Radovi u Baletskoj školi i ovog leta

PANČEVO, 15. jul 2018. (TV Pančevo) – Radovi na renoviranju Baletske škole "Dimitrije Parlić" koji su započeti prošle godine zamenom stolarije, za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 430 hiljada dinara, nastavljaju se i ovog leta. Planirana je preostala zamena vrata kao i krečenje unutrašnjih zidova škole.

Poslednje dve godine, uz finansijsku podršku grada, tokom letnjeg raspusta nastavlja se redovno održavanje i renoviranje pančevačkih osnovnih i srednjih škola. Grad je za održavanje školskih objekata ove godine izdvojio blizu 11 miliona dinara koji će biti raspoređeni, u zavisnosti od potreba, u svih 29 škola u našem gradu.

U Baletskoj školi "Dimitrije Parlić" prošle godine, zamenjen je deo stolarije, a ove godine se nastavlja sa ugradnjom ostalih prozora i vrata.

Svake godine u avgustu škole dostavljaju Gradu listu želja za potrebe obrazovnih ustanova za sledeću godinu. Direktor baletske "Dimitrije Parlić" Milorad Vukobratović naglasio je da se radovi od prošle godine praktično nastavljaju.

Zahvaljujući novcu koji se svake godine izdvaja iz gradskog budžeta za tekuće renoviranje svi učenici u baletskoj školi od septembra će boraviti u lepšim i uređenijim učionicama.