Vesti

 

Prečistač otpadnih voda za Starčevce

PANČEVO, 28. maj 2010. (TV Pančevo) - Starčevo će narednih meseci dobiti prečistač otpadnih voda nakon čega bi trebalo da usledi finalizacija radova na kanalizaciji u ovom selu. Paraleno sa ovim pripremaju se kanalizacioni priključci za domaćinsta po Starčevu. Predsednik Vlade pokrajine Vojvodine Bojan Pajtić otvorio je danas radove na prečistaču.

 

Andrejiću pritvor od 30 dana

PANČEVO, 28. maj 2010. (TV Pančevo) - Istražni sudija Višeg tužilaštva u Pančevu, Jonel Murešan je, nakon saslušanja u četvrtak uveče, Milanku Andrejiću odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

   

Građani blokirali Skadarsku

PANČEVO, 27. maj 2010. (TV Pančevo) - Stanovnici Skadarske ulice danas su bez prethodne najave blokirali saobraćaj u ovoj ulici od 17 do 18 časova. Blokade su najavili i za naredne dane.

   

Grozdana Olujić u Pančevu

PANČEVO, 27. maj 2010. (TV Pančevo) - Manifestacija „Majski dani knjige“ uveliko traje u našem gradu.Pošto je ovogodišnja manifestacija u znaku Japana, organizovana je radionica na kojoj su deca mogla da nauče veštinu pravljenja figura od papira - origami, a profesor Hiroši Jamasaki koji je na japanski jezik preveo „Gorski vijenac“ pričao je o posebnostima prevođenja.

   

Zakletvu položilo 38 policajaca

PANČEVO, 27. maj 2010. (TV Pančevo) - U Policijskoj upravi u Pančevu je upriličeno polaganje zakletve novih policijskih službenika. Njih 38-oro se obavezalo da će sve svoje snage uložiti da očuvaju javnu bezbednost, ljudska prva i gradjanske slobode.

   

Dečija ambulanta dobila novu opremu

PANČEVO, 27. maj 2010. (TV Pančevo) - Predstavnici Udruzenja trgovaca Kine iz Srbije čije je sedište u Pančevu, početkom godine na Skupštini su doneli odluku da pomognu Dečijem internom odeljenju u Pančevačkoj bolnici.

   

Školski primer privođenja za korupciju

PANČEVO, 27. maj 2010. (TV Pančevo) - Načelnik pančevačke policije, Zvezdan Radojković je na redovnoj konferenciji za novianre izjavio da je privođenje od pre neki dan, zbog korupcije u Pančevu, školski primer kako se takvi slučajevi rešavaju.

   

Građevinski materijal za izbegle

PANČEVO, 27. maj 2010. (TV Pančevo) - U gradskoj stambenoj agenciji, završen je konkurs za dodelu 1.870 hiljada dinara, koja će se nepovratno usmeriti za kupovinu građevinskog materijala za poboljšanje uslova stanovanja porodica izbeglih i raseljenih lica.

   

Sudski predmeti na internetu

 

PANČEVO, 27. maj 2010. (TV Pančevo) - U Osnovnom i Višem sudu u Pančevu uvedeno je automatsko vođenje predmeta.