Vesti

 

Jocić: Velimir Ilić me terao na malverzacije i da se učlanim u DS

PANČEVO, 24. februar 2017. (TV Pančevo) – Branko Jocić, nekadašnji direktor „Puteva Srbije“ i visoki funkcioner „Nove Srbije“ u intervjuu za nedeljnik „Ekspres“ optužio je predsednika stranke Velimira Ilića da ga je nepravedno okrivio za malverzacije prilikom izgradnje puteva u zemlji.

 

Vučić položio kamen temeljac za novu fabriku "Leoni" u Nišu

PANČEVO, 24. februar 2017. (TV Pančevo) – U Nišu je položen kamen temeljac za izgradnju treće fabrike kompanije “Leoni” u Srbiji. Nemačka kompanija počela je u Nišu izgradnju fabrike gde će proizvoditi kablove za ugradnju u automobile, a investicija je u vrednosti 22 miliona evra. Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da mogu da se vide rezultati politike koju je narod izabrao, politke stabilnosti, sigurnosti i odgovornosti, kojom se privlače strani investitori.

   

Odluka o održavanju parlamentarnih izbora za vikend

PANČEVO, 23. februar 2017. (TV Pančevo) – Odluka o održavanju parlamentarnih izbora biće doneta tokom vikenda, najkasnije do ponedeljka, rekao je premijer Aleksandar Vučić.

   

Prvih 1000 emisija "Je l' rodilo"

PANČEVO, 23. februar 2017. (TV Pančevo) – Dragan Vujačić, autor i urednik emisije “Je l' rodilo“ proslavio je danas emitovanje 1000-te emisije na progarmu Regionalne radio televizije Pančevo. On je rekao da je osnova emisije uvek bio poljoprivrednik i da se trudio da uđe u skoro svaku kuću poljoprivrednika, ali i u sve institucije kako bi unapredio emisiju i gledaocima svoje emisije pružio odgovore na sva pitanja koja su ih interesovala.

   

Konkurs za 100 najboljih poslovnih ideja

PANČEVO, 23. februar 2017. (TV Pančevo) – Svi koji žele samostalno da započnu posao, ili unaprede postojeći, moći će do kraja meseca da konkurišu za bespovratna sredstva u iznosu od 250.000 dinara u oviru programa “Pokreni se za posao”, koji je predstavljen u Pančevu. Novac se daje bespovratno, a namenjen je za nabavku opreme. Program već 8 godina realizuje Nevladina organizacija Eneka uz finansijsku podršku kompanije “Filip Moris”.

   

Kožno odeljenje nalazi se na prvom spratu Specijalističkog centra

PANČEVO, 23. februar 2017. (TV Pančevo) – Od sredine februara Dermatovenerološka služba Opšte bolnice preseljena je iz ulice Miloša Obrenovića u Specijalistički centar. Kožno odeljenje nalazi se na prvom spratu Specijalističkog centra, gde se na šalteru primaju knjižice i mogu se dobiti sve informacije.

   

Uhapšen razbojnik u Pančevu

PANČEVO, 23. februar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su tridesetdevetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnovane sumnje da je na području Pančeva izvršio više razbojništava.

   

Rukometni derbi u subotu u Novom Sadu

PANČEVO, 23. februar 2017. (TV Pančevo) – Rukometni klub „Dinamo“ u subotu u 18 sati gostuje ekipi „Vojvodine“ iz Novog Sada. U derbiju 18. kola Super lige, sastaju se lideri tabele elitnog takmičenja. Žuto-crni obećavaju da će dati sve od sebe da odigraju dobru utakmicu i da će napraviti dobar rezultat.

   

Paketi građevinskog materijala za 32 porodice

 

PANČEVO, 23. februar 2017. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov uručio je 32 ugovora izbeglim licima o dodeli paketa građevinskog materijala u okviru Regionalnog stambenog programa za poboljšanje uslova stanovanja na teritoriji Pančeva.