Vesti

 

Osnošenje kabastog smeća

PANČEVO, 13. april 2010. (TV Pančevo) - Javno komunalno preduzeće “Higijena” će u sredu i četvrtak, 14. i 15. aprila, u okviru akcije “April – mesec čistoće” odnositi kabasto smeće u neselju Vojlovica.

 

Trocki u 2. kolu

MONTE KARLO, 13. april 2010. (FoNet) - Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo turnira Masters serije u Monte Karlu pobedom nad Poljakom Lukašom Kubotom.

   

Pronađen skelet fetusa iz 6. veka

NIŠ, 13. april 2010. (FoNet) - Najnovije analize antropologa potvrdile su sumnje da je u grobnici u niškom naselju Jagodin Mala pronađen i skelet fetusa iz ranohrišćanskog perioda.

   

21. vek je vek ekonomije znanja

PANČEVO, 13. april 2010. (TV Pančevo) - Pokrajinski sekretarijat za privredu u saradnji sa Visokom poslovnom školom strukovnih studija iz Novog Sada i Regionalnom privrednom komorom Pančevo organizovali su seminar o temi "Vrednovanje i upravljanje intelektualnim kapitalom u privredi AP Vojvodine". Na seminaru je poručeno da je intelektualni kapital, primenjen kroz konkretne projekte, ključ za mnogo uspešnije privredno okruženje u zemlji.

   

Sala za carski rez u funkciji

PANČEVO, 13. april 2010. (TV Pančevo) - Ideja o operacionoj sali u pančevačkom porodilištu rodila se pre 10-tak godina. Iako je od pokrajine za opremanje sale još prošle godine dobijeno 17 miliona dinara uvek je nedostajalo još nešto od prateće opreme.

   

Na Trofeju Pančeva i džudistkinje

PANČEVO, 13. april 2010. (TV Pančevo) - Tradicionalni III Trofej Pančeva u džudou biće održan u nedelju, 18. aprila, u pančevačkoj Hali sportova.

   

Završena 11 obuka za prekvalifikaciju

PANČEVO, 13. april 2010. (TV Pančevo) - Nacionalna služba za zapošljavanje filijala Pančevo uručila je 28 sertifikata osobama koje su prošle obuku za prekvalifikaciju kako bi lakše došle do posla. Do kraja godine još 140 osoba moći će da stekne sertifikate za različita deficitarna zanimanja.

   

Slike naivnih umetnika za Sigurnu kuću

PANČEVO, 13. april 2010. (TV Pančevo) - U foajeu Kulturnog centra otvorena je prodajna izložba slika slikara Galerije naive iz Kovačice. Prikupljeni novac namenjen je za uređenje unutrašnjosti "Sigurne kuće" u Pančevu.

   

KK Tamiš dočekuje Crvenu zvezdu

PANČEVO, 13. april 2010. (TV Pančevo) - Košarkaši pančevačkog Tamiša dočekuju sutra od 18 časova i 30 minuta beogradsku Crvenu zvezdu u okviru 2. kola Superlige Srbije. Karte za sutrašnji meč biće se proadju po ceni od 200 dinara za tribine i 300 za parter, a moći će da se nabave u prostorijama kluba Tamiš danas do 18 sati, kao i sutra na dan meča na blagajni bazena kod Hale sportova na Strelištu.