Vesti

 

Putevi prohodni

PANČEVO, 14. februar 2010. (TV Pančevo) - Svi putni pravci na teritoriji grada Pančeva su prohodni, ali se saobraćaj odvija otežano jer na kolovozu ima utabanog snega i leda. Prema rečima Milivoja Durkovića, direktora "Vojvodinaputa", trenutno je nestašica soli za posipanje tako da se pronalaze mogućnosti kako bi se nabavile neophodne količine.

 

Zimski susret učitelja u Pančevu

PANČEVO, 14. februar 2010. (TV Pančevo) - "Društvo učitelja" Pančeva organizovalo je "Zimske susrete učitelja". Ova manifestacija okuplja učitelje iz cele Srbije, a ovoga puta grupi kolega južnobanatskog okruga, domaćini su bili pančevački učitelji.

   

Servisne informacije za 14. februar

ZIMSKA SLUŽBA: Svi putni pravci su prohodni, ali saobraćaj se odvija otežano jer na putevima ima ugaženog snega i leda. Put iz Bavantišta prema Kovinu, koji je sinoć bio blokiran do 23 sata, pušten je za sva vozila. U toku dana, prema rečima dežurnog u "Vojvodinaputu" Željka Zrakića, biće nastavljeno čišćenje čim temeperatura bude iznad nule.

   

Peti Sretenjski turnir u mačevanju

PANČEVO, 14. februar 2010. (TV Pančevo) - Kraljevski mačevalački klub "Karađorđe" organizovao je i ove godine peti po redu Sretenjski turnir u mačevanju, u disciplini sablja. Takmičenje je održano u fiskulturnoj sali OŠ "Stevica Jovanović".

   

Tadić na centralnoj proslavi Dana vojske u Pančevu

PANČEVO, 14. februar 2010. (TV Pančevo) - Predsednik Srbije Boris Tadić posetio je danas kasarnu "Rastko Nemanjić" u Pančevu, povodom obeležavanja Dana vojske. On je izjavio da je zadovoljan reformom i proscesom profesionalizacije u vojsci. Tadić je ocenio da će Vojska Srbije nastaviti da učestvuje u međunarodnim vojnim misijama.

   

Zlatko Manojlović u Kulturnom centru

PANČEVO, 14. februar 2010. (TV Pančevo) - Sinoć je u Kulturnom centru nastupio gitarista Zlatko Manojlović sa bendom "Zodijak". Manojlović je već decenijama na muzičkoj sceni, a svoju karijeru je gradio ne samo u nekadašnjoj Jugoslaviji, već i u Evropi. Poznat je po njegovim instrumentalnim temama. Sarađivao je sa mnogim muzičarima poput Erosa Ramacotija, Džoa Kokera i Santane. Pančevačka publika je imala priliku da, više od sat vremena, uživa u njegovoj muzici.

   

Zaštita dece na internetu

PANČEVO, 14. februar 2010. (TV Pančevo) - U Srbiji je 2009. proglašena godinom zaštite dece na internetu. Nadležni kažu da roditelji treba više da razgovaraju sa decom o upotrebi interneta. U planu su seminari i konferencije kojeimaju za cilj edukaciju roditelja i nastavnika o opasnostima koje prete deci na internetu.

   

Svinjokoljski bal u Petefiju

PANČEVO, 14. februar 2010. (TV Pančevo) - U organizaciji Kulturno umetničkog društva "Petefi Šandor" juče je u prostorijama ovog društva održan, sada već tradicionalni, Svinjokoljski bal. Uprkos vremenskim neprilikama, gosti su došli u velikom broju.

   

Usporen saobraćaj prema Kovinu

PANČEVO, 13. februar 2010. (TV Pančevo) - Na putu prema Kovinu, na deonici između Bavantišta i Kovina, saobraćaj je veoma otežan. Policija propušta samo putničke automobile, dok se kamioni i autobusi usmeravaju na druge pravce. Ostali putevi na području grada Pančeva su prohodni.