Vesti

 

Servisne informacije za 17. februar

PANČEVO, 17. februar 2010. (TV Pančevo) - Sunce je jutros izašlo u 06.33 h, a zaći će u 17.11 h.

 

Održano takmičenje "Besede u čast Zorana Đinđića"

PANČEVO, 16. februar 2010. (TV Pančevo) - Filip Leskaroski iz Pančeva, student beogradskog Fakulteta političkih nauka, pobednik je kvalifikacionog takmičenja u besedništvu u čast dr Zorana Đinđića, koje je večeras održano u Pančevu.

   

Isti uslovi za otpremninu i rukovodstvu Petrohemije

PANČEVO, 16. februar 2010. (TV Pančevo) - Upravni odbor Petrohemije odlučio je da se u ovom preduzeću uvedu, tzv. menadžerski ugovori, koji omogućavaju jednom delu rukovodstva ove fabrike, da svojevoljno napusti Petrohemiju uz otpremninu, i to kada ne budu bili na izvršnim funkcijama. Usklađene su i plate generalnog direktora i članova Izvršnog odbora Petrohemije.

   

Ko će brinuti o akcijama u "Pančevcu"?

PANČEVO, 16. februar 2010. (TV Pančevo) - Akcijski fond trebalo bi da, najkasnije do kraja sledeće nedelje, odluči o zastupniku kandidata u "Pančevcu". Prema informacijama do kojih je došla Televizija Pančevo, u Akcijski fond stigla su 2 predloga za zastupnike kapitala.

   

Inspekcije kontrolišu pančevačku bolnicu

PANČEVO, 16. februar, 2010. (TV Pančevo) - Prošle nedelje, Budžetska i Zdravstvena inspekcija završile su kontrolu u Zdravstvenom centru "Južni Banat". Direktor Zdravstvenog centra, doktor Milan Milić, rekao je za Televiziju Pančevo da je Zdravstvena inspekcije došla po prijavi jednog pacijenta i u rutinsku kontrolu, dok je Budžetska pokrajinska inspekcija kontrolisala javne nabavke opreme za 2008. i 2009. godinu. Carski rezovi će se, od naredne nedelje, vršiti u operacionoj sali Porodilišta, kaže dr Milić.

   

MMF i Dinkić u poseti kragujevačkoj Zastavi

KRAGUJEVAC, 16. februar 2010. (Fonet, TV Pančevo) - Ministar ekonomije Mlađan Dinkić danas je, sa delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda, posetio fabriku Zastava automobili u Kragujevcu i Zastavu-elektro u Rači. On je najavio dolazak prve južnokorejske kompanije u Srbiju, koja je zainteresovana da kupi fabriku u Rači i zaposli 1.000 radnika. Za sutra je najavljena poseta ministra Dinkića pančevačkoj Petrohemiji.

   

Jelena Janković u trećem kolu

DUBAI, 16. februar 2010. (FoNet) - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se danas u treće kolo WTA turnira u Dubaiju, pošto je pobedila Francuskinju Aravan Rezai sa 2:1, po setovima 4:6, 6:4, 7:5.

   

Šaper na čelu Filharmonije

BEOGRAD, 16. februar 2010. (FoNet) - Vlada Srbije imenovala je reditelja Srđana Šapera za predsednika Upravnog odbora Beogradske filharmonije, objavljeno je danas na sajtu Vlade.

   

Servisne informacije za 16. februar

PUTEVI: Kamioni Zimske službe "Vojvodinaputa" čiste sneg na svim putnim pravcima u gradu. Na snazi je treći stepen dežurstva. Svi putevi su prohodni, ali iz Zimske službe upozoravaju da na pojedinim putnim mestima ima snega i leda i da je zato neophodna dodatna opreznost vozača.