Vesti

 

U petak počinje karneval!

PANČEVO, 17. jun 2010. (TV Pančevo) - Sutra počinje 7. Pančevački karneval. Sve je spremno za početak manifestacije. Centralna bina je postavljena, a organizatori najavljuju bogat program koji će se održati na nekoliko lokacija u gradu.

 

Fudbaleri Srbije najavljuju maksimum do trijumfa

PANČEVO, 17. jun 2010. (TV Pančevo) - Fudbaleri Srbije u petak od 13 časova i 30 minuta, sastaje se sa reprezentacijom Nemačke u svom drugom meču na Mundijalu.

   

Transfer Markovića iz "Tamiša" u "Tibingen Volter Tajgers"

PANČEVO, 17. jun 2010. (TV Pančevo) - Najbolji košarkaš i dosadašnji bek Tamiš Petrohemije Radovan Marković od sledeće sezone nastupaće za nemački Tibingen Volter Tajgers.

   

Bez nelegalne prodaje za vreme karnevala

PANČEVO, 17. jun 2010. (TV Pančevo) - Gradska inspekcija najavljuje oštro kažnjavanje onih koji tokom karnevala budu postavili nelegalne tezge sa robom za prodaju na javnu površinu.

   

Novo hapšenje u Jabuci

PANČEVO, 17. jun 2010. (TV Pančevo) - Pančevačka policija je u saradnji sa Višim tužilaštvom u Pančevu uhapsila Tonija Zmejkovskog, rođenog 1987. godine iz Jabuke zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

   

Bez naočara i šešira ne na sunce!

PANČEVO, 17. jun 2010. (TV Pančevo) - Nagle promene vremena, koje se ogledaju u velikim temperaturnim razlikama, visokoj vlažnosti vazduha i smenama sunčanih dana i lokalnih pljuskova sa grmljavinom – pune ambulante Hitne medicinske pomoći.

   

Postavljena pešačko-biciklistička staza na nadvožnjaku

PANČEVO, 17. jun 2010. (TV Pančevo) - Rekonstrukcija nadvožnjaka na Novoseljasnkom putu približava se kraju. Ovaj most preko pruge prema Vršcu, dobija konačni oblik. Danas je postavljena pešačko-biciklitičk staza.

   

I žene imaju svoje favorite na Mundijalu

PANČEVO, 16. jun 2010. (TV Pančevo) - Iako je gledanje utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu rezervisano za muškarce, dešavanja na terenu, iz različitih razloga, prate i pripadnice lepšeg pola. Za njih su organizatori „FIFA festa“ u Pančevu pripremili i dodatne programe, među kojima je i veče rege muzike, koje je zbog lošeg vremena, nažalost, pomereno za sutra.

   

Ukinuta redovna odbrana od poplava na Tamišu

PANČEVO, 16. jun 2010. (TV Pančevo) - Danas je ukinuta redovna odbrana od poplava na Tamišu duž celog toka,