Vesti

 

Vučić: Tiršova 2 biće gotova do kraja 2022.

PANČEVO, 21. septembar 2018. (TV Pančevo) – Uložili smo sedam i po miliona evra u kliniku Tiršova i potrebno je da se uloži još milion i po, a najveći deo novca do sada je potrošen na nabavku novih aparata i instrumenta, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio da su donete "neke odluke" oko eventualnog izmeštanja Infektivne i Onkološke klinike bliže autoputu.

 

Vučić u obilasku klinike u Tiršovoj

PANČEVO, 20. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će radove na unutrašnjoj rekonstrukciji i opremanju prostorija Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj u petak, 21. septembra.

   

Prezentacija projekta "Podizanje svesti o značaju arheološkog nasleđa"

PANČEVO, 20. septembar 2018. (TV Pančevo) – Srpsko arheološko društvo pokrenulo je projekat "Podizanje svesti o značaju arheološkog nasleđa", čiji je cilj da kroz saradnju sa stručnim službama lokalnih samouprava, narodnim muzejima, školama ukažu na značaj očuvanja arehološkog nasleđa. Predavanje na ovu temu održano je i u Pančevu.

   

Redovna kontrola pritiska čuva srce

PANČEVO, 20. septembar 2018. (TV Pančevo) – Povećan broj pacijenata koji i pored uzimanja redovne terapije ne mogu da regulišu visok krvni pritisak i traže pomoć lekara u Službi hitne pomoći.

   

Pripadnici 51. mehanizovane oživeli sećanja na nekadašnje službovanje

PANČEVO, 20. septembar 2018. (TV Pančevo) – Pedeset prva mehanizovana brigada danas je u Domu vojske u Pančevu obeležila 50 godina od osnivanja. Svečanosti su prisustvovali nekadašnji pripadnici ove jedinice, koja je ugašena krajem devedesetih godina. Ovom prilikom otkriven je spomenik svim žrtvama palim u ratovima.

   

Vučić uputio saučešće Putinu i Šojguu

PANČEVO, 20. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, kao i ministru odbrane Sergeju Šojguu. U pismu se kaže:

   

Izložba "Fototipologija svetiljki pančevačkog parka" u Kulturnom centru

PANČEVO, 19. septembar 2018. (TV Pančevo) – Izložba pod nazivom "Fototipologija svetiljki pančevačkog parka" Katarine Marčetić otvorena je u foajeu Kulturnog centra Pančevo i trajaće do 28. septembra. Ovo je treća samostalna izložba mlade umetnice, ali prva u našem gradu.

   

Prvi poraz "Železničara"

PANČEVO, 19. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Železničara“ izgubili su na domaćem terenu sa 2:0 od „Radničkog“ iz Zrenjanina, u 6. kolu Srpske lige. Bio je ovo prvi poraz „Dizelke“ u dosadašnjem toku takmičenja.

   

Dovoljno vakcina u pančevačkom Domu zdravlja

PANČEVO, 19. septembar 2018. (TV Pančevo) – U pančevačkom Domu zdravlja ima dovoljnih količina svih vakcina i građani ne treba da strahuju da neće dobiti neku dozu u slučaju da im je neophodna, kaže za Regionalnu RTV Pančevo, doktor Stojan Višekruna, direktor Doma zdravlja Pančevo.