Vesti

 

Forum žena DS- a o rodnoj ravnopravnosti

PANČEVO, 11. jun 2010. (TV Pančevo) - Pokrajinski Forum žena DS-a za Vojvodinu organizovao je panel diskusiju o Zakonu o ravnopravnosti polova i njegovim odredbama. Narodna skupština Republike Srbije usvojila je u decembru Zakon o ravnopravnosti polova i time otvorila novu stranicu u pristupu rešavanju problema ravnopravnosti polova u našoj zemlji.

 

Stečaj u "Trgoproduktu"

PANČEVO, 11. jun 2010. (TV Pančevo) - U privrednom Sudu, otvoren je stečaj u A.D. „Trgoprodukt“. Stečajno veće kojim je predsedavala sudija Esperanca Jančić, u narednih nekoliko dana odrediće stečajnog upravnika. Od danas počinje da teče rok od 60 dana u kojem mogu da se prijave potraživanja od Trgoprodukta, a nakon toga odlučiće se da li će preduzeće ići u bankrot ili će se prihvatiti program reorganizacije.

   

Procurela cisterna!

PANČEVO, 11. jun 2010. (TV Pančevo) - Jutros je kod pančevačkog buvljaka procurela železnička cisterna.

   

Bazen počinje da radi u ponedeljak

PANČEVO, 11. jun 2010. (TV Pančevo) - Visoke temperature vazduha u poslednjih nekoliko dana izmamile su kupače na kačarevačko jezero iako sezona kupanja zvanično još uvek nije počela. U ponedeljak otvoreni gradski bazen zvanično počinje sa radom.

   

Usaglašeni predlozi za nove kadrove

PANČEVO, 11. jun 2010. (TV Pančevo) - Na sutrašnjoj sednici Skupštine grada, pred odbornike će stići predlog da novi član Gradskog veća bude Vladimir Mitrović, inače vlasnik Modne kuće „Passage“, zatim da direktor JKP „Higijena“ bude Jelena Novakov, zaposlena trenutno u Gradskoj upravi a za direktora Doma omladine Jelena Angelovska, profesorka književnosti, saznaje TV Pančevo.

   

Posle ubistva i "obračun" u Jabuci

PANČEVO, 11. jun 2010. (TV Pančevo) - Nakon ubistva maloletnog Dejana S, u noći između srede i četvrtka, sinoć je u Jabuci usledio incident vezan za ovo ubistvo.

   

Moja škola, škola bez nasilja

PANČEVO, 10. jun 2010. (TV Pančevo) - Krajem maja je Osnovna škola „Sveti Sava“ za uspešno realizovan projekat „Moja škola, škola bez nasilja“ dobila sertifikat. Učestvovali su svi učenici koji su u toku projekta učili kako treba da izgleda škola bez nasilja, kao i kako da prepoznaju nasilje u svom okruženju.

   

U poseti Pančevu delegacija Bonjhada

PANČEVO, 10. jun 2010. (TV Pančevo) - U prvu zvaničnu posetu Pančevu danas su došli predstavnici zbratimljenog grada Bonjhada u Mađarskoj, gradonačelnik Potapi Arpad Janoš i članovi privredne delagacije tog grada.

   

Po prijavama nasilja u porodici Pančevo 3. u Srbiji

PANČEVO, 10. jun 2010. (TV Pančevo) - Pančevo je na 3. mestu u Srbiji po broju prijavljenih slučajeva nasilja u porodici. Ali, to ne mora da znači da takvih slučajeva ima više nego u drugim gradovima, nego i to da građani u većem broju i prijavljuju ovakve slučajeve.