Vesti

 

Izložba cveća u Galeriji Milorada Bate Mihailovića

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Izložbe pod nazivom „Trnoružičnjak“, „Cvetna bašta“ i „Iza beline“, otvorene su u Galeriji Milorada Bate Mihailovića. Autorke su se predstavile crtežima i kolažiranim radovima koji su rađeni u tehnici akvarel, a preovladavaju floralne površine, uz aplicirane detalje preuzete sa odevnih predmeta. Izložba će biti otvorena do 7. aprila.

 

Rukometaši "Dinama" dočekuju "Rudar"

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – U 22. kolu rukometne Superlige Srbije „Dinamo“ dočekuje „Rudar“ iz Kostolca. Utakmica se igra u subotu, 25. marta, od 19 časova u Hali sportova na Strelištu.

   

Vučić: Biće još investicija u Rumi

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Francuski proizvođač gumenih creva za rashladne uređaje na automobilima "Hačinson" otvorio je novi proizvodni pogon u Rumi, a otvaranju je prisustvovao Aleksandar Vučić. Premijer Srbije je izjavio da ne vidi bolje mesto od Srbije u koje bi investitori mogli da ulažu svoj novac.

   

Gas za 17 hiljada domaćinstava u Beogradu

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Do kraja iduće godine oko 17 hiljada domaćinstava u Beogradu dobiće gas, rečeno je na skupu povodom početka rada merno-regulacione stanice za distributivni gasovod u Staroj Rakovici.

   

Nove medalje za Pančevce na SOI

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – U disciplini nordijsko skijanje, reprezentativci Srbije iz Pančeva na Specijalnim olimpijskim igrama u Austriji osvojili su još pet medalja – tri zlatne, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju.

   

Premijer Vučić uputio saučešće Terezi Mej

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić je povodom napada u Londonu uputio pismo saučešća britanskoj premijerki Terezi Mej, u kome se, između ostalog, kaže:

   

Nenad Ivanović dve decenije gaji voće

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Nenad Ivanović već dve decenije gaji kajsije, šljive i jabuke. Posao obavlja s puno ljubavi, koja je neophodna za održavanje voćnjaka.

   

Dobri odnosi Srbije i Rusije u obostranom interesu

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom, o sveukupnim srpsko-ruskim odnosima, uz zaključak da se oni dobro razvijaju u obostranom interesu.

   

Kraj sezone za "Lavice"

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Odbojkašice „Dinama“ završile su svoje ovogodišnje učešće u Superligi Srbije, pošto su poražene u četvrtfinalu plej-ofa od beogradske „Vizure“ sa 3:0 na domaćem terenu.