Vesti

 

55. Zonska smotra muzičko-folklornog stvaralaštva

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Na 55. Zonskoj smotri muzičko-folklornog stvaralaštva odraslih, na sceni Kulturnog centra, predstavilo se 16 ansambala. Najuspešniji KUD-ovi biraju se na osnovu kvaliteta pevanja osnosno igre, i prolaze dalje - na pokrajinsku manifestaciju koja će se održati u Rumi.

 

Kisin iznad Zakona o javnim nabavkama

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Nadzorni odbor LOMR "Srce u jabuci", na osnovu zapisnika Gradske službe za budžetsku inspekciju, ukazuje Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu, da direktor Doma Milan Kisin, zloupotrebljava funkciju i nedvosmisleno krši zakon.

   

Borković zbog incidenta bez bodova na drugoj trci u Mađarskoj

PANČEVO, 8. jul 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista sačuvao drugu poziciju s bodom zaostatka u generalnom plasmanu TCR Evropa šampionata

   

Sakupljeno 64 000 u akciji za Aleksu

PANČEVO, 8. jul 2018. (TV Pančevo) – Humanitarna akcija za Aleksu Kneževića u organizaciji JKP "Zelenilo" održana je na Robnoj pijaci "Aerodrom", kao i na Zelenoj pijaci. Na buvljaku je prikupljeno 42.865 dinara, dok je na Zelenoj pijaci prethodnog dana donirano 21.030 dinara.

   

Do donorske kartice i u domovima zdravlja

PANČEVO, 8. jul 2018. (TV Pančevo) – Srbija se nalazi na samom dnu lestvice po broju građana koji imaju donorske kartice. I dalje je to ispod 5 donora na milion stanovnika, dok se u Evropi taj broj povećava. Sugrađani koji žele da dobiju donorske kartice treba da se obrate izabaranom lekaru u svojoj ambulanti. Nažalost, od početka godine donorsku karticu potpisale su samo tri osobe iz Pančeva.

   

Vučić: Teleoptik "mozak" odbrambene industrije, uskoro veće plate

PANČEVO, 8. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, nakon obilaska Teleoptika, da ova komapnija, ranije potpuno ugašena, sada ponovo živi, da predstavlja mozak naše odbrambene industrije i najavio nova ulaganja u nju i veće plate za zaposlene.

   

Vučić na inauguraciji Erdogana

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj poseti Republici Turskoj gde će,u Ankari, prisustvovati inauguraciji predsednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana.

   

Veličanstveni Borković pobedio i u Mađarskoj

PANČEVO, 7. jul 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista na bod od povratka na vrh u generalnom plasmanu TCR Evropa šampionata

   

"Dani suncokreta" na Vajfertovom trgu

PANČEVO, 7. jul 2018. (TV Pančevo) – Na trgu Đorđa Vajferta, 7. jula s početkom u 10 časova otvorena je prva pančevačka pčelarska manifestacija "Dani Suncokreta". Na manifestaciji su sugrađani imali priliku da kupe med, kao i druge pčelinje proizvode.