Vesti

 

Nastavljena akcija hapšenja

PANČEVO, 4. avgust 2010. (TV Pančevo) - U nastavku akcije na suzbijanju finansijskog kriminala, pripadnici MUP-a, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Zrenjaninu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Zrenjaninu, uhapsili su sedmočlanu grupu lica

 

Radnik ATP-a pokušao da se ubije

PANČEVO, 4. avgust 2010. (TV Pančevo) - Radnik ATP- a Borko Jovanović danas je pokušao da skoči kroz prozor upravne zgrade ovog preduzeća, jer je nakon 30 godina rada dobio otkaz. Policija je uspela da spreči nesreću, a Jovanović je potom zbrinut u Pančevačkoj bolnici.

   

Nastavak zavrzlami oko krova u Milivoja Blaznavca 2

PANČEVO, 4. avgust 2010. (TV Pančevo) - Građevinski inspektori zabranili su stanarima iz zgrade u ulici Milivoja Blaznavca broj 2 da započnu pripreme za sanaciju krova njihove zgrade. Po Zakonu niko nema pravo da ulazi na gradilište koje je zatvorila inspekcija

   

Šta je ubilo koze u Starčevu?

PANČEVO, 4. avgust 2010. (TV Pančevo) - Odgajivači koza iz Starčeva iz jednog dela sela ostali su bez pola stada, posle uginuća 20 koza i jarića. Nakon 7 dana niko se nije obratio porodici Milosavljević, kojoj su koze glavni izvor prihoda.

   

Za uspešne studente pare iz gradske kase

PANČEVO, 4. avgust 2010. (TV Pančevo) - U Gradskoj upravi upriličen je prijem studenata kojima je dodeljen novac za stručno usavršavanje u Nemačkoj.

   

Više posla u Hitnoj pomoći

PANČEVO, 4. avgust 2010. (TV Pančevo) - Nagle promene vremenskih prilika, koje karakterišu ovo leto, uzrok su većeg broja intervencija u Službi hitne medicinske pomoći. Proteklih dana za pomoć su se uglavnom javljali pacijenti sa povišenim krvnim pritiskom, srčanim tegobama, kao i astmatičari, a bilo je i dosta dece sa povišenom telesnom temperaturom.

   

Pančevke na prvenstvu Evrope u plivanju

PANČEVO, 4. avgust 2010. (TV Pančevo) - U Budimpešti u sredu počinje 30. prvenstvo Evrope u plivanju, skokovima u vodu, sinhronom i daljinskom plivanju. Na EP će nastupiti predstavnici 44 zemlje, što je rekordan broj učesnika na dosadašnjim kontinentalnim šampionatima.

   

LDP u borbi za gradske kafane

PANČEVO, 3. avgust 2010. (TV Pančevo) - Liberalno Demokratska partija Pančevo već treći put organizovala je akciju za očuvanje kulturno-istorijskih simbola Pančeva. Članovi stranke su na Korzou delili letke na kojima podsećaju sugrađane na značajna mesta koje su Pančevci voleli, a kojih više nema. Cilj ove akcije je prikupljanje potpisa građana kako bi Pančevo zadržalo svoje kafane i mesta koja simbolizuju ovaj grad. Do sada je više od 500 sugrađana dalo svoj potpis.

   

Uzrok pomora ribe manjak kiseonika

PANČEVO, 3. avgust 2010. (TV Pančevo) - Uzrok nedavnog pomora više tona ribe u Tamišu je manjak kiseonika. Sredinom juna kada se pomor dogodio kiseonika je bilo 3 puta manje nego što je potrebno živim organizmima. U Tamišu je povećana i koncentracija fosfora koji potiče od zagađenja iz gornjeg toka reka.