Vesti

 

Završen prvi Šunka Fest u Omoljici

OMOLJICA, 31. januar 2010. (TV Pančevo) - Omoljčanin Sava Lazarov je pobednik prvog Šunka festa održanog tokom vikenda u Omoljici. Novu privredno - zabavnu manifestaciju posetilo više od 1.000 ljudi, a prema prvim izjavama zadovoljni su i prodavci i kupci, a najviše organizatori.
 

Dom omladine proslavio 35 godina

PANČEVO, 30. januar 2010, (TV Pančevo) - Dom omladine Pančevo proslavio je 35 godina rada. Prema rečima direktorke Doma omladine Maje Georgievske proslava je, ovoga puta, bila skromnija. Zvanicama je upriličen koktel i prikazan je film o radu ove institucije, a nakon toga održan je koncert grupe "Melmak Rajders".

   

„Lavice“ pobedile Užičanke

PANČEVO, 30. januar 2010, (TV Pančevo) - Odbojkašice Dinamo Azotare savladale su na domaćem terenu ekipu Jedinstva iz Užica maksimalnim rezultatom 3:0 u okviru 14. kola Winer Štediše super lige za odbojkašice.

   

Prvih 5 godina PEK "SOKO"

PANČEVO, 30. januar 2010, (TV Pančevo) - Planinarsko-ekološki klub "SOKO" proslavio je 5 godina od osnivanja. Oni su sinoć u Domu vojske, u okviru obeležavanja ovog jubileja, predstavili prvi broj časopisa pod nazivom „Soha nebeska“ i prikazali film sa najzanimljivijih akcija.

   

Predstava "Kovači" u Grčkoj

PANČEVO, 30. januar 2010, (TV Pančevo) – Premijera komedije pod nazivom „Kovači“ pančevačkog pisca Miloša Nikolića biće izvedena večeras i sutra

   

Pomoć Ministarstva poljoprivrede

PANČEVO, 30. januar 2010, (TV Pančevo) – Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Saša Dragin u selu Dobrica, u opštini Alibunar, dodelio je 13 steonih junica gazdinstvima kojima su uginule junice tokom ispaše u oktobru prošle godine.

   

Paketići za decu u hraniteljskim porodicama

PANČEVO, 30. januar 2010. (TV Pančevo) - Centar za socijalni rad podelio je paketiće deci u hraniteljskim porodicama. Podeljeno je preko 130 paketića, a povod je bila proslava dana Svetog Save.

   

Za sada nema restrikcija

PANČEVO, 30. januar 2010, (TV Pančevo) - Veoma niske temperature poslednjih dana dovele su do povećanja potrošnje struje. U Pančevu je prosečna potrošnja bila oko 4 i po miliona kilovat časova. Što se tiče prenosa električne energije sve je u redu, mada dolazi do sporadičnih nestanaka struje na niskom naponu, kazao je Zoran Kajen tehnički direktor “Elektrovojvodine” u Pančevu.

   

Recept za izlazak iz krize

BEOGRAD, 30. januar 2010. (FoNet) - Lider G17 Plus i potpredsednik vlade Mlađan Dinkić izjavio je danas da je realno da u prvom kvartalu ove godine Srbija zabeleži privredni rast u odnosu na prvi kvartal 2009. "i da i zvanično izađemo iz recesije".