Vesti

 

Strane kompanije do 49 odsto u odbrambenoj industriji Srbije

PANČEVO, 27. jun 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da je Ministarstvo odbrane pripremilo izmene zakona koje će omogućiti dolazak stranih kompanija u odbrambenu industriju Srbije uz učešće u vlasništvu od najviše 49 odsto.

 

Nova vlada sa 18 resora, četiri potpredsednika i tri ministra bez portfelja

PANČEVO, 27. jun 2017. (TV Pančevo) – U Skupštinu Srbije stigao je Predlog odluke o izboru vlade, koji predviđa da nova vlada ima četiri potpredsednika, 18 resora i tri ministra bez portfelja.
   

Preminuo Josif Buca Leopold

PANČEVO, 27. jun 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu je posle kratke bolesti, u 84. godini, preminuo Josif Buca Leopold.

   

Upriličena svečanost za vukovce

PANČEVO, 26. jun 2017. (TV Pančevo) – Na svečanosti priređenoj povodom dodele Vukovih diploma u Muzičkoj školi „Jovan Bandur“ četrdesetoro najboljih pančevačkih maturanata srednjih škola dobilo je novčane nagrade, od kojih su tridesetsedmoro vukovci. Grad Pančevo je ove godine iz svog budžet izdvojio 400 hiljada dinara u te svrhe.

   

Narkotici lako dostupni

PANČEVO, 26. jun 2017. (TV Pančevo) – Danas se obeležava Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama. Tim povodom Zavod za Javno zdravlje organizovaće u prostorijama Crvenog krsta 27. juna tribinu za sve zainteresovane.

   

Najpopularnije" last minute" ponude za Grčku

PANČEVO, 26. jun 2017. (TV Pančevo) – Pančevci će i ove godine najviše letovati u Grčkoj. U turističkim agencijama kažu da se najviše prodaju aranžmani u Grčkoj. Poslednjih godina stanovnicima Pančeva su interesantnije tzv. „last minute“ ponude.

   

Uspešni rvači iz Pančeva

PANČEVO, 26. jun 2017. (TV Pančevo) – Ogranak rvačkog kluba „Partizan“ iz Beograda nalazi se u Pančevu. Treninzima, koji se vikendom održavaju u Stevičinoj školi prisustvuje oko desetoro dece. Iako ih je malo, mladi pančevački takmičari već su postigli dobre rezultate.

   

Mediji ključni u kreiranju javnog mnenja

PANČEVO, 26. jun 2017. (TV Pančevo) - “Promocija toleranicije kroz medije” tema je okruglog stola koji je održan u Obrenovcu, a na kome su učestvovali Brankica Janković, poverenica Vlade Srbije za zaštitu ravnopravnosti i Andrea Oricio šef Misije OEBS-a u Srbiji. Na ovom skupu predstavljena su i dva priručnika za novinare i novinarke koji se bave temama ravnopravnosti i nediskriminacije.

   

E MOJ ŽIKS! KONAČNO TI KRALJ BAKRA KUPIO TASTATURU UMESTO AUTO LAKA

PANČEVO, 26. jun 2017. (TV Pančevo) – Ponovo radi bioskop ! Pardon, Nenad Živković - Žiks. Posle višegodišnjeg lutanja od Pančevca, pa kroz državni posao u Beogradu u Vladi DS-LSV, preko standardnih NVO, došao je ponovo do pera, odnosno tastature. S obzirom na dokonost u životu, vremena na pretek ima…. I može da piše šta god hoće, ovo je demokratska država i naravno da postoji sloboda medija , iako Žiks to neće da prizna. Ali preispitivanje motiva ovakvog pisanja je legitimna stvar.