Vesti

 

Mrtva riba u Azotarinom kanalu

PANČEVO, 06. april 2010. (TV Pančevo) - Članovi Fonda za zaštitu ptica grabljivica, prilikom obilaska hranilišta ptica, u Azotarinom kanalu pronašli su veliki broj uginule ribe. O tome su obavestili predstavnike Gradskog sekretarijata za zaštitu životne sredine. Na teren su tokom dana izašli Republički vodoprivredni inspektor i Republički inspektori za zaštitu životne sredine.

 

Uskršnji koncert KUD "Đetvan"

PANČEVO, 06. april 2010. (TV Pančevo) - Pred prepunom salom Spomen doma u Vojlovici amateri slovačkog KUD „Đetvan“ pokazali su koliko znaju i mogu. Uskršnji koncert je pokazao da za budućnost amaterizma, Vojlovčani ne treba da brinu.

   

Džudista Predrag Nikolajević drugi u Evropi

PANČEVO, 06. april 2010. (TV Pančevo) - Na upravo završenom seniorskom Kup-u Evrope u Sarajevu, mladi džudista “Dinama” Predrag Nikolajević osvojio je srebrnu medalju, u kategoriji do 60 kilograma.

   

Ambijentalna muzika u Elektrici

PANČEVO, 05. april 2010. (TV Pančevo) - U subotu uveče, u galeriji „Elektrika“, održan je koncert Igora Stanglickog i Marka Jevtića. Oni su pančevačkoj publici predstavili svoju muziku koja predstavlja spoj savremene klasike i post-rok zvuka.

   

Kucanje jajima u DSS-u

PANČEVO, 05. april 2010. (TV Pančevo) - Gradski odbor Demokratske stranke Srbije danas je organizovao tradicionalnu akciju kucanja jajima. Nagrada za najjače jaje bila je živi beli zeka, a nakon takmičenja mališani su nastavili druženje.

   

Asfaltna baza ugrožava retke ptice

PANČEVO, 05. april 2010. (TV Pančevo) - Fond za zaštitu ptica grabljivica protestuje zbog najave izgradnje asfaltne baze u Vojlovici. Prema tvrdnjama predstavnika ovog Udruženja, sama priprema pred eventualni početak radova uticala je na eko sistem i ptice koje naseljavaju obližnju baru.

   

Deca u Prihvatilištu imaju punu negu

PANČEVO, 05. april 2010. (TV Pančevo) - Dom za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“, pored Prihvatne stanice koja može da primi 4 dece, od prošle godine ima i Prihvatilište istog kapaciteta. Deca ovde borave i do 3 meseca, a za to vreme im je pružena potpuna nega.

   

Takmičenje u kucanju jajima u Kačarevu

PANČEVO, 05. april 2010. (TV Pančevo) - U okviru Uskršnjih svečanosti, Udruženje Makedonaca „Vardar“ iz Kačareva na platou ispred Mesne zajednice organizovalo je Uskršnje takmičenje u tucanju farbanim jajima. Izabrano je i najlepše ukrašeno jaje, najmanje i najveće jaje.
   

Zakon o saobraćaju se ne poštuje u potpunosti

PANČEVO, 05. april 2010. (TV Pančevo) - Prema podacima Ministarstva za infrastrukturu od početka primene novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju, u saobraćajnim nesrećama na putevima u Srbiji poginulo je manje osoba nego prošle godine. Pančevačka policija zadovoljna je stanjem u gradu jer se broj nezgoda smanjio, ali još uvek čeka pun efekat primene Zakona o bezbednosti u saobraćaju.