Vesti

 

Sigurna kuća u Pančevu do kraja godine

PANČEVO, 21. februar 2010. (TV Pančevo) - Izgradnja Sigurne kuće u Pančevu je značajan projekat za grad, s obzirom da je, prema podacima policije, Pančevo treći grad u Srbiji po broju žrtava porodičnog nasilja. Novac za izgradnju je nabavljen, a sada se čekaju potrebne dozvole za izgradnju. Početak radova na Sigurnoj kući u Pančevu očekuje se početkom proleća, a kako je najavljeno, Kuća će biti gotova do kraja godine.

 

Osnovan Savez za hiporehabilitaciju

PANČEVO, 21. februar 2010. (TV Pančevo) - Konjički klub "Kremen" i Udruženje građana "Otvoreni krug" iz Pančeva, zajedno sa Konjičkim klubom "Timok", Udruženjem građana "Rime" iz Zaječara i Javnim preduzećem "Hipodrom" osnovali su Savez za hipoterapiju Srbije. Na osnivačkoj Skupštini, održanoj u Pančevu u subotu 20. februara, izbrani su članovi Izvršnog odbora Saveza.

   

Osumnjičeni za prodaju oružja

PANČEVO, 21. februar 2010. (TV Pančevo) - U zajedničkoj akciji za borbu protiv organizovanog kriminala, pripadnici Žandarmerije, Policijske uprave Pančevo i Aleksinac, uhapsili su Dragana Aleksića (1956) iz Beograda, Bratislava Milenkovića (1951) iz Aleksinca i Predraga Dragićevića (1968) i Sašu Atanasovskog (1972), obojica iz Pančeva,

   

Odbojkašice "Dinama" savladale "Poštar 064" sa 3:1

PANČEVO, 20. februar 2010. (TV Pančevo) - Odbojkašice ŽOK „Dinamo Azotara“ savladale su ekipu „Poštara 064“ iz Beograda sa 3:1 u okviru 3. kola Mini lige

   

Jelena Dukić kadetska prvakinja Srbije u džudou

PANČEVO, 20. februar 2010. (TV Pančevo) - Džudistkinja pančevačkog "Dinama" Jelena Dukić postala je prvakinja države. Ona je danas na kadetskom prvenstvu Srbije

   

Krenuo mirovni karavan protiv fašizma

PANČEVO, 20. februar 2010. (TV Pančevo) – Građanska akcija Pančevo i Nevladina organizacija “Pogon” iz Sremskih Karlovaca organizovali su tribinu pod nazivom “Glasno” čiji je osnovni cilj promovisanje mira, antifašizma i antimilitarizma.

   

Jezik i identitet

PANČEVO, 20. februar 2010. (TV Pančevo) – Povodom obeležavanja Međunarodnog dana maternjeg jezika u ogranizaciji nevladine organizacije In Medias Res i Gradske biblioteke održana je tribina pod nazivom “Jezik i identitet”. Na tribini su govorili prof. dr Julijan Tamaš, prof. dr Dragoljub Živković, prof. dr Mirča Maran i Svetlana Nikolin.

   

Bez puta i uličnog osvetljenja

PANČEVO, 20. februar 2010. (TV Pančevo) - U ulici Joakima Vujića, između Strelišta i Vojlovice, stanari do svojih kuća stižu zemljanim putem. Kada padnu kiše i snegovi, noge upadaju do kolena u blato. Kada padne mrak, još je gore.

   

Postavljene čelične ploče na nadvožnjak

PANČEVO, 20. februar 2010. (TV Pančevo) - Na nadvožnjak su postavljene čelične ploče, koje trebaju da obezbede što bezbedniji prelazak autobusa i automobila. Ploče će ostati na tom mestu sve dok ne započnu radovi na popravci nadvožnjaka. Na snazi ostaje i zabrana kretanja preko nadvožnjaka za vozila čije je nosivost preko 7 i po tona i ograničenje brzine od 20 kilometara na sat.