Vesti

 

Karnevalska povorka

PANČEVO, 20. jun 2010. (TV Pančevo) - Na centranoj večeri Sedmog Pančevačkog karnevala ulicama grada je prodefilovalo preko 2 hiljade učesnika. Oko 40 grupa iz zemlje i inostranstva predstavilo se pančevačkoj publici. Provala oblaka i obilne padavine odložile su početak karnevala za oko sat vremena. Ipak, organozatori su zadovoljni kako je sve proteklo.

 

Preferans klub "Pančevo" prvak Vojvodine

PANČEVO, 20. jun 2010. (TV Pančevo) - Preferans klub „Pančevo“ po 2. put u svojoj istoriji postao je prvak Vojvodine.

   

Ponovo propao izbor za Makedonski savet

PANČEVO, 20. jun 2010. (TV Pančevo) - Izbori za nacionalni savet Makedonske nacionalne zajednice u Srbiji su ponovo propali zbog nedostatka kvoruma.

   

Pao krov zbog nevremena

PANČEVO, 20. jun 2010. (TV Pančevo) - Tokom jučerašnjeg nevremena srušili su se krovovi i plafoni u dvorišnim kućama u ulici Cara Lazara broj 23. Povređenih nije bilo, dok su stanari ovih kuća i dalje bez struje.

   

Dva dana do prijemnih ispita

PANČEVO, 19. jun 2010. (TV Pančevo) - Do polaganja prijemnog ispita ostalo je još 2 dana.

   

Pančevci štede na kvalitetu

PANČEVO, 19. jun 2010. (TV Pančevo) - Iako je ponuda na zelenoj pijaci velika, čini se da sugradjani imaju sve manje novca. Kako plate i penzije stagniraju, pančevci su prinudjeni da manje kupuju ili da pojedine namirnice isključe iz upotrebe.

   

Tri pančevačke škole - ekološki pobednici

PANČEVO, 19. jun 2010. (TV Pančevo) - Početkom juna održana je akcija pod nazivom „Za čistiju i zeleniju okolinu“ u kojoj je učestvovalo oko 30 škola iz Srbije. Akciju je organizovao Rotari klub „Mihajlo Pupin“, a svi oni koji su ispunili uslove dobili su nagrade. Među njima su i 3 škole sa teritorije Pančeva.

   

Poplave u Pančevu

PANČEVO, 19. jun 2010. (TV Pančevo) - Pljuskovi koji su za kratko vreme zadesili Pančevo, napravili su poplavu kod stare pivare. Pumpe koje je trebalo da tu vodu prepumpaju nisu dovoljnog kapaciteta, pa je došlo do izlivanja kišne kanalizacije.

   

Karneval do zore

PANČEVO, 19. jun 2010. (TV Pančevo) - 7. Pančevački karneval sinoć je počeo dečjim programom. Simboličnom predajom ključeva u ruke Maestru karnevala Borisu Matijeviću grad je i zvanično prešao u ruke karnevalistima. Publici su su predstavile mnoge grupe, a zabava je potrajala do kasno u noć.