Vesti

 

Mladi fudbaleri "Mike Antića"streme ka vrhu

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Mlađe kategorije Fudbalskog kluba “Mika Antić” vratile su se sa priprema na Tari. Odigrano je dosta pripremnih utakmica, na kojima su mladi fudbaleri pokazali da su s pravom jedna od najkvalitetnjih ekipa u okolini.

 

Narodna partija uputila apel za Staklaru

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Narodna partija u svom saopštenju medijima poziva vladajuću koaliciju u Pančevu da se maksimalno založi i reši problem u Industriji stakla u Pančevu.

   

Završena obuka tkalja i vezilja

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Nacionalna služba za zapošljavanje organizovala je preko Etno-mreže obuku žena za stare zanate tkanja i zlatoveza u 23 grada Srbije. U Pančevu je obuku završilo 10 žena sa evidencije nezaposlenih. Njima će biti otvorena mogućnost da konkurišu za sredstva za samozapošljavanje.

   

"Deliblatski pesak" po 42. put

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - U Deliblatskom pesku za dva dana počinje 42. Likovna kolonija u organizaciji Kulturno-prosvetne zajednice. Uprkos restriktivnom budžetu, u radu kolonije učestvovaće slikari iz susednih zemalja, više gradova iz Srbije i iz Pančeva.

   

Zaposleno 19 mladih volontera

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Danas su svečano podeljeni ugovori po konkursu raspisanom u okviru realizacije akcionog plana Saveta za zapošljavanje grada Pančeva. Cilj ovog projekta je pospešivanje zapošljavanja mladih kroz stručno osposobljavanje i podršku profesionalnom razvoju, kao i kroz obezbeđivanje volonterskih praksi za mlade do 30 godina.

   

Psihijatrija u avgustu radi samo pre podne

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Velike su gužve na Odeljenju psihijatrije Opšte bolnice, odnosno nekadašnjeg Dispanzera za Mentalno zdravlje u Zmaj Jovinoj ulici. Svaki lekar u svojoj smeni pregleda po 50 pacijenata, ali su gužve nastale zbog godišnjih odmora.

   

Odloženi "Dani druženja" u Starčevu

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Danas 27. jula trebalo je da počnu 15. po redu „Dani druženja“ u Starčevu, ali je zbog lošeg vremena program planiran za utorak i sredu odložen.

   

Imenovane sudije u Pančevu

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Visoki savet pravosuđa doneo je odluku na sednici koja je održana 21. jula o izboru 35 sudija u Srbiji. Među novoizabranim sudijama nalazi se i bivši sudija Okružnog suda u Pančevu Nedeljko Martinović

   

SPAS podržava akciju TV Pančeva

PANČEVO, 26. jul 2010. (TV Pančevo) - Savet pančevačkih seniora osuđuje napad na novinara nedeljnika „Vreme“ Teofila Pančića, kao i svaki sličan pokušaj da se kritičkom mišljenju suprotstavlja fizičkom i psihičkom silom.