Vesti

 

Premijera "Marti Misterija, između smrti i jave“

PANČEVO, 30. mart 2010. (TV Pančevo) - U Kulturnom centru održana je premijera prvog pančevačkog treš blokbastera „Marti Misterija, između smrti i jave“, reditelja Marka Backovića.

 

April - mesec čistoće

PANČEVO, 30. mart 2010. (TV Pančevo) - Javno komunalno preduzeće “Higijena” od ponedeljka, 29. marta, sprovodi akciju “April – mesec čistoće” na teritoriji grada Pančeva. Akcija sakupljanja i odnošenja kabastog smeća trajaće tokom aprila, odnosno do četvrtka, 29. aprila.

   

Uhapšeni kradljivci sa groblja

PANČEVO, 30. mart 2010. (TV Pančevo) - Policija je uhapsila 1 osobu zbog sumnje da je krala mesingane delove sa grobova u Banatskom Novom Selu. Takođe, policijski alužbenici uhapsili su 3 osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene proizvodnje i držanja droge.

   

Poseta Čengerija zamajavanje

PANČEVO, 30. mart 2010. (TV Pančevo) - Povodom današnje posete Atile Čengerija, pokrajinskog sekretara za zdravstvo, oglasio se Milanko Andrejić, predsednik Gradskog odbora Nove Srbije saopštenjem u kojem navodi da smatra da je današnja poseta Atile Čengerija još jedno zamajavanje i laganje Pančevaca, kao i promocija vojvođanskih i pančevačkih funkcionera.

   

NS osuđuje napade na Mrvoša i Andrejića

PANČEVO, 30. mart 2010. (TV Pančevo) - U našu redakciju stiglo je saopštenje Gradskog odbora Nove Srbije u kome se navodi da se ova stranka zgražava zbog paljenja automobila zamenika gradonačenika Dušana Mrvoša.

   

Pančevci treba da se leče tamo gde žele

PANČEVO, 30. mart 2010. (TV Pančevo) - Tema o kojoj se godinama već govori, ali gde se stvari uopšte ne menjaju jeste gde se leči Pančevci i zašto mnogi koji bi želeli da zdravstvenu uslugu dobiju u Beogradu koji je 20 kilometara od Pančeva, moraju da idu za Kamenicu ili neki drugi vojvođanski grad, koji je i više od 150 kilometara daleko odavde. I posle više puta ponavljanih zahteva iz Pančeva, da se stanovnici ovog grada moraju lečiti u najbližim zdravstvenim ustanovama, danas je u Pančevo stigao i pokrajinski sekretar za zdravstvo, Atila Čengeri.

   

Karatisti "Dinama" šampioni države

PANČEVO, 30. mart 2010. (TV Pančevo) - Seniorsko prvenstvo Srbije u karateu održano je proteklog vikenda u Nišu. U veoma jakoj konkurenciji Karate klub „Dinamo“ osvojio je 1. mesto i tako kao ekipa postao šampion države.

   

Posle Uskrsa svakodnevna zakazivanja pregleda

PANČEVO, 30. mart 2010. (TV Pančevo) - S obzirom da se zakazivanje kardiološkog pregleda obavlja svakog poslednjeg ponedeljka u mesecu, gužve u Specijalističkom centru su uobičajena slika. Međutim u ponedeljak, 29. marta, došlo je do kulminacije. Direktor bolnice dr Milan Milić najavio je novine, kako bi se izbegle ovake situacije.

   

Radnici "Petroremonta" sutra sa Stuparom

PANČEVO, 30. mart 2010. (TV Pančevo) - Tokom sutrašnjeg dana u „Petroremont“ stiže vlasnik preduzeća Dušan Stupar kako bi razgovarao sa radnicima koji su u štrajku već 11 nedelja.

Državni sekretar Nebojša Ćirić obećao je da će narednih dana organizovati sastanak