Vesti

 

Zlatna plaketa za Paunović

PANČEVO, 19. jun 2017. (TV Pančevo) – Posle osvajanja zlatne plakete na pokrajinskom festivalu dečijeg folklornog stvaralaštva, dečiji ansambl viših razreda KUD-a „Stanko Paunović“ NIS-RNP, ostvario je uspeh i na republičkom festivalu održanom u Valjevu. Igrači Paunovića predstavili su se igrama iz Kobišnice, a stručni žiri je ocenio nastup ca 97,33, od mogućih sto poena. Igrači su se plasirali među tri najuspešnija ansambla koja su nagrađena zlatnim plaketama.

 

Uspešni atletičari "Dinama"

PANČEVO, 19. jun 2017. (TV Pančevo) – Atletičari pančevačkog „Dinama“ postigli su odlične rezultate. Mlađi junior Stefan Mihajlov prvi put je nastupio sa reprezentacijom i u štafeti 4x100 metara osvojio je srebrnu medalju, dok je Zorana Barjaktarović odbranila titulu državne prvakinje na 100 i 200 metara.

   

Vučić: Petrohemija bi trebalo da bude rešena, ali veći problem za Pančevo je Azotara

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Ekipa regionalne RTV Pančevo postavila je danas, prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kasarni „Stevica Jovanović“ pitanje o budućnosti pančevačke Petrohemije, s obzirom da su optimistične vesti za ovu fabriku stigle posle Vučićeve posete Kazahstanu. Ipak Vučić je rekao da je za Pančevo veći problem Azotara.

   

Kina donirala čamce i drugu opremu za Vojsku Srbije

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas primopredaji kineske donacije Vojsci Srbije, u vrednosti od oko 900.000 evra, u kasarni „Narodni heroj Stevica Jovanović“ u Pančevu.

   

Vučić u Pančevu na primopredaji kineske donacije Vojsci Srbije

PANČEVO, 19. jun 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas primopredaji kineske donacije u kasarni "Narodni heroj Stevica Jovanović" u Pančevu, saopštila je predsednikova Služba za saradnju s medijima.
   

Prijava za privatni vrtić 20. i 21. juna

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Građani čija se deca nalaze na listi čekanja za upis u Predškolsku ustanovu „Dečja radost", ili su na listi čekanja za upis u vrtiće u osnovnim školama u naseljenim mestima, imaju pravo da danas i sutra podnesu prijavu za subvencionisani upis dece u privatnu predškolsku ustanovu „Kefalica", u Svetozara Miletića broj 17. Prema rečima većnice Tanje Božić, grad je izdvojio 8 miliona za 30 dece, a cena boravka dece je ista kao i u PU “Dečija radost”. Na listi čekanja PU “Dečja radost" trenutno je 153 mališana.

   

Letnji red vožnje od 21. juna

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Na gradskim linijama ATP-a od 21. juna važi letnji, redukovani red vožnje. To znači da će autobusi ATP-a, saobraćati na 30 minuta u jutarnjem i popodnevnom špicu, a u ostalim delovima dana na sat vremena.

   

Rekonstrukcija Opšte bolnice u Pančevu posle skoro pola veka

PANČEVO, 19. jun 2017. (TV Pančevo) – Posle dogovora nadležnih državnih institucija, rekonstrukcija Internističkog bloka pančevačke Bolnice trebalo bi da počne u septembru. Tender je raspisan, dok će se o izboru izvođača razmatrati 3. jula. Uprava Fonda za kapitalna ulaganja izdvojila je pola milijarde dinara za rekonstruciju Opšte bolnice.

   

Letnja škola karikature od 1. jula

PANČEVO, 19. jun 2017. (TV Pančevo) – Dom omladine organizuje Letnju školu karikature koju će voditi karikaturista i ilustrator Nikola Dragaš. Radionice su namenjene deci od 6 do 15 godina i održavaće se u Gradskom parku, svake subote od 9 do 11 časova. Radionice su besplatne, a prvo okupljanje je u subotu, 1. jula. Sve podatke za prijavu zinteresovani mogu naći na sajtu Doma omladine.