Vesti

 

Uhapšen žandarm : Vrednost zaplenjene droge procenjuje se na 600.000 dinara

PANČEVO, 21. jun 2018. (TV Pančevo) – Uhapšen je M.V. (37), a prilikom pretresa policija je kod osumnjičenog, koji je inače pripadnik Žandarmerije, u torbi pronašla 510 tableta opojne droge MDMA i 5.000 evra. U njegovom automobilu pronađena je i manja količina marihuane, kao i vagica za precizno merenje sa tragovima heroina i kokaina.Vrednost zaplenjene droge procenjuje se na 600.000 dinara.Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Vučić sa Radevom: Sve bolji odnosi sa Bugarskom

PANČEVO, 21. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednici Srbije i Bugarske, Aleksandar Vučić i Rumen Radev, obraćaju se medijima nakon sastanka u Beogradu. Stav Bugarske po pitanju KiM je da se stavovi srpske strane moraju čuti, rekao je Vučić i zahvalio na podršci na evropskom putu.

   

VUČIĆ O UKIDANJU PRESUDE ŽANDARMIMA: Kako da objasnim bratu da je kriv što je bubrezima napao pendreke?

PANČEVO, 21. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, odgovarajući na pitanja novinara, povodom nastavka dijaloga Beograda i Prištine, u nedelju u Briselu, da je Srbija spremna da razgoavra o kompromisima, ali ne i da prihvati bilo kakve pritiske Govoreći o ukidanju presude žandarmima za prebijanje njegovog brata Andreja, Vučić je rekao da ga sada "ubedjuju da su krivi bubrezi njegovog brata što su napali nečije pendreke".

   

Vučić za RTV Pančevo : Pančevci i građani južnog Banata će tek biti svesni koliki je značaj ulaganja ZF-a

PANČEVO, 21. jun 2018. (TV Pančevo) – Odgovarajući na pitanje novinara regionalne RTV Pančevo, o značaju dolaska nemačke kompanije ZF i oživljavanju pančevačke privrede koja je razarana decenijama lošom politikom bivše vlasti predsednik Aleksandar Vučić je rekao da je ono što je važno jeste da fabrika koja dolazi, odnosno ZF menja sve, menja suštinu onoga što se dešava u Pančevu i u celom južnom Banatu. Uticaće na Beograd i celu Srbiju - rekao je predsednik Vučić.

   

Vučić na polaganju kamena temeljca u Pančevu: Imamo 47.508 zaposlenih građana Srbije u nemačkim kompanijama

PANČEVO, 21. jun 2018. (TV Pančevo) – Uz prisustvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas je u Pančevu postavljen kamen temeljac na lokaciji buduće fabrike električnih i hibridnih pogona fabrike ZF Friedrichshafen AG. Nemačka firma ZF dolazi u Pančevo sa investicijom od 160 miliona evra, a ta kompanija će, očekuje se, zaposliti više od 1.000 ljudi.

   

SRAMOTA SRPSKOG PRAVOSUĐA! Žandarmi nagrađeni za prebijanje Andreja Vučića i Predraga Malog

PANČEVO, 20. jun 2018. (TV Pančevo) – Ovakva odluka Apelacionog suda u Beogradu da bahata grupa žandarma bilo kog grada u Srbiji kad hoće može da bije koga god hoće.

   

Na promene vremena najosetljiviji kardiovaskularni bolesnici

PANČEVO, 20. jun 2018. (TV Pančevo) – Tokom prethodne noći u ambulanti Službe Hitne pomoći bilo je dosta posla najveći broj pacijenta potražilo pomoć lekara zbog visokog krvnog pritiska,gušenja. Svake noći nekolko pacijenta dolazi zbog vađenja krpelja.

   

Poslednji dan male mature

PANČEVO, 20. jun 2018. (TV Pančevo) – Kombinovanim testom, u Pančevu je danas završena mala matura za 1232 osmaka, kao i za njihove vršnjake iz cele Srbije. Konačni rezultati ispita biće saopšteni 28. juna, a upis u srednje škole zakazan je za 9. i 10. jul.

   

I Pančevci uz Srbiju

PANČEVO, 20. jun 2018. (TV Pančevo) – Ekipa RTV Pančeva pitala je sugrađane da li prate Svetsko prvenstvo u fudbalu, ko su njihovi favoriti i kakav plasman prognoziraju našoj reprezentaciji.