Vesti

 

"Dinamo" dočekuje evropskog šampiona

PANČEVO, 3. mart 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ ugostiće aktuelnog prvaka Evrope, skopski „Vardar“, u utorak, od 17:15 u Hali sportova.

 

73 godine Sportskog društva "Crvena zvezda"

PANČEVO, 2. mart 2018. (TV Pančevo) – Četvrtog marta 1945. godine osnovano je Sportsko društvo Crvena zvezda. Proslavljeni sportisti, legende Crvene zvezde, rukovodioci, sadašnji prvotimci, buduće zvezde okupili su se u Medija centru FK Crvena zvezda na obeležavanju 73. rođendana crveno-bele porodice.

   

Preventivom do zdravlja

PANČEVO, 2. mart 2018. (TV Pančevo) – U Službi Doma zdravlja svakodnevno se obavljaju skrining pregledi, postoji i niz savetovališta koja omogućuju sugrađanima da provere svoje zdravlje, i ukoliko postoji opasnost od nekih bolesti, preveniraju ih na vreme.

   

Grad zbrinuo beskućnike

PANČEVO, 2. mart 2018. (TV Pančevo) – Grad u saradnji sa javnim komunalnim preduzećima i drugim službama u zimskim danima brine o beskućnicima. Za vreme ledenog talasa, četvoro naših sugrađana smešteno je u Gerontološki centar.

   

Dangubić upropastio SPS u Pančevu

PANČEVO, 2. mart 2018. (TV Pančevo) – Nikola Dangubić glavni je krivac što je u Pančevu, centru Južnobanatskog okruga, Gradski odbor Socijalističke partije Srbije srozan na najniži nivo i što im preti raspuštanje zbog katastrofalnog pada podrške glasača.

   

Nagrade Milošu Grubiću i Kristijanu Palu za dizajn

PANČEVO, 1. mart 2018. (TV Pančevo) – Predstavnici Gradske uprave i Regionalnog centra za talente "Mihajlo Pupin" uručili su nagrade učenicima Tehničke škole "23. maj" Pančevo za dizajn plakata i nalepnica za info-table za Zelena ostrva. Prvu nagradu osvojili su učenici IV/5 razreda na smeru za grafički dizajn Miloš Grubić i Kristijan Pal.

   

Kod ombudsmana 1.168 građana u 2017.

PANČEVO, 1. mart 2018. (TV Pančevo) – Na 150. sednici Gradskog veća usvojen je godišnji izveštaj o aktivnostima Zaštitnika građana grada Pančeva za 2017. godinu. Kako je istaknuto ombudsmanu se u toku prethodne godine za pomoć obratilo 1.168 građana.

   

NIS: Dobit u prošloj godini 27 milijardi

PANČEVO, 1. mart 2018. (TV Pančevo) – NIS objavljuje revidirane konsolidovane finansijske izveštaje za 2017. godinu, pripremljene u skladu sa međunarodnim standardima finansijskog izveštavanja.

   

"Dinamo" poražen u Sloveniji

PANČEVO, 1. mart 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ poraženi su na gostovanju ekipi „Celje Pivovarna Laško“ u Sloveniji rezultatom 39:25 u 15. kolu regionalne SEHA lige.