Vesti

 

Novi vrtići tek sledeće godine

PANČEVO, 25. avgust 2010. (TV Pančevo) - Gradska uprava adaptiraće narednih meseci 2 lokala koji su vlasništvo Direkcije za izgradnju i uređenje grada. Time će Pančevo dobiti još 2 prostora koji će raditi kao dečiji vrtići.

 

Zimski red vožnje ATP-a

PANČEVO, 25. avgust 2010. (TV Pančevo) - Od prvog septembra autobusi ATP-a saobraćaće po zimskom redu vožnje. Prodaja pojedinačnih i mesečnih karata počela je danas po nepromenjenim cenama.

   

Maturanti dali krv

PANČEVO, 25. avgust 2010. (TV Pančevo) - Drugu godinu zaredom Crveni krst je u saradnji sa Službom za transfuziju krvi organizovao akciju dobrovoljnog davanja krvi, kojoj se odazvalo16 maturanata srednjih škola. Iako je akcija i ovaj put poboljšala zalihe krvi u Službi za transfuziju i dalje nedostaje 0 negativna grupa.

   

Kada će asfaltirati ulicu Stevana Sremca?

PANČEVO, 25. avgust 2010. (TV Pančevo) - Ulica Stevana Sremca na Strelištu još uvek je neasfaltirana, iako su njeni stanovnici platili komunalno opremanje još početkom prošle godine. U Direkciji kažu da je projektna dokumentacija za asfaltiranje ulice urađena još pre nekoliko godina, ali da nikada u budžetu grada nije bilo dovoljno novca i za taj posao. Iako infrastrukturno, posao na izgradnji kolovoza u ulici nije preskup, asfaltiranje 226 metara puta u Stevana Sremca čekaće kraj ove godine ili plan u budžetu za narednu godinu.

   

Otpremnine za radnike Petroremonta

PANČEVO, 25. avgust 2010. (TV Pančevo) - Više od polovine radnika Petroremonta prihvatili su ponudu vlasnika Dušana Stupara da napuste fabriku uz otpremninu u visini od 100 eura po godini staža. Predstavnici štrajkačkog odbora tvrde da se Stupar obavezao da isplati i zaostale zarade.

   

Predsednik UO Azotare usmrtio dečaka

PANČEVO, 24. avgust 2010. (TV Pančevo) - Zamenik generalnog direktora Srbijagasa Radoslav Vujačić svojim automobilom, vozeći pijan, usmrtio 15 godina starog dečaka iz Futoga, piše beogradska štampa.

   

Počele licitacije za zakup zemlje

PANČEVO, 24. avgust 2010. (TV Pančevo) - Znatno manje zainteresovanih za zakup zemlje od očekivanog, najviše izlicitirana cena od 36 hiljada dinara za zakup jednog hektara i nezainteresovanost paora za zakup zemlje u Starčevu i Banatskom Novom Selu karakteristike su ovogodišnje licitacije.

   

5 kandidata za direktora RTV Pančevo

PANČEVO, 24. avgust 2010. (TV Pančevo) - Upravni odbor RTV Pančevo razmatrao je dokumente koji su pristigli po konkursu za mesto direktora JRDP RTV Pančevo. Na ovaj konkurs prijavilo se 7 kandidata.

   

8. festival "Etno kom"

PANČEVO, 24. avgust 2010. (TV Pančevo) - Osmi po redu festival tradicionalne muzike „Etno kom“ biće održan 27. i 28. avgusta u Kulturnom centru Pančeva. Autor projekta i umetnički direktor festivala Selena Rakočević ističe da festival nije samo zabavnog karaktera, već i prilika da se postave mnoga aktuelna pitanja ideološki i politički provocirana.