Vesti

 

Zeleni bonton

PANČEVO, 15. mart 2010. (TV Pančevo) - U okviru škole crtanja u Domu omladine održano je predavanje na temu pejsažne arhitekture. Dragana Tucović Baranac, pejzažni arhitekta govorila je o uređenju vrtova.

 

Andrejić predsednik Nove Srbije

PANČEVO, 15. mart 2010. (TV Pančevo) - Milanko Andrejić izabran je za predsednika Nove Srbije u Pančevu na stranačkim izborima koji su održani večeras u Skupštini grada Pančeva. Preko 300 delegata izabralo je 2 potpredsednika

   

Verovali ili ne

LONDON, MOSKVA, MELBURN , 15. mart 2010. (FoNet) - U šašavom svetu danas je moguće da tinejdžer napiše esej u šiframa, da Hari Poter postane guverner ruske provincije, ali i da gole Australijanke prizivaju kišu.

   

Voda u njivama ometa radove

PANČEVO, 15. mart 2010. (TV Pančevo) - Vremenske neprilike i česte padavine odložile su početak ovogodišnjih radova na njivama u Južnom Banatu. Ratari, povrtari i ostali zemljoradnici još uvek ne mogu u njive, a kako sada stoje stvari, poslovi će sačekati bolje vremenske prilike.

   

Propao sastanak o pomoći siromašnima

PANČEVO, 15. mart 2010. (TV Pančevo) - Nikola Kovačević, koordinator u romskom koordinacionom timu imao je nameru da organizuje sastanak sa predsednicima saveta mesnih zajednica i direktorima osnovnih škola kako bi se pronašla rešenja za socionalno najugroženije nacionalne manjine. Sastanak nije uspeo jer se odazvao veoma mali broj ljudi.

   

Za bolji položaj Romkinja

PANČEVO, 15. mart 2010. (TV Pančevo) - Ženska Romska mreža Srbije u saradnji sa neformalnom Romskom ženskom mrežom Vojvodine do 8. aprila sprovodi kampanju pod nazivom „Mesec Romskog ženskog aktivizma“ čiji je cilj poboljšanje položaja Romkinja u društvu.

   

Dečak ušao u aparat za slatkiše

PERT, 15. mart 2010. (FoNet) - Dvogodišnji Koen Stoun iz Perta iskoristio je trenutak nepažnje njegove majke i provukao se kroz minijaturni otvor aparata za slatkiše u igraonici jednog restorana.

   

Međunarodni dan potrošača

PANČEVO, 15. mart 2010. (TV Pančevo) - U našoj zemlji i svetu danas se obeležava Međunarodni dan potrošača. Ovaj dan potrošači u našoj zemlji dočekali su sa skupljom strujom, telefonom, kablovskom, a najavljuje se i novo poskupljenje goriva. Većini građana je za osnovne i potrebe domaćinstva potrebna duplo veća plata od one koju primaju.

   

Radnici tuže "Trgoprodukt"

PANČEVO, 15. mart 2010. (TV Pančevo) - Radnici "Trgoprodukta" podneće tužbe zbog neisplaćenih zaostalih zarada za maj, jun i jul mesec prošle godine. Tokom poslednje kontrole Agencije za privatizaciju, konstatovano je da novi vlasnici ne poštuju kupoprodajni ugovor, ali im je dat dodatni rok od 60 dana, odnosno do 9. aprila, da isprave nepravilnosti.