Vesti

 

Požar u butiku

PANČEVO, 12. mart 2010. (TV Pančevo) - U ulici Dimitrija Tucovića broj 3 večeras oko 20 časova došlo je požara u lokalu u kome se nalazi butik. Požar je izbio u

 

Podsticaji razvoju sela

BEOGRAD, 12. mart 2010. (FoNet) - Vlada Srbije usvojila je Uredbu o uslovima i načinu korišćenja podsticaja za podršku ruralnom razvoju kroz investicije u poljoprivredna gazdinstva za proizvodnju povrća, žitarica, industrijskog bilja, kao i investicije za nabavku osnovnog stada u stočarskoj proizvodnji za 2010. godinu.

   

Leskaroski drugi u besedništvu u Srbiji

PANČEVO, 12. mart 2010. (TV Pančevo) - Filip Leskaroski iz Pančeva, osvojio je 2. mesto u finalu besedništva u čast Zorana Đinđića. U jakoj konkurenciji između 8 finalista, Filip se izborio za 2. mesto i kao nagradu dobio učešće u regionalnoj školi "Fridrih Ebert" Fondacije.

   

Sećanje na Đinđića

BEOGRAD , 12. mart 2010. (FoNet) - Na grob prvog demokratskog premijera Srbije Zorana Đinđića, cveće su danas položili njegova supruga Ružica Đinđić, sin Luka, predsednik Srbije Boris Tadić i premijer Mirko Cvetković. Sa njima cveće su položili i

   

Stotine pređenih kilometara za bolesne Pančevce

PANČEVO, 12. mart 2010. (TV Pančevo) - Pančevačka vlast zahtevaće od nadležnih u republici da se građanima Pančeva omogući lečenje u najbližim gradovima. Prema rečima Tigrana Kiša, predsednika Skupštine grada Pančeva, lokalna samouprava neće odustati od tog zahteva, a uskoro se očekuje

   

Pada fasada sa Štabske zgrade

PANČEVO, 12. mart 2010. (TV Pančevo) - Prema čuvenom Marfijevom zakonu, većina događaja koji zahtevaju hitnu intervenciju, dese se petkom popodne ili u boljem slučaju, pred kraj radnog vremena. Fasada na Štabskoj zgradi godinama je čekala, i baš danas, kada počinje vikend, rešila je da počne da pada sa zgrade.

   

Ugroženo hranilište ptica grabljivica

PANČEVO, 12. mart 2010. (TV Pančevo) - Nepoznati počinioci posekli su drveće oko hranilišta za ptice koje se nalazi u Manastirskom ritu u Južnoj industrijskoj zoni. Iz Fonda za zaštitu ptica grabljivica Beograd kažu da je time ozbiljno narušena ekološka ravnoteža što će usloviti i manji dolazak ptica na hranilište.

   

5 miliona za higijenu u školama i vrtićima

PANČEVO, 12. mart 2010. (TV Pančevo) - Radi sprečavanja pojave zaraznih bolesti i normalnog funkcionisanja predškolskih i školskih ustanova lokalna samouprava je ove godine izdvojila 5 miliona i 200 hiljada dinara od ukupno 24 miliona koliko je u budžetu obezbeđeno za zdravstvo.

   

LDP o Zoranu Đinđiću

PANČEVO, 12. mart 2010. (TV Pančevo) - Povodom sećanja na ubistvo prvog demokratskog premijera Srbije Zorana Đinđića, Gradski odbor LDP-a održao je tribinu pod nazivom “Tako je govorio Zoran“.