Vesti

 

Kulturno nasleđe Banatskog Brestovca u monografiji

PANČEVO, 19. maj 2018. (TV Pančevo) – U prostorijama Mesne zajednice Banatski Brestovac održana je promocija monografije „Banatski Brestovac – kulturni identitet i kontinuitet“. Monografija je nastala u saradnji Gradske biblioteke Pančevo i Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Pančevu.

 

Novi udar pančevačke policije na narko-dilere

PANČEVO, 19. maj 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su više od osam kilograma marihuane i uhapsili LJ. B. (1976) i K. M. (1999), zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

   

Vučić: Nisam optimista po pitanju Kosova

PANČEVO, 19. maj 2018. (TV Pančevo) – Ako me pitate da li sam optimista, nisam. Ali, u svakom slučaju mi ćemo uložiti velike napore da se postigne kompromis - rekao je Vučić za "El Pais".

   

Izložba Milana Jakšića: 180 godina Pevačkog društva

PANČEVO, 18. maj 2018. (TV Pančevo) – U Narodnom muzeju Pančevo otvorena je izložba povodom 180 godina postojanja Pančevačkog srpskog crkvenog pevačkog društva, autora Milana Jakšića.

   

Zajedničkim snagama za lepši tamiški kej

PANČEVO, 18. maj 2018. (TV Pančevo) – Zajedničkim snagama za lepši tamiški kej , akciju čišćenje keja na delu kod Crvenog magacina , organizovali Nis Rafinerije Nafte Pančevo , Lokalna samouprava, JKP „Zelenilo“ i „Higijena“,zajedno sa učenicima srednjih škola i članovima kajakaškog kluba.

   

Ragbi teren u Starčevu - prvi u Vojvodini

PANČEVO, 18. maj 2018. (TV Pančevo) – U Starčevu je otvoren ragbi teren, na kome će ubuduće sve kategorije Ragbi kluba "Borac" igrati svoje utakmice. Ovo je tek drugi teren u Srbiji namenjen isključivo ovom sportu.

   

Počela rekonstrukcija Hale sportova

PANČEVO, 18. maj 2018. (TV Pančevo) – Gradska menadžerka Maja Vitman obišla je početak radova na rekonstrukciji Sportske hale u Pančevu. Rekonstrukcija Hale sportova je deo međunarodnog Projekta “Energetska efikasnost –preduslov za bolju životnu sredinu u prekograničnom regionu Rumunija - Srbija" vrednog 1.353.000 evra.

   

Ples pančevačkih maturanata

PANČEVO, 18. maj 2018. (TV Pančevo) – U Pančevu je održan maturantski ples. Maturanti i maturantkinje su prema uvežbanim koracima u parovima otplesali koreografiju u trajanju od šest minuta i na taj način obeležili završetak srednje škole. Učestvovalo je više od 600 maturanata iz devet srednjih škola s teritorije grada Pančeva.

   

Vučić primio u proštajnu posetu ambasadora Argentine

PANČEVO, 18. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Republike Argentine Rikarda Fernanda Fernandesa, kome je zahvalio na tome što je svojim diplomatskim iskustvom i posvećenim radom doprineo unapređenju odnosa Srbije i Argentine.