Vesti

 

Treći Festival baletskih škola

PANČEVO, 29. april 2017. (TV Pančevo) – Festival Baletskih škola Srbije po treći put održan u Kulturnom centru u Pančevu. Nastupilo je 133 takmičara iz Kikinde, Zrenjanina, Beograda, Alibunara, Čačka , Novog Sada i Pančeva. Festival organizovan na Svetski dan igre.

 

Otvoren 10. Trofej Pančeva

PANČEVO, 29. april 2017. (TV Pančevo) – U Hali sportova na Strelištu otvoren je 10. Trofej Pančeva, na kome učestvuje više od 500 mladih džudista iz Srbije i inostranstva. Turir je organizovao Džudo klub „Dinamo“, uz podršku Džudo saveza Srbije i Sportskog saveza Pančeva.

   

Andrea za vikend u Berlinu na Evropa kupu

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Andrea Stojadinov, članica Džudo kluba „Dinamo“ zauzela je prvo mesto na svetskoj rang listi i trenutno je najbolja kadetkinja u kategoriji do 48 kilograma. Andrea putuje u Berlin, gde će za vikend učestvovati na Evropa kupu za kadetkinje. Prvo mesto na svetu stvara joj dodatni pritisak, ali i motiv, kaže Andrea.

   

Deseti jubilarni Trofej Pančeva

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – U subotu, sa početkom u 10 časova u Hali sportova biće održan 10. jubilarni Trofej Pančeva u džudo. Očekuje se više od 500 učesnika iz evropskih zemalja.

   

Vučić pozvao Erdogana da poseti Srbiju

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Republike Turske Tanžuom Bilgičem i tom prilikom, u prijateljskim razgovorima, uputio poziv predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu da poseti Srbiju i izrazio želju da odnosi sa Turskom i njenim narodom i dalje budu u stalnom usponu.

   

Vučić sa Pupovcem i Stanimirovićem o položaju Srba u Hrvatskoj

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predsednikom Srpskog narodnog veća Miloradom Pupovcem i predsednikom Samostalne demokratske srpske stranke Vojislavom Stanimirovićem.

   

Vučić: građani mogu da budu mirni

; PANČEVO, 29. april 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je podignuta borbena gotovost gde je neophodno, ali da je Srbija stabilna i da građani mogu da budu mirni. Gostujući u Dnevniku RTS-a, Vučić je istakao da je situacija u Srbiji mirna i stabilna.

   

Zlato za Stanišića u Francuskoj

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Veteran Džudo kluba „Dinamo“, Slavko Stanišić, ponovo je zablistao na svetskoj sceni. Na Masters kupu za veteran u Francuskom gradu Tur osvojio je zlatnu medalju, pobedivši u finalu starog rivala Žan Marka Pacea.

   

Uspešni učenici Muzičke škole

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Sa Republičkog takmičenja održanog u Beogradu učenici Muzičke škole „Jovan Bandur“ doneli su brojne nagrade. Učestvovalo je 24 đaka koji su osvojili 12 prvih, 12 drugih i šest trećih mesta.