Vesti

 

"Tamiš" izgubio od "Zlatibora"

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Košarkaši "Tamiša" su izgubili od ekipe “Zlatibora” sa 83 prema 89, u utakmici odigranoj 8. kola Superlige Srbije. Trener "Tamiša" je čestitao na pobedi i rekao da je na njih uticao poraz od “Crvene Zvezde”. Sledeću utakmicu naš klub igra protiv “Mladosti” iz Zemuna 12. maja, ponovo na domaćem terenu.

 

Predavanje povodom Svetskog dana ptica

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Povodom Svetskog dana ptica u Zmaj Jovinoj školi upriličeno je predavanje o ovim životinjama, kako bi se deci približila ova tema.

   

SRLS: Rukometaši "Dinama" bolji od "Zvezde"

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ pobedili su na gostovanju u Beogradu domaću „Crvenu zvezdu“ sa 30:29 u 5. kolu Super Rukometne Lige Srbije.

   

Vučić UVEREN: Sa Srbijom niko ne može da razgovara jezikom ULTIMATUMA

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Alekdsandar Vučić izjavio je danas da sa Srbijom niko ne može da razgovara jezikom ultimatuma i pretnji i da nam mimo međunarodnog javnog prava određuje da prihvatimo samo ono što je albanski interes.

   

Etilen pokreće proizvodnju

PANČEVO, 9. maj 2018. (TV Pančevo) – HIP Petrohemija nakon jednomesečnog zastoja ulazi u proces pokretanja proizvodnje. Danas i sutra će biti pokrenute startne aktivnosti u fabrici Etilen. Očekuje se pokretanje proizvodnje u fabrikama polietilen visoke gustine i Polietilena niske gustine.

   

Zbog radova na elektromreži RTV Pančevo sutra bez struje od 9 do 11.30

PANČEVO, 9. maj 2018. (TV Pančevo) – Zbog planiranih radova na elektromreži na potamišju, zgrada RTV Pančevo će u četvrtak, 10. maja, od 9 do 11 sati i 30 minuta biti bez struje. U tom vremenskom intervalu nećemo emitovati program.

   

Vodovod: Isključenja za 10. maj zbog radova

PANČEVO, 9. maj 2018. (TV Pančevo) – Zbog planiranih radova na sanaciji havarije bez vode će 10. maja 2018. od 10 sati ostati potez od Żestićeve do Marka Kraljevića, naselje Tip Stanko i zgrade Pepeljare. Vode neće biti do završetka sanacije havarije.

   

Kostimi i nakit srednjeg bronzanog doba u Muzeju

PANČEVO, 9. maj 2018. (TV Pančevo) – U Narodnom muzeju Pančevo otvorena je gostujuća izložba Gradskog muzeja Sombor pod nazivom „Ritam spirale - rekonstrukcija kostima i nakita srednjeg bronzanog doba“. Na izložbi je predstavljen nakit kulturnog komleksa, odnosno Kultura grobnih humki, srednjeg bronzanog doba koji se u okviru regionalnih varijanti izdvaja u izradi metalnih predmeta i proizvodnji keramike. Autor izložbe je Anđelka Putica, viši kustos arheolog.

   

Zakazivanje pregleda putem sajta Doma zdravlja

PANČEVO, 9. maj 2018. (TV Pančevo) – Početkom maja u Domu zdravlja uvedena je još jedna mogućnost zakazivanja pregleda. Zakazivanje pregleda kod izabranog lekara pacijenti pored zakazivanja u samoj ambulanti i putem kol centra sada mogu da obave i putem interneta, tj. sajta Doma zdravlja.