Vesti

 

Hasap sistem je obavezan

PANČEVO, 11. februar 2011. (TV Pančevo) – U Reginalnoj privrednoj komori danas je održan sastanak nadležnih iz Generalnog inspektorata Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede sa privrednicima iz našeg grada kao nadležnim institucijama o primeni Hasap sistema.

 

Povečen broj obolelih od gripa

PANČEVO, 11. februar 2011. (TV Pančevo) – Na Infektivnom odelenju Opšte bolnice u Pančevu u toku jučerašnjeg dana primljeno je 6 novih pacijenta sa simptomima sličnim gripu, od kojih je četvoro dece.

   

Kvalitetom do sredstava za projekte iz kulture

PANČEVO, 11. februar 2011. (TV Pančevo) – Na pokrajinske konkurse ustanove kulture u Pančevu pojaviće se sa projektima koji su šireg kulturnog značaja, dogovoreno je na današnjem zajedničkom sastanku sa resorno zaduženim članom gradskog veća, Nadom Berkuljan.

   

Samo topla voda u slavinama

PANČEVO, 11. februar 2011. (TV Pančevo) – Stanari prva tri sprata zgrade u ulici Vojvođanski bulevar broj 28 nemaju hladnu vodu, već samo toplu. Da bi im hladna voda potekla iz slavina moraju prvo da puste da duže vreme teče topla.

   

Bez vanpijačnih prodavaca oko buvljaka

PANČEVO, 11. februar 2011. (TV Pančevo) – Nakon što su predhodnih dana komunalni inspektori vršili pojačanu kontrolu primene propisa o vanpijačnoj prodaji i nepropisnom parkiranju oko pančevačkog buvljaka i danas smo iz zatekli na istom prostoru.

   

Za lažne dojave o bombama, krivične prijave

PANČEVO, 11. februar 2011. (TV Pančevo) – U poslednjih nedelju dana bilo je četiri lažne dojave o postavljenim bombama u pančevačkim školama. Policija je rasvetlila dve lažne prijave i podnela odgovarajuće krivične prijave. Trenutno se traga za osobama koje su u četvrtak 10. februara, i u petak 11. februara prijavile lažne bombe u OŠ „Mika Antić“ i Gimnaziji.

   

Predavanje o primeni ISO standarda

PANČEVO, 10. februar 2011. (TV Pančevo) – Primena ISO standarda u svim oblastima života bila je tema predavanja koje je održano u Maloj sali Gradske uprave. Predavanje je održala Margareta Žarkov iz konsultantske firme „Eurokvaliti grup“, a predavanje je bilo namenjeno kako direktorima javnokomunalnih preduzeća tako i svim zainteresovanim građanima.

   

Škole do daljeg u štrajku

PANČEVO, 10. februar 2011. (TV Pančevo) – U Pančevu će od ponedeljka 14. februara sve škole biti u štrajku uz odvijanje nastave u trajanju od 30 minuta, osim Osnovne škole „Sveti Sava“ koja nije u štrajku.

   

Konferencija fudbalskih klubova Vojvođanske lige

PANČEVO, 10. februar 2011. (TV Pančevo) – Konferencija fudbalskih klubova Vojvođanske lige, grupe Istok održana je danas u maloj sali Gradske uprave. Govorilo se o odigranim utakmicama u prvom delu sezone i regularnosti takmičenja, kao i pripremi za nastavak drugog dela sezone.