Vesti

 

Vučić sportistima: Srbija mora da pobeđuje svuda i na svakom planu svakog

PANČEVO, 18. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, obraćajući se sportistima koji su osvojili medalje na Svetskom prvenstvu u parastreljaštvu, kao i na evropskim prvenstvima u karateu i tekvondodu, da Srbija mora da pobeđuje svuda i na svakom planu svakoga.

 

Vučić sa delegacijom MMF-a

PANČEVO, 18. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda, koju je predvodio šef Misije Džejms Ruf.

   

Vučić: Nisam optimista po pitanju Kosova, radimo na kompromisu

PANČEVO, 18. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije optimista kada je reč o rešavanju pitanja Kosova, da to nije lako, jer još uvek postoji puno mržnje, ali da se mora preći preko toga i da će Srbija i dalje ulagati napore za iznalaženje kompromisa.

   

Vučić u Sofiji: Želim da verujem u rešenje za KiM

PANČEVO, 17. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Sofiji da se nada da će se doći do rešenja za KiM, koje će biti prihvatljivo građanima Srbije, te da ćemo, kako je rekao, dati sve od sebe i boriti se da do toga dođe.

   

Vučić na Samitu u Sofiji: Daćemo sve od sebe da dođemo do rešenja za Kosovo

PANČEVO, 17. maj 2018. (TV Pančevo) – Želim da verujem da će Srbija u narednom periodu imati dovoljno snage da dođe do rešenja za Kosovo, rekao je predsednik Srbije novinarima u Sofiji. Ukazao je da se danas videlo koliko Srbija ima prijatelja i zahvalio im na podršci.

   

Finale "Stihovanja" - 20 najboljih

PANČEVO, 17. maj 2018. (TV Pančevo) – U Narodnom muzeju Pančevo održano je finale Stihovanja – takmičenja u recitovanju srpske poezije u dve kategorije. Nadmetalo se više od 20 učesnika iz pančevačkih osnovnih škola.

   

Poraz "Dinama" na domaćem terenu

PANČEVO, 17. maj 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ poraženi su na domaćem terenu od „Bečeja 1918“ u derbiju 27. kola Srpske lige „Vojvodine“.

   

Blistavi "Brankovi" umovi

PANČEVO, 17. maj 2018. (TV Pančevo) – Školska godina biće završena za mesec dana, a osnovci u pančevačkoj obrazovnoj ustanovi „Branko Radičević“ već su obogatili školsku kolekciju desetinama nagrada, medalja, priznanja iz različitih predmeta i sportova.

   

70 intervencija Hitne pomoći u toku noći

PANČEVO, 17. maj 2018. (TV Pančevo) – U Službi hitne pomoći noćas je bio povećan broj ambulantnih poseta oko 70 sugrađana potražilo pomoć lekara zbog visokog krvnog pritiska, kod dece uporna visoka temperatura i ubodi krpelja.