MMA turnir u Pančevu u nedelju, 25. februara, u 19 časova

PANČEVO, 19. februar 2018. (TV Pančevo) – Hala sportova u Pančevu biće u subotu rezervisana za borilačke sportove. Udruženje sportista i ljubitelja sporta "Srpska Sparta" organizuje MMA turnir pod nazivom 12. Kombat čelendž. I ove godine turnir će biti humanitarnog karaktera, a prihodom od ulaznica pomoći će se legendi Pančeva Milošu Obrenoviću Dabi.

Zvanično merenje boraca za Kombat čelendž biće obavljeno tokom vikenda u pančevačkom "Apolu". Na programu će biti ukupno 9 MMA borbi, u oktagon ringu. Borci najavljuju dobru borbu jer, kako kažu, naporno su se premili za ovaj turnir.

Jedan od naših najuspešnijih MMA boraca Dalibor Milutinović rekao je da su naši borci imali naporne terninge, i dodao da očekuje da će pokazati svoju snagu i da će se pokazati u najboljem svetlu.

Meč večeri na 12. Kombat čelendžu biće između Krste Bukumirića i Ivice Truščeka. Bukumirić ističe humanitarni aspekt celog MMA turnira.

Organizator 12. Kombat čelendža je Udruženje sportista i ljubitelja sporta "Srpska Sparta". Spektakl počinje u nedelju, 25. februara, u pančevačkoj Hali sportova u 19 časova. Karte se prodaju na blagajni bazena radnim danima od 10 do 18 časova.