Vesti

 

Licitacija poljoprivrednog zemljišta za mesec dana

PANČEVO, 03. maj 2010. (TV Pančevo) - Skupština grada usvojila je krajem aprila Program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za teritoriju grada Pančeva u 2010. godini.

 

Vantelesna oplodnja do 38. godine

PANČEVO, 03. maj 2010. (TV Pančevo) - Pod sterilitetom se podrazumeva izostanak trudnoće posle godinu dana redovnih seksualnih odnosa. Da bi se bračni sterilitet uspešno lečio potrebno je obaviti iscrpna ispitivanja i uspostaviti pravu dijagnostiku kod oba partnera.

   

Prodajna izložba slika pančevačkih slikara

PANČEVO, 03. maj 2010. (TV Pančevo) - Prva samostalna izložba slika Slavoljuba Bogdanovića otvorena je u Gerontološkom centru. Izložba je prodajnog karaktera, a osim Bogdanovićevih slika do 3. maja biće izložene i slike iz njegove lične kolekcije različitih pančevačkih autora.

   

Setva je skoro gotova

PANČEVO, 01. maj 2010. (TV Pančevo) - Bez obzira na promeljivo vreme sa padavinama i košavom u aprilu, početkom maja setva je pri samom kraju u Južnom Banatu i pančevačkom ataru.

   

Lopatama na zvanice

PANČEVO, 01. maj 2010. (TV Pančevo) - Na porodičnom slavlju u Dolovu danas je došlo do tuče u kojoj je učestvovalo 6 osoba, potvrđeno je Televiziji Pančevo u pančevačkoj policiji.

   

Položaj radnika loš, smatraju Pančevci

PANČEVO, 01. maj 2010. (TV Pančevo) - Međunarodni praznik rada 1. maj, kao simbol internacionalne radničke i sindikalne solidarnosti obeležava se danas širom sveta raznim kulturnim i drugim događajima. Ove godine, neradni dan je i ponedeljak, 3. maj.

   

Uranak u Deliblatskoj peščari

PANČEVO, 01. maj 2010. (TV Pančevo) - I ove godine, već tradicionalno, veliki broj Pančevaca se odlučio da Prvi maj proslavi u Deliblatskoj peščari. Uz roštilj, prijatelje i po lepom vremenu, Deliblatska preščara je danas bila mala da primi sve.

   

Umesto roštilja - pod sjajem sveća

PANČEVO, 01. maj 2010. (TV Pančevo) - U jednoj kući u Vojlovici živi bračni par Stanković koji ima četvoro dece. Majka Nataša je bolesna i nesposobna za rad. Otac Srđan jedini radi, ali sa 8 do 10 hiljada dinara mesečno, oni jedva uspevaju da prežive. Za prvomajske praznike njihova borba za opstanak postala je još teža.

   

SDPS na doručku u Hitnoj pomoći

PANČEVO, 01. maj 2010. (TV Pančevo) - Članovi Socijaldemokratske partije Srbije – Rasim Ljajić, Gradskog odbora iz Pančeva posetili su danas zaposlene u Hitnoj pomoći, jer su želeli da Praznik rada provedu sa onima koji rade.