Vesti

 

Beovoz do srede ide do Vojlovice

PANČEVO, 10. maj 2010. (TV Pančevo) - Beovoz će do srede ujutru saobraćati do Vojlovice i pored radova koji su danas počeli na nadvožnjaku prema Banatskom Novom Selu. Naknadno će, u zavisnosti od vrste radovna na rekonstrukciji nadvožnjaka, biti odlučeno da li će Beovoz saobraćati samo do stanice Aerodrom.

 

Pančevci odali počast žrtvama fašizma

PANČEVO, 09. maj 2010. (TV Pančevo) - Delegacije SUBNOR-a, udruženja gradađana,Vojske i grada Pančeva položile su vence na spomenike narodnim herojima - Olgi Petrov, Stevici Jovanović i Marku Kuliću, koji se nalaze u Gradskom parku i na Stratištu na Jabučkom putu.

   

"Pro futuro" najzaslužnijima za multikulturalnost

PANČEVO, 09. maj 2010. (TV Pančevo) - Evroregionalni centar za razvoj društva u multietničkim sredinama „In medias res“ dodelio je po četvrti put povelju „PRO FUTURO“ najzaslužnijima za promociju multikulturalnosti i multietničnosti na teritoriji grada Pančeva.

   

Večernje na Veliki petak

PANČEVO, 09. maj 2010. (TV Pančevo) - „Večernje na Veliki petak“ naziv je zbirke kompozicija koje Pančevačko srpsko crkveno pevačko društvo izvodi na liturgijama tog dana. Zbirku je priredila Vera Carina, dirigent ovog hora, i njegov dugogodišnji rukovodilac.

   

Regionalna smotra mladih talenata

PANČEVO, 08. maj 2010. (TV Pančevo) - U gimnaziji "Uroš Predić" održana je Regionalna smotra radova naučnog i istraživačkog stvaralaštva mladih talenata. Učestvovalo je 30 takmičara, autora istraživačkih i književnih radova.

   

Izložba ljubimaca u OŠ "J. J. Zmaj"

PANČEVO, 08. maj 2010. (TV Pančevo) - Izložba kućnih ljubimaca učenika OŠ „Jovan Jovanović Zmaj" održana je u školskom dvorištu, a oko 130 učesnika je donelo svoje mezimce.

   

Pančevo samo finansira narodne kuhinje

PANČEVO, 08. maj 2010. (TV Pančevo) - U Srbiji se od početka godine ugasila 21 narodna kuhinja. Razlog je što se smanjuju donacije, a ministar Rasim Ljajić upozorava da se istovremeno povećava broj onih kojima je potrebna socijalna pomoć. S druge strane, Pančevo je jedan od retkih gradova gde se narodne kuhinje ne gase. I to zahvaljujući gradskom budžetu iz koga se u potpunosti finansira ovaj vid socijalne pomoći.

   

Merenje šećera i pritiska u Banatskom Brestovcu

PANČEVO, 08. maj 2010. (TV Pančevo) - Iako su počeli radovi u poljima, stanovnici Banatskog Brestovca su se u velikom broju odazvali akciji merenja šećera u krvi i krvnog pritiska. Akciju je organizovao odbor za zdravstvo Gradskog odbora Demokratske stranke.

   

Novi članovi Gradskog odbora SRS-a

PANČEVO, 08. maj 2010. (TV Pančevo) - Na godišnjoj skupštini Srpske radikalne stranke u Pančevu izabrano je 10 novih članova Gradskog odbora. Gošća Skupštine bila je Vjerica Radeta koja je ocenila da pančevački radikali rade dobro i posle podele stranke, kada je jedan deo članova i iz Pančeva otišao među naprednjake.