Vesti

 

Vučić: Zahvalnost Surinamu zbog KiM

PANČEVO, 20. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ministarku spoljnih poslova Republike Surinam Ildiz Polak-Beil i uručio joj pismo za predsednika Desirea Botersa, u kojem ga poziva u zvaničnu posetu našoj zemlji. Ministarka Polak-Beil prenela je pozdrave predsednika Botersa i rekla da očekuje da njegova zvanična poseta Srbiji bude realizovana do kraja godine.

 

Šesti pančevački maraton 4. avgusta

PANČEVO, 19. jul 2018. (TV Pančevo) – Četvrtog avgusta ove godine će u Narodnoj bašti biti održan Pančevački maraton, 6. po redu. Organizatori su "Maratonci Pančevo", a planirano je da učestvuje 100 trkača, 40 maratonaca i 60 polumaratonaca.

   

Novi smerovi na Fakultetu za medije i komunikaciju

PANČEVO, 19. jul 2018. (TV Pančevo) – Ekipa Regionalne Radio-televizije Pančevo bila je na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu. U razgovoru sa dekanom Miodragom Šuvakovićem i jednim od predavača Simonom Žikić saznali smo koje pogodnosti ova visokoobrazovna ustanova nudi studentima.

   

Nova droga 800 puta jača od marihuane

PANČEVO, 19. jul 2018. (TV Pančevo) – Narkomanija je bolest zavisnosti i svaka vrsta droge, kad god da se pojavi na tržištu izazivaju zavisnost. Dr Ljilja Lazić, direktorka ZZJZ je gostujući na RTV Pančevo pričala o novim drogama koje su se pojavile u poslednjih nekoliko nedelja na tržištu, kao i o njihovoj štetnosti za organizam.

   

Vučić: Egipat iskren prijatelj

PANČEVO, 19. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Parlamenta Egipta Alijem Abdelom Aalom, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i globalnim pitanjima.

   

Pavlov : Opozicija zloupotrebljava situaciju u Azotari zbog sakupljanja jeftinih političkih poena

PANČEVO, 19. jul 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov u izjavi koju je dostavio regionalnoj RTV Pančevo saopštio je da lokalna opozicija nema političku odgovornost već koristi teške situacije zbog političkog oglašavanja i sakupljanja jeftinih političkih poena. Pavlov je ocenio da je sadašnja vlast sušta suprotnost takvima, jer uvek teži da odgovorno nalazi najbolja rešenja za godinama generisane probleme.

   

Prijave za 49. Pančevački salon umetnosti

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Galerija savremene umetnosti Kulturnog centra Pančeva, u novembru 2018. godine, organizovaće 49. Pančevački salon umetnosti sa temom "Umetnost / izraz = izlaz", na kojem će biti predstavljeni radovi iz oblasti slikarstava (grafika, crtež, strip); vajarstvo i otvoreni segment graničnih i intermedijalnih ostvarenja.

   

Saobraćajke u Dolovu, Starčevu i na Strelištu

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Početak nedelje u Pančevu i naseljenim mestima počeo po velikom broju saobraćajnih nezgoda.U kratkom vremenskom periodu tri osobe teško povređene u Starčevu, Dolovu i u naselju Strelište.

   

Obilaznica oko Beograda važna za Pančevce

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Izgradnjom obilaznice oko Beograda, deonicom od Ostružnice do Bubanj Potoka, biće obuhvaćeno i Pančevo. Početak radova se očekuje uskoro, a nakon završetka ove deonice krenuće se sa izgradnjom one koja je bitna za Pančevce.