"Jazak" u novoj ambalaži osvaja tržište

PANČEVO, 6. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Voda Jazak se od sada može naći na tržištu u novoj ambalaži. Kako kažu iz NIS-a, prodaje im je porasla na 60 osto, od kada je ambalaža redizajnirana. Planovi su da se voda nađe i na beogradskom, a onda i na tržištu u celoj Srbiji.

Ekipa Regionalne Radio-televizije Pančevo posetila je izvor Jazak na Fruškoj Gori gde se već 13 godina proizvodi i puni voda sa istoimenim nazivom. Ambalaža je dobila novi izgled koji odlikuje savremeni dizajn, ali je i ekološki unapređena. Tim povodom Aleksej Černjikov, direktor Bloka Promet u kompaniji NIS, ovim povodom je rekao da je voda vrhunskog kvaliteta i da je prodaja sa novom ambalažom porasla za 60 odsto.

Dušan Pavlović, direktor Pogona Jazak smatra da je voda Jazak među boljim vodama na tržištu zbog svog sastava. Odnos kalcijuma i magnezijuma 2:1 je idealan i omogućava njihovu maksimalnu absorbciju, a nizak je nivo natrijuma i suvog ostatka.

Proces pravljlenja ambalaže ne razlikuje se od klasične proizvodnje, ali sa novom ambalažom Jazak boca je manje gramaže.

Voda Jazak je zastupljena u Vojvodini i na NIS-ovim pumpama. Kako je rekao Dušan Pavlović, sada kreću u osvajanje Beogradskog, pa i ostalog tržišta u Srbiji.