Vesti

 

Najmlađi Starčevci dobili paketiće

PANČEVO, 19. decembar 2010. (TV Pančevo) – Na trgu Neolita u Starčevu uz jelku, muziku i deda mraza mališani su dobili novogodišnje paketiće. Više od dvesta poklona Mesna zajednica Starčevo poklonila je najmlađim sugrađanima.

 

Završen "In treš" festival

PANČEVO, 19. decembar 2010. (TV Pančevo) – Projekcijom svih filmova pristiglih na konkurs završen je treći po redu „In treš“ festival kratkog amaterskog filma. Žiri je ovoga puta odlučio da, umesto 3 dodeli 10 nagrada za najboja amaterska ostvarenja. Titulu najboljeg kratkog filma ove godine poneo je film Ane Šulkić iz Smedereva pod nazivom „Šalitra“.

   

Košarkaši Tamiša izgubili od Proletera

PANČEVO, 19. decembar 2010. (TV Pančevo) – Košarkaši Tamiša izgubili su sinoć od Proletera sa 78:79 u okviru 13. kola Košarkaškog Prvenstva Srbije. U utakmici u kojoj su se ekipe smenjivale u vođstvu, u neizvesnoj završnici Tamiš je izgubio bacanjima u poslednjim sekundama meča.

   

Poraženi rukometaši kačarevačkog Jedinstva

PANČEVO, 19. decembar 2010. (TV Pančevo) – Ovog vikenda odigrana je utakmica poslednjeg kola, prvog dela prvenstva, Druge lige u rukometu. Rukometaši kačarevačkog Jedinstva su pred svojom publikom poraženi u derbiju kola od ekipe Titela, rezultatom 30:27.

   

Vojvođanska partija u Dolovu

PANČEVO, 18. decembar 2010. (TV Pančevo) – Članovi Vojvođanske partije iz Dolova razgovarali su sa čelnicima Partije o problemima sa kojima se sreću u selu, a tom prilikom su upoznali i novo rukovodstvo ove stranke.

   

Izložba vina u Dolovu

PANČEVO, 18. decembar 2010. (TV Pančevo) – Od davnina je u Dolovu bilo dobrog vina. Nekada je na obroncima Deliblatske peščare u okolini Dolova bilo 740 jutara pod vinovom lozom. Danas je to nekoliko desetina hektara. Ljubitelji vina i vinogradari organizovani u Udruženju „Sveti Trifun“, nastavljaju tradiciju podizanja vinograda i proizvodnje vina.

   

Svi putevi su prohodni

PANČEVO, 18. decembar 2010. (TV Pančevo) – Svi putni pravci na teritoriji grada i u naseljenim mestima su prohodni, ali se saobraćaj odvija otežano zbog snega koji je ponovo počeo da pada negde oko 12 časova kažu u zimskoj službi „Vojvodinaputa“.

   

"Naši dani" u Kulturnom centru

PANČEVO, 18. decembar 2010. (TV Pančevo) – U izabinskom prostoru Kulturnog centra, ljubitelji pozorišne umetnosti imali su priliku da pogledaju monodramu „Naši dani“ u izvođenju glumca Radoslava Milenkovića.

   

Nova koprodukcija Kulturnog centra

PANČEVO, 18. decembar 2010. (TV Pančevo) – Nakon koprodukcijske predstave “Gospodin” sa beogradskim Ateljeom 212, Kulturni centar Pančeva u saradnji sa Bitef teatrom i Beton hala teatrom donosi nam još jedan komad. Reč je o “Tri sestre- samo ne ja…” Antona Čehova, koji je na scenu postavila Ivana Vujić.