANČEVO, 18. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U Vlasotincu je otvoren novi proizvodni pogon kompanije Gruner, a vrpcu su presekli predsednik Srbije Aleksandar Vučić i menadžment te kompanije. Novi pogon prostire se na 3.000 metara kvadratnih i u toj fabrici ukupno je zaposleno 480 ljudi.

   

Otvoren novi pogon kompanije Gruner u Vlasotincu

PANČEVO, 18. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U Vlasotincu otvoren novi proizvodni pogon kompanije Gruner, a vrpcu su presekli predsednik Srbije Aleksandar Vučić i menadžment te kompanije. Novi pogon prostire se na 3.000 metara kvadratnih i u toj fabrici ukupno je zaposleno 480 ljudi.

   

Vučić i Skot razgovarali o KiM, bilaterali, investicijama

PANČEVO, 18. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kajla Skota, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima dveju zemalja, kao i o regionalnim pitanjima.

   

SEHA: Slovenci bolji u Pančevu

PANČEVO, 17. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši "Dinama" poraženi su u 6. kolu SEHA Gazprom lige, rezultatom 25:37, od ekipe "Celje Pivovarna Laško". Žuto-crni su do sada zabeleželi jednu pobedu, ali šef stručnog štaba Ivan Petković navodi da se njegovi igrači neće predati. U sledećem kolu "Dinamo" gostuje aktuelnom šampionu Evrope - skopskom "Vardaru".

   

Pančevački rotarijanci: Ekologija i obrazovanje prioritet

PANČEVO, 17. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Članove Rotari kluba Pančevo posetio je guverner distrikta Branislav Rađelović kako bi razgovarao o planovima i aktivnostima rotarijanaca u Pančevu. Guverner je učestvovao u akciji sadnje stabala, a posetio je i lokalnu samoupravu i razgovarao sa gradonačelnikom Sašom Pavlovim.

   

Stazama ruja

PANČEVO, 17. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Početkom oktobra, na Čardaku, u Deliblatskoj peščari, u organizaciji Planinarskog društva "Jelenak", održana je 10. manifestacija "U bojama ruja". Ove godine bila je i najmasnovnija, jer je okupila oko 2300 učesnika, od čega 1500 dece iz desetak pančevačkih škola. Manifestaciju je i ove godine podržao Grad Pančevo.

   

Završna deonica kanalizacije na Bavaništanskom

PANČEVO, 17. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Do sada su završene dve trećine radova na izgradnji fekalne kanalizacije duž Bavaništanskog puta. Ove radove finansira Ministarsvo pravde, jer je predviđeno da se na ovu kanalizacionu mrežu priključi novi zatvor, koji je u izgradnji. Na novoizgrađenu kanalizaciju moći će da se priključe i građani koji žive u ovom delu grada. Prijave već mogu da podnose, a biće priključeni nakon završetka radova.

   

Kako postati donor?

PANČEVO, 17. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U subotu je obeležen Evropski dan donora. U Srbiji je i dalje veoma slab odziv građana za potpisivanje donorske kartice. Sve informacije sugrađani mogu da dobiju od izabranog lekara.