Vesti

 

Raspevano proleće u Kulturnom centru

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Pančevačko Raspevano proleće održano je u Kulturnom centru po 38. put, u organizaciji Muzičkog centra Pančevo. Izvedeno je dvadeset kompozicija, a mališani su jedva čekali kada će doći na red da stanu na binu i otpevaju svoju pesmu.

 

Najbolja vina iz podruma porodica Ćojbašić i Topić

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Na dvanaestom „Vinofestu“ u Vršcu, vina iz podruma Ćojbašić iz Dolova i Topić iz Pančeva osvojila su zlatne medalje u konurenciji belih vina. Vina iz Dolova, Pančeva i Jabuke dobila su priznanja za kvalitet.

   

Preventivni pregled za zaposlene u RTV Pančevo

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Preventivni centar Doma zdravlja organizovao je danas akciju za zaposlene u Regionalnoj Radio televiziji Pančevo. Dvadesetoro zaposlenih uradilo je osnovne laboratorijske analize i kod većine је otkriven povišen nivo masnoća u krvi. Žene su ovom prilikom dobile mogućnost da bez zakazivanja za vikend obave mamografju i ultrazvučni pregeld dojke.

   

"Drugi oktobar" odlučio: Dugovanja građana na rate, uz otpis kamate

PANČEVO, 20. mart 2017. (Portal Južni Banat) – Kako saznaje portal Južni Banat od danas svi građani Vršca koji imaju dugovanja prema JKP „Drugom oktobru“ moći će da sklope ugovor o reprogramu dugova i dug izmire u ratama uz otpis kamate. Reprogramom su obuhvaćena i sva dugovanja za koja se vode sudski postupci o prinudnoj naplati. Redovne platiše očekuju popusti od 5 do 7 odsto. Ovo je prvi put da, od osnivanja JKP ,,Drugi oktobar“, uvodi ovakve mogućnosti, koje će zasigurno predstavljati značajno olakšanje svim građanima.

   

Predavanje o nenasilnoj komunikaciji u "Apolu"

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – U dvorani Apolo, Doma omladine Marija Belić Bibin predstavila je projekat „Art – Love karavan“, o nenasilnoj komunikaciji tokom proteklih godinu dana, koji je realizovan u Sloveniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Srbiji.

   

"Prepoznaj u sebi" u "Spomenku"

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Udruženje građana za brigu o deci i mladima “Prepoznaj u sebi“ doniralo je hranu Domu za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“. U Udruženju planiraju da ovaj projekat nastave kako bi hranu dobili svi kojima je potrebna, pa će u skorije vreme voće i povrće odneti i u Sigurnu kuću.

   

San - ključni faktor za ljudsko blagostanje

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Poremećaj sna može se kod dece javiti u najranijem uzrastu. Nije mali broj roditelja koje pedijatri upute kod dečijeg psihologa u Domu zdravlja, kako bi rešili problem spavanja kod svog deteta.

   

Sve spremno za setvu kukuruza

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Ratari južnog Banata se uveliko pripremaju za najvažniji ovogodišnji posao - setvu kukuruza i ostalih ratarskih kultura. Većina zemljoradnika je sve pripremila za setvu, dok manji broj njih još uvek nije nabavio sve što je potrebno za ovaj posao.

   

25 godina saradnje "Dajmonda" i "Azotare"

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Firma „TMB Diamond“ obeležila je 25. godina uspešne saradnje sa „HIP Azotarom“. Četvrt veka uspešne saradnje ove dve firme proslavile su uz veliki broj zvanica, ali i uz puno emocija i sećanja koja su stala u tih 25 godina.