Vesti

 

Zatvorene ulice za vreme karnevala

PANČEVO, 18. jun 2010. (TV Pančevo) - Za vreme trajanja karnevala sutra će biti zatvorena za saobraćaj ulice Vojvode Radomira Putnika i Miloša Trebinjca.

 

Velika pobeda Srbije nad Nemačkom!

BEOGRAD, 18. jun 2010. (B92)-Reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Nemačke u drugom meču grupe D rezultatom 1:0, a gol je postigao Milan Jovanović u 38. minutu iz penala.

Posle starta Klozea nad Stankovićem u 37. minutu, nemački napadač je zbog drugog žutog kartona poslat na klupu.

Posle probijanja Krasića, u šesnaestercu Nemaca snalazi se Nikola Žigić i prosleđuje loptu Milanu Jovanoviću, koji iz peterca postiže pogodak. U 60. minutu je dosuđen i penal za Nemačku, a udarac Podolskog odbranio je Vladimir Stojković.

   

Priveden maloletnik iz Jabuke

PANČEVO, 18. jun 2010. (TV Pančevo) - U Jabuci je uhapšena i sedma osoba zbog sumnje da je izazivala rasnu i versku mržnju. Ovaj put reč je, kako TV Pančevo saznaje u pančevačkoj policiji, o maloletnom licu.

   

Sudska istraga u JKP "Higijena"

PANČEVO, 18. jun 2010. (TV Pančevo) - Više tužilaštvo u Pančevo trebalo bi najkasnije u ponedeljak da podnese zahtev za sprovođenje istrage protiv odgovornih lica u pančevačkoj Higijeni,

   

Ostavke u pančevačkoj Novoj Srbiji

PANČEVO, 18. jun 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo saznaje da su funkcioneri Nove Srbije u Pančevu, Milan Balčin i Miodrag Radojković tokom ove nedelje podneli ostavke na funkcije u stranci i zamrzli svoje članstvo.

   

Od 1. jula bez redova kod interniste

PANČEVO, 17. jun 2010. (TV Pančevo) - Zbog velikih gužvi i čekanja na pregled interniste u Opštoj bolnici, u Domu zdravlja je otvorena Internistička ambulanta.

   

U Pančevu 146 vukovaca

PANČEVO, 17. jun 2010. (TV Pančevo) - Na kraju školske godine, pančevačke Osnovne škole izbrojale su skoro 150 vukovaca, đaka koji su tokom školovanja imali pored izuzetnog uspeha i uzorno vladanje. Grad je i ove godine za najbolje đake Osnovnih škola pripremio prigodan kulturno-umetnički program u Kulturnom centru.

   

Gotova studija o otpadnim vodama

PANČEVO, 17. jun 2010. (TV Pančevo) - Studija Instituta za vodoprivredu „Jaroslav Černi“ pokazala je da bi najbolje rešenje za tretman otpadnih voda na teritoriji Grada Pančeva bila izgradnja individualnih postrojenja. Prema prvim procenama, ovakva investicija koštala bi oko 14 miliona evra.

   

Elektorska skupština Makedonaca u nedelju

PANČEVO, 17. jun 2010. (TV Pančevo) - Izbori za Savete nacionalnih manjina koji su održani pre 2 nedelje uspešni su bili za sve, osim za birače makedonskog Nacionalnog saveta. Elektorska skupština na kojoj je trebalo da se izaberu članovi Saveta nije održana zbog nedostatka kvoruma, a nova je zakazana za nedelju 20. juna.