Vesti

 

Povećan broj obolelih od meningitisa

PANČEVO, 28. jul 2010. (TV Pančevo) - U Pančevu i Južnom Banatu povećan je broj obolelih od virusnog meningitisa u odnosu na prethodne godine. Trenutno na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice leži 6 pacijenta koji imaju blage simptome virusnog meningitisa.

 

"Knjiga mišljenja" o napadu na Teofila Pančića

PANČEVO, 28. jul 2010. (TV Pančevo) - Svi koji žele da izraze svoje mišljenje o napadu na novinara Teofila Pančića, mogu da se i dalje upišu u "Knjigu mišljenja" Televizije Pančevo. Akcija pod nazivom "Strašno je!" nastavlja se u subotu, 31. jula.

   

Rušenje nelegalnih bašta u avgustu

PANČEVO, 28. jul 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo je nakon tri nedelje uspela da dođe do podataka o tome koje bašte nemaju dozvolu za rad. Ispostavilo se da više od 20 letnjih bašta u Pančevu nema potrebnu dokumentaciju i sve dozvole. U gradskoj inspekciji kažu da oni koji su predali dokumentaciju imaju rok do početka avgusta da srede sve dozvole.

   

Autobuske linije i za privatnike

PANČEVO, 28. jul 2010. (TV Pančevo) - U narednih 10-tak dana biće raspisan konkurs za dodelu linija za javni prevoz u Pančevu, najavio je Miladin Šakić, član Gradskog veća za oblast saobraćaja. Dilema je da li će se na konkurusu ponuditi cele linije ili samo pojedini polasci. A moći će da se prijave svi svi oni koji po Zakonu ispunjavaju uslove za bavljenje linijskim prevozom.

   

Ubistvo na "Karauli"

PANČEVO, 28. jul 2010. (TV Pančevo) - U utorak uveče, posle 19 časova, ubijen je muškarac na “Karauli”, kod Kasarne na Jabučkom putu, u Zapadnoj ulici br. 44. Prema saznanjima TV Pančevo, supruga ubijenog pozvala je policiju i prijavila ubistvo svog muža.

   

Pančevci se upisali u "Knjigu mišljenja"

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Povodom napada na novinara nedeljnika „Vreme“ Teofila Pančića, Televizija Pančevo organizovala je akciju „Strašno je“. U „Knjigu mišljenja“ svoje stavove povodom napada na ovog novinara upisalo je oko 30 Pančevaca.

   

Pola roda lubenice propalo

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Na južnobanatskim prostorima poznati su proizvođači bostana iz Banatskog Brestovca, Sakula, Idvora, Crepaje i drugih sela. Ove godine proizvođači bostana imali su dosta problema zbog vremenskih neprilika u podizanju lubenice i dinje.

   

Mladi fudbaleri "Mike Antića"streme ka vrhu

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Mlađe kategorije Fudbalskog kluba “Mika Antić” vratile su se sa priprema na Tari. Odigrano je dosta pripremnih utakmica, na kojima su mladi fudbaleri pokazali da su s pravom jedna od najkvalitetnjih ekipa u okolini.

   

Narodna partija uputila apel za Staklaru

PANČEVO, 27. jul 2010. (TV Pančevo) - Narodna partija u svom saopštenju medijima poziva vladajuću koaliciju u Pančevu da se maksimalno založi i reši problem u Industriji stakla u Pančevu.