Vesti

 

Nova trasa "četrnaestice" zbog radova

PANČEVO, 20. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Ulica Moše Pijade u delu od Sinđelićeve do Ulice Svetog Save zatvorena je za saobraćaj od 20. do 27. oktobra. Ulica je zatvorena zbog završetka svih radova na prevezivanju potisnog voda crpne stanice za fekalnu kanalizaciju u Ulici Moše Pijade, kaže direktor JKP-a „Vodovod i kanalizacija“ Aleksandar Radulović. Zbog toga će doći i do izmene trase kretanja gradske linije 14.

 

Vučić: Nismo pretnja nikome

PANČEVO, 20. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Niko neće moći da napadne Srbiju nekažnjeno, branićemo svakoga u njoj, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na vojnom aerodromu Batajnica.

   

"Sloboda 2017" za Dan oslobođenja Beograda

PANČEVO, 20. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Centralni događaj obeležavanja 73. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu je prikaz „Sloboda 2017“ na kojem građani mogu videti više od 2.200 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, 130 različitih vozila, 30 aviona i helikoptera i nove vojnike opremljene po konceptu „1.500“.Maninifestaciji prisustvuje i predsednik Aleksandar Vučić.

   

Predsednik Srbije :Interes što je moguće bolji odnosi s Nemačkom

PANČEVO, 19. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Jedan od glavnih interesa Srbije je da bilateralni odnosi sa Nemačkom budu što je moguće bolji, imajući u vidu značaj i uticaj Nemačke u okvirima evropske i svetske politike, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić u razgovoru sa ministarkom za evropske poslove Bavarske Beate Merk.

   

„Mora da sam sila neka“

PANČEVO, 19. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U Gradskoj biblioteci Pančeva održana je promocija zbirke priče i pesama za malu i veliku decu „Mora da sam sila neka“ autora Slobodana Vukadinovića. Knjiga je namenjena deci i odraslima koji žele da se vrate u detinjstvo.

   

"Nasilje u porodici - institucionalna zaštita"

PANČEVO, 19. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U Gradskoj upravi održan je seminar u organizaciji Centra za socijalni rad "Solidarnost". Ovo je drugi seminar iz ciklusa "Nasilje u porodici - institucionalna zaštita".

   

Gimnazija dobila rampu za invalidska kolica

PANČEVO, 19. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Zahvaljujući novcu od oportuniteta, i konkursu Ministarstva pravde, Gimnazija "Uroš Predić" iz Pančeva dobila je rampu, uz pomoć koje će dvoje đaka ove škole, koji su u invalidskim kolicima, lakše dolaziti do svojih učionica. Do sada su ih uz stepenište podizali drugari ili radnici obezbeđenja, a sada će mnogo lakše i bez straha prelaziti nekoliko stepenika do hodnika koji ih vodi do učionica.

   

Vučić: Naše nebo i zemlja su sigurniji

PANČEVO, 19. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za RTS da, ono što će građani moći da vide na sutrašnjoj vežbi "Sloboda 2017", pokazuje drugačiju sliku srpske armije. Ponosan sam i srećan, rekao je predsednik.

   

Mančang Vučiću preneo pozdrave kineskog predsednika i premijera

PANČEVO, 19. oktobar 2017. (TV Pančevo) –Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Kine Li Mančanga koji mu je predao pisma kineskog predsednika Si Ðinpinga i premijera Li Kećijanga.