Vesti

 

Rušenje nelegalnih bašta u avgustu

PANČEVO, 28. jul 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo je nakon tri nedelje uspela da dođe do podataka o tome koje bašte nemaju dozvolu za rad. Ispostavilo se da više od 20 letnjih bašta u Pančevu nema potrebnu dokumentaciju i sve dozvole. U gradskoj inspekciji kažu da oni koji su predali dokumentaciju imaju rok do početka avgusta da srede sve dozvole.

 

Autobuske linije i za privatnike

PANČEVO, 28. jul 2010. (TV Pančevo) - U narednih 10-tak dana biće raspisan konkurs za dodelu linija za javni prevoz u Pančevu, najavio je Miladin Šakić, član Gradskog veća za oblast saobraćaja. Dilema je da li će se na konkurusu ponuditi cele linije ili samo pojedini polasci. A moći će da se prijave svi svi oni koji po Zakonu ispunjavaju uslove za bavljenje linijskim prevozom.

   

Ubistvo na "Karauli"

PANČEVO, 28. jul 2010. (TV Pančevo) - U utorak uveče, posle 19 časova, ubijen je muškarac na “Karauli”, kod Kasarne na Jabučkom putu, u Zapadnoj ulici br. 44. Prema saznanjima TV Pančevo, supruga ubijenog pozvala je policiju i prijavila ubistvo svog muža.

   

Pančevci se upisali u "Knjigu mišljenja"

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Povodom napada na novinara nedeljnika „Vreme“ Teofila Pančića, Televizija Pančevo organizovala je akciju „Strašno je“. U „Knjigu mišljenja“ svoje stavove povodom napada na ovog novinara upisalo je oko 30 Pančevaca.

   

Pola roda lubenice propalo

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Na južnobanatskim prostorima poznati su proizvođači bostana iz Banatskog Brestovca, Sakula, Idvora, Crepaje i drugih sela. Ove godine proizvođači bostana imali su dosta problema zbog vremenskih neprilika u podizanju lubenice i dinje.

   

Mladi fudbaleri "Mike Antića"streme ka vrhu

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Mlađe kategorije Fudbalskog kluba “Mika Antić” vratile su se sa priprema na Tari. Odigrano je dosta pripremnih utakmica, na kojima su mladi fudbaleri pokazali da su s pravom jedna od najkvalitetnjih ekipa u okolini.

   

Narodna partija uputila apel za Staklaru

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Narodna partija u svom saopštenju medijima poziva vladajuću koaliciju u Pančevu da se maksimalno založi i reši problem u Industriji stakla u Pančevu.

   

Završena obuka tkalja i vezilja

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Nacionalna služba za zapošljavanje organizovala je preko Etno-mreže obuku žena za stare zanate tkanja i zlatoveza u 23 grada Srbije. U Pančevu je obuku završilo 10 žena sa evidencije nezaposlenih. Njima će biti otvorena mogućnost da konkurišu za sredstva za samozapošljavanje.

   

"Deliblatski pesak" po 42. put

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - U Deliblatskom pesku za dva dana počinje 42. Likovna kolonija u organizaciji Kulturno-prosvetne zajednice. Uprkos restriktivnom budžetu, u radu kolonije učestvovaće slikari iz susednih zemalja, više gradova iz Srbije i iz Pančeva.