Vesti

 

Agresivni psi na ulicama Pančeva

PANČEVO, 10. mart 2010. (TV Pančevo) - Zagorka Popović je samo jedna od naših sugrađana koja je usred grada doživela da je napadne pas i izujeda. Prošle godine, Zavod za javno zdravlje je morao da interveniše sa vakcinom protiv besnila u 187 slučajeva. Najviše zabrinajva, da su vlasnici u polovini slučajeva bili poznati.

 

Struja u Vojlovicu i Topolu stže do pola 10

PANČEVO, 10. mart 2010. (TV Pančevo) - Posle 18 časova struja je nestala u velikom delu grada.

   

Putevi za sada prohodni

PANČEVO, 10. mart 2010. (TV Pančevo) - Situacija na prilaznim putevima Pančevu je veoma teška,

   

Duplo jača zima

PANČEVO, 10. mart 2010. (TV Pančevo) - Meteorolozi najavljuju toplije dane tek krajem marta. Pančevci nisu očekivali ovako dugu zimu. Građani su morali da dokupe ogrev a Vojvodinaput je u odnosu na prošlu godinu do sada potrošila duplo veće količine soli.

   

Tražimo obnovu Skadarske

PANČEVO, 10. mart 2010. (TV Pančevo) - Stanovnici Skadarske ulice, kao što su i najavili, danas su održali protest upozorenja zbog kamiona i velikog broja drugih vozila koja od zatvaranja nadvožnjaka prolaze ovom trasom. Nadležni u Gradskoj upravi izdali su nalog da se zabrani teški saobraćaj kroz ovu ulicu. Ali znak za zabranu biće postavljen sutra, od kada se može očekviati da reaguje i policija.

   

Šansa i za Pančevo u "Dunavskoj strategiji"?

PANČEVO, 10. mart 2010. (TV Pančevo) - Pančevo je danas ugostilo stručnjake, privrednike i političare na konferenciji pod nazivom “Dunavski koridor 7”. Cilj je da se i Srbija uključi u Dunavski region sa svim potencijalima razvoja prvenstveno saobraćaja i turizma. “Luka Dunav” u Pančevu bi trebalo da bude jedan od centara saobraćaja u našoj zemlji. Vladimir Pandurov, Pančevac iz pokrajinskog Sekreterijata za međunarodnu saradnju upozorava da bi pre toga trebalo rešiti sporove sa Lukom Dunavom, pa, ako treba, ići i na ponovnu privatizaciju.

   

Predavanje za poljoprivrednike

PANČEVO, 10. mart 2010. (TV Pančevo) - Unapređenje ratarske proizvodnje, oprema poljoprivrednih gazdinstava mehanizacijom, značaj formiranja meteorološke službe u Vojvodini, zakonske regulative u zaštiti bilja, organska proizvodnja i aktuelnosti u stočarskoj proizvodnji bile su teme o kojima su razgovarali stručnjaci Instituta "Tamiš" sa poljoprivrednicima u pančevačkoj Gradskoj upravi.

   

Sneg i vetar otežavaju saobraćaj

SRBIJA, 10. mart 2010. (Beta) - Na putevima u nižim predelima istočne, južne i zapadne Srbije ima od jedan do tri centimetra snega na kolovozu, a u višim predelima do pet. Saobraćaj JE otežan.

   

Fajns snima "Koriolana" u Beogradu

BEOGRAD, 10. mart 2010. (FoNet) - Britanska filmska zvezda, Ralf Fajns izjavio je danas da je odlučio da film "Koriolan", zasnovan na drami Vilijama Šekspira, snima u Beogradu zbog "duha grada" i raznovrsne arhitekture - sa zgradama iz 19. i sa poèetka 20. veka, iz komunističkog doba, kao i građevinama moderne arhitekture.