Vesti

 

Dan maternjeg jezika u Ivanovu

IVANOVO, 21. februar 2010. (TV Pančevo) - Centralna manifestacija povodom obeležavanja međunarodnog Dana maternjeg jezika održana je u Domu kulture u Ivanovu. Prema procenama, u svetu se govori oko 6.000 jezika, a prema prognozama, do kraja 21. veka više od polovine će odumreti.

 

Omladina LSV obeležila Dan maternjeg jezika

PANČEVO, 21. februar 2010. (TV Pančevo) - Omladina pančevačkog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine obeležila je, promotivnom akcijom u gradskom parku, međunarodni Dan maternjeg jezika.

   

Servisne informacije za 21. februar

Sunce je jutros izašlo u 06.26h a zašlo je u 17.16h.

   

Sigurna kuća u Pančevu do kraja godine

PANČEVO, 21. februar 2010. (TV Pančevo) - Izgradnja Sigurne kuće u Pančevu je značajan projekat za grad, s obzirom da je, prema podacima policije, Pančevo treći grad u Srbiji po broju žrtava porodičnog nasilja. Novac za izgradnju je nabavljen, a sada se čekaju potrebne dozvole za izgradnju. Početak radova na Sigurnoj kući u Pančevu očekuje se početkom proleća, a kako je najavljeno, Kuća će biti gotova do kraja godine.

   

Osnovan Savez za hiporehabilitaciju

PANČEVO, 21. februar 2010. (TV Pančevo) - Konjički klub "Kremen" i Udruženje građana "Otvoreni krug" iz Pančeva, zajedno sa Konjičkim klubom "Timok", Udruženjem građana "Rime" iz Zaječara i Javnim preduzećem "Hipodrom" osnovali su Savez za hipoterapiju Srbije. Na osnivačkoj Skupštini, održanoj u Pančevu u subotu 20. februara, izbrani su članovi Izvršnog odbora Saveza.

   

Osumnjičeni za prodaju oružja

PANČEVO, 21. februar 2010. (TV Pančevo) - U zajedničkoj akciji za borbu protiv organizovanog kriminala, pripadnici Žandarmerije, Policijske uprave Pančevo i Aleksinac, uhapsili su Dragana Aleksića (1956) iz Beograda, Bratislava Milenkovića (1951) iz Aleksinca i Predraga Dragićevića (1968) i Sašu Atanasovskog (1972), obojica iz Pančeva,

   

Odbojkašice "Dinama" savladale "Poštar 064" sa 3:1

PANČEVO, 20. februar 2010. (TV Pančevo) - Odbojkašice ŽOK „Dinamo Azotara“ savladale su ekipu „Poštara 064“ iz Beograda sa 3:1 u okviru 3. kola Mini lige

   

Jelena Dukić kadetska prvakinja Srbije u džudou

PANČEVO, 20. februar 2010. (TV Pančevo) - Džudistkinja pančevačkog "Dinama" Jelena Dukić postala je prvakinja države. Ona je danas na kadetskom prvenstvu Srbije

   

Krenuo mirovni karavan protiv fašizma

PANČEVO, 20. februar 2010. (TV Pančevo) – Građanska akcija Pančevo i Nevladina organizacija “Pogon” iz Sremskih Karlovaca organizovali su tribinu pod nazivom “Glasno” čiji je osnovni cilj promovisanje mira, antifašizma i antimilitarizma.