Vesti

 

Finansiranje najboljih poslovnih ideja

PANČEVO, 22. februar 2017. (TV Pančevo) – Finalnim takmičenjem 10 mladih nezaposlenih lica i proglašenjem pobednika završen je projekat „Edukuj se, zaposli se“ koji su zajednički realizovali grad Pančevo i Regionalni centar „Banat“, uz podršku Ministarstva omladine i sporta. Projekat je pružio mogućnost mladim nezaposlenim licima sa teritorije Pančeva i Kovina, da uz pomoć obuke i kontinuirane podrške razviju svoje poslovne ideje i spremno se otisnu u preduzetničke vode.
 

Vučić: Odnosi BiH i Srbije vraćeni 25 godina unazad

PANČEVO, 22. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić, sastali su se sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i predsedavajućim Predsedništva Bosne i Hercegovine Mladenom Ivanićem. Tema njihovog razgovora je bila najavljena tužba BiH protiv Srbije za genocid. Premijer Vučić je naglasio da Srbija ni na koji način nije doprinela podnošenju revizije i da je njen vitalni interes očuvanje mira i stabilnosti u regionu.
   

Vucic i Djukov razgovarali o strateškoj saradnji Srbije i Gaspromnjefta

PANČEVO, 22. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa generalnim direktorom PAO Gaspromnjefta Aleksandrom Djukovim sa kojim je razgovarao o nastavku strateške saradnje Republike Srbije i kompanije Gaspromnjeft na polju energetike.

   

Vučić i Nikolić sa Dodikom i Ivanićem o situaciji u regionu

 

PANČEVO, 21. februar 2017. (TV Pančevo) –Premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Tomislav Nikolić sastaće se u sredu u Beogradu sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i predsedavajućim Predsedništva BiH Mladenom Ivanićem. Kako je saopšteno iz Vlade Srbije sastanak će biti održan u Vili Mir u 14 u sati. Očekuje se da će teme razgovora četvorice zvaničnika biti revizija tužbe za genocid koju BiH pokreće protiv Srbije, kao i situacija u regionu

   

Zorana Barjaktarović srebrna u Beogradu

PANČEVO, 21. februar 2017. (TV Pančevo) – Na otvorenom Prvenstvu Srbije, održanom u Atletskoj dvorani u Beogradu, Zorana Barjaktarović, atletičarka „Dinama“ osvojila je srebrnu medalju u trci na 60 metara. Zorana je stazu istrčala za 7 sekundi i 53 stotinke, što je i njen lični rekord. Sledeće subote Zorana Barjaktarović nastupa na Prvenstvu Balkana, gde će pokušati da ostvari normu i plasira se na Evropsko Prvenstvo.

   

Informisanje poljoprivrednika u Alibunaru

PANČEVO, 21. februar 2017. (TV Pančevo) – U Alibunaru je u okviru podrške agraru ove opštine održan Info dan. Stručnjaci su poljoprivrednike informisali o donacijama i kreditima iz linija Republike i Vojvodine. Poljoprivrednici su pokazali veliko interesovanje za ovogodišnjim podsticajima.

   

Dan maternjeg jezika u Ivanovu

PANČEVO, 21. februar 2017. (TV Pančevo) – U Domu kulture u Ivanovu, desetu godinu za redom, organizovano je obeležavanje Međunarodnog dana maternjeg jezika. Na više od deset jezika koji se govore na našoj teritoriji, deca su pevala i recitovala.

   

Mladi "Železničara" i "Rabotničkog" odmerili snage

PANČEVO, 21. februar 2017. (TV Pančevo) – Fudbalski klub „Železničar“ ugostio je „Rabotnički“ iz Skopja. Na terenu Hale sportova organizovane su utakmice mlađih kategorija ova dva tima. Dve selekcija kadeta i omladinci „Želje“ odmerili su snage sa vršnjacima iz Makedonije.

   

Dom zdravlja Pančevo dobio akreditaciju na sedam godina

 

PANČEVO, 22. februar 2017. (TV Pančevo) – Dom zdravlja Pančevo dobio akreditaciju na sedam godina. Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova ovu odluku je donela nakon postupka provere o kvalitetu zdravstvenih usluga koje pančevački Dom zdravlja pruža građanima. To znači da ova ustanova može zaključiti Ugovor sa Republičkim fondom zdravstvenog osiguranja o pokrivanju troškova pruženih usluga.