Vesti

 

Učionica na vodi

PANČEVO, 15. april 2010. (TV Pančevo) - Danas je organizovana prezentacija projekta "Nove škole" iz Beograda u saradnji sa Gradskom upravom u okviru koje je predstavljena ploveća učionica - škola na vodi. Cilj ovog projekta je da se deci održava praktična nastava na brodu kako bi se adekvatnije upoznali sa Dunavom i svim njegovim potencijalima.

 

Pustio pse na policiju

PANČEVO, 15. april 2010. (TV Pančevo) - Pančevačka policija uhapsila je sinoć 2 osobe koje sumnjiči za prodaju droge i neovlašćeno držanje oružja. Tokom akcije policije J.B. koji je jedan od osumnjičenih pustio je na policijske službenike pse rase Staford. Policija je u samoodbrani ubila psa, ali je metak od rikošeta lakše ranio osumnjičenog J.B.

   

Šahovski šampionat za žene u Pančevu

PANČEVO, 15. april 2010. (TV Pančevo) - Grad Pančevo već više decenija unazad organizuje značajne šahovske turnire, kako domaćeg, tako i međunarodnog karaktera. A ovoga puta, Pančevo će ugostiti najbolje srpske šahistkinje. U pitanju je Četvrti pojedinačni šampionat Srbije za žene.

   

Apel za semafor

PANČEVO, 15. april 2010. (TV Pančevo) - Stanovnici Margite koji žive u blizini raskrsnice ulica Dimitrija Tucovića i Ive Kurjačkog organizovali su se sa namerom da ukažu na problem nepoštovanja saobraćajnih propisa na ovoj raskrsnici. Oni su pozvali gradonačelnicu Vesnu Martinović kojoj su predali peticiju sa molbom da se na ovoj raskrsnici postavi semafor.

   

Do zdravije životne sredine regulisanjem otpada

PANČEVO, 15. april 2010. (TV Pančevo) - Prema tvrdnjama predstavnika Ministarstva za životnu sredinu Srbija mora da donese preko 30 odsto propisa u narednom periodu da bi se približila EU u oblasti zaštite životne sredine. Privredna komora Pančevo organizovala je seminar na kome je bilo reči o 2 najvažnija zakona koja se odnose na zaštitu životne sredine.

   

Hoćemo čistu Nadelu i kanalizaciju

PANČEVO, 14. april 2010. (TV Pančevo) - Udruženje građana za zaštitu Nadele zahteva od gradske vlasti da hitno krenu sa radovima na izgrandji prve faze kanalizacije na Kudeljarcu, kao i na čišćenju kanala od Poljoprivredne škole do benzinske pumpe „Tank“ na Novoseljanskom putu.

   

Budite oštriji prema pokrajini i republici

PANČEVO, 14. april 2010. (TV Pančevo) - Savet pančevačkih seniora smatra da se lokalna samouprava snishodljivo ponaša prema republičkim i pokrajinskim organima, Kao primer, Mileta Popović navodi to što, i pored lošeg stanja u kojem se nalazi nadvožnjak, radovi još uvek nisu počeli. SPAS zahteva od lokalne vlasti da probleme grada predstavlja na najbolji način, ali i da daje predloge za njihovo rešavanje.

   

Bez detalja o paljenju automobila Dušana Mrvoša

PANČEVO, 14. april 2010. (TV Pančevo) - Policija i dalje traga za osobama koje su pre više od 2 nedelje zapalili „audi 6”, zamenika gradonačelnice, Dušana Mrvoša,

   

Rešetke uklonili, mediji poslati za Beograd

PANČEVO, 14. april 2010. (TV Pančevo) - Danas su isečene i uklonjene rešetke isped vrata lekarske komisije. Obezbeđenje je ostalo. A Televiziji Pančevo je iz Fonda za zdravstveno osigurnaje poručeno da više nećemo moći da dobijamo izjave u Pančevu, da će nas obaveštavati putem saopštenja a da za sve ostalo potražimo odgovore u Beogradu.