Vesti

 

Ima li nade za Zvezdanu?

PANČEVO, 15. jun 2010. (TV Pančevo) - Batenova bolest je veoma retka.U Srbiji boluje od ove neizlečive genetske bolesti četvoro dece. Od kada je pre 3 godine kod Zvezdane Jurice iz Pančeva otkrivena ova bolest, ona je prestala da hoda, govori i potpuno je oslepela.

 

Odgovor na nasilje u Jabuci

PANČEVO, 15. jun 2010. (TV Pančevo) - Pomoćnik ministra za ljudska i manjinska prava Petar Antić ponovio je prilikom obilaska romske porodice u Jabuci da će svaki vid nasilja u ovom selu biti najoštrije osuđen. Antić je u Jabuci razgovarao i sa predstavnicima Saveta Mesne zajednice i Nacionalnog saveta Makedonaca.

   

Kako koristiti klima uređaje

PANČEVO, 15. jun 2010. (TV Pančevo) - Zbog previsokih temperatura i naglih vremenskih promena, kako bi se rashladili sugradjani koriste klima uređaje. Međutim, lekari hitne pomoći koji su imali mnogo više posla zbog ovih temperatura, apeluju da njihovo korišćenje mora biti pravilno i ne treba preterivati sa razlikom u temperaturi.

   

Rukometaši "Jedinstva" ušli u Drugu ligu

PANČEVO, 15. jun 2010. (TV Pančevo) - Povodom završetka Prve rukometne lige Vojvodine, u Kačarevu je odigrana revijalna rukometna utakmica između domaćina i prvaka lige. Plasman u 2. ligu Kačarevci su proslavili pobedom 20-18.

   

Čistija proizvodnja u agrobiznisu

PANČEVO, 15. jun 2010. (TV Pančevo) - „Infodani o čistijoj proizvodnji u agrobiznisu“ tema je održanog seminara u Regionalnoj privrednoj komori, organizovanog u saradnji sa Ministarstvom životne sredine i prostornog planiranja Srbije i USAID-a.

   

Nadvožnjak pre roka!?

PANČEVO, 15. jun 2010. (TV Pančevo) - Radovi na rekonstrukciji nadvožnjaka teku prema planu i biće završeni najkasnije do 26. juna,

   

Podignuta optužnica protiv Milanka Andrejića

PANČEVO, 15. jun 2010. (TV Pančevo) - Više janvo tužilaštvo je juče podiglo optužnicu protiv Milanka Andrejića

   

Uhvaćen "davitelj"

PANČEVO, 15. jun 2010. (TV Pančevo) - Sinoć na Kotežu I uhvaćen je "davitelj".

   

Uhapšeno pet meštana Jabuke, najavljeni zbor nije održan

PANČEVO, 14. jun 2010. (TV Pančevo) - Pančevačka policija danas je privela 5 mladića iz Jabuke i zadržala ih u policijskom pritvoru. Za ove mladiće se smatra da su podstrekivali međunacionalne sukobe u ovom selu. A za večeras zakazni zbog građana sa gradonačelnicom, predsednikom Skupštine Pančeva i načelnikom pančevačke policije, na kojeme je trebalo da se razgovara o smirivanju napete situacije, nije ni održana zato što su okupljeni Jabučani kao uslov za održavanje skupa tražili putšanje 5 privednih iz policije.