Ministar Zoran Đorđević u Kovačici

 

PANČEVO, 17. novembar 2017. (TV Pančevo) – Ministar za rad , zapošljavanje , boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević boravio je danas u Zrenjaninu, Kovačici, Barandi, Opovu i Sefkerinu. Tom prilikom u Kovačici je uručio donaciju tamošnjem Domu zdravlja, sanitetsko vozilo sa pripadajućom opremom vredno blizu 50.000 evra.

Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, posetio je srednji i južni Banat. Prilikom posete Kovačice, ministar Đorđević je uručio donaciju, sanitetsko vozilo sa pripadajućom medicinskom opremom Domu zdravlja.

Vrednost donacije je blizu 50.000 evra, odnosno blizu šest miliona dinara. Prilikom posete Kovačici ministar Đorđević, je razgovarao sa lekarima i pacijentima Doma zdravlja.

U kovačičkom Domu zdravlja, su izuzetno zadovoljni, što su dobili sanitetsko vozilo sa svom medicinskom opremom, koje će im mnogo značiti u lečenju bolesnika.

 

Ministar Đorđević, boravio je u opovačkoj opštini, gde je posetio Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara u Barandi, Centar za socijalni rad u Opovu i Dom za stara lica ,,Ruža Jelena,, u Sefkerinu.