Vesti

 

Osnovana Regionalna razvojna agencija "Južni Banat"

PANČEVO, 21. januar 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu su dva gradonačelnika i 6 predsednika opština Južnog Banata, osnovali regionalnu razvojnu agenciju „Južni Banat“. Osnovni zadatak ove razvojne agencije biće priprema i realizacija infrastrukturnih projekata kao i ostvarivanje međunarodne, prekogranične i međuoptštinske saradnje na teritoriji Južnog Banata.

 

Niske temperature snizile cene na Zelenoj pijaci

PANČEVO, 21. januar 2017. (TV Pančevo) – Zbog niskih temperatura voće i povrće na Zelenoj pijaci smrzava, pa su se prodavci snalazili kako bi zaštitili svoju robu. Neki su je iznosili na tezge kada je temperatura bila oko -3, dok su je drugi pokrivali i čuvali u duplim kutijama.

   

Zobenica: Janković je logičan izbor onih koji su pljačkali i uništavali našu Srbiju

PANČEVO, 21. januar 2017. (TV Pančevo) – Član predsedništva SNS Damir Zobenica ocenio je danas za portal „Sremske vesti“ da predsednička kandidatura Saše Jankovića nije nikakvo iznenađenje i da je zapravo dobro da u Jankovićevom liku svog kandidata na predstojećim izborima ima takozvana građanska Srbija „koja je navikla da nam svima drži lekcije, a pre toga je u našoj Srbiji opljačkala i uništila sve što se moglo opljačkati i uništiti“.

   

Vučić uputio telegram Orbanu povodom stradanja učenika

PANČEVO, 21. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Vlade Mađarske Viktoru Orbanu, u kome se kaže:„U ime Vlade Srbije i lično ime želim da izrazim najdublje saučešće povodom strašne tragedije i saobraćajne nesreće u kojoj je stradao veliki broj dece.Želim da Vam kažem da svi građani Srbije saučestvuju u velikom bolu i molim Vas ‎da naše iskreno saučešće prenesete i porodicama stradalih u velikoj nesreći, koja se dogodila u Italiji“, navodi se u telegramu premijera Vučića.

   

Vučić: Ilić je rekao sve najlepše o ovoj vladi

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Velimir Ilić je sve najlepše rekao o meni i vladi koju vodim, jer nije krio da je razlog njegove ljutnje to što nije postavljen za ministra ili direktora, izjavio je večeras predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, reagujući na kritike svog doskorašnjeg koalicionog partnera iz Nove Srbije.

   

Donald Tramp položio predsedničku zakletvu

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Donald Tramp položio je predsedničku zakletvu pred milion ljudi na Kapitol Hilu. "Molim vas svi ustanite" najavljen je Tramp, a na bini su mu se pridružaila i deca. Nakon što je položio zakletvu nad Biblijom,Tramp se pozdravio sa svojom porodicom i počeo svoj govor.

   

Aleksandar Vučić čestitao Trampu

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu, u kojoj se kaže:

   

Odbojkašice „Dinama“ u subotu protiv ekipe „Jedinstva“ u Staroj Pazovi

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) - Odbojkašice „Dinama“ utakmicu 12. kola Super lige Srbije igraju u subotu u Pančevu protiv ekipe „Jedinstva“ u Staroj Pazovi. Popularne „lavice“ zauzimaju trenutno šesto mesto na tabeli sa 20 bodova.

   

Usvojen plan rada Gradskog štaba za vanredne situacije

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je godišnji plan rada Gradskog štaba za vanredne situacije, kojim su predviđene edukacije i formiranje jedinica civilne zaštite, ali i nabavka novih pumpi i vozila koje će biti korišćeno tokom vanrednih situacija. Grad će i dalje plaćati troškove vođenja evidencije naplate posebne naknade za unapređenje zaštite životne sredine u fabrikama južne zone, još jedna je današnja odluka Gradskog veća.