Vesti

 

Vučić: Težak sastanak u Briselu, dogovoren nastavak dijaloga

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Težak sastanak u Briselu. U cilju pronalaženja kompromisnog rešenja, ali i očuvanja mira i stabilnosti između Beograda i Prištine dogovoren nastavak dijaloga.

 

OEBS-ova Ličnost godine za vladavinu prava, sudija Dragana Boljević “predmete u fioci držala i po dve godine”!?

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Sudija Apelacionog suda u Beogradu, Dragana Boljević, višedecenijska liderka nevladine organizacije Društvo sudija dobila je 2007.godine nagradu OEBS-a za Ličnost godine u oblasti vladavine prava – a u isto vreme na njene presude u Okružnom sudu se čekalo čak do dve godine duže od zakonskih rokova!? Zapad je nagrađivao, dok su se očajne stranke hvatale za glavu!?!

   

Još jedna osoba uhapšena zbog pucnjave koja se dogodila u aprilu ispred vrtića „Kefalica“. Dao pištolj osumnjičenom za pokušaj ubistva Vladimira J?

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Klupko oko slučaja Vladimira J. koji je ranjen ispred vrtića „Kefalica“ u aprilu se polako odmotava. Prema saznanjima naše redakcije juče u Pančevu je policija uhapsila još jednu osobu koja se dovodi u vezu sa ovim slučajem.

   

POTVRĐENO PISANJE EMBARGA, U ŠABAČKOM DOMU ZDRAVLJA NAJURILI DOKTORE – PRIMILI VETERINARE!?

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Čelnici šabačkog Doma zdravlja „Dr Draga Ljočić“ na mesto medicinskih tehničara zapošljavaju osobe sa diplomom srednje veterinarske škole, saznaje „Blic“.

   

Vučić: Podrška Makrona za kompromis za KiM

PANČEVO, 17. jul 2018. (TV Pančevo) – Nastavak jake diplomatske ofanzive Srbije. Ekonomska saradnja Francuske i Srbije, dijalog Beograda i Prištine, kao i evrointegracije, glavne teme razgovora predsednika Aleksandra Vučića i Emanuela Makrona.

   

Pedeseta Likovna kolonija "Deliblatski pesak" od 20. do 28. jula

PANČEVO, 17. jul 2018. (TV Pančevo) – Pedeseta Likovna kolonija "Deliblatski pesak" biće održana od 20. do 28. jula, u organizaciji Kulturno-prosvetne zajednice Pančevo. Učešće na najstarijoj pančevačkoj manifestaciji potvrdilo je osamnaest umetnika iz Srbije, Bugarske i Makedonije. Za Likovnu koloniju "Deliblatski pesak" iz gradskog budžeta je izdvojeno pola miliona dinara.

   

Svakoga dana bogatiji za pet stanovnika

PANČEVO, 17. jul 2018. (TV Pančevo) – U porodilištu Opšte bolnice svake godine rodi se oko 1700 beba, što je blagi porast u odnosu na prethodne godine. U toku jednog dana rodi se 4 do 5 beba. Tako je bilo i u poslednja 24 sata, kada je naš grad postao bogatija za pet stanovnika.

   

Gradsko veće: Najviše prihoda od poreza na zarade

PANČEVO, 17. jul 2018. (TV Pančevo) – Članovi Gradskog veća jednosglasno su usvojili šestomesečni izveštaj budžeta grada za period januar-jul. Takođe su usvojeni finansijski planovi javnih komunalnih preduzeća. Deveta manifestacija "Eko-regata Tamiš" proglašena gradskom manifestacijom, koja će biti održana u avgustu.

   

Raskopan centar grada zbog postavljanja gasovoda, sledeći Kotež

PANČEVO, 17. jul 2018. (TV Pančevo) – Radovi na gasifikaciji Pančeva su počeli pre nekoliko meseci, a trenutno se radi centar grada. Prema rečima gradonačelnika, završetak se očekuje na jesen.