Vesti

 

Otvoren sajam automobila u Beogradu

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Ministar privrede Goran Knežević svečano je otvorio 53. Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Moto strast" na kojima je predstavljeno oko 410 izlagača iz 30 zemalja.

 

BAHATOST PREDSEDNIČKOG KANDIDATA: Jankovićev kombi zamalo pregazio decu

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) –Dva kombija i jedno putničko vozilo u pratnji predsedničkog kandidata Saše Jankovića, danas su se u Pančevu parkirala u gradskom parku u zoni dečijeg igrališta.

   

Marinika Tepić nenamenski trošila novac?

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Jedna od govornica na skupu Saše Jankovića u Pančevu bila je i bivša članica i visoka funkcionerka Ligesocijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić, sada članica izbornog štaba Saše Jankovića. Ona je na skupu u Pančevu iznela niz neosnovanih optužbi na račun pojedinih funckionera SNS, ali se nije setila da odgovori na pitanja pokrajinskog sekretara za sport Vladimira Bateza : Da li je nenamenski trošila novac građana Srbije, dok je obavljala funkciju pokrajinskog sekretara za sport.

   

Saša Janković nije želeo da odgovori na pitanje novinara RTV Pančevo : Da li bi prihvatio reviziju postupka za ubistvo?

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat Saša Janković nije hteo da odgovari na pitanje novinara RTV Pančeva da li bi prihvatio reviziju postupka za ubistvo Predraga Gojkovića, vidno zbunjen, kratko odgovorio ne, okrenuo se otišao.Predsednički kandidat DS Saša Janković doživeo pravi debakl obilazeći Južni Banat. Demokratska stranka jedva ubedila oko 50 ljudi da isprati Janovićev boravak u Južnom Banatu vodajući ih od jednog do drugog mesta.

   

Fudbaleri "Železničara" gostuju u 18. kolu u Vršcu

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri “Železničara” ovog vikenda u 18. kolu Srpske lige Vojvodina gostuju Fudbalskom klubu “Vršac”. Trener kluba Nenad Stojičić rekao je da očekuje pobedu i dobru utakmicu.

   

Poljoprivredni i infrastrukturni projekti

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće donelo je odluku da se sa šest projekata učestvuje na konkursu koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Dva projekta se odnose na oblast poljoprivrede, a četiri projekta su namenjena za izgradnju kanalizacionih i rekonstrukciju vodovodnih mreža po selima, dok se jedan pojekat odnosi na rekonstrukciju crpne stanice Crveni magacin.

   

U Bracinoj školi otvorena vrata za roditelje budućih prvaka

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Krajem marta svake godine u Osnovnoj školi „Borisav Braca Petrov“, organizuju se otvorena vrata za sve roditelje budućih đaka prvaka. Cilj je da se roditelji upoznaju sa načinom i metodom nastavnika kao i sa planom i progamom škole.

   

Četrdeset odsto građana Srbije igra da pobedi

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Do kraja marta gotovo 40 odsto građana Srbije učestvovaće u fiskalnoj nagradnoj igri, izjavila je danas ministarka Ana Brnabić i dodala da je, u direktnoj vezi sa tom igrom, u trgovini na malo i uslugama oko popravke motornih vozila promet povećan za čak 83,5 odsto. Brnabić je, na konferenciji na kojoj su predstavljeni prvi efekti nagradne igre „Uzmi račun i pobedi”, naglasila da Republika Srbija dnevno gubi oko osam miliona evra u sivim tokovima, te da je borba protiv sive ekonomije jedan od prioriteta.

   

MEDIJI OSUĐUJU JUČERAŠNJI NAPAD NA INFORMER: Na najprimitivniji način ugrožena je sloboda govora u Srbiji

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Redakcije vojvođanskih televizija Novosadske, Pančeva, Rubina, Stare Pazove, Kovačice, 025, K54, K25, Lav, Sremske, Inđije, Delte, Subotice, Bečeja, Novog Bečeja, Bačke, Fruške gore, RTV – a; radia Jugovića i Našeg radija,kao i redakcija Dnevnika i Vršačkih vesti najoštrije osuđuju sraman napad na redakciju dnevnog lista "Informer", jer smatra da je ponašanjem predsedničkog kandidata Vuka Jeremića i njegovih pristalica izvršen pritisak na slobodu medija, slobodu govora i izveštavanja u Srbiji ne samo te redakcije, već celog medijskog neba naše zemlje.