Vesti

 

„Dom je kuća za sve – od Ruske bolnice do modernog Doma omladine"

PANČEVO, 13. mart 2018. (TV Pančevo) – Manifestacija „Otvorena vrata“ upriličena je u Domu omladine povodom završetka projekta „Dom je kuća za sve – od Ruske bolnice do modernog Doma omladine". Sredstva je obezbedio NIS putem projekta radova „Zajednici zajedno“.

 

Broj umrlih od raka u Južnom Banatu u porastu

PANČEVO, 13. mart 2018. (TV Pančevo) – Broj obolelih od malignih bolesti u poslednjih 10 godina u Južnobanatskom okrugu se ne povećava ali naželost broj umrlih od raka je u porastu, podaci su Zavoda za javno zdravlje Pančevo.Broj obolelih na desetogodišnjem nivou raka je 1360 osoba u Južnobanatskom okrugu. Odlazak na preventivne preglede i otkrivanje bolesti u početnoj fazi kao i uticanje na faktore rizika omogućavaju otkrivanje bolesti na vreme mogućnost izlečenja.

   

Radovi mališana iz "Pupoljka" u DKC-u

PANČEVO, 12. mart 2018. (TV Pančevo) – U Dečjem kulturnom centru otvorena je izložba crteža dece iz Predškolske ustanove „Pupoljak“. Osim toga što su prisutni mogli da uživaju u radovima mališana, na otvaranju su deca horski otpevala nekoliko pesama.

   

Vučić sa Kinezima za RTB Bor

PANČEVO, 12. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima kineske kompanije Zijin zainteresovane za učešće na tenderu za strateško partnerstvo u RTB Bor, koji Vlada Republike Srbije planira da raspiše u prvoj polovini ove godine.

   

Elektronski recepti u Pančevu do kraja marta

PANČEVO, 12. mart 2018. (TV Pančevo) – Papirni recepti posle Beograda kada su oktobru mesecu uvedeni, trebalo bi do kraja marta da zamene elektronski recepti u svim ambulantama u Pančevu i naseljenim mestima.Na ovaj način smanjio bi se obim posla lekarima apacijenti neće morati da svakog meseca zakazuju kod svog izabranog lekara kako bi im prepisao hroničnu terapiju.

   

Vučić: Prijateljstvo Srbije i Kine čelično

PANČEVO, 12. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Narodne Republike Kine Li Mančanga, koji mu je uručio pismo predsednika Si Đinpinga. Predsednik Si je, kao što je ranije saopšteno, prihvatio poziv predsednika Vučića da ponovo poseti Srbiju.

   

Šapićeva grupa u novoformiranom Odeljenju tužilaštva za suzbijanje korupcije!

PANČEVO, 12. mart 2018. (TV Pančevo) – Grupa Aleksandra Šapića iz opštine Novi Beograd osumnjičena za zloupotrebu službenog položaja u aferi kupovine i divlje gradnje lokala u Studentskoj 45a, falsifikovanju dokumentacije i mnogo toga još, po Krivičnoj prijavi MUP-a Srbije – biće prvi predmet novoformiranog odeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog kriminala i terorizma u okviru Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

   

"Železničar" bolji od "Omladinca"

PANČEVO, 11. mart 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Železničara“ pobedili su na domaćem terenu ekipu „Omladinca“ iz Novih Banovaca rezultatom 1:0 u prvom kolu prolećnog dela sezone. Jedini gol na meču postigao je kapiten domaćih Danilo Kovačević.

   

Pančevci na prvih dvadeset martovskih stepeni

PANČEVO, 11. mart 2018. (TV Pančevo) – Ekipa Televizije Pančevo pitala je danas Pančevce kako provode prvih dvadeset martovskih stepeni u gradu.