Vesti

 

ĐUROVIĆ REKETIRA RADNIKE? STIGLA NOVA KRIVIČNA PRIJAVA

PANČEVO, 26. jun 2017. (TV Pančevo) – Dupli direktor Azotare i Specijalne luke Miljan Đurović zbog svog bahatog ponašanja i nedostatka „obraza“ samo ređa sebi krivične prijave. Ovakva tvrdoglavost još nije viđena na prostorima Pančeva. Mada šta njega briga, čovek iz Novog sada. Prijave koje su sa debelim osnovana, predate su i zavedene nadležnim Tužilaštvima, a sada je stigla nova. Srećom imamo hrabre radnike koji se bore za svoje porodice i lične dohotke, koji istovremeno shvataju da je država rešila da se izbori sa korupcijom i kriminalom u svakom obliku.

 

Pao i Almex: Pančevački tajkuni grade bez dozvola

 

PANČEVO, 26. jun 2017. (TV Pančevo) – Kompanija Almex, u vlasništvu Miroslava Alekse pasioniranog lovca na afričku divljač, uhvaćena je u gradnji bez dozvole. Inspekcija je zatvorila gradilište u Skrobari, gde je Almex pokušao da izgradi objekat za koji nije nikada zatražio dozvolu.

   

Prvo baletsko takmičenje “Kostadinka Dina Nikolić”

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Baletska škola “Dimitrije Parlić” organizuje prvo baletsko takmičenje “Kostadinka Dina Nikolić” u Kulturnom centru. Mlade balerine i baletani takmiče se u dve kategorije - klasični balet i savremene igre. Takmiči se oko 40 učesnika, a takmičenje traje do 27. juna. Takmičenje organizuje baletska škola, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja.

   

Održan sedmi Pančevački akvatlon

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Pančevački Triatlon klub „Tamiš“ organizovao je sedmi Akvatlon na kome je učestvovalo 104 takmičara iz cele Srbije u svim starosnim kategorijama. Ujedno je ovo bila i trka prvenstva Srbije, jer su na njoj učestvovali i najbolji triatlonci. Titulu državnog prvaka poneo je Milan Tomin.

   

Zorana Barjaktarović druga u Izraelu

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Članica Atletskog kluba “Dinamo” Zorana Barjaktarović osvojila je drugo mesto u trci na 100 metara na ekipnom prvenstvu Evrope druge lige u Izraelu. Ona je ostvarila i svoj lični rekord. Zoranu očekuju i trke na 200 metara i u štafeti 4x100 metara.

   

Fale oftalmolozi u Pančevu

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Razlog dužeg čekanja na pregled kod očnog lekara u Očnoj bolnici je nedovoljan broj oftalmologa, kao i povećan broj pacijenata kojima je neophodan pregeled ili operacija kod lekara. Na očnom odeljeenju Opšte bolnice, leče se pacijenti iz celog Južnog Banata.

   

Besplatan ulaz na kačarevačkom jezeru

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Visoke dnevne temperature izmamile su kupače na poznata kupališta u blizini grada. Na jezeru u Kačarevu sve je spremno za sezonu kupanja. Jezero je zvanično počeo sa radom u utorak 20. juna, a spas od vrućina nisu pronašči samo meštani Kačareva, nego i okoline.

   

„Belocrkvanski karneval“ otvorio turističku sezonu

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Završnicu „Festivala cveća“ koji se tradicionalno održava u Beloj crkvi već 150 godina obeležio je karneval koji je okupio povorke iz zemlje i inostranstva. Karnevalski eksponati, mažoretkinje, karnevalske trupe, kao i veliki vatromet, nešto je u čemu su posetioci mogli da uživaju poslednje večeri festivala.

   

Brzina najčešći uzrok nezgoda

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Stanje bezbednosti saobraćaja u Pančevu je zadovoljavajuće. Tokom 2016. godine smanjen je broj saobraćajnih nesreća za više od 7% u odnosu na 2015. godinu. Najčešći uzrok sabraćajnih nezgoda je brzina. Kako bi se nastavilo sa smanjenjem broja nesreća, nastaviće se i ove godine akcije koje su usmerene prema najugoženijim grupama učesnika u saobraćaju.