Vesti

 

Druga džipijada u Deliblatskoj peščari

PANČEVO, 3. decembar 2017. (TV Pančevo) – Po drugi put u organizaciji "Off road" kluba iz Pančeva na terenima Deliblatske peščare, organizovana je džipijada. Manifestacija je okupila preko 80 vozača džipova i 20-tak kvadova, koji su došli iz različitih krajeva Srbije. Ove godine takmičari su odmerili snage na dve staže, hard i soft, a bila je organizovana i turistička vožnja džipova.

 

23 godine "Naxi" radija

PANČEVO, 2. decembar 2017. (TV Pančevo) – Naxi radio proslavio je 23 godine postojanja uz poznate zvanice. Goste su zabavljali "Bla bla bend" i "Kiki Lesadnrić i piloti".

   

Džudisti "Dinama" superligaši

PANČEVO, 2. decembar 2017. (TV Pančevo) – Džudo klub „Dinamo“ postao je državni prvak u konkurenciji prve lige Srbije. Osvajanjem ovog mesta postali su superligaši. Prema rečima takmičara i trenera, u narednom periodu očekuju ih veoma jaki treninzi, kako bi opstali u ligi.

   

RTV Pančevo na "Zimovniku"

PANČEVO, 2. decembar 2017. (TV Pančevo) – U Novom Sadu otvoren je prvi zimski festival turističke ponude „Zimovnik“. Čast da se prvi predstave postiocima imao je ComNet, Udruženje elektronskih medija, čiji je član i Regionalna RTV Pančevo. ComNet okuplja TV stanice iz 14 gradova u Vojvodini i dnevno emituje oko 2 i po sata zajedničkog programa u isto vreme.

   

Agregata i soli dovoljno

PANČEVO, 2. decembar 2017. (TV Pančevo) – Zimska služba spremno dočekuje naredni period. Za brigu o ulicama zaduženo je Javno preduzeće "Urbanizam", a putari dolaze iz Beograda i Rume. Agregata i soli ima dovoljno, kao i mašina i kvalitetnih ljudi, koji će obavljati posao.

   

Trećeg decembra bez vode celo Pančevo i pet naseljenih mesta

PANČEVO, 2. decembar 2017. (TV Pančevo) – Zbog remonta trafo stanica na objektu postrojenja za proizvodnju vode u nedelju, 3. decembra od 8 do 14 časova grad Pančevo i naseljena mesta: Starčevo, Omoljica, Ivanovo, Banatski Brestovac i Kačarevo neće imati vode, obaveštavaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija".

   

Uspešna akcija "Radost davanja"

PANČEVO, 1. decembar 2017. (TV Pančevo) – Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi „Radost davanja“ koju su organizovali zaposleni u RTV Pančevu bila je i ovog puta uspešna. Krv je dalo 30 davalaca, pored zaposlenih u Radio-televiziji Pančevo, krv su dali zaposleni iz Suda, tužilaštva, Kulturnog centra, Policijske uprave, Ministarstva građevine i infrastrukture.

   

SNS poziva Jeremića da konačno PRIZNA ISTINU narodu: Šta je sa MILIONIMA EVRA za kampanju, a šta sa OBEĆANJIMA?

PANČEVO, 1. decembar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka pozvala je danas predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića da umesto što se "po ceo dan bavi izmišljanjem besmislenih laži, konačno narodu kaže ko mu je dao milione evra za predsedničku kampanju i šta je obećao zauzvrat".

   

Humani Spartanci

PANČEVO, 1. decembar 2017. (TV Pančevo) – Udruženje sportista Srpska Sparta organizovalo još jednu humanitarnu akciju. U Jabuci su posetili porodicu Stamenković koja živi u veoma teškim uslovima sa jedanaestoro dece. Pored šporeta danas su im doneli veliku količinu hrane, obuće i odeće.