Vesti

 

LSV proziva gradsku vlast

PANČEVO, 31. avgust 2010. (TV Pančevo) - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine, smatra da lokalna vlast nema čime da se pohvali u poslednjih dve godine, kazao je Jovan Petrovački potpredsednik Gradskog odbora.

 

Peticija za vraćanje polazaka Beovoza

PANČEVO, 31. avgust 2010. (TV Pančevo) - Gradski odbor Narodne partije "Maja Gojković", pokreće akciju prikupljanja potpisa građana, za vraćanje svih polazaka „Beovoza“ iz Pančeva za Beograd.

   

DS iz Dolova optužuje Novu Srbiju

PANČEVO, 31. avgust 2010. (TV Pančevo) - Demokratska stranka iz Dolova u svom saopštenju navodi da su predstavnici Mesne zajednice Dolovo iz redova Nove Srbije prekršili zakon, falsifikovali odluke i zapisnike prilikom raspisivanja i sprovođenja konkursa za direktora JKP “Dolovi”.

   

Priredba za prvake iz "Zmajeve" škole

PANČEVO, 31. avgust 2010. (TV Pančevo) - Uz prigodan kulturno-umetnički program OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ i ove godine pozdravila je svoje buduće prvake. Priredba je ovog puta organizovana u Domu Vojske. Mališanima su podeljeni pokloni i imali su priliku da upoznaju svoje učitelje.

   

Projekat za "Malu kućnu zajednicu" i TV Pančevo

PANČEVO, 31. avgust 2010. (TV Pančevo) - U Narodnoj banci Srbije, 12 organizacija potpisalo je ugovore za projekte koje finansiraju Američka agencija za međunarodni razvoj i Institut za održive zajednice. Među potpisnicima ugovora nalazi se i udruženje „Na pola puta“ iz Pančeva koje je dobilo 18 hiljada dolara za realizaciju projekta „Mala kućna zajednica“.

   

Koncert na 5 instrumenata

PANČEVO, 31. avgust 2010. (TV Pančevo) - Mladi trubač Miloš Budimirov, učenik trećeg razreda Srednje muzičke škole „Jovan Bandur” održao je koncert u Narodnom muzeju u ponedeljak 30. avgusta. Ovim koncertom završena je manifestacija „Muzičko leto“ u organizaciji Muzičkog centra Pančevo.

   

Izlicitirana zemlja u Dolovu

PANČEVO, 31. avgust 2010. (TV Pančevo) - Drugi čin licitacije za zakup poljoprivredne zemlje u državnoj svojini za katastarsku opštinu Dolovo prošao je u znaku one narodne da „dogovor kuću gradi, a takođe i da zemlju radi“.

   

Deo grada ostao bez struje

PANČEVO, 31. avgust 2010. (TV Pančevo) - Oko 17 časova deo grada ostao je bez struje.

   

Ukradena skulptura vredna preko 6 hiljada evra

PANČEVO, 31. avgust 2010. (TV Pančevo) - U noći između četvrtka 26, i petka 27. avgusta opljačkan je atelje umetnika koji se nalazi u Barutani, preko puta Narodne bašte.