Vesti

 

Đorđević optužio bolnicu za otimanje opreme

PANČEVO, 16. mart 2010. (TV Pančevo) - Odvajanje Bolnice i Doma zdravlja prate potresi na relaciji bolnica – Gradska uprava. Naime, dr Novica Đorđević, član Gradskog veća zadužen za zdravstvo optužio je rukovodstva ovih ustanova da otimaju opremu koju je Grad kupio. Nadležni iz Bolnice i Doma zdravlja odgovaraju

 

Pronađena kašikara u Brestovcu

PANČEVO, 16. mart 2010. (TV Pančevo) - Meštani Banatskog Brestovca pronašli su kašikaru, tokom jučerašnjeg dana, u ulici Save Kovačevića. Deo Brestovca je blokiran zbog pronađene bombe. Prema informacijama do kojih je došla TV Pančevo, bomba će

   

Festival podvodnog filma počinje u ponedeljak

PANČEVO, 16. mart 2010. (TV Pančevo) - Povodom Svetskog dana voda, koji se obeležava u ponedeljak, 22. marta, u Pančevu će biti održan 7. festival podvodnog filma i fotografije. Festival će trajati 3 dana.

   

Lisica u pančevačkom azilu

PANČEVO, 16. mart 2010. (TV Pančevo) - U Službi sanitacije koja brine o psima i njihovom udomljavanju već nekoliko godina, svoj dom su našla i 2 vuka i vučica. Pre nekoliko dana mini zoo vrt upotpunila je i lisica koja je stigla iz Beograda.

   

Zeleni bonton

PANČEVO, 15. mart 2010. (TV Pančevo) - U okviru škole crtanja u Domu omladine održano je predavanje na temu pejsažne arhitekture. Dragana Tucović Baranac, pejzažni arhitekta govorila je o uređenju vrtova.

   

Andrejić predsednik Nove Srbije

PANČEVO, 15. mart 2010. (TV Pančevo) - Milanko Andrejić izabran je za predsednika Nove Srbije u Pančevu na stranačkim izborima koji su održani večeras u Skupštini grada Pančeva. Preko 300 delegata izabralo je 2 potpredsednika

   

Verovali ili ne

LONDON, MOSKVA, MELBURN , 15. mart 2010. (FoNet) - U šašavom svetu danas je moguće da tinejdžer napiše esej u šiframa, da Hari Poter postane guverner ruske provincije, ali i da gole Australijanke prizivaju kišu.

   

Voda u njivama ometa radove

PANČEVO, 15. mart 2010. (TV Pančevo) - Vremenske neprilike i česte padavine odložile su početak ovogodišnjih radova na njivama u Južnom Banatu. Ratari, povrtari i ostali zemljoradnici još uvek ne mogu u njive, a kako sada stoje stvari, poslovi će sačekati bolje vremenske prilike.

   

Propao sastanak o pomoći siromašnima

PANČEVO, 15. mart 2010. (TV Pančevo) - Nikola Kovačević, koordinator u romskom koordinacionom timu imao je nameru da organizuje sastanak sa predsednicima saveta mesnih zajednica i direktorima osnovnih škola kako bi se pronašla rešenja za socionalno najugroženije nacionalne manjine. Sastanak nije uspeo jer se odazvao veoma mali broj ljudi.