Vesti

 

Tamiš u porastu

PANČEVO, 08. jun 2010. (TV Pančevo) - Од јуче је уведена редовна одбрана од поплава у делу од Скореновца до Уздина.

 

Unija studenata organizuje "Fifa fest"

PANČEVO, 08. jun 2010. (TV Pančevo) - U Pančevu će povodom Svetskog prvenstva u fudbalu biti organizovan Fifa fest koji će trajati od 11. juna do 11. jula.

   

Hyndai Pančevcima

PANČEVO, 08. jun 2010. (TV Pančevo) - U nagradnoj igri hipermarketa DIS organizovanoj u celoj Srbiji, glavna nagrada auto marke Hyndai I 10 pripala je pančevačkoj porodici Cvetkovski.

   

Pritvor za preprodavca droge

PANČEVO, 08. jun 2010. (TV Pančevo) - Istražni sudija Jonel Murešan izjavio je za TV Pančevo da je Nenad Stajić, za kojim je bila raspisana poternica zbog sumnje da je trgovao heroinom uhapšen u noći između 28. i 29. maja u Čačku.

   

Obuka za najbolje vojnike

PANČEVO, 08. jun 2010. (TV Pančevo) - Načelnik generalštaba Vojske Srbije Miloje Miletić prisustvovao je svečanosti povodom formiranja Centra za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu.

   

Matematika nije bauk

PANČEVO, 08. jun 2010. (TV Pančevo) - U „Istorijskom Arhivu“ otvorena je izložba matematičkih radova bivših i sadašnjih učenika Gimnazije „Uroš Predić“. Profesorka matematike Svetlana Leković izložila je najzanimljivije radove svojih učenika koje je prikupljala 10 godina.

   

Odobreno 50 "kulturnih" projekata

PANČEVO, 08. jun 2010. (TV Pančevo) - Na ovogodišnji konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti kulture i umetnosti prijavljeno je preko 100 projekata, ali je komisija utvrdila da samo polovina ispunjava uslove.

   

Stanje u medijima katastrofalno

PANČEVO, 07. jun 2010. (TV Pančevo) - Materijalno stanje vojvođanskih medija i novinara je katastrofalno, a 70 odsto medija u Vojvodini je pred stečajem, rečeno je na tribini povodom predstavljanja knjige pod nazivom „Vojvođanski mediji – politički kompromis ili profesionalno izveštavanje“.

   

Matične knjige crkvama

PANČEVO, 07. jun 2010. (TV Pančevo) - Vlada Srbije donela je odluku o vraćanju matičnih knjiga koje su crkvama i verskim zajednicama oduzete posle Drugog svetskog rata.