Vesti

 

Dan škole "Dimitrije Parlić"

PANČEVO, 11. decembar 2017. (TV Pančevo) - Povodom dana škole, kolektiv i učenici Baletske škole "Dimitrije Parlić" pripremili su celovečernji koncert. Baletska škola ove godine obeležava i dva jubileja, tačnije 20 godina samostalnog rada osnovne baletski škole i 10 godina rada srednje škole. Na sceni Kulturnog centra, pančevačkoj publici se predstavilo oko 150 učenika svih razreda koji su pokazali sve što su naučili tokom školske godine.

 

Pod zaštitnom mrežom rod kruške manji

PANČEVO, 11. decembar 2017. (TV Pančevo) - Zaštitne mreže dobro dođu voćnjacima, jer čuvaju voće od nevremena i drugih nepogodnosti. Mada su protivgradne mreže relativno skupe, isplate se. U voćnjacima kruške pojavila se nova teorija italijanskih stručnjaka da u voćnjaku kruške ne treba podizati mrežu. Ova teorija je našla podršku kod jednog broja naših voćara.

   

Saobraćajna signalizacija na konkursu

PANČEVO, 11. decembar 2017. (TV Pančevo) - Gradsko veće usvojilo je predlog zaključka u vezi sa učestvovanjem Grada Pančeva na javnom konkursu za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje projekata za razvoj saobraćaja i putne infrastrukture.

   

"Dinamo" i skopski "Metalurg" u 11. kolu

PANČEVO, 11. decembar 2017. (TV Pančevo) - Rukometaše "Dinama" očekuje put u Makedoniju, gde će se sastati sa ekipom "Metalurga" iz Skoplja u 11. kolu regionalne SEHA Gazprom lige. Utakmica se igra u utorak, 12. decembra, od 16:15 sati.

   

Nova godina na Vajfertovom trgu

PANČEVO, 11. decembar 2017. (TV Pančevo) - Posle 15 godina, Pančevci i svi posetioci našeg grada imaće priliku da uživaju u dočeku Nove godine. U Ulici Nikole Tesle, kao i na Trgu Đorđa Vajferta, od 25. do 31. decembra Turistička organizacija Pančeva pripremila je bogat kulturno-zabavni program, a doček Nove 2018. počinje u 21 sat.

   

Vučić: Na proleće gradnja stanova u šest gradova, kvadrat oko 500 evra

PANČEVO, 11. decembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da bi gradnja stanova u državnoj stanogradnji za pripadnike Vojske Srbije, policije, Bezbednosno-informativne agencije mogla da počne na proleće. U ovaj projekat država planira da ulaži 250 miliona evra i trebalo bi da se realizuje u šest gradova u Srbiji, a cena kvadrata mogla bi da bude oko 500 evra.

   

Vučić sa ambasadorima

PANČEVO, 11. decembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma ambasadora Republike Tunis Seifa Alaha Režeba.Poželevši dobrodošlicu ambasadoru Režebu, predsednik Vučić je istakao da su diplomatski odnosi dveju zemalja uspostavljeni pre šezdeset godina i da su Srbija i Tunis tokom godina izgradili čvrsto prijateljstvo.

   

Pobeda "Dinama" protiv "Vojvodine"

PANČEVO, 10. decembar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši pančevačkog Dinama savladali su srpskog šampiona Vojvodinu rezultatom 22:20 u hali sportova u našem gradu.Dinamo je ostvario novu pobedu dok su novosadjani ostali na začelju tabele u SEHA ligi. Najefikasniji u ekipi Dinama bio je Bunjevčević,a u ekipi Vojvodine Nadoveza sa 5 golova.

   

Vučić na sastanku Komisije za stanove

PANČEVO, 10. decembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće u ponedeljak sastanku Komisije za pripremu Predloga programa izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti – Vojske Srbije, policije i BIA. Vučić je nedavno najavio projekat državne stanogradnje, gde bi kvadrat trebalo da košta u Beogradu oko 550 evra, a u drugim mestima od 450 do 470.