Vesti

 

Specijalan muzički program na Radio Pančevu

PANČEVO, 17. novembar 2010. (TV Pančevo) – Radio Pančevo će uskoro poćeti da emituje emisiju sa najnovijim trendovima u muzici Velike Britanije u okviru emisije „Selektor radio“.

 

Otvaranje sportskih terena

PANČEVO, 17. novembar 2010. (TV Pančevo) – Danas je zvanično otvoreno multifunkcionalno igralište kod hale sportova na Strelištu, prvenstveno namenjeno malom fudbalu, hokeju na travi i rukometu. Ovo je prvo igralište ovakvog tipa u Srbiji.

   

Proslava Dana studenata

PANČEVO, 17. novembar 2010. (TV Pančevo) – Unija studenata grada Pančeva i ove godine obeležava Međunarodni dan studenata. Ovogodišnja proslava počela je u Gradskoj upravi dodelom nagrada najboljim studentima Pančeva, a biće završena večeras žurkom u Kupeu. Ovu proslavu podržao je Grad Pančevo.

   

SDPS o toleranciji

PANČEVO, 16. novembar 2010. (TV Pančevo) – Povodom obeležavanja Medjunarodnog dana tolerancije u prostorijama Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije održana je edukativna radionica za decu na temu tolerancije. SDPS u Pančevu do kraja godine najavljuje organizovanje humanitarnih akcija i tribina o ekonomskim problemima naše sredine.

   

Kako konkurisati za novac iz EU?

PANČEVO, 16. novembar 2010. (TV Pančevo) – Regionalna privredna komora u Pančevu organizovala je prezentaciju brošure „Uputstvo za pripremu projekata prema procedurama Evropske komisije“. Brošura treba da olakša svim privrednim subjektima i institucijama pripremu projekata za predpristupne novčane fondove Evropske unije.

   

Karavan zdravlja u subotu

PANČEVO, 16. novembar 2010. (TV Pančevo) – Ženska omladinska mreža u subotu 20. novembra organizuje akciju pod nazivom „Karavan zdravlja misli unapred“, uz podršku Foruma žena. Karavan počinje deljenjem promotivnog materijala u Gradskom parku od 14 sati, a biće nastavljen u prostorijama Demokratske stranke od 17 sati.

   

Omladina DSS-a zasadila četinare

PANČEVO, 16. novembar 2010. (TV Pančevo) – Omladina DSS-a u Pančevu zasadila je oko 15 sadnica četinara u Železničkom parku. Ovo je prva akcija DSS-a u nizu, i nastaviće se na drugim lokacijama u Pančevu, ali i okolnim selima.

   

Dan OŠ "Đura Jakšić"

PANČEVO, 16. novembar 2010. (TV Pančevo) – Proslava dana Osnovne škole Đura Jakšić protekla je uz sportske manifestacije i druženje učenika, kojima su se i ove godine pridružili drugari iz škole Isidora Sekulić.

   

Zatvoreno porodilište

PANČEVO, 16. novembar 2010. (TV Pančevo) – Iako je prošlo samo tri godine od kada je pančevačko porodilište potpuno renovirano, zbog curenja vode iz kupatila koje se nalazi na ovom odeljenju, porodilište je privremeno zatvoreno. Zbog toga će biti redukovane operacije, kaže dr Vladimir Vajs, načelnik ginekološkog odeljenja.