Vesti

 

Plivači osvojili 18 medalja u Rumuniji

PANČEVO, 22. oktobar 2010. (TV Pančevo) – Plivači Dinama imali su uspešan nastup na prošlonedeljnom međunarodnom takmičenju u Rumuniji. Osvojili su ukupno 18 medalja.

 

Rukometaši Dinama predposlednji

PANČEVO, 22. oktobar 2010. (TV Pančevo) – Rukometaši Dinama gostuju sutra u Priboju istoimenoj ekipi u okviru 6. kola Superlige. U dosadašnjem toku prvenstva Pančevci su zabeležili samo jednu pobedu i nalaze se na pretposlednjem mestu.

   

LDP za rukometne utakmice u Pančevu

PANČEVO, 22. oktobar 2010. (TV Pančevo) – Gradski odbor Liberalnodemokratske patrije pokrenuo je inicijativu da se Svetsko prvenstvo u ženskom rukometu koje će se održati 2013. godine u Srbiji održi i u Pančevu. Hala u kojoj bi se odigrale neke utakmice biće hala u bagremaru.

   

20 "zelenih" tezgi

PANČEVO, 22. oktobar 2010. (TV Pančevo) – Povrtari iz Glogonja i Banatskog Brestovca predstavili su na gradskoj pijaci projekat kontrolisane proizvodnje i prodaje, koji je sproveden u Pančevu sredstvima grada Pančeva, a uz pomoć Instituta „Tamiš“ i JKP „Zelenilo“. Ovaj projekat sproveden je na posebno obeleženim tezgama, a razvijaće se u narednom periodu.

   

I dalje bez krova nad glavom

PANČEVO, 22. oktobar 2010. (TV Pančevo) – Porodica Preda koja živi u Ulici Petra Preradovića broj 6, skoro godinu dana živi u šupi, jer im je kuća eksplodirala prošle godine, za vreme rekonstrukcije ove ulice. Dok čekaju da bar jedan spor počne da se rešava pred nadležnim sudom Marka Preda moli da im se obezbedi neki privremeni smeštaj.

   

Predavanje o astronomiji

PANČEVO, 21. oktobar 2010. (TV Pančevo) – Astronomsko udruženje „Milutin Milanković“ organizovalo je predavanje u Pančevačkoj gimnaziji. Predavanje o astronomiji održao je Jovan Aleksić član Astronomskog udruženja „Rudjer Bošković“ iz Beograda.

   

Imenovano povereništvo G17 PLUS

PANČEVO, 21. oktobar 2010. (TV Pančevo) – TV Pančevo saznaje da je nedavno imenovano povereništvo u pančevakom odboru G17 PLUS. Pored Saše Pavlova, poverenika G17 PLUS u Pančevu, u ovom telu nalaze se Dragan Zavišić, Dragana Nikolić, Božidar Petrović, Miloš Đorđević i Saška Trajkovski.

   

Zdrava ishrana za predškolce

PANČEVO, 21. oktobar 2010. (TV Pančevo) – Predškolska ustanova „Dečija radost„ sinoć je održala tribinu o zdravoj ishrani dece predškolskog uzrasta. Ovu tribinu podržali su Gradska uprava, Zavod za javno zdravlje Pančevo i Gradska biblioteka.

   

LSV traži dozvolu za zbor građana Vojlovice

PANČEVO, 21. oktobar 2010. (TV Pančevo) – Predstavnici gradskog odbora Lige socojaldemokrata Vojvodine, smatraju da gradske vlasti ignorišu pravo građana Vojlovice da na zboru građana iskažu svoje mišljenje o izgradnji asfaltne baze, kazao je Jovan Petrovački potpredsednik Gradskog odbora. Pravo na zbor građana, podsetio je Petrovački, garantovano je Statutom grada.