Vesti

 

Izložba mališana iz vrtića "Pupuljak"

PANČEVO, 18. januar 2011. (TV Pančevo) – U Dečijem kulturnom centru, izložbom crteža mališana iz vrtića “Pupoljak” nastavljena je promocija pančevačkih predškolskih ustanova. Po ovogodišnjoj premijeri sudeći od najmlađih možemo očekivati izvanredne nastupe i u godini pred nama.

 

Hoćemo više para za MZ "Mladost"

PANČEVO, 18. januar 2011. (TV Pančevo) – Oko 20 građana Kajmakčalanske danas je izašlo na ulicu da bi skrenuli pažnju gradskim vlastima da kanalizacija, koja je počela da se gradi u ovoj ulici pre 2 godine, nije blizu završetka. Oni traže da se u gradskoj Skupštini posveti veća pažnja njihovim problemima.

   

Elektroradovi gotovi, Gimnazija se "čisti"

PANČEVO, 18. januar 2011. (TV Pančevo) – Pančevačka „Direkcija za izgradnju“ demantovala je navode direktorke Gimnazije „Uroš Predić“ da početak školske godine kasni zbog radova na elektroinstalacijama u ovoj školi. „Direkcija“ tvrdi da su radovi završeni krajem prošle nedelje, dok Gimnazija odgovara da je u toku čišćenje i sređivanje škole i da, možda, formulacija u njihovom obaveštenju za medije nije bila precizna.

   

Niko neće radnike Petroremonta?

PANČEVO, 18. januar 2011. (TV Pančevo) – Radnici Petroremonta ponovo su, sada na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi, tražili od nadležnih državnih organa da se hitno reši njihov status, da im se isplate zaostale zarade i poveže radni staž. Oko 80 radnika ovog preduzeća koji se nalaze u štrajku već godinu dana odbili su socijalni program po kojem bi za 20 godina radnog staža dobili samo 100 hiljada dinara.

   

Novi konkursi za zapošljavanje

PANČEVO, 18. januar 2011. (TV Pančevo) – Oni koji misle da će do posla možda doći i preko konkursa Nacionlne službe za zapošljavanje, neka sutra obrate pažnju na konkurse koji će izaći u dnevnoj štampi. Naravno, sve detalje o tome zainteresovani građani i preduzetnici mogu dobiti i u poslovnicama Nacionalne službe za zapošljavanje.

   

Prva žrtva gripa u Srbiji

PANČEVO, 18. januar 2011. (TV Pančevo) – U pančevačku Opštu bolnicu do sada je primljeno 15 pacijenta koji imaju simptome novog gripa. Kod dve osobe je i laboratorijski potvrđeno prisustvo virusa AH1N1.

   

Higijenski paketi za ugrožene Rome

PANČEVO, 17. januar 2011. (TV Pančevo) – U ponedeljak i utorak grad Pančevo vrši podelu higijenskih paketa Romima iz grada, dok su podelu po selima već obavili. Vrednost 414 paketa za porodice Roma je 320 hiljada dinara.

   

Stanari "Habitatove" zgrade ponovo protestvovali

PANČEVO, 17. januar 2011. (TV Pančevo) – Stanari “Habitatove” zgrade na Strelištu ponovo su se danas okupili u zgradu Gradske uprave nezadovoljni zbog ankesa Ugovora o zakupu stanova. Predsednik Skupštine grada Tigran Kiš izjavio je da će im pomoći da dođu do nadležnih u Munistarstvu.

   

Otvorena Etno kuća u Omoljici

PANČEVO, 17. januar 2011. (TV Pančevo) – Savetnik pokrajinskog sekterara za vodoprivredu i šumarstvo Boban Orelj otvorio je etno-kuću u Omoljici koja se nalazi pored Nadele nadomak hipodroma. U staru kuću koja se nalazila na tom mestu uloženo je do sada 12 hiljada evra, a nadležni iz Mesne zajednice nadaju se da će ovaj objekat postati okosnica turističkog potencijala Omoljice.