Vesti

 

Zmija na Tesli

PANČEVO, 04. septembar 2010. (TV Pančevo) - Kako TV Pančevo saznaje, danas oko 13.30 stanovnici Tesle pronašli su zmiju u ulici Kneza Mihajla Obrenovića, tačnije preko puta pijace u ovom naselju.

 

Rafovi sa uljem ispražnjeni

PANČEVO, 3. septembar 2010. (TV Pančevo) - Nakon najavljenog poskupljenja ulja, počela je prava jagma za ovim proizvodom i po pančevačkim prodavnicama. U večernjim satima nestalo je sa rafova skoro svih prodavnica..

   

"Orlovi" rutinski protiv Farskih ostrva

PANČEVO, 3. septembar 2010. (TV Pančevo) - Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Farska ostrva sa 3 prema 0. Ovom pobedom „orlovi“ su startovali sa pobedom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

   

Dokle će raditi kafići i noćni klubovi?

PANČEVO, 3. septembar 2010. (TV Pančevo) - Udruženje zanatlija će od gradskih vlasti zahtevati da radno vreme ugostiteljskih objekata tokom radnih dana bude do ponoći, a u dane vikenda do 1 sat iza ponoći.

   

Šta to rade Petrohemija i Rafinerija, pita LDP

PANČEVO, 3. septembar 2010. (TV Pančevo) - Liberalno-demokratska partija traži od gradske vlasti i nadležnih u NIS-u i Petrohemiji da saopšte javnosti kakav će uticaj na životnu sredinu imati najavljeni veliki radovi u ove dve kompanije. Ovaj zahtev LDP će predočiti i na prvoj sledećoj sednici Skupštine grada.

   

Prvaci iz Stevičine škole seli u klupe

PANČEVO, 3. septembar 2010. (TV Pančevo) - Učenici Osnovne škole „Stevica Jovanović“ su dva dana nakon svojih drugara seli u školske klupe. Razlog za ovo kašnjenje je bila rekonstrkcija elektroinstalacija.

   

Sud o novcu Milanka Andrejića

PANČEVO, 3. septembar 2010. (TV Pančevo) - Istražni sudija Višeg suda u Pančevu Jonel Murešan izjavio je za TV Pančevo da je u četvrtak, 2. septembra održano ročište, na zahtev Višeg tužilaštva u Pančevu, povodom privremene zaplene imovine Milanka Andrejića, predsednika Gradskog odbora Nove Srbije.

   

Sa roditeljima do škole

PANČEVO, 3. septembar 2010. (TV Pančevo) - Istražujući koliko su đaci bezbedni na putu do škola, reporteri Televizije Pančevo su uočili da su zone oko škola dobro obeležene, ali i to da pojedini pešački prelazi nisu dovoljno uočljivi. Miladin Šakić, član Gradskog veća zadužen za saobraćaj, najavljuje uvođenje dodatne signalizacije oko pančevačkih osnovnih škola.

   

Kačarevačko jezero ponovo za kupanje

PANČEVO, 02. septembar 2010. (TV Pančevo) - Hitna dezinfekcija Kačarevačkog jezera i njegove okoline dala je očekivane rezultate. Kačarevci će od Zavoda za javno zdravlje dobiti preporuku šta da čine naredne sezone, kako bi voda za kupanje i rekreaciju bila zadovoljavajućeg kvaliteta.