Vesti

 

Promocija inkluzivnog obrazovanja u Mikinoj školi

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) –„Mika Antić“ jedna je od tri škole u Pančevu koja će od jeseni biti pilot škola u okviru projekta „Podsticanje demokratske kulture u školama“. Ovaj projekat sprovode Evropska unija i Savet Evrope uz podršku Ministasrtva prosvete Srbije. Tako će u naredne dve godine ova škola promovisati inkluzivno obrazovanje u školama.

 

Bogat program tokom leta u Kulturnom centru

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Od početka godine publika je u Kulturnom centru mogla da isprati različite koncerte. Koncertnu sezonu obeležio je Festival klasične i kamerne muzike, čiji je program organizovan na tri lokacije. Organizatori najavljuju i zanimljiv program tokom leta.

   

Pronađeno 70 košnica Zlatka Janačkovića

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Oko 70 košnica na potezu vojno polje između kasarne „Rastko Nemanjić“ i kasarne „Aerodrom“ ukradeno je u noći između ponedeljka i utorka pčelaru Zlatku Janačkoviću. Košnice su pronađene na starom crepajačkom putu. Ovo je do sada najveća krađa košnica u Južnom Banatu, tvrde iz pčelarskog gazdinstva „Janačković“.

   

Učestale crevne infekcije u toku leta

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Tokom leta, učestale su crevne infekcije. Pacijente koji imaju bolove u trbuhu, mučninu i učestalo povraćanje, i ukoliko tegobe potraju, izabrani lekar ih upućuje u Infektivnu ambulantu Opšte bolnice. Svakog dana po nekolko pacijenata potraži pomoć lekara zbog ovih tegoba.

   

Vučić čestitao Ramazanski bajram

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu Nasufoviću, predsedniku Mesihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji Mevludinu Dudiću i svim građanima islamske veroispovesti Ramazanski bajram. U čestitki se kaže:

   

Vučić primio dirigenta Zubina Mehtu

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vućić primio je danas maestra Zubina Mehtu koji boravi u Beogradu, povodom koncerta na otvorenom Beogradske filharmonije, koji se izvodi pod njegovim rukovodstvom.

   

Fudbalski turnir za decu bez roditeljskog staranja

PANČEVO, 24. jun 2017. (TV Pančevo) – Turnir u malom fudbalu u Domu za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ održan je petu godinu zaredom. Ove godine gosti turnira bili su predstavnici fondacije “Life line” iz Čikaga koji već godinama pomažu realizaciju aktivnosti u okviru fondacije. A na turniru je učestvovalo 40 dece iz raznih domova u Vojvodini.
   

Škola pecanja za Udruženje "Na pola puta"

PANČEVO, 24. jun 2017. (TV Pančevo) – Udruženja „Heroj Marko Kulić“ zajedno sa Udruženjem “Na pola puta” organizovali su školu pecanja za osobe sa intelektualnim poteškoćama. Cilj škole je da im se približi ovaj rekreativni sport, kao i da upoznaju čari pecanja. Škola pecanja je ove godine organizovana po prvi put, a u planu je da se organizuje i takmičenje.
   

Pojačanja u RK "Dinamo", Petković ostaje trener

PANČEVO, 24. jun 2017. (TV Pančevo) – Rukometni klub „Dinamo“ predstavio je tri nova pojačanja za sledeću sezonu. Vicešampionu Srbije priključila su se tri nova igrača, pa će od sledeće sezone žuto-crni dres nositi Veselin Jelić i braća Slobodan i Stanko Dimitrić. Sve navijače „Vukova sa Tamiša“ obradovaće i vest da je ugovor produžio i trener Ivan Petković, pa će on biti na klupi „Dinama“ i sledeće sezone.