Vesti

 

Tamiš pogodan za vodene sportove

PANČEVO, 25. april 2018. (TV Pančevo) – Turistička organizacija grada Pančeva ugostila je „Dragon project“,promotere vodenih sportova iz Beograda, da bi testirali uslove reke Tamiš.

 

Akcija merenja šećera u krvi u Preventivnom centru Doma zdravlja

PANČEVO, 25. april 2018. (TV Pančevo) – U Preventivnom centru Doma zdravalja organizovana akcija merenja šećera u krvi i predavanje na temu Dijabetesa povodom aprila meseca borbe protiv šećerne bolesti.

   

Sajam zapošljavanja u Kovačici

PANČEVO, 25. april 2018. (TV Pančevo) – U prostorijama Mesne zajednice Kovačica, održan je sajam zapošljavanja na kom su nezaposlena lica imala priliku da konkurišu na više od 225 radnih mesta.

   

Talamba bi svakoj da zatalamba!?

PANČEVO, 25. april 2018. (TV Pančevo) - Da li je paraćinski funkcioner, Dragan Mitić zvani Talamba „strah i trepet za koleginice“:

   

Vučić sa Tuskom o evrointegracijama

PANČEVO, 25. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom. Vučić je sa predsednikom Evropskog saveta pored brojnih konkretnih projekata, razgovarao i o najvažnijem pitanju za našu zemlju – pitanju Kosova i Metohije. Vučić je istakao da možemo da prihvatimo svaki kompromis, ali da ne možemo da prihvatimo ponižavanje Srbije. Evropska unija će ostati najpouzdaniji partner Srbije i čitavog regiona Zapadnog Balkana, istakao je Tusk i dodao da će Srbija sama odlučivati o svojoj sudbini.

   

Bojović parama Energoprojekta kupuje njihova zavisna društva!?

PANČEVO, 25. april 2018. (TV Pančevo) –Tajkun ne odustaje od pokušaja da prevarama izigra državu!?

   

Želimo da budemo prva sledeća zemlja članica EU

PANČEVO, 25. april 2018. (TV Pančevo) –Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je Rumuniji, Bugarskoj i Grčkoj na snažnoj podršci našoj zemlji na njenom evropskom putu, i poručio da Srbija želi da bude prva sledeća zemlja članica EU.

   

Vučić sa Mišelom o Evropskom putu Srbije

PANČEVO, 24. april 2018. (TV Pančevo) –Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je premijer Belgije Šarl Mišel izneo i neke nove predloge koji se tiču evropskog puta Srbije.

   

Nargile štetne po zdravlje

PANČEVO, 24. april 2018. (TV Pančevo) –Mladi u Srbiji masovno posećuju barve u kojima se puše nargile bez dovoljno informacija o njihovoj štetnosti po zdravlje. Prema istraživanju Zavoda za Javno zdravlje „Batut“ nergilu je konzumiralo preko devet procenata mladih između 12-15 godina. Zavod za Javno zdravlja Pančevo u saradnji sa kolegama iz „Batuta“ organizovao tribinu u Gradskoj upravi pod nazivom „Da li znate koliko su nargile štetne.