Vesti

 

Vučić i Zvizdić o zajedničkoj budućnosti Srbije i BiH

PANČEVO, 23. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić sastao se danas u Beogradu sa predsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem. U isto vreme u Palati Srbija počeli su bilateralni sastanci resornih ministara Srbije i BiH.

 

Potvrda produžava rok stare zdravstvene knjižice

PANČEVO, 22. januar 2017. (TV Pančevo) - Svi građani koji su izvadili nove zdravstvene knjžice, već sada prilikom posete lekaru mogu da ih koriste. Međutim, i svi oni koji nisu uspeli da dođu do novih za sada, imaju mogućnost da odu na pregled i sa starom overenom zdravstvenom knjižicom, ali sa potvrdom koju izdaje Republički fond za zdravstveno osiguranje.

   

Vučić i Stilijanidis razgovarali o migrantskoj krizi

PANČEVO, 22. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa evropskim komesarom za humanitarnu pomoć i upravljanje vanrednim situacijama Hristosom Stilijanidisom, koji je poručio da je Srbija uzor kako se na human i efikasan način može odgovoriti na izazove migrantske krize, navodi Tanjug.

   

Emitovana 1000. emisija "Je l' rodilo"

PANČEVO, 22. januar 2017. (TV Pančevo) – Emisija o poljoprivredi i za poljoprivrednike, autora Dragana Vujačića, na programu Regionalne RTV Pančevo danas je doživela svoje hiljadito izdanje. Od „Naših atara“, kako se u početku zvala emisija pa do danas, prošlo je skoro dvadeset godina, a kroz redakciju su prošle mnoge kolege, novinari, snimatelji i montažeri. Njen značaj potvrđuje rukovodstvo grada, naše medijske kuće i sami poljoprivrednici kojima je emisjija „Je 'l rodilo“ namenjena, sa željama da dočeka bar dvehiljadito izdanje.

   

Investicije Vodovoda za 2017. godinu

PANČEVO, 22. januar 2017. (TV Pančevo) – Što se tiče Javno-komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“, ova godina biće bogata investicijama. Plan je da se dosta objekata završi tokom godine. Stanovnici Jabuke i Glogonja, dobiće vodu iz gradskog vodovoda, a u planu je i početak izgradnje Potamiškog kolektora, od Severne poslovne zone do Knićaninove ulice. Ovo su samo neke od investicija za koje je obezbeđeno finansiranje, a koje treba građanima da pruže savremene uslove života i zdravu vodu za piće.

   

Hladnoća smanjila broj kupaca i prodavaca na Novom buvljaku

PANČEVO, 22. januar 2017. (TV Pančevo) – Na Novom buvljaku danas je zbog hladnog vremena bilo manje i prodavaca i kupaca. Najuporniji kupci su ipak došli da pazare šta im je potrebno, ali bilo je i onih koji su samo razgledali.

   

Ivanka Rezač pobednica 7. Pihtijade u Deliblatu

PANČEVO, 22. januar 2017. (TV Pančevo) – U Deliblatu je održana prva od 50 južnobanatskih „ijada“. Na Pihtijadi koja je održana sedmi put, u organizaciji Udruženja „Oaza“ u konkurenciji 16 uzoraka pihtija pobedila je Ivanka Rezač iz Deliblata.

   

Održan 20. Sajam vina u Temerinu

PANČEVO, 22. januar 2017. (TV Pančevo) – Vinari iz okoline Pančeva pokazali su da proizvode kvalitetna na 20. Sajmu vina u Temerinu. Pet zlatnih , tri srebrne i dve bronzane osvojili su proizvođači iz pančevačkog vinogorja. Najviše uspeha imali su vinari iz Jabuke – vinarije Stanimirović i Filipovski i porodica Šmit iz Vojlovice.

   

Vučić: Nastavljamo razgovore u Briselu, važno je da izbegnemo sukobe i provokacije

PANČEVO, 22. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić istakao je da će jedno od ključnih pitanja u narednom periodu biti poboljšanje stanja u zdravstvu i drugačiji tip zdravstvene zaštite. Vučić je napomenuo da je na sastanak pozvao v. d. direktora EPS-a Miroslava Grčića zbog uvećanih računa za struju i napominje da će nepravda biti ispravljena.