Vesti

 

Tadić odgovara na pitanja građana

BEOGRAD, 26. decembar 2009. (FoNet) - Predsednik Srbije Boris Tadić odgovaraće na pitanja građana u utorak, 29. decembra uživo u emisiji Radio-televizija Srbije (RTS) "Srbija pita predsednika".
 

Trifunović - novi trener Crvene zvezde

BEOGRAD, 26. decembar 2009. (B92) - Novi trener Košarkaškog kluba KK Crvena zvezda bić Aleksandar Trifunović, nezvanično saznaje B92.
   

Savet Makedonaca obeležio 5 godina

PANČEVO, 26. decembar 2009. (TV Pančevo) - Nacionalni savet Makedonaca u Srbiji, koji ima sedište u Pančevu, danas je obeležio 5 godina postojanja. Na proslavi, upriličenoj u pančevačkom Domu sindikata, obelodanjeno je da je formirana Asocijacija makedonske nacionalne manjine koja ima 26 članova. Dodeljeno je i 10 zlatnih plaketa za ostvarenu saradnju sa Savetom Makedonaca.
   

Padaju delovi fasada

PANČEVO, 26. decembar 2009. (TV Pančevo) - Posle obrušavanja velikog oluka na zgradi Gradskog muzeja, juče u popodnevnim časovima, usred centra grada kasno sinoć počeli su da padaju i komadi fasade sa Štabske zgrade, ispred zgrade Televizije Pančevo.
   

Krompir pun pesticida

BEOGRAD, 26. decembar 2009. (FoNet) - Krompir iz Srbije ne bi mogao da se prodaje u Evropi zbog povišene količine kadmijuma. Kamion sa krompirom, zbog toga, vraćen sa carine na ulazu u Crnu Goru, Nadležni iz Ministarstva poljoprivrede obećavaju prilagođavanje propisa do kraja godine. Zelenilo izpod kore znak prisustva povećane količine pesticida u krompiru.
   

Otkazi posle Nove godine

BEOGRAD, 26. decembar 2009. (FoNet) - Podela otkaza u državnoj administraciji uslediće posle Nove godine, pišu Vešernje novosti, pozivajući se na izvore iz Vlade Srbije.
   

U Beovozu uhvaćen silovatelj

BEOGRAD, 25. decembar 2009. (Tanjug) - Policija je u četvrtak uveče uhapsila Sašu Mega (30) iz Beograda koji se dovodi u vezu sa serijom silovanja na području glavnog grada, izjavio je direktor policije Milorad Veljović.
   

Računi za grejanje veći za 10%?

PANČEVO, 25. decembar 2009. (TV Pančevo) - Grejanje od Nove godine skuplje za 10, umesto za 35 odsto po predlogu na kraju septembra. Ovaj predlog u Gradskom veću podržali čalnvoi DS-a i DSS-a. Cena tople vode, po tom predlogu, ostaje ista.
   

Odvaljen oluk na Gradskom muzeju

PANČEVO, 25. decembar 2009. (TV Pančevo) - Sa zgrade Narodnog muzeja našeg grada visi oluk koji se, najverovatnije, od težine snega odvalio. Voda koja je nastala topljenjem snega, odvalila je i nekoliko crepova sa krova zgrade.