Vesti

 

Grad Pančevo i privrednici zajedno

PANČEVO, 6. avgust 2010. (TV Pančevo) - Kako bi se unapredila saradnja lokalne samouprave sa privredncima, u Pančevu će početi sa radom Agencija za ekonomski razvoj. Reč je o privrednom društvu, koje će poslovati po tržišnim uslovima, pratiti konkurse i učestvovati u njima, raditi na izradi projekata značajnih za razvoj Pančeva.

 

Večeras počinje jubilarni 40. Žisel

PANČEVO, 6. avgust 2010. (TV Pančevo) - U predvečerje jubilarnog 40. Žisela Omoljicom su sinoć vladali tamburaši. Večeras će biti otvoren 38. salon fotografije, a 40. filmski festival sutra. Podelom nagrada Žisel će biti završen u nedelju.

   

Novo rukovodstvo ženskih rukometašica

PANČEVO, 6. avgust 2010. (TV Pančevo) - Novi predsednik ženskog rukometnog kluba Dinamo je Dragan Radosavljević. On je jednoglasnom odlukom izglasan na današnjoj vanrednoj izbornoj skupštini, koja je održana na sportskom centru Mladost.

   

Radno vreme ugostitelja duže od 2011?

PANČEVO, 5. avgust 2010. (TV Pančevo) - Već 7 godina nije menjano radno vreme trgovinskih, zanatskih i ugostiteljskih objekata. U međuvremenu su se promenili zakoni, ali i način života tako da se stvorila potreba za njegovim korigovanjem. Lokalna samouprava je donela Predlog odluke o radnom vremenu ovih objekata koji je dostavljen preduzetnicima na razmatranje.

   

Blizanci iz "Spomenka" pod svojim krovom

PANČEVO, 5. avgust 2010. (TV Pančevo) - Velika je radost za svakoga kada dobije svoj krov nad glavom. A neko ko je skoro ceo svoj život koji pamti proveo u „Spomenku“ sigurno o tome nije mogao ni da sanja. Danas su dvoje mladih Pančevaca, sestra i brat, Dragana i Dragan Simić

   

Pomoć ugroženima za komunalne račune

PANČEVO, 5. avgust 2010. (TV Pančevo) - Za dobijanje finansijke pomoći za plaćanje komunalnih usluga prijavilo se samo 100 građana. Ovu pomoć dobili su i gradjani koji su korisnici materijalne pomoći čime su direktno ostvarili ovo pravo.

   

Odbranimo se od virusa i bakterija

PANČEVO, 5. avgust 2010. (TV Pančevo) - Mnogi se ovih dana žale na povećanu temperaturu i uglavnom i na stomačne tegobe. Nije teško predpostaviti da je reč o letnjim virozama.

   

U petak suzbijanje larvi komaraca

PANČEVO, 5. avgust 2010. (TV Pančevo) - Biološko suzbijanje larvi komaraca iz aviona biće sprovedeno sutra u Pančevu, Omoljici i Jabuci, sa početkom u 6 časova i 30 minuta.

   

U saobraćajnoj nesreći dvoje povređenih

PANČEVO, 4. avgust 2010. (TV Pančevo) - U saobračajnoj nezgodi na putu između Pančeva i Banatskog Novog Sela povređene 2 osobe, koje su zbrinute u Pančevačkoj bolnici. U ovoj nezgodi sudarili su se 2 putnička vozila marke „Golf“ i „Reno clio“ stranih registarskih tablica.