Vesti

 

Povređeni mladić van životne opasnosti

PANČEVO, 21. jul 2010. (TV Pančevo) - B.N. (1989), koji je juče u Gradskom parku izboden britvom, još uvek se nalazi na Odeljenju intenzivne nege pančevačke Opšte bolnice.

 

Fudbaleri Omoljice počeli sa pripremama

PANČEVO, 20. jul 2010. (TV Pančevo) - Sa pripremama pred sezonu 2010-2011 startovali su i fudbaleri „Mladosti“ iz Omoljice, koji se takmiče u 1. Južnobanatskoj fudbalskoj ligi. Početak nove sezone zakazan je za drugu polovinu avgusta.

   

Izboden mladić u Gradskom parku

PANČEVO, 20. jul 2010. (TV Pančevo) - Danas popodne, u 17 sati i 40 minuta, na uglu Njegoševe ulice i Ulice vojvode Živojina Mišića, u Gradskom parku, izboden je mladić B.N. (1989).

   

Trubač Đorđe Štefan oduševio publiku

PANČEVO, 20. jul 2010. (TV Pančevo) - Sinoć je nastavljeno pančevačko Muzičko leto multiinstrumentalnim koncertom mladog i izuzetno talentovanog trubača Đorđa Štefana. Trinaestogodišnji Novoseljanin u ovom trenutku pored trube svira još 4 duvačka instrumenta.

   

Motociklista van životne opasnosti

PANČEVO, 20. jul 2010. (TV Pančevo) - Oko 16 časova dogodila se saobraćajna nezgoda na raskrsnici ulica Moše Pijade i Branka Radičevića.

   

Podrška grada za 28 projekata o mladima

PANČEVO, 20. jul 2010. (TV Pančevo) - Od 41 prijave pristigle na konkurs za finansiranje projekata u okviru realizacije Strategije brige o mladima grada Pančeva, odobren je novac za 28 projekata. Za ove projekte, iz gradske kase namenjeno je milion i po dinara.

   

Opovo revitalizuje Utvu

PANČEVO, 20. jul 2010. (TV Pančevo) - Ministarstvo za ekonomiju trebalo bi da pomogne opštini Opovo oko izgradnje SPA centra u Barandi i revitalizacije fabrike Utva koja se nalazi u ovoj Opštini. Predsednik opštine Opovo Milorad Soldatović razgovarao je sa delegacijom republičke i pokrajinske administracije oko realizacije ovih projekata.

   

Sa potvrdom za lečenje bezbrižno na put

PANČEVO, 20. jul 2010. (TV Pančevo) - Ukoliko planirate da otputujete na odmor u inostranstvo bilo bi dobro da pre odlaska obezbedite potvrdu o pravu na zdravstvenu zaštitu. Pokušali smo da saznamo kako se dolazi do ove potvrde i šta vam ona obezbeđuje ukoliko dođe do potrebe za lečenjem u inostranstvu.

   

Kinezi hoće da grade fabriku stakla

PANČEVO, 20. jul 2010. (TV Pančevo) - Kineska firma „China Triumph international engineering Co. Ltd.“ zainteresovana je za izgradnju fabrike ravnog stakla koja bi se nalazila na prostoru Industrije stakla u Pančevo. Fabrika bi bila u partnerskom vlasništvu Kine i Srbije. Kapacitet fabrike bio bi oko 500 tona stakla dnevno.