Vesti

 

Predstava povodom dana OŠ "Isidora Sekulić"

PANČEVO, 27. april 2010. (TV Pančevo) - Osnovna škola „ Isidora Sekulić“ u okviru proslave 31-og rodjendana, organizovala je prigodan program koji će se obeležavati do petka. Za djake škole biće organizovane razne aktivnosti u kojima će učestvovati i nastavnici škole.

 

Građevinski materijal za izbeglice

PANČEVO, 27. april 2010. (TV Pančevo) - Gradska stambena agencija je raspisala novi konkurs za dodelu pomoći u građevinskom materijalu za izbegla i raseljena lica, za rešavanje stambenog pitanja na teritoriji grada Pančeva. Dokumentacija za podnošenje zahteva može se preuzeti na šalteru Agencije, a rok za podnošenje prijave za dodelu pomoći je 30. april.

   

Povećane stomačne tegobe, epidemije nema

PANČEVO, 27. april 2010. (TV Pančevo) - Epidemiološka služba Opšte bolnice Pančevo, uzela je analize od 6 bolesnika koji su ležali na Internom odelenju zbog učestalih stolica i povraćanja. Analize su pokazale da epidemije nema i da se radi samo o pojedinačnim slučajevima. Posle 14. aprila nije bilo novih pacijenata koji su se žalili na dijareju.

   

3D filmovi naporni za oči

HOLIVUD, 26. april 2010. (FoNet) - Dok holivudski spektakl "Avatar", snimljen u trodimenzionalnoj tehnici, nastavlja da ostvaruje rekordan prihod, poznavaoci filmske industrije kažu da će se u bisokopima sve češće prikazivati takvi filmovi, ali neki naučnici upozoravaju da 3D filmovi mogu da imaju i lošu stranu.

   

13 miliona za borbu protiv insekata

PANČEVO, 26. april 2010. (TV Pančevo) - Za borbu protiv komaraca, krpelja i drugih štetnih insekata obezbeđeno je 13 miliona dinara. Da li je to dovoljno ili ne, zavisiće od vremena, ali i od urednosti Pančevaca.

   

Znaće se kvalitet zemljišta oko Pančeva

PANČEVO, 26. april 2010. (TV Pančevo) - Stručnjaci Instituta za ekonomiku poljoprivrede iz Beograda i Instituta „Tamiš“ iz Pančeva prezentovali su projekat o vodnim resursima u agraru za potrebe hitne kontrole evropskih voda. Cilj dve studije koje će se raditi u naredne 2 godine je sagledavanje zagađivača u gradu i selima.

   

31. rođendan OŠ "Isidora Sekulić"

PANČEVO, 26. april 2010. (TV Pančevo) - Osnovna škola „Isidora Sekulić“ danas slavi svoj 31. rođendan. Proslava će trajati do petka. Za đake škole biće organizovane razne aktivnosti u kojima će učestvovati i nastavnici škole.

   

Višnjićeva i Preradovićeva gotove do juna

PANČEVO, 26. april 2010. (TV Pančevo) - U ulicama Filipa Višnjića i Petra Preradovića, započeti su radovi na kolovoznoj konstrukciji. Ovi radovi označavaju završnu fazu na rekonstrukciji ove dve ulice, rekao je za Televiziju Pančevo Jovan Stanković iz JP „Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva“. Planirano je da svi radovi budu završeni do kraja maja.

   

Radikali osuđuju povećanje cena komunalija

PANČEVO, 26. april 2010. (TV Pančevo) - Srpska radikalna stranka osudila je pančevačku vlast zbog, kako navode, nekontrolisanog povećanja cena komunalija u Pančevu. Radikali pozivaju gradonačelnicu i predsednika skupštine da sledeći put obiđu preduzeća koja su u stečaju, a ne javna preduzeća.