Vesti

 

Dupli račun za struju

PANČEVO, 12. april 2010. (TV Pančevo) - Sugrađanin iz Omoljice je za isti obračunski period dobio 2 računa, koji su se razlikovali u količini novca koji treba uplatiti Elektrovojvodini, mada je stanje brojila isto na oba računa. Do prvog, manjeg obračuna, došlo je zbog neispravnog uklopnog sata, kazao je Televiziju Pančevo, Dejan Jovanović, rukovodilac sektora prodaje struje u Elektrovojvodini.

 

Peti Foto safari u Ivanovu

PANČEVO, 12. april 2010. (TV Pančevo) - U Ivanovu je u nedelju, 11. aprila, organizovan tradicionalni peti po redu Foto safari. Skoro 200 fotografa iz cele Srbije, kao i gosti iz Slovenije napravili su svoje fotografije, za koje će 15. avgusta biti organizovana izložba u Domu kulture u Ivanovu.

   

Dani Kavaš u Elektrici

PANČEVO, 12. april 2010. (TV Pančevo) - U Galeriji Elektrika u subotu uveče održan je koncert Slovenca Dani Kavaša i njegovih prijatelja koji su pančevačkoj publici predstavili svoje nove albume. Ovaj nastup predstavlja svojevrsno muzičko hodočašće po gradovima bivše Jugoslavije, odnosno putu bratstva i jedinstva, a povod za to je 30 godina od smrti Josipa Broza Tita.

   

Najskuplja setva do sada

PANČEVO, 10. april 2010. (TV Pančevo) - Prolećna setva koja je već uveliko u toku u Južnom Banatu biće jedna od najskupljih do sada, poručuju ratari. Uprkos tome trudiće se da ne bude parloga na južnobanatskim poljima.

   

Elizabet Tejlor se udaje 9 put

LOS ANĐELES, 10. april 2010. (FoNet) - Sedamdesetosmogodišnja filmska diva Elizabet Tejlor najavila je da se udaje deveti put za skoro tri decenije mlađeg biznismena.

   

Bogatiji za 500 dinara

BEOGRAD, 10. april, (Tanjug) - Vlada će, najverovatnije, u ponedeljak doneti odluku o povećanju minimalne cene rada na 90 dinara, sa sadašnjih 87 dinara, rekao je ministar rada Rasim Ljajić.

   

Mladić se razneo bombom

BEOGRAD, 10. april 2010. (FoNet) – Dvadesetpetogodišnji Jovan Kostić, koji je u petak uveče, aktivirao bombu kašikaru u Zaplanjskoj ulici u Beogradu, preminuo je u Urgentnom centru.

   

Tokom noći nema vozova do Batajnice

PANČEVO, 10. april 2010. (TV Pančevo) - Zbog radova kod stanice Beograd centar, Beovoz neće saobraćati do Batajnice i

   

Dačić "Najevropljanin" 2009. godine

Beograd, 9. april, (Tanjug) - Zameniku premijera i ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću večeras uručena nagrada "Najevropljanin 2009", koja se dodeljuje za doprinos u približavanju EU.