Vesti

 

MMF pozitivno ocenio promene PIO sistema

BEOGRAD, 11. februar 2010. (FoNet) - Potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić predstavio je danas delegaciji Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), koju je predvodio Albert Jeger, predlog izmena i dopuna sistema penzijsko-invalidskog osiguranja Srbije, koji je pozitivno ocenjen.

 

Izvinjenje Svetlani Simić, stanarki Habitatove zgrade

PANČEVO, 11. februar 2010. (TV Pančevo) - Nakon priloga o protestu stanara Habitatove zgrade na Strelištu, koji smo juče emitovali, iz Gradske stambene agencije stigla je ispravka izjave koju je dao zamenik predsednika Upravnog odbora, Ljubiša Nestorović.

   

Servisne informacije za 11. januar

Sunce je jutros izašlo u 06.42h a zalazi u 17.03h.

   

Saobraćaj krenuo prema Omoljici

PANČEVO, 10. februar 2010. (TV Pančevo) - Nakon sat i po blokade puta prema Omoljici od Pančeva, zbog snežne vejavice, oko 21 sa ti 30 minuta jedna traka ove saobraćajnice je puštena u promet.

   

Delovi Starčeva u četvrtak bez struje

PANČEVO, 10. februar 2010. (TV Pančevo) - U četvrtak, 11. februara, zbog planiranih radova na elektro-energetskoj mreži bez struje će ostati delovi naselja Starčevo.

   

Bescementne proteze ponovo u Pančevu

PANČEVO, 10. februar 2010. (TV Pančevo) - Do kraja meseca na ortopedskom odeljenju pančevačke bolnice ponovo će se obavljati ugradnja bescementnih proteza, tako da bolesnici koji čekaju na operaciju kuka više neće morati da putuju u Vrbas kao što je to bilo do sada, najavila je direktorka Fonda za zdravstveno osiguranje, doktorka Slavica Marinković.

   

Sneg blokirao Omoljicu

PANČEVO, 10. februar 2010. (TV Pančevo) - Put prema Omoljici je trenutno zbog nanosa snega blokiran.

   

Cena grejanja mora biti realna

PANČEVO, 10. februar 2010. (TV Pančevo) - Na sednici Upravnog odbora Asocijacije potrošača Pančeva ocenjeno je da gubitke JKP „Grejanja” nikako ne bi trebalo pokrivati iz gradskog budžeta s obzirom na to da ne koriste svi u našem gradu sistem daljinskog grejanja. Buduća cena grejanja treba da bude takva da odgovara građanima i da pokrije gubitke u poslovanju „Grejanja”, istaknuto je na sednici.

   

Konkurs "Prva šansa" otvoren do 31. marta

PANČEVO, 10. februar 2010. (TV Pančevo) - Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja i Nacionalna služba za zapošljavanje raspisali su konkurs pod nazivom „Prva šansa 2010“. Privatna preduzeća imaju mogućnost da po povoljnim uslovima, i jedino uz plaćanje poreza na zaradu zaposle pripravnike i volontere koji se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje. Ostale troškove, platu i doprinose, u trajanju od godinu dana platiće država.