Vesti

 

Uhapšene još 3 osobe povezane sa švercom kokaina

BEOGRAD, 08. februar 2010. (Fonet) - Kriminalistička policija Srbije je uhapsila 3 osobe u Novom Sadu, u okviru istrage o Darku Šariću, osumnjičenom za organizaciju šverca kokaina iz Južne Amerike. Uhapšeni su advokat Radovan Štrbac, njegova supruga Dubravka i Stevica Kostić.

 

Gorivo jeftinije za 2,5 dinara

BEOGRAD, 8. februar 2010. (Beta) - Naftna industrija Srbije saopštila je da je snizila cene goriva u proseku za 2,5 odsto, odnosno 2,5 dinara po litru.

   

Čije su mrtve krave?

PANČEVO, 08. februar 2010. (TV Pančevo) - Kao što smo i najavili u subotu, nakon Skupštine malih akcionara Poljoprivednog dobra „Vojvodina“ iz Starčeva, na kojoj je izneto niz optužbi na račun direktora i vlasnika ovog preduzeća, danas je TV Pančevo potražila odgovor i od direktora, Borivoja Dodića. On tvrdi da nije tačno da su radnici sa strane bili angažovani da bi očistili štale tokom vikenda, iz koje su navodno snimci sa mrtvim kravama i velikom količinom životinjskog izmeta, koje je emitovala TV B92. Tvrdnju dela radnika da je roba iznošena bez otpremnica, nije hteo da komentariše.
   

NUNS osudio tekst u "Pančevcu"

BEOGRAD, 8. februar 2010. (Beta) - NUNS je ocenio da su sramni i zlonamerni komentari iz prošlonedeljnog broja lista "Pančevac" o navodnoj vezi TV B92, kosovskih narko-dilera i TV Pančeva.

   

Danas isplata penzija

PANČEVO, 08. februar, 2010. (TV Pančevo) - Danas počinje isplata prvog dela penzija za januar 2010. godine.
   

Servisne informacije za 8. februar

Sunce je jutros izašlo u 06.46 h a zaći će u 16.58 h.

ZIMSKA SLUŽBA: Sve ekipe su na terenu i posipaju solju magistralne, regionalne i opštinske puteve kao i ulice u gradu. Putevi su prohodni, ali je neophodan dodatni oprez jer se padavine očekuju u toku dana.

GREJANJE: Grejanje je počelo u jutros u 4.30h, izuzev kotla na Kotežu, koji je zbog nemogućnosti startovanja počeo sa radom nešto kasnije u 5.45. Trenutno su svi stanovi priključeni na daljinsko grejanje topli. Danas neće biti pauze tako da će grejanje trajati do 21 sat.

POLICIJA: U gradu je mirno u toku prepodneva, bez intervencija na javnim mestima i bez remećenja javnog reda i mira.

SAOBRAĆAJNA POLICIJA: U toku vikenda na teritoriji Pančeva dogodile su se 3 saobraćajne nezgode, od kojih su 2 sa materijalnom štetom, a u jednoj su 2 lica zadobila lakše telesne povrede. Predhodnog viknda su 4 lica, zbog vožnje pod dejstvom alkohola, zadržana do trežnjenja. Svi pravci su prohodni, kolovozi su vlažni, u manje prohodnim ulicama ima snega i leda, napominju u Saobraćajnoj policiji. Neophodan je dodatni oprez u saobraćaju.

HITNA: Lekari Hitne pomoći su u toku dana bili u 7 kućnih poseta i obavili jednu intervenciju na javnom mestu. Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici.

HIGIJENA: Radnici JKP "Higijena" danas čiste sneg sa javnih površina i u svim naseljima.

ATP: Autobusi saobraćaju bez izostanaka, uz manja zakašnjenja na pojedinim linijama.

ŽTP: Beovoz saobraća po redu vožnje. Međunarodni brzi voz za Rumuniju polazi u 16.20 sa Glavne stanice. Šinobusi prema Zrenjaninu saobraćaju na vreme, sledeći polasci su u 18.10 i 23 sata.

Trenutno je grad je uredno snabdeven strujom i vodom.

   

Počela 12. Vinarijada u Dolovu

PANČEVO, 07. februar 2010. (TV Pančevo) - Dvanaesta vinarijada počela je u Dolovu u organizaciji Udruženja ljubitelja vina „Sveti Trifun“ i trajaće do 14. februara kada se u ovom selu održava završna svečanost. Ljubitelji kvalitetnog vina će se ovog februara takmičiti za pobedničko zvanje na Vinarijadi, a ove godine program Vinarijade bogatiji je od prethodnih.

   

Pobeda košarkaša "Tamiša"

PANČEVO, 07. februar 2010. (TV Pančevo) - U 19. kolu Košarkaške lige Srbije, košarkaši "Tamiš Petrohemije" su posle velike borbe i prolivenog znoja ipak na kraju došli do zaslužene pobede protiv iskusne ekipe Sloge iz Kraljeva.

   

Rukometašice Dinama poražene

PANČEVO, 07. februar 2010. (TV Pančevo) - Rukometašice Dinama poražene su sinoć od ekipe Čačka na startu drugog dela sezone.