Vesti

 

Kovačičke žene stubovi domaćinstva

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Žene iz kovačičke opštine dosta rade. U polju, na njivi, u kući. Međutim, to im ne smeta da se angažuju i u radu brojnih udruženja žena koja postoje u selima kovačičke opštine. Većina je zadovoljna svojim životom i ne bi ga menjala za gradski život.

 

Pri kraju radovi u Mikinoj školi

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Druga faza radova na adaptaciji potkrovlja u Osnovnoj školi „Miroslav Antić“ privodi se kraju. Sređene su stepenice, završeni unutrašnji radovi. Jedna učionica biće multimedijalna, a moći će da je koriste i učenici i nastavnici. Za ove radove potrošeno je oko deset miliona dinara.

   

Počelo drugo polugodište

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Đaci u Vojvodini, vratili su se u školske klupe nakon zimskog raspusta, a ekipa RTV Pančevo, posetila je odeljenje VI-4 Osnovne škole “Branko Radičević”.

   

Oštra zima potrošila ugalj

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Stovarišta i prodavci ogreva ovih dana posećuje veliki broj sugrađana. Oštra zima i niske temperature izazvale su veliku potražnju za ogrevom, kojeg nema. Veoma hladno vreme, ali veliki broj neradnih dana, doveli su do toga da su stovarišta prazna. Normalizaciju snabdevanja, bar što se uglja tiče, prodavci očekuju do kraja nedelje.

   

Gradske službe spremne za novi ledeni talas

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Prvi ledeni talas javne, komunalne i ostale službe spremno su dočekale u Pančevu. U okviru pripreme za najavljeni novi ledeni talas, danas je zasedao Gradski štab za vanredne situacije kako bi spremno dočekali i naredne zimske talase.

   

Grad brine o beskućnicima

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Grad u saradnji sa javno-komunalnim preduzećima i drugim službama u zimskim danima brine o starijim sugrađanima i beskućnicima. U toku ledenog talasa, četvoro naših sugrađana, koji nisu mogli da se brinu o sebi, smešteno je u Gerontološki centar.

   

Mogerini zahvalila Vučiću za sprečavanje sukoba zbog voza

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) –isoka predstavnica Evropske unije Federika Mogerini izjavila je danas u Briselu da je bila "krajnje zabrinuta "zbog opasnost da incident s vozom između Prištine i Beograda lako dovede do zaoštravanja" i zahvalila srpskom premijeru Aleksandru Vučiću "za rukovodeću ulogu u tim teškim trenucima".

   

Vučić od danas na forumu u Davosu

PANČEVO, 17. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da je 2017. godina najvažnija za našu zemlju na Svetskom ekonomskom forumu, kao i da će u Davosu razgovarati sa predsednikom Kine Si Ðinpingom o uspostavljanju direktne linije između Beograda i Pekinga, otpočinjanju radova na modernizaciji pruge Beograd – Budimpesta i da će „moliti za RTB Bor“.

   

U Opovu uhapšeni osumnjičeni za krađu vozila

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Opovu uhapsili su dvojicu muškaraca osumnjičenih da su juče u Opovu ukrali vozilo.