Vesti

 

Policija zaustavila Vučića na putu ka Banjama

PANČEVO, 9. septembar 2018. (TV Pančevo) – Kolonu, u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić ka selu Banje, zaustavila je kosovska policija. Vučić i dalje na barikadama… Jedinice KFOR-a krenule ka Banjama. Kosovska vlada prethodno otkazala posetu iz bezbednosnih razloga. Jutros je nekoliko stotina Albanaca blokiralo sve puteve ka srpskom selu.

 

Hitan telefonski razgovor Vučića i Erdogana

PANČEVO, 8. septembar 2018. (TV Pančevo) – Za vreme govora na Biznis forumu u Leposaviću, predsednik Aleksandar Vučić rekao je da ima hitan telefonski poziv od predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana.

   

Vučić na KiM: Vreme da Srbi i Albanci pokušaju da razgovaraju s više poštovanja

PANČEVO, 8. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je vreme za pokušaj da Srbi i Albanci razgovaraju sa mnogo više međusobnog poštovanja.

   

Otvorena učionica u Ekonomskoj školi

PANČEVO, 8. septembar 2018. (TV Pančevo) – U Ekonomskoj školi "Paja Marganović" urađena je učionica na otvorenom u koju može da "stane" oko 50 učenika. Ovaj projekat je završen 31. avgusta i koštao je nešto više od 200 hiljada dinara.

   

Srpski ponos: promocija najmlađih oficira

PANČEVO, 8. septembar 2018. (TV Pančevo) – Ispred Doma Narodne skupštine predstavljena je najmlađa generacija potporučnika. RTV Pančevo bila je na licu mesta tokom veličanstvene promocije najmlađih oficira. Svečanosti su prisustvovali predstavnici najvišeg državnog i vojnog rukovodstva, diplomatije, članovi porodica i mnogobrojni domaći i međunarodni gosti.

   

Vučić: Na Gazivodama se najbolje vidi težina problema sa kojima se suočavamo

PANČEVO, 8. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je dvodnevnu posetu Kosovu i Metohiji obilaskom Zubinog Potoka, da bi zatim otišao do jezera Gazivode. Bez Gazivoda nema ostanka i opstanka ljudi u Ibarskom Kolašinu, Obiliću, poručio je Vučić.

   

Vučić danas i sutra na KiM, prvo na Gazivodama i u Zubinom Potoku

PANČEVO, 8. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počinje dvodnevnu posetu Kosovu i Metohiji, najpre obilaskom Gazivoda i Zubinog potoka. Prvog dana posetiće i selo Ribarsko Postenje, Lešak i Leposavić. Uveče se sastaje s političkim predstavnicima Srba u Zvečanu.

   

Vučić: Idem na Kosmet, prvo na Gazivode

 

PANČEVO, 7. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da sutra ide u posetu Kosovu i Metohiji, a prvo će obići Gazivode. Poručuje da je njegova namera da zagovara mir i da se bori za rešenje problema, a ne da huška na sukobe.

   

Predsednik Vučić obraća se javnosti večeras u 21 sat

PANČEVO, 7. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić obratiće se večeras javnosti u 21 sat u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike i reći da li će sutra da ide na KiM. Predsednik Srbije naredio je vojsci, a zatim zatražio od policije i BIA, da prekinu svaku komunikaciju sa kosovskom policijom, Kforom i bilo kojim albanskim i međunarodnim predstavnicima koji deluju na teritoriji AP Kosovo, a povodom njegove posete.