Vesti

 

Produžen Ugovor o zakupu Štapske zgrade

PANČEVO, 05. mart 2010. (TV Pančevo) - Gradsko veće je dalo saglasnosti na tekst Ugovora o zakupu poslovnog prostora objekta Štapske zgrade i da otpiše dug Rimokatoličkoj crkvi, na ime troškova zakupa poslovnog prostora za 2002. godinu. Ovim zaključcima produžen je Ugovor o zakupu do kraja 2010. godine.

 

Napad na Milanka Andrejića

PANČEVO, 05. mart 2010. (TV Pančevo) - Prema informacijama do kojih je došla Televizija Pančevo, sinoć, pola sata pre ponoći, član gradskog veća i predsednik Nove Srbije u Pančevu, Milanko Andrejić, prijavio je policiji da je nepoznata osoba htela da ga udari autom u Gradskom parku.

   

Vatrogasci RNP preuzimaju brigu o Dunavskom pristaništu

PANČEVO, 05. mart 2010. (TV Pančevo) - Vatrogasne ekipe pančevačke Rafinerije preuzeće ove godine brigu o bezbednosti Dunavskog pristaništa. Za nabavku opreme NIS će odvojiti oko milion evra. Od tog novca biće kupljene cisterne i oprema za intervencije na Dunavu.

   

Eksplozija na Plinari

PANČEVO, 05. mart 2010. (TV Pančevo) - Kako TV Pančevo saznaje, danas je na pančevačkoj Plinari oko 12.30h došlo do eksplozije putničkog vozila, prilikom točenja tečnog gasa. Radnik Plinare Dragan Veličkovski je lakše povređen,

   

Antituberkolozni dispaner više ne radi

PANČEVO, 05. mart 2010. (TV Pančevo) - Danas prestaje sa radom Antituberkulozni dispanzer. Od ponedeljka, 8. marta, pacijenti mogu da se jave u Specijalistički dispanzer Opšte bolnice. Od 12. marta prestaje sa radom i Kardiološki dispanzer, a pacijenti se, od 15. marta, javljaju u Specijalistički centar zbog zakazivanja pregleda.

   

Pucnjava na autoputu kod Grdelice

Leskovac, 4. mart 2010. (B92) - Na autoputu Leskovac-Vranje kod Grdelice više osoba pucalo vatrenim oružjem, nezvanično saznaje B92.

   

Stručnjaci Instituta "Tamiš" posetili Alibunar

PANČEVO, 4. mart 2010. (TV Pančevo) - Stručnjaci Instituta „Tamiš“ su u stalnom kontaktu sa poljoprivrednim proizvođačima, kako u štalama i na njivama, tako i na predavanjima tokom zime. Neke od tema sa kojima razgovaraju sa paorima su: stanje u ratarstvu, stočarstvu, unapređenje poljoprivredne proizvodnje, značaj mehanizacije i zaštite bilja. Danas su razgovarali sa poljoprivrednicima u Alibunaru.

   

Osuđen zbog pretnji Brankici Stanković

BEOGRAD, 04. mart 2010. (FoNet) - Stefan Hadžiantonović iz Beograda osuđen je danas nepravosnažno pred Prvim osnovnim sudom zbog pretnji novinarki B92 Brankici Stanković.

   

Prioritet - borba protiv narkomanije i nasilja

PANČEVO, 4. mart 2010. (TV Pančevo) - Nadležne gradske, sudske i policijske službe odlučile su da prioritet u radu Saveta za bezbednost budu borba protiv nasilja, narkomanije, nelegalnih kockarnica i lokala sa sumnjivim dozvolama koji toče alkohol maloletnicima i neretko budu stecište tuča i incidenata.