Vesti

 

Večeras otvoren 38. FEST

BEOGRAD, 19. februar 2010. (FoNet) - Glumac, reditelj i producent Ljubiša Samardžić večeras je, u velikoj sali Sava centra, svečano proglasio otvorenim 38. beogradski filmski festival FEST, koji se održava pod sloganom "Ohrabruje".

 

Nova hapšenja policije

BEOGRAD, 19. februar 2010. (FoNet) - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da su pripadnici MUP i Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Poreskom upravom i Višim tužilaštvom u Beogradu, u akciji protiv finansijskog kriminala i protiv pranja novca, uhapsili 50 ljudi, od kojih je 3 već na izdržavanju kazne.

   

Podeljeni higijenski paketići školama

PANČEVO, 19. februar 2010. (TV Pančevo) - Lokalna samouprava obezbedila je higijenske pakete za svih 29 pančevačkih osnovnih i srednjih škola koje će podmiriti njihove mesečne potrebe. Paketi su uručeni prosvetnim radnicima na poslednjem sastanku Komisije za borbu protiv novog gripa koji je danas održan u „Tehničkoj školi“.

   

Automobili i autobusi mogu preko nadvožnjaka

PANČEVO, 19. februar 2010. (TV Pančevo) - Od sinoć je teretnim vozilima preko 7 i po tona zabranjen saobraćaj preko nadvožnjaka, na putu za Vršac. Nadvožnjak je još uvek otvoren za putnička vozila i autobuse. Pošto ćemo, po svemu sudeći, na početak radova

   

Fudbalski stadion u Starčevu uskoro gotov

PANČEVO, 19. februar 2010. (TV Pančevo) - Starčevački ljubitelji fudbala moći će da posmatraju utakmice prolećnog dela vojvođanske fudbalske lige na stadionu koji će imati prekrivene tribine. Krovna konstrukcija počela je da se postavlja, a nastavljeni su i komunalni radovi. Biće raspisan tender za završetak radova na prečistaču otpadnih voda za kanalizaciju, a nastavljeni su radovi na kopanju kanala koji će zaštiti Starčevce od poplava.

   

Lokalni mediji i nacionalne manjine

PANČEVO, 19. februar 2010. (TV Pančevo) - Povodom obeležavanja Međunarodnog dana maternjeg jezika u organizaciji nevladine organizacije „In Medias Res“ održana je tribina pod nazivom „Lokalni mediji u funkciji unapređenja i očuvanja međunacionalnih odnosa“.

   

"Svici" za prvake u OŠ "Mika Antić"

PANČEVO, 19. februar 2010. (TV Pančevo) - Kako bi doprineli bezbednosti đaka prvaka u saobraćaju, Kompanija „Dunav osiguranje“ obezbedila je više od 80 hiljada uređaja za bolju vidljivost na putu koji će biti uručeni svim prvacima na teritoriji Srbije.

   

Servisne informacije za 19. februar

Sunce je jutros izašlo u 06.30 h, a zaći će u 17.14 h.

   

Zabranjen saobraćaj za teške kamione preko nadvožnjaka

PANČEVO, 18. februar 2010. (TV Pančevo) - Od večeras je zabranjen saobraćaj za teška teretna vozila, iznad 7 i po tona preko nadvožnjaka u Pančevu na Novoseljanskom putu, koji vodi prema Vršcu.