Vesti

 

Otvoren olimpijski bazen u Vršcu

PANČEVO, 18. avgust 2018. (TV Pančevo) – Nakon mnogobrojnih najava prethodnih godina, Vršac je konačno dobio dugoočekivane otvorene bazene. U planu je da se postavi oprema za vodene igre i druga oprema za zabavu dece. Ova investicija je vredna 180 miliona dinara.

 

Nova javna rasveta u delu Novoseljanskog puta

PANČEVO 17. avgust 2018. (TV Pančevo) - Grad Pančevo je u saradnji sa Javnim preduzećem „Putevi Srbije“ uradilo novu javnu rasvetu u delu Novoseljanskog puta, od semafora posle Nadvožnjaka do Nadela. Vrednost radova je oko 12 miliona dinara. Nova javna rasveta obezbediće bolju vidljivost a time i veću sigurnost na putu.

   

Koncert benda „Zemlja gruva“ u okviru „Kulturnog leta“

PANČEVO 17. avgust 2018. (TV Pančevo) - Ispred platoa Kulturnog centra naši sugrađani imali su priliku da uživaju u muzici benda „Zemlja gruva“. Koncert je organizovan u okviru „Kulturnog leta“.

   

VUČIĆ O KiM: Ja znam kolika je cena koja se u Srbiji plaća za ovo što radim, ali nastaviću da se borim!

PANČEVO, 17. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je spreman i da zna kolika se cena plaća za hrabrost u Srbiji, za predlaganje onoga što srpske uši ne vole da čuju, ali da je odlučan da uđe u istoriju kao neko ko je bar pokušao da reši pitanje Kosova i Metohije.

   

Vučić obišao KCS pred početak rekonstrukcije

PANČEVO, 17. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je Klinički centar Srbije kako bi se obavestio dokle su stigli pripremni radovi na izgradnji nove kule i rekonstrukciji postojeće zgrade Kliničkog centra.

   

Grad Vršac uručio ugovore za kupovinu seoskih kuća za izbegličke porodice

PANČEVO, 16. avgust 2018. (TV Pančevo) – Danas su u maloj sali gradske kuće u Vršcu uručeni ugovori za kupovinu seoskih kuća za izbegličke porodice. Ovom prilikom biće rešeno stambeno pitanje za četiri porodice za koje su kuće kupljene u Vlajkovcu, Izbištu, Uljmi i Markovcu.

   

Predsednik u Dnevniku o Kosovu: Za svakog našeg čoveka na KiM ćemo da se borimo

PANČEVO, 16. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Dnevniku RTS-a, gde je govorio o gorućoj temi - Kosovu i Metohiji. On je na početku govorio o pregovorima koji će se održati u septembru između Beograda i Prištine.

   

Vršac i "Drugi oktobar" u akciji uklanjanja divljih deponija

PANČEVO, 16. avgust 2018. (TV Pančevo) – Grad Vršac i JKP „Drugi Oktobar“ nastavljaju sa svojim zajedničkim aktivnostima sa savetima mesnih zajednica u vršačkim selima na uklanjanju divljih deponija. Danas je uklonjena velika divlja deponija u selu Potporanj koju su nesavesni građani stvorili neposredno pored kanala Dunav-Tisa-Dunav.

   

Vučić i Skot o dijalogu i idejama za postizanje rešenja

PANČEVO, 16. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kajla Skota, sa kojim je razmenio mišljenje o stanju dijaloga Beograda i Prištine i idejama za postizanje rešenja za pitanje Kosova i Metohije.