Vesti

 

Zabrana poseta u bolnici

Od danas, 21. decembra, zabranjene su sve posete u Pančevačkoj bolnici zbog opasnosti od novog gripa.
 

Pod sumnjom i Auto-škola "Aruna"

U nizu hapšenja osumnjičenih za malverzacije u izdavanju vozačkih dozvola, u Pančevu krajem prošle nedelje priveden je i direktor Auto-škole "Aruna" iz Dolova.
   

Vakcinacija u gradskim službama

Danas je počela vakcinacija protiv novog gripa zaposlenih u gradskoj upravi i gradskim javnim preduzećima. Mala količina vakcina dovoljna jer je i odziv mali.
   

Pančevački golub

U Crvenom magacinu otvorena je izložba sitnih životinja: golubova, kunića i živine. Među 2 i po hiljade vrsta su i golubovi opatice, rimski golubovi koji imaju raspon krila i do 1,2 m, dobošasti golubi koji dobuju, lajavci koji se, umesto da guču, smeju.
   

Zmajevci spremni za Novu godinu

U pančevačkim školama već su počele pripreme za Novu godinu.
   

U maju ulični video nadzor

Do maja 2010. godine u Pančevu bi trebalo da budu postavljene kamere za video nadzor. Biće instalirano oko 100 kamera na 24 lokacije na prilazima gradu i na "kritičnim mestima", kako kaže portparol PU Pančevo, Jovica Antonić.
   

Taksi prevoz skuplji za 10 odsto

Prevoz taksijem od danas skuplji je u proseku za 10 procenata. Svih 6 taksi udruženja u Pančevu prihvatili su poskupljenje usluga, pravdajući ga poskupljenjem cena goriva, maziva i održavanja automobila.

   

50 obolelih od novog gripa

Na Infektivno odeljenje pančevačke bolnice u četvrtak, 17. decembra, primljeno je 5 pacijenata sa kliničkom slikom gripa. Na Dečije odeljenje upućeno je 4-oro dece sa simptomima ovog oboljenja,
   

Isključenja struje za 18. decembar

Danas će u odredjenim delovima grada biti isključenja električne energije zbog planiranih radova na elektro energetskoj mreži, potvrdjuju nadležni iz Elektrodistribucije.