Vesti

 

Izmenjen rad prodavnica

PANČEVO, 30. april 2010. (TV Pančevo) - Za vreme prvomajskih praznika prodavnice u Pančevu radiće po izmenjenom rasporedu.

 

Bez naplate parkinga

PANČEVO, 30. april 2010. (TV Pančevo) - Tokom prvomajskih praznika JKP „Higijena“ neće naplaćivati parking.

   

Novi zamenik gradonačelnika i 3 člana Veća

PANČEVO, 29. april 2010. (TV Pančevo) - Pančevo je danas dobilo novog zamenika gradonačelnika, 3 nova člana Gradskog veća i 5 odbornika Gradske skupštine. Novi zamenik gradonačelnika je Dragan Katuca iz Nove Srbije, dok su novi članovi Veća Nada Berkuljan i Jelenka Novaković iz Demokratske stranke i Predrag Škaljak iz DSS-a. Razlog smena i zamena, u jednom broju slučajeva, bilo je, kako je rečeno, nezadovoljstvo radom prethodnika, a u drugom, zamena zbog poštovanja Zakona o sprečavanju sukoba interesa.

   

Stop seksualnim odnosima ispod 16 godina!

PANČEVO, 29. april 2010. (TV Pančevo) - Pančevo je jedan od 5 gradova u Srbiji u kojima se održava rasprava o pomeranju starosne granice za seksualno zlostavljanje dece sa dosadašnjih 14, na bar 16 godina. Rasprava je održana u Domu za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“, a namera je da se ovom inicijativom krivični zakon promeni i uskladi sa evropskim zakonodavstvom.

   

Predškolci posetili Isidorinu školu

PANČEVO, 29. april 2010. (TV Pančevo) - Upis dece u prvi razred osnovnih škola počeo je 1. aprila, a školske 2010/11. godine u Srbiji će biti oko 80 hiljada prvaka. U Pančevu u prvi razred poći će oko 800 prvaka. Učenici nižih razreda Osnovne škole „Isidora Sekulić“ priredili su danas prijem za buduće prvake koji pohađaju zabavište u „Bambiju“.

   

Katolička crkva uklonila parking

PANČEVO, 29. april 2010. (TV Pančevo) - Parking u Tržnom centru u Zmaj Jovinoj ulici, biće zatvoren za vozila od 1. juna, najavio je biskup zrenjaninske Rimokatoličke crkvene opštine, Ladislav Nemet. On je rekao za TV Pančevo da institucije i stranke koje se nalaze u Štabskoj zgradi mogu da ostanu u ovim prostorijama, ali da grad mora da plati zakup od 1. januara ove godine.

   

Vodi šahistkinja Anđelija Stojanović

PANČEVO, 29. april 2010. (TV Pančevo) - Odigrane su partije 9. kola Četvrtog prvenstva Srbije u šahu za žene. I dalje je u blagom vođstvu Anđelija Stojanović sa dva poena prednosti u odnosu na ostale kandidatkinje.

   

Predsednik "Partizana" Milentije Maksimović

PANČEVO, 29. april 2010. (TV Pančevo) - Izborna godišnja skupština Društva za sportsku rekreaciju i telesno vaspitranje „Partizan“ održana je danas u sali Sportskog saveza Pančevo. Jednoglasnom odlukom za novog predsednika izabran je Milentije Maksinović.

   

Otvoren Centar za mlade

PANČEVO, 29. april 2010. (TV Pančevo) -U sredu je svečano otvoren „Omladinski resursni centar“. Prostor koji se nalazi u ulici Vojvode Radomira Putnika 15, pored košarkaškog terena kluba “Tamiš“, napravljen je zbog svih omladinskih organizacija u gradu.