Vesti

 

Kontejner - 30.000 dinara

PANČEVO, 16. januar 2010. (TV Pančevo) - U zimskom periodu radnici JKP "Higijena" pored toga što svakodnevno odnose smeće, imaju i ozbiljan problem jer nailaze na kontejnere koji gore. Naime, pojedini sugradjani bacaju vruć pepeo u kantu,

 

Pojačana kontrola u Njegoševoj ulici

Pančevačka saobraćajna policija sprovela je pojačanu kontrolu u Njegoševoj ulici. Prema informacijama do kojih je došla Televizija Pančevo, službenici policije kažnjavali su vozače koji su

   

Pomoć za trojke

PANČEVO, 14. januar 2010. (TV Pančevo) - Za poslednjih 5 godina četiri bračna para u Pančevu dobila su trojke. Gradonačelnica Vesna Martinović organizovala je sastanak kako bi se upoznala sa njima i uručila im jednokratnu novčanu pomoć. Televizija Pančevo je posetila roditelje najmlađih trojki.

   

Izgoreo autobus ATP-a

PANČEVO, 14. januar 2010. (TV Pančevo) - Autobus Autotransportnog preduzeća Pančevo zapalio se jutros nedaleko od autobuske stanice u Tomaševcu. U autobusu nije bilo putnika, a zahvaljući spretnosti i pribranosti, vozač i kondukter, koji su u trenutku izbijanja požara bili u vozilu, uspeli su da izađu nepovredjeni.

   

Puni klubovi za doček Srpske Nove

PANČEVO, 14. januar 2010. (TV Pančevo) - Većina mlađih Pančevaca Novu godinu po Julijanskom kalendaru odlučilo se da dočeka u nekom od klubova. Uz živu svirku, didžejevi i dobro raspoloženje slavlje je trajalo do sitnih jutarnjih sati

   

Izabrani 'najsportisti' TV Pančevo

PANČEVO, 14. januar 2010. (TV Pančevo) - 'Najsportista' TV Pančevo za 2009. godinu je automobilista Dušan Borković dok je 'najsportistkinja' plivačica Nađa Higl. Gledaoci Televizije su svojim glasovima odlučili i da 'najklub' u prošloj godini bude RK Jedinstvo iz Kačareva. Najšarmantniji sportista je karatista Dalibor Milutinović a najšarmantnija sportiskinja Jelena Dukić.

   

Vode nema u kanalu na Misi 2

PANČEVO, 14. januar 2010. (TV Pančevo) - Voda u kanalu "Pančevački 33" u naselju "Misa 2" i u kanalima na Kudeljarskom nasipu, pumpama se održava na nivou koji je uobičajen tokom letnjeg perioda, izjavio je za Televiziju Pančevo Aleksandar Radulović, direktor Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“. Problem sa vodom koja ne otiče postoji u Ohridskoj ulici zbog toga što ne postoji kanal kojim bi se ta voda odvela u kanalsku mrežu, koja vodi ka Nadelu.

   

Servisne informacije za 14. januar

Sunce je jutros izašlo u 07.10 h a zaći će u 16.25 h.

   

Isključenja struje za 14. januar

PANČEVO, 13. januar 2010. (TV Pančevo) - Zbog planiranih radova na elektro energetskoj mreži u četvrtak 14. januara od 11h do 13.30h biće isključeni potrošači u ulici Ruđera Boškovića, deo od Veljka Vlahovića do ulice Milana Ćurčina, kao i deo ulice Milana Ćurčina od ul. Isidore Sekulić do ul. Ruđera Boškovića.