Vesti

 

Nakon ledene kiše sedmoro povređenih

PANČEVO, 17. februar 2011. (TV Pančevo) – Ledena kiša koja je noćas padala i zaledila trotoare i puteve, nije sigurno nikom bila prijatna. Uz vetar i niske jutarnje temperature. Putari i radnici Higijene dežurali su celu noć, i posipali so na glavnim putnim pravcima i javnim površinama. Sedmoro ljudi je povređeno zbog poledice i klizavog trotoara, dok saobraćajnih nezgoda nije bilo do ranih popodnevnih sati.

 

Deci je potrebno više fizičke aktivnosti

PANČEVO, 17. februar 2011. (TV Pančevo) – Sve je veći broj dece koja imaju deformitete kičme i stopala zbog dugog sedenja i loše fizičke kondicije. Samo 3 časa fizičkog vaspitanja u školama teško mogu zadovoljiti potrebe dece, smatraju lekari. Ekipa TV Pančeva obišla je OŠ „Bratsvo Jedinstvo“ i prisustvovala času fizičkog vaspitanja.

   

Tri medalje za Streljačku družinu „Pančevo 1813“

PANČEVO, 17. februar 2011. (TV Pančevo) – Proteklog vikenda u Kragujevcu održano je finale Kupa Srbije u streljaštvu za juniore i seniore. Takmičari Streljačke družine „Pančevo 1813“ osvojili su 2 srebrne i jednu bronzanu medalju.

   

Sedam novoobolelih od gripa

PANČEVO, 17. februar 2011. (TV Pančevo) – Na infektivno odeljenje pančevačke bolnice juče je primljeno 7 novih pacijenata zbog gripa. Dobra vest je da na dečjem odeljenju trenutno nema dece obolele od gripa.

   

Počela „Slaninijada“

PANČEVO, 17. februar 2011. (TV Pančevo) – U Kačarevu je otvorena 24. svetska „Slaninijada“, na kojoj učestvuje oko 150 izlagača, od toga 25 u takmičarskom delu. Manifestaciju je otvorio podpredsednik Vlade dr Jovan Krkobabić koji je najavio veća ulaganja u preradjivački sektor poljoprivrede.

   

Izložba crteža i fotografija učenika Đurine škole

PANČEVO, 16. februar 2011. (TV Pančevo) – U holu Gradske uprave otvorena je izložba dečijih crteža, mališana iz vrtića Dečija radost i fotografija koju su upriličili učenici i nastavnici OŠ „Đura Jakšić“.

   

Karte po zonama u vozilima ATP-a

PANČEVO, 16. februar 2011. (TV Pančevo) – Pančevački ATP od 1. marta prelazi na zonski sistem prevoza putnika. Grad će biti podeljen u tri zone, pri čemu se cena prevoza menja jedino u prvoj zoni – i umesto dosadašnjih 45 dinara koštaće 50 dinara.

   

Čeka se novi vrtić u Starčevu

PANČEVO, 16. februar 2011. (TV Pančevo) – Starčevo će u narednom periodu dobiti nov dečiji vrtić. Prema podacima starčevačke Mesne zajednice, lista čekanja za starčevački vrtić broji oko 100 dece, dok se početak izgradnje novog vrtića očekuje za mesec dana. Predstavnici saveta Mesne zajednice Starčevo obišli su sadašnji vrtić, poklonili LCD televizor mališanima koji pohađaju ovu ustanovu i najavili izgradnju novog vrtića.

   

Održana skupština Ragbi kluba „Dinamo“

PANČEVO, 16. februar 2011. (TV Pančevo) – Redovna skupština Ragbi Kluba „Dinamo“ protekla je u raspravi o finansijama, rezultatima u prethodnoj godini i o funkcionisanju veteranskog ragbi kluba „Dinamo“. Dušan Mrvoš, predsednik Ragbi kluba „Dinamo“ rekao je da će prioriteti ovog kluba u narednom periodu biti obezbeđivanje uslova za normalno funkcionisanje kluba.