Vandalski napad na prostorije SNS u Vršcu

PANČEVO, 20. april 2017. (TV Pančevo) – Kasno sinoć izvršen je vandalski napad na prostorije Gradskog odbora SNS u Vršcu. Tom prilikom nepoznate osobe razbile su prozore na stranačkim prostorijama. Slučaj je prijavljen policiji koja je izašla na teren i obavila uviđaj.

Više nego očigledno je da je vandalski čin dobro pripremljen i osmišljen, pošto na licu mesta nije pronađena cigla ili neki drugi predmet koji bi ukazao da su njime razbijeni prozori, već da je to urađeno nekom šipkom ili štapom.

GO SNS u Vršcu najoštrije osuđuje ovakav vid vandalskog napada od strane političkih neistomišljenika i upozorava da je to napad na osnovne principe demokratije po kojima svako može slobodno da zastupa i izražava svoje stavove ne ugrožavajući druge. Ovo je još jedan dokaz da tzv. zagovornici demokratije smatraju da jedino oni mogu slobodno da ispoljavaju svoje političke stavove, dok svima drugima treba zabraniti političko delovanje.

Politički neistomišljenici očigledno i sami svesni da je njihov uticaj među građanima zanemarljiv krenuli su da ispoljavaju mržnju i destrukciju prema svima koji drugačije misle i rade.

Postavlja se pitanje da li će sledeći korak u ispoljavanju mržnje prema SNS biti uništavanje obnovljenih objekata institucija u Gradu i svega onoga što je stranka koja se nalazi na čelu Gradske kuće uradila sprovodeći politiku u interesu građana.

Pretnje i rušilačko ponašanje političkih neistomišljenika neće sprečiti SNS da i dalje radi u intresu građana.