Vesti

 

Sve je manje ovaca u selima

PANČEVO, 21. april 2010. (TV Pančevo) - Stočarstvo u Srbiji već godinama dolazi do samog dna, ali se uprkos brojnim problemima nekako provlači i opstaje. Pored brojnih nedaća i smanjenja broja grla, lane je vredna stočarska proizvodnja procenjena na milijardu i po dolara.

 

Kačarevce trenutno leči 1 lekar

PANČEVO, 21. april 2010. (TV Pančevo) - Žitelji Kačareva moraju da porane ukoliko žele da stignu na red kod lekara. Pacijenata je mnogo, a da bi bili sigurni da će ih lekar pregledati, pojedini Kačarevci dolaze ispred ambulante u 3 sata ujutru.

   

Sindikati ATP-a protiv konkursa za druge prevoznike

PANČEVO, 21. april 2010. (TV Pančevo) - Preko 200 članova 2 sindikata ATP-a tražilo je održavanje zajedničkog sindikalnog sastanka na kojem bi se raspravljalo o aktuelnoj situaciji u preduzeću, ali i o raspisivanju konkursa za dodelu linija drugim prevoznicima. Sindikati su zauzeli stav da se ne mogu davati linije onima koji do juče su bili nelegalni prevoznici, a da se u isto vreme te linije oduzimaju Javnom komunalnom preduzeću, kakvo je ATP.

   

Radnici zavarili ulaz u "Petroremont"

PANČEVO, 21. april 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo je ekskluzivno snimila radnike „Petroremonta“ koji su zavarili vrata preduzeća i time praktično onemogućili rukovodstvu da od sutra dolaze u ovu firmu. Radnici su ovim činom radikalizovali štrajk, a za četvrtak, 22. april, najavljuju protest ispred Ministarstva ekonomije.

   

Stigao gas i topla voda na Kotež II

PANČEVO, 21. april 2010. (TV Pančevo) - „Srbijagas“ je pustio gas za pančevačke toplane tako da je topla voda stigla u stanove na Kotežu 2, saopštavaju nadležni u JKP „Grejanje“.

   

Promocija knjige "Prijatelj" Ratka Božovića

PANČEVO, 21. april 2010. (TV Pančevo) - Promocija knjige „Prijatelj“ profesora Ratka Božovića održana je u galeriji gradske Biblioteke. Pored mnogobrojnim posetiocima Božović je govorio o tome kako je ova zbirka nastala i koliki značaj imaju psi u životu ljudi.

   

Košarkaši "Tamiša" protiv "Borca" iz Čačka

PANČEVO, 20. april 2010. (TV Pančevo) - U 4. kolu košarkaške Superlige Srbije u sredu, 21. aprila, srešće se košarkaši „Tamiš Petrohemije“ sa ekipom „Borca“ iz Čačka. Prema proceni Bojana Jovičića, trenera KK „Tamiš Petrohemija“, pobeda je neizvesna.

   

Turnir osoba sa invaliditetom u Jabuci

PANČEVO, 20. april 2010. (TV Pančevo) - U Jabuci je održano pokrajinsko takmičenje u fudbalu i stonom tenisu osoba sa invaliditetom. Učestvovalo je 15 ekipa iz vojvođanskih gradova, a Pančevo su predstavljali štićenici Doma „Srce iz Jabuke“.

   

Iznenađenja na "Pecinom memorijalu"

PANČEVO, 20. april 2010. (TV Pančevo) - Danas je na programu bilo 2. kolo teniskog turnira „Pecin memorijal“, koji je ove godine po prvi put visoke 2. kategorije. Uprkos lošijem vremenu, svi mečevi su završeni na vreme i sve se odvijalo po planu organizatora.