Vesti

 

"Čekaonica" na Sterijinom pozorju

PANČEVO, 16. mart 2010. (TV Pančevo) - Posle gotovo 20 godina Pančevci će ponovo nastupiti na Sterijinom pozorju. Selektorka Ana Tasić izabrala je predstavu „Čekaonica“ u konkurenciji između 59 pozorišnih komada.

 

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda mrtvi

Beograd. 16. mart 2010. (B92) - Pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni su mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu, potvrdio za B92 direktor policije Milorad Veljović.

   

LSV protiv asfaltne baze

PANČEVO, 16. mart 2010. (TV Pančevo) - Mesni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Vojlovici, zatražio je odgovornost predsednice Saveta Mesne zajednice Vojlovica, Silvane Ivazović Jeđini, zbog toga što je javno podržala otvaranje asfaltne baze u Vojlovici iako je to protivno odluci Saveta Mesne zajednice.

   

Psi lutalice zaklali 8 ovaca

PANČEVO, 14. mart 2010. (TV Pančevo) - Psi lutalice preklali su 8 ovaca u toru Slavoljuba Đurađevića u naselju Karaula. Šteta koju su prouzrokovala 3 psa procenjuje se da je oko 800 evra. Đurađević ne zna kome da se obrati, mada su mu već bili policija i inspekcija.

   

"Konkretna" podrška KK "Tamiš"

PANČEVO, 16. mart 2010. (TV Pančevo) - U maloj sali Skupštine grada održana je pres konferencija Košarkaškog kluba „Tamiš Petrohemija“ povodom ulaska kluba u Superligu Srbije. Rukovodstvo kluba pozvalo je sve one koji mogu da finansijski podrže ovaj klub.

   

Đorđević optužio bolnicu za otimanje opreme

PANČEVO, 16. mart 2010. (TV Pančevo) - Odvajanje Bolnice i Doma zdravlja prate potresi na relaciji bolnica – Gradska uprava. Naime, dr Novica Đorđević, član Gradskog veća zadužen za zdravstvo optužio je rukovodstva ovih ustanova da otimaju opremu koju je Grad kupio. Nadležni iz Bolnice i Doma zdravlja odgovaraju

   

Pronađena kašikara u Brestovcu

PANČEVO, 16. mart 2010. (TV Pančevo) - Meštani Banatskog Brestovca pronašli su kašikaru, tokom jučerašnjeg dana, u ulici Save Kovačevića. Deo Brestovca je blokiran zbog pronađene bombe. Prema informacijama do kojih je došla TV Pančevo, bomba će

   

Festival podvodnog filma počinje u ponedeljak

PANČEVO, 16. mart 2010. (TV Pančevo) - Povodom Svetskog dana voda, koji se obeležava u ponedeljak, 22. marta, u Pančevu će biti održan 7. festival podvodnog filma i fotografije. Festival će trajati 3 dana.

   

Lisica u pančevačkom azilu

PANČEVO, 16. mart 2010. (TV Pančevo) - U Službi sanitacije koja brine o psima i njihovom udomljavanju već nekoliko godina, svoj dom su našla i 2 vuka i vučica. Pre nekoliko dana mini zoo vrt upotpunila je i lisica koja je stigla iz Beograda.