Vesti

 

Posle nadvožnjaka sređena i Skadarska?

PANČEVO, 31. maj 2010. (TV Pančevo) - „Putevi Srbije“ bi mogli uskoro da odobre novac za radove u Skadarskoj ulici, najavili su gradski zvaničnici.

 

Dečji svet u boji

PANČEVO, 31. maj 2010. (TV Pančevo) - Na 3. Medjunarodnom bijenalu dečjeg umetničkog izraza ova nedelja posvećena je filmu i muzici, a najavljene su i 2 pozorišne predstave. Najvažniji dogadjaj biće premijera animiranog filma „Dečji svet u boji“, koji su danas počeli da prave pančevački mališani, pod rukovodstvom Miroslava Simonovića iz škole animiranog filma „Šaf“ iz Vranja.

   

Ostavimo pušenje!

PANČEVO, 31. maj 2010. (TV Pančevo) - Svetski dan bez duvanskog dima, na temu Devojčice i žene kao meta duvanske industrije, danas je i u Srbiji obeležen nizom manifestacija. U Pančevu je ovim povodom Preventivni centar organizovao preglede za radnike fabrike aviona „Utva“. Doktorka Zorica Sokić iz Savetovališta za odvikavanje od pušenja, upozorila je da je nikotinska zavisnost ravna heroinskoj i pozvala zainteresovane da pomoć potraže u Preventivnom centru.

   

"Dijamantska palica" za mažoretkinje

PANČEVO, 31. maj 2010. (TV Pančevo) - Beograd je bio domaćin međunarodnog festivala mažoretkinja. Na festivalu koji je nosio naziv „Dijamantska palica“ učestovalo je oko 200 mažoretkinja. Publici se predstavila i pančevačka grupa mažoretkinja.

   

Jedinstvena Srbija brine zbog nezaposlenosti

PANČEVO, 31. maj 2010. (TV Pančevo) - Gradski odbor stranke Jedinstvena Srbija, pozdravlja odluku Vlade da bude isplaćena jednokratna pomoć penzionerima i ostalima koji imaju niska primanja, a ujedno skreću pažnju lokalnoj vlasti da je malo učinila kako bi se pomoglo onima koji su ostali bez posla.

   

Vrati ambalažu na reciklažu

NIŠ, 31. maj 2010. (FoNet) - Ministar ekologije i prostornog planiranja Oliver Dulić izjavio je danas da će Srbija u narednih nekoliko godina biti zemlja koja će gotovo celokupan otpad koji generiše na svojoj teritoriji I reciklirati na sopstvenoj teritoriji.

   

Koliko je studentima regresiran prevoz?

Unija studenata Pančeva, postavlja pitanje da li će studentima biti isplaćen regres za prevoz u iznosu od 6000 dinara koliko je obećano

   

Uz folklor i narodne pesme

PANČEVO, 31. maj 2010. (TV Pančevo) - U kulturnom centru održano je završno veče drugog festivala dečjih folklornih ansambala, pod nazivom „Pančevo-grad igre“.

   

"Libertatea" proslavila 65 godina

PANČEVO, 30. maj 2010. (TV Pančevo) - Nedeljnik „Libertatea“ na rumunskom jeziku proslavio je 65 rođendan. Tim povodom održana je svečana sednica i kulturno umetnički program u prisustvu mnogih zvanica, čitalaca i publike.