Vesti

 

Servisne informacije za 27. februar

Sunce je jutros izašlo u 06.17 h, a zaći će u 17.25 h.

 

Od 1. marta skuplja struja

BEOGRAD, 26. februar 2010. (FoNet) - Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da će se od 1. marta primenjivati nove cene za prodaju električne energije.

   

Novo poskupljenje goriva

BEOGRAD, 26. februar 2010. (FoNet) - Ministarstvo rudarstva i energetike Srbije saopštilo je danas da su se stekli uslovi za povećanje maloprodajnih cena derivata nafte i to motornih benzina u proseku za

   

Dragan Milenković v.d. glavnog urednika Radio Pančeva

PANČEVO, 26. februar 2010. (TV Pančevo) - Upravni odbor RTV Pančevo odlučio je da konkurs za izbor glavnog urednika bude poništen zbog proceduralnih problema i da odmah bude raspisan novi. Za vršioca dužnosti glavnog urednika izabran je

   

Nova Srbija obeležila slavu

PANČEVO, 26. februar 2010. (TV Pančevo) - Gradski Odbor Nove Srbije Pančevo obeležio je danas svoju krsnu slavu Svetog Simeona Mirotočivog.

   

2 i po miliona za sanaciju stočnog groblja

PANČEVO, 26. februar 2010. (TV Pančevo) - Gradsko veće usvojilo je zaključak po kome će pored planiranih 25 miliona za izgradnju kanalizacije na Kudeljarskom nasipu i Misi 2, pokušati da obezbedi dodatna sredstva kako bi se nastavilo sa radovima. Što se tiče stočnog groblja, sa JKP „Higijenom“ se već razgovara

   

Investicija "Tehnomarketa" u Pančevu

PANČEVO, 26. februar 2010. (TV Pančevo) - Privredna komora Srbije u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom danas je organizovala posetu ekonomskih savetnika pri diplomatskim predstavništvima Srbije pančevačkom „Tehnomarketu“. Ekonomske diplomate ovde su se upoznale sa još 40-ak južnobanatskih privrednika, kojima bi trebalo da pomognu u uspostavljanju novih poslovnih odnosa u inostranstvu.

   

"Omladinko" Georgijevska

PANČEVO, 26. februar 2010. (TV Pančevo) - Ukoliko ste šetali po gradu prethodnih dana, sigurno ste imali priliku da vidite bilborde na kojima se reklamira "Dom omladine", u vidu lika direktorke Maje Georgijevske, sa imenom internet magazina za školarce pod nazivom „Omladinko“.

   

Radikalizacija protesta iz "Petroremonta"?

PANČEVO, 26. februar 2010. (TV Pančevo) - Radnici "Petroremonta" polako ulaze u 7 nedelju štrajka. Najnovija ponuda o momentalnoj isplati 2 zaostale zarade koja je stigla pred Štrajkački odbor, odbijena je. Radnici od poslovodstva traže da 15. marta isplati svih 6 zaostalih zarada ili će štrajk biti radikalizovan.