Vesti

 

10 godina KUD-a "Bonaž Šandor"

PANČEVO, 7. avgust 2010. (TV Pančevo) - Ivanovačko Kulturno - umetničko društvo „Bonaž Šandor“ obeležilo je sinoć 10-godišnjicu postojanja. Trenutno rad društva nose žene, ali je velika želja postizanje uspeha i privlačenje mladih Ivanovčana.

 

U Kačarevu pregledano više od 200 žena

PANČEVO, 7. avgust 2010. (TV Pančevo) - Karavan zdravlja koji organizuje Forum žena Demokratske stranke održan je na kačarevačkom jezeru. Preventivnim pregledima odazvalo se preko 200 žena. Neke su obavile preventivni pregled raka dojke a neke su kontrolisale krvni pritisak i indeks mase. Pored prevencije zdravlja, žene su imale priliku da treniraju i da se druže i uživaju u kulturno-umetničkom programu.

   

U ponedeljak prskanje komaraca

PANČEVO, 7. avgust 2010. (TV Pančevo) - Zavod Eko – San iz Beograda izvršiće u ponedeljak, 9. avgusta, tretman suzbijanja odraslih komaraca iz vazduha i sa zemlje na teritoriji Pančeva.

   

Lokalna liberalna politika

PANČEVO, 6. avgust 2010. (TV Pančevo) - U organizaciji Liberalno demokratske partije iz Pančeva, danas je u Gradskoj upravi održana prezentacija projekta pod nazivom „Lokalna liberalna politika u Srbiji“. Prezentacija je organizovana za mlade studente političkih nauka iz Nemačke, članove nevladine organizacije „Mladi Evropski pokret“, koji će u Srbiji boraviti 7 dana.

   

Dane Mladenovski će dobiti dozvolu?

PANČEVO, 6. avgust 2010. (TV Pančevo) - Ispred zgrade Gradske uprave danas su opet bili stanari iz Ulice Miliovoja Blaznavca 2. I posle rušenja nadgradnje koju je izvodio Dane Mladenovski, stanari su nezadovoljni – ovaj put zbog informacije da je Mladenovski ponovo podneo zahtev za građevinsku dozvolu, kao i nezvaničnih najava da će je i dobiti.

   

Otvorena apoteka na Misi

PANČEVO, 6. avgust 2010. (TV Pančevo) - U sklopu Zdravstvene stanice na Misi danas je otvorena apoteka „Mladost,“.Pune 2 godine stanovnici ovog naselja čekali su na apoteku. Svečano otvaranje obavljeno je danas, a apoteka će sa radom za gradjanstvo početi od ponedeljka i radiće u dve smene.

   

Grad Pančevo i privrednici zajedno

PANČEVO, 6. avgust 2010. (TV Pančevo) - Kako bi se unapredila saradnja lokalne samouprave sa privredncima, u Pančevu će početi sa radom Agencija za ekonomski razvoj. Reč je o privrednom društvu, koje će poslovati po tržišnim uslovima, pratiti konkurse i učestvovati u njima, raditi na izradi projekata značajnih za razvoj Pančeva.

   

Večeras počinje jubilarni 40. Žisel

PANČEVO, 6. avgust 2010. (TV Pančevo) - U predvečerje jubilarnog 40. Žisela Omoljicom su sinoć vladali tamburaši. Večeras će biti otvoren 38. salon fotografije, a 40. filmski festival sutra. Podelom nagrada Žisel će biti završen u nedelju.

   

Novo rukovodstvo ženskih rukometašica

PANČEVO, 6. avgust 2010. (TV Pančevo) - Novi predsednik ženskog rukometnog kluba Dinamo je Dragan Radosavljević. On je jednoglasnom odlukom izglasan na današnjoj vanrednoj izbornoj skupštini, koja je održana na sportskom centru Mladost.