Vesti

 

Vučić: U Hramu koren našeg prijateljstva s Rusijom

PANČEVO, 22. februar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Ruske federacije Sergej Lavrov u Hramu Svetog Save na Vračaru prisustvovali su svečanoj prezentaciji mozaika na kupoli hrama.

 

Pavlov: Severna zona i za domaće investitore

PANČEVO, 22. februar 2018. (TV Pančevo) –Predstavnici lokalne samouprave na čelu sa gradonačelnikom Sašom Pavlovim i gradskom menadžerkom Majom Vitman održali su danas sastanak, odnosno prisustvovali sednici Privrednog saveta. Prema rečima gradonačelnika Saše Pavlova, dogovoreno je da oko 20 hektara severne poslovne zone bude rezervisano za "naše" privrednike. Na današnjem sastanku Privrednog saveta bili su prisutni i predstavnici NALED-a i Nemačke kancelarije za razvoj. Sa njima se razgovaralo o javno-privatnom partnerstvu koje bi trebalo da startuje u Pančevu ove godine na poslovima lokalne putne mreže.

   

"Uz malu pomoć prijatelja" do didaktičkog materijala i školskog nameštaja

PANČEVO, 21. februar 2018. (TV Pančevo) – Projektom Grada Pančeva „Uz malu pomoć prijatelja“, koji finansira Evropska unija, školama učesnicima projekta i Domu za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ isporučena je pomoć u opremi, koja uključuje didaktičke materijale i školski nameštaj u vrednosti 1000 evra po školi.

   

Vučić i Lavrov: Srbija i Rusija nikada nisu išle jedna protiv druge

PANČEVO, 21. februar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da 180 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i Rusije odnose karakteriše da nismo nijednom išli jedni protiv drugih, što je retki primer i slučaj bilo kojih naroda u svetu. Vučić predao pismo Lavrovu za predsednika Putina. Mi smo u Srbiji kod kuće, poručio ruski šef diplomatije.

   

Vučić i Ditman: Bilateralni odnosi beleže konstantan napredak

PANČEVO, 21. februar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao jesa nemačkim ambasadorom Akselom Ditmanom o političkim i ekonomskim odnosima dveju zemalja, konstatujući da sveukupni bilateralni odnosi beleže konstantan napredak.

   

Vučić sa Lavrovom u Vili "Mir"

PANČEVO, 21. februar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom u Vili "Mir" u Beogradu. Kako je najavljeno, posle sastanka predsednik Srbije i ministar spoljnih poslova Rusije obratiće se medijima.

   

Vučić: Važna poseta Junkera

PANČEVO, 21. februar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker dolazi u ponedeljak, 26. februara, u Beograd, u okviru zapadnobalkanske turneje, sa ciljem da potvrdi evropsku perspektivu regiona koja je istaknuta u nedavno predstavljenoj Strategiji proširenja Evropske unije, saopštio je šef delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici.

   

Prteventivni pregledi u Mašinskoj školi

PANČEVO, 21. februar 2018. (TV Pančevo) – Ekipa Preventivnog centra Doma zdravlja danas je organizovala preventivne preglede za zaposlene u Mašinskoj školi.

   

Estetske operacije ušiju i nosa u Bolnici

PANČEVO, 21. februar 2018. (TV Pančevo) – Uz uput za bolničko lečenje, na ORL odeljenju Opšte bolnice rade se estetske operacije ušiju i nosa. Tokom januara urađeno je osam korektivnih operacija ušiju i nekoliko operacija nosa.