Vesti

 

Pančevo 11 godina posle bombardovanja

PANČEVO, 24. mart 2010. (TV Pančevo) - Cela Srbija danas je obeležila 11 godina od početka bombardovnaja tada Savezne republike Jugoslavije. Pančevo je bio jedan od gradova, zahvaljujući svojoj hemijskoj industrji, koji je bio najteže pogođen. Zabeleženo su tri civilne žrtve i nekoliko poginulih vojnika i oficira, od Kosova pa do položaja vojske u okolini Pančeva. U Pančevu su danas na spomen obeležje u Rafineriji položeni venci, sirene su se oglasile u podne a neki od učesnika podsetili su se kako je to tada izgledalo.

 

FK "Dinamo" osvojio bod

PANČEVO, 22. mart 2010. (TV Pančevo) - Na gradskom stadionu u Pančevu odigrana je zaostala utakmica 19. kola Vojvođanske lige, grupe Istok, između domaćeg „Dinama“ i „Radničkog“ iz Zrenjanina. Utakmica je završena nerešeno 1:1, poluvreme 0:0.

   

Dulić za asfaltnu bazu

PANČEVO, 24. mart 2010. (TV Pančevo) - Pančevo je danas bilo domaćin ekološke akcije “Zeleni karavan Srbije”. Ministar zaštite životne sredine Oliver Dulić je, odgovarajući na pitanje novinara, izjavio da asfaltna baza može da bude izgrađena u Pančevu ukoliko zadovoljava najviše ekološke kriterijume. Dulić je ovom prilikom najavio je da će fabrike južne zone ove godine investirati u postrojenja koja bi trebalo da smanje aerozagađenje u Pančevu.

   

Paori uredili atarske puteve

PANČEVO, 24. mart 2010. (TV Pančevo) - Udruženje poljoprivrednika iz Banatskog Novog Sela organizovalo je po drugi put akciju ravnanja atarskih puteva. Akciji se odazvalo 75 poljoprivrednika koji su izravnali i uredili 250 kilometara atarskih puteva.

   

Isplata penzija za februar

PANČEVO, 24. mart 2010. (TV Pančevo) - Privredna banka AD Pančevo obaveštava penzionere da će danas u

   

Grejanje i popodne

PANČEVO, 24. mart 2010. (Pančevo) - Zbog zahlađenja i pojačenog vetra, JKP „Grejanje“ ponovo je od juče počelo da greje i u popodnevnim časovima.

   

Izložba radova dece vrtića "Lane" i "Sunce"

PANČEVO, 23. mart 2010. (TV Pančevo) - U Dečjem kulturnom centru otvorena je izložba radova dece vrtića "Lane" i "Sunce".

Grupa od pedesetak mališana, koji čine najstarije grupe predškolske dece ovih vrtića, predstavila su svoje radove, uz prigodnu priredbu.

   

2 kandidata u trci za glavnog urednika Radio Pančeva

PANČEVO, 24. mart 2010. (TV Pančevo) - Upravni odbor RTV Pančevo je večeras, na ponovljenom konkursu za glavnog i odgovornog urednika, Radio Pančeva pregledao pristiglu dokumentaciju i utvrdio da od 4 prijave, 2 zadovoljavaju uslove konkursa.

   

Šta je sa stanovima za raseljavanje?

PANČEVO, 23. mart 2010. (TV Pančevo) - Na spisku stanova za raseljavanje Javnog preduzeća "Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva" pojavilo se novih tridesetak stanova, i to dodeljenih na neodređeno vreme. Komisija za dodelu stanova za raseljavanje traži od stručnih službi u "Direkciji" odgovor da li je ovo konačan broj stanova.