Vesti

 

Istraga protiv Daneta Mladenovskog

PANČEVO, 30. jun 2010. (TV Pančevo) - Osnovno javno tužilaštvo podnelo je zahtev za istragu protiv Daneta Mladenovskog, investitora nadgradnje na zgradi u Ulici Milivoja Blaznavca broj 2,

 

Presuda za "pančevačke pucače" 1. jula

PANČEVO, 30. jun 2010. (TV Pančevo) - Danas je pred Osnovnim sudom u Pančevu održana završana reč Tužilaštva protiv petorke koja je optužena za pucnjave po Pančevu u toku leta 2009. godine.

   

Protest poljoprivrednika zbog loše situacije agrara

PANČEVO, 29. jun 2010. (TV Pančevo) - Blizu 20 poljoprivrednika iz Glogonja i okolnih sela protestvovalo je zbog situacije u agraru.

   

Povređeni sa gradilišta stabilno

PANČEVO, 29. jun 2010. (TV Pančevo) - U ponedeljak ujutru Miroslav L. iz Padine povređen je na gradilištu na kome je radio. Nakon ukazane hitne medicinske pomoći zbog hitnih pregleda koji nisu mogli da se obave u pančevačkoj bolnici, prevežen je u Urgentni centar u Beogradu.

   

Centar reciklaža medicinskog otpada u Pančevu

PANČEVO, 29. jun 2010. (TV Pančevo) - Zdravstvenim ustanovama u Srbiji dodeljena su 54 vozila za transport medicinskog otpada, iz sredstava koje je obezbedila Evropska unija. Pančevačka bolnica je potpunu opremu i vozilo dobila još prošle godine i od tada se medicinski otpad u našem gradu reciklira u bolnici.

   

Vodostaj je u stagnaciji

PANČEVO, 29. jun 2010. (TV Pančevo) - Nivo vode u Dunavu u poslednjih 24 sata porastao je za 6 santimetara i to u toku dana se očekuje njegova stagnacija,

   

Likovna kolonija za predškolce

PANČEVO, 29. jun 2010. (TV Pančevo) - Predškolci iz pančevačkih vrtića i ove godine će učestvovati na Dečjoj likovnoj koloniji na Divčibarama.

   

Promocija knjige o istoriji DS-a

PANČEVO, 29. jun 2010. (TV Pančevo) - U Pančevu je promovisano četvorotomno izdanje Istorije Demokratske stranke, koje obuhvata period od 1919- 2009 godine.

   

Kuglašice u Ženskoj super ligi

PANČEVO, 28. jun 2010. (TV Pančevo) - Kuglašice pančevačkog Železničara posle dugo godina plasirale su se u Super žensku kuglašku ligu Srbije.