Vesti

 

Zakup zemlje na duži rok

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu je usvojen Program zakupa državne poljoprivredne zemlje. Sekretarijat za poljoprivredu grada Pančeva predlaže da rok zakupa državne zemlje bude najmanje tri godine.

 

Obuka za korišćenje sedišta za decu

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – U Gradskoj upravi, republička Agencija za bezbednost u saobraćaju u saradnji sa Gradom, organizovala je obuku za pravilnu upotrebu bezbednosnih auto-sedišta za decu. Obuka je namenjena patronažnim sestrama, vaspitačima iz vrtića, predstavnicima policije, a najviše roditeljima koji imaju decu uzrasta do 3 godine. Obuka ima za cilj unapređenje znanja o praktičnoj upotrebi auto-sedišta za decu.

   

Vučić: S Putinom prvo "u četiri oka", onda sa delegacijom

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Ekonomska saradnja biće jedna od četiri glavne teme razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, najavio je danas premijer Aleksandar Vučić.

   

Demokrate optuživale Bokana za kupovinu glasova, a sad šuruju sa njim na skupu Saše Jankovića

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković je danas u sklopu predsedničke kampanje obišao Novi Sad, a na njegovom skupu pojavio se ni manje ni više do lidera pokreta “Dinara Drina Dunav“ Tomislav Bokan.

   

Ðijone predstavio Vučiću projekat proširenja u Aleksincu

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom nemačke kompanije „Grammer AG“ za Srbiju Pjerom Luiđijem Đijoneom.Direktor Đijone predstavio je premijeru Vučiću novi projekat kompanije u vrednosti od pet miliona evra, kojim je predviđeno proširenje proizvodnog procesa u Aleksincu i otvaranje novih 450 radnih mesta.

   

GO SNS: Na Voždovcu napadnuti aktivisti SNS

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Gradski odbor SNS saopštio je danas da se dogodio još jedan napad na aktiviste te stranke i da je tom prilikom razbijeno staklo na prostorijama naprednjaka na Voždovcu, kao i da u tom incidentu niko nije povređen.

   

Nema jake Srbije bez bezbednosti

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – U Beogradu je danas promovisano 358 mladih policijaca, koji su završili 12 i 13 klasu Centra za osnovnu policijsku obuku i 36 akademaca Kriminalističke akademije, a na svečanosti povodom njihovog prijema u Ministarstvo unutrašnjih poslova premijer Aleksandar Vučić je poručio da bez bezbednosti nema jake Srbije, ekonomskog napretka i investicija.

   

Vučič: Izbori su demokratska utakmica

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Izbori jesu demokratska utakmica, ali nisam baš nešto mnogo čuo od predizbornih programa drugih osim da se kaže neka loša reč protiv mene, smatra Aleksandar Vučić, kandidat SNS na predstojećim predsedničkim izborima 2. aprila.

   

Vraćeni ponoćni polasci

PANČEVO, 24. mart 2017. (TV Pančevo) – Ponoćni polasci Autotransportnog preduzeća Pančevo ka Banatskom Novom Selu, Mramorku, Kačarevu i Opovu biće vraćeni 27. marta. Uslovi su stečeni nakon što je ovo preduzeće dobilo autobuse koji kao pogonsko gorivo koriste komprimovani gas.