Vesti

 

Jabučki put pod vodom

PANČEVO, 23. jun 2010. (TV Pančevo) - Obilne kiše i visok nivo podzemnih voda od novembra meseca zadaju probleme stanovnicima ulice Jabučki put.

 

Rodna jednakost i u jeziku

PANČEVO, 23. jun 2010. (TV Pančevo) - Žene su u Srbiji u javnom i političkom životu već decenijama sve prisutnije, tako da je upotreba isključivo muškog roda u srpskom jeziku koja žene čini nevidljivim sve manje opravdana i narušava princip ravnorpavnosti polova,

   

Koncertna sala u muzeju

PANČEVO, 23. jun 2010. (TV Pančevo) - Pančevo decenijama nije imalo koncertnu, akustičnu salu za simfonijsku i kamernu muziku. Galerija narodnog muzeja je preuređena i sada se može koristiti i za održavanje koncerata klasične muzike.

   

Određen sudija za istragu u JKP "HIgijena"

PANČEVO, 23. jun 2010. (TV Pančevo) - Zahtev Višeg tužilaštva u Pančevo protiv više lica u JKP "Higijena" stigao je kod istražnog sudije Jonela Murešana.

   

Nadvožnjak pušten u saobraćaj

PANČEVO, 23. jun 2010. (TV Pančevo) - Nadvožnjak na Novoseljanskom putu je otvoren za saobraćaj svih vozila, osim za pešake i bicikliste. Pešačko-biciklistička staza, kako kažu u "Vojvodinaputu", biće završena sredinom naredne nedelje.

   

Mali fudbal u OŠ "Mika Antić"

PANČEVO, 22. jun 2010. (TV Pančevo) - Fudbalski klub „Mika Antić“ uspešno je po 4. put organizovao Letnji turnir u malom fudbalu, za najmlađe kategorije.

   

Naprednjaci dali krv

PANČEVO, 22. jun 2010. (TV Pančevo) - Članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke danas su u svojim prostorijama organizovali akciju dobrovoljnog davanja krvi. U Službi za transfuziju zadovoljni su odzivom, a iako su trenutno zalihe krvi na zadovoljavajućem nivou, lekari apeluju na građane da se uključe u akcije i dođu da daju krv.

   

Koncert Teodore Boljanac i Milana Radočaja

PANČEVO, 22. jun 2010. (TV Pančevo) - U Kulturnom centru održan je koncert Teodore Boljanac, violina, i Milana Radočaja, viola, učenika završne godine Srednje muzičke škole u Pančevu. Bila je to uspešna provera uoči prijemnih ispita na Muzičkoj akademiji.

   

Rezultati kvalifikacionih ispita za vikend

PANČEVO, 22. jun 2010. (TV Pančevo) - Učenici osnovnih škola danas su polagali kvalifikacioni prijemni ispit iz matematike. Ove godine ministar prosvete Žarko Obradović je izvukao kombinaciju broj 5, koja je kako kažu učenici donela nešto teže zadatke iz oblasti geometrije.