Vesti

 

Poklon "Šalom Tore" KUD-u Đetvan

PANČEVO, 05. februar, 2010. (TV Pančevo) - Udruženja Jevreja i njihovih prijatelja "Šalom Tora" iz Pančeva, poklonilo je slovačkom kulturno prosvetnom društvu "Đetvan" dve izuzetno vredne narodne nošnje.

 

SERVIS - 5. februar

Sunce je jutros izašlo u 06 h i 50', a zaći će u 16 h i 54'.

   

STRUJA - ISKLJUČENJA

Danas će bez struje, od 10 do 14 h biti stanovnici Glogonja, u Tamiškoj ulici od Ulice 8. marta do Beogradske ulice, kao i stanovnici JNA ulice, od Ulice maršala Tita pa do kraja, na Tamišu.

   

Dan borbe protiv malignih bolesti

PANČEVO, 04. februar, 2010. (TV Pančevo) - Porast obolelih od malignih tumora zabeležen je u Južnobanatskom okrugu a u Pančevu podaci, koji se beleže u pančevačkom Zavodu za javno zdravlje, pokazuju takođe povećan broj obolelih od ove bolesti. Kako je navela doktorka Tanja Tomić, u poslednjih 5 godina od 1.000 do 1.500 osoba godišnje oboli od raka dok između 690 do 750 ljudi umre od malignih bolesti.

   

Prva rasprava o Strategiji informisanja

PANČEVO, 04. februar, 2010. (TV Pančevo) - Danas je održana prva Konferencija povodom izrade predloga teksta Strategije za unapređenje javnog informisanja u Pančevu. Gradska uprava je pokrenula proces izrade ovog dokumenta sa ciljem da poboljša nivo javnog informisanja u gradu.

   

Ulaganja u novi sistem nadzora naftovoda

PANČEVO, 04. februar, 2010. (TV Pančevo) - Gradsko veće dalo je saglasnost na predlog Javnog preduzeća "Transnafta" za finansiranje kapitalnog ulaganja u adaptaciju komunikacionog sistema i nadzora na trasi naftovoda.

   

Male kazne za prostituciju

PANČEVO, 04. februar, 2010. (TV Pančevo) - Pančevačka policija je u prvih 6 meseci prošle, i pretprošle godine, podnela 12 prekršajnih prijava protiv osoba koje sumnjiči da se bave prostitucijom u Pančevu.

   

Optuženi negiraju da su pucali po Pančevu

PANČEVO, 04. februar, 2010. (TV Pančevo) - Početkom nedelje održan je nastavak suđenja protiv petorice optuženih za pucanje po Pančevu tokom leta 2009. godine. Ovoga puta, saslušani su svedoci odbrane i policajci koji su 25. avgusta bili na dužnosti. Optuženi su i dalje ostali kod tvrdnje da niko od njih nije pucao, pozivajući se, između ostalog, na alibi od svoje devojke ili na video snimke sa sistema obezbeđanja.

   

Istraga o poslovanju kluba "Barum Barum"

PANČEVO, 04. februar, 2010. (TV Pančevo) - Prema saznanjima Televizije Pančevo, nadležni u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu podneli su predlog za preduzimanje istražnih radnji protiv 3 osobe kako bi eventualno utvrdili da li postoje elementi krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja službene isprave. Kako TV Pančevo nezvanično saznaje, ove istražne radnje odnose se na poslovanje noćnog kluba „Barum Barum“.