Vučić sportistima: Srbija mora da pobeđuje svuda i na svakom planu svakog

PANČEVO, 18. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, obraćajući se sportistima koji su osvojili medalje na Svetskom prvenstvu u parastreljaštvu, kao i na evropskim prvenstvima u karateu i tekvondodu, da Srbija mora da pobeđuje svuda i na svakom planu svakoga.

On je zahvalio pre svega Draganu Ristiću, Stefanu Joksiću, Tijani Bogdanović na medaljama koje su doneli Srbiji, izrazivši uverenje da će ih biti još više u budućnosti.

Predsednik primio je danas srpske reprezentativce u karateu, tekvondou i para streljaštvu, osvajače evropskih i svetskih medalja i zahvalio im se na uspesima.

Na prijemu u zgradi Generalnog sekretarijata na Andrićevom vencu kod predsednika Vučića bili su bronzana sa Evropskog prvenstva u Kazanju tekvondoiskinja Tijana Bogdanović, srebrni karatista Stefan Joksić a sa njim i naš pančevac, jedan od čelnika karate federacije Srbije Predrag Stojadinov, i bronzani muški tim sa EP iz Novog Sada, kao i muška ekipa u para streljaštvu na čelu sa Draganom Ristićem sa dva svetska srebra iz Južne Koreje, uz prisustvo ministra omladine i sporta Vanje Udovičića.