Vesti

 

Vučić razgovarao sa Merkelovom: Mora se raditi na unapređenju dijaloga sa Prištinom

PANČEVO, 17. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Sofiji sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel sa kojom je razgovarao o nastavku dijaloga sa Prištinom, ustavnim amandmanima koji se tiču pravosudnog sistema koji su poslati Venecijanskoj komisiji, situaciji u regionu i stabilizaciji prilika.

 

Bilateralni susreti Vučića u Sofiji

PANČEVO, 17. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji učestvuje na samitu EU – Zapadni Balkan u Sofiji, razgovarao je na marginama samita sa hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem, kao i sa premijerom Švedske Stefanom Levenom i predsednikom Evropskog parlamenta Antoniom Tajanijem. .

   

Vučić prvi govorio na Samitu u Sofiji

PANČEVO, 17. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas čast da je prvi govorio na današnjem Samitu EU-Zapadni Balkan, koji se održava iza zatvorenih vrata u Nacionalnoj palati u Sofiji.

   

JKP "Drugi oktobar" sanirao posledice nevremena

PANČEVO, 16. maj 2018. (TV Pančevo) – Tokom protekle noći, u Vršcu je palo 30 mm kiše za samo 3 sata. Nevreme koje je zadesilo naš grad i olujni nanosi vetra porušili su nekolicinu stabala, kako u parku, tako i u širem centru grada.

   

Obdukcija potvrdila ubistvo i samoubistvo

PANČEVO, 16. maj 2018. (TV Pančevo) – Jučerašnji tragični događaji najpre u Idvoru, a zatim i u susednom Uzdinu još su pod istragom. Ono što je iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu potvrđeno jeste da je obdukcijom utvrđeno da se radi o ubistvu i samoubistvu.

   

Terapija po preporuci specijaliste

PANČEVO, 16. maj 2018. (TV Pančevo) – Na koliko meseci će hroničnim pacijentima biti prepisana terapija, odnosno ispunjen elektronski recept, zavisi od dijagnoze i preporuke lekara specijaliste. Za određene hronične bolesti lekovi se propisuju najduže na šest meseci.

   

ATP Pančevo: Sve moderniji u osmu deceniju

PANČEVO, 16. maj 2018. (TV Pančevo) – Auto-transportno preduzeće Pančevo proslavilo je 70 godina od osnivanja. Uz prisustvo velikog broja zvanica iz društvenog, političkog i kulturnog života u Kulturnom centru upriličen je prigodan program.

   

Od matematičkih problema do dalekih zvezda

PANČEVO, 16. maj 2018. (TV Pančevo) – Podružnica Društvo matematičara Srbije Pančevo i ove godine organizator je manifestacije "Maj - mesec matematike", koja će se održati 16. i 17. maja na četiri lokacije u gradu. Ovaj događaj pomogli su OŠ "Jovan Jovanović Zmaj", Elektrotehnička škola "Nikola Tesla", Tehnička škola "23. maj" i Gradska uprava grada Pančeva.

   

Vučić u Sofiji: Nisam dobio plan za rešenje Kosova

PANČEVO, 16. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je u Sofiji da nije dobio nikakav plan za rešenje Kosova, ali je dobio naznake, načela, principe u kojima ima pristojnih stvari, ali i rešenja sa kojima nije saglasan. Poručuje da Srbija traži kompromisno rešenje, da neko uvaži ne samo interese Srba sa Kosova, već i interese Srbije.