Vesti

 

Plivači se spremaju za Evropu

PANČEVO, 1. jul 2010. (TV Pančevo) - Marko Spasov i Jovana Bogdanović nalaze se na pripremama reprezentacije Srbije, pred predstojeća Evropska prvenstva koja ih očekuju.

 

Prskanje komaraca za vikend?

PANČEVO, 1. jul 2010. (TV Pančevo) - Ukoliko vremenski uslovi dozvole za vikend bi moglo da počne prskanje komaraca

   

Dobra voda na pančevačkom bazenu

PANČEVO, 1. jul 2010. (TV Pančevo) - Iako je kalendarski leto odavno stiglo, vremenske prilike u poslednjih nedelju dana nisu išle kupačima na ruku. Uprkos velikim kišama koje su pale u Pančevu iz JKP „Mladost“ kažu da je kvalitet vode u Gradskom bazenu dobar i da kupači ne treba da brinu pred vrele dane koji nas očekuju.

   

Za "pančevačke pucače" zatvor do 19 meseci

PANČEVO, 1. jul 2010. (TV Pančevo) - Petorka koja je bila optužena da je izvršila krivično delo ugrožvanja opšte opasnosti tokom pucnjave po ulicama Pančeva u avgustu 2009. godine, danas je osuđena na kazne zatvora od godinu i mesec do godinu i 7 meseci zatvora. Advoakti su presudu ocenili kao skandaloznu jer, tvrde, krivično delo nije dokazano u samom sudskom postupku dok jedan od branilaca, Branislav Manić, smatra je sud podlegao pritisku javnosti. Dok tužilaštvo traži povećanje kazne.

   

Direktor Instituta za onkologiju u pritvoru

BEOGRAD, 30. jun 2010. (FoNet) - Direktoru Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Nenadu Borojeviću određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati, kao i za troje njegovih saradnika, koji su uhapšeni zbog primanja mita od farmaceutskih firmi, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

   

Žetva pšenice kasni

PANČEVO, 30. jun 2010. (TV Pančevo) - Uoči ovogodišnje žetve situacija na tržištu pšenice nikad nije bila neizvesnija. Najveća nepoznanica na tom tržištu, za proizvođače je svakako cena „hlebnog zrna“.

   

Pančevci na Svetskom kupu u streljaštvu

PANČEVO, 30. jun 2010. (TV Pančevo) - U Kovilovu se održava 4. Svetski Kup u streljaštvu. Na takmičenju najboljih svetskih strelaca u dresu reprezentacije Srbije nastupa takmičar Streljačke družine „Pančevo 1813“ Dejan Pešić.

   

Hor i orkestar RTS-a u Kulturnom centru

PANČEVO, 30. jun 2010. (TV Pančevo) - Sinoć je u Kulturnom centru organizovan koncert Hora i Narodnog orkestra RTS-a „Cveće Cafnalo“. Pančevačka publika imala je priliku da čuje numere vrhunskih solista. Koncert je organizovan u saradnji sa gradom Pančevo.

   

"Eko status reke Tamiš" pri kraju

PANČEVO, 30. jun 2010. (TV Pančevo) - Skoro dvogodišnji rad na projektu „Eko status reke Tamiš“ privodi se kraju. U Gradskoj upravi održana je Statusna konferencija projekta na kojoj su govorili koordinatori i menadžeri projekta iz Rumunije i Srbije.