Đuroviću, i građani traže da odeš! Sram te bilo!

PANČEVO, 15. jun 2017. (TV Pančevo) – Prema preseku stanja koji su nam dostavili naši izvori iz Azotare, ova fabrika nalazi se u katastrofalnom stanju. Naravno najbitniji su radnici i prihodi ove fabrike. Đurović i dalje zastrašuje i preti radnicima, prihodi opadaju, pošto se „slivaju“ u Specijalnu Luku, dok su Pančevci šokirani šta se u ovoj fabrici događa.

Dupli direktore Miljane Đuroviću da li imaš obraza? Ne interesuje tebe ni Azotara, ni radnici koji tamo rade i koji od svojih plata – odnosno minimalca, izdržavaju svoje porodice.

Nemoj da misliš da ćemo odustati. Isteraćemo ovu priču do kraja samo iz razloga zato što smo kao medijska kuća uvek bili uz radnike, pogotovu preduzeća koje vi vodite iz kafane u Novom Sadu i koje su gradili Pančevci skoro 5 decenija.. Ne samo zbog toga, nego zato što se radnici kažnjavaju isključivo zbog vaših grešaka i vaših javnih nabavki.

Uz dužno poštovanje svakoj profesiji, radnik u pogonu sigurno nije odlučio kakve će se cevi kupovati i različita oprema... Isključivo ste to bili vi i vaši najbliži saradnici. Izborili smo se kao građani i kao javni servis Pančevaca, a sada i Južnog Banata protiv svih koji su hteli da maltretiraju radnike svojim bahatim i bezobzirnim ponašanjem. Uostalom evo i da čujemo šta Pančevci misle o onome što radi dupli direktor Miljan Đurović radnicima Azotare.

- Direktori su uglavnom takvi - rekla je jedna Pančevka.

- Mislim da je on kriv – izjavila je druga sugrađanka.

- Znate šta, riba od glave smrdi a od repa se čista – dodala je treća Pančevka.

- Ne može da radi tako, nije njegova „Azotara“. Tu su ljudi radili godinama, proizvodili, pravili fabriku, da to bude njegovo. Nije. Svako ima pravo na život, i radnici – rekao je jedan Pančevac.

Greške koje ste pravili... Odnosno deo, da naši gledaoci ne misle da je to sve.. Ima ih mnogo... Smena iskusnih kadrova sa rukovodećih pozicija. Dovođenje partijskih poslušnika na ista mesta koja su rezultirala kupovinom lošeg materijala za pogone zbog čega svaki 3 dan Amonijak iskače iz pogona.

Da podsetimo, svaki start Amonijaka košta preko milion evra. Koliko ste samo Azotaru oštetili zbog Specijalne luke? Oni sada tj vi vama sami, kao dupli direktor naplaćujete usluge Azotari, delite redovno zarade u Luci, regres,a dojučerašnje kolege iz najvećeg proizvođača veštačkog đubriva spali su na minimalac i da se plaše kada dolazi kraj meseca da li će primiti uopšte platu. Pošto ste i to sebi uzeli za pravo....

Da pretite i kažete da ne morate ni to da isplatite... Podnesite ostavku, vratite se u Novi Sad, pustite stručnjake da vode jednu ozbiljnu fabriku kao što je Azotara.. Prestanite da se bahatite službenim kolima, dnevnicama, restoranima..