Millennium Team donirao školsku opremu deci iz Svratišta

PANČEVO, 12. avgust 2018. (TV Pančevo) – Kompanija Millennium Team obezbedio je školsku opremu deci iz Svratišta u Novom Beogradu. Donaciju je uručila Ana Stošić, rukovodilac za kvalitet i razvoj Milenijum tima.

Kompanija „Millennium team“ donirala je školsku opremu „Svratištu“ u kom svakog dana boravi nekoliko desetina egzistencijalno najugroženije dece uzrasta od pet do 15 godina.

- Zadovoljstvo mi je da u ime kompanije "Milenijum tima" uručim deci u Svratištu na Novom Beogradu školski pribor. Učešćem u ovoj humanitarnoj akciji i sličnim donacijama, kompanija "Millennium Team" aktivno podržava društveno – odgovorno poslovanje u zajednici u kojoj radi, konceptu kom smo posvećeni od samog osnivanja. Istakla bih da posebnu pažnju poklanjamo deci pa je najveći i najznačajniji deo naših donacija opredeljen upravo njima – rekla je Ana Stošić, rukovodilac za Kvalitet i razvoj u Milenijum timu.

Deca koja žive, prose ili rade fizičke poslove na ulici, jedino u „Svratištu“ mogu da se sklone od ekstremnih vremenskih prilika, da se okupaju, dobiju siguran obrok, odeću ili obuću.

- Mi sada za novu školsku godinu spremamo oko 400 školaraca tako da nam neizmerno znači ova podrška koju smo dobili, ne samo zbog toga što imamo dovoljno školskog materijala da pokrijemo veliki deo potreba, nego i zato što nas podržava velika kompanija kao što je Milenijum tim – istakla je Mina Lukić, koordinatorka Svratišta za decu.

Društveno odgovorna korporacija „Millennium Team“ poslovanje ne razvija samo investiranjem u najsavremenija tehnološka dostignuća i zaposlene, već i kroz različite filantropske aktivnosti usmerene na unapređenje celokupne zajednice.

- Radno vreme Svratišta je od 8 do 18 časova radnim danima, od ponedeljka do petka, a vikendima od 10 do 18. U okviru svako ko ima volju da nas podrži, može da svrati bez neke obavezne prethodne najave, tako da je ovo dobra prilika da pozovemo i druge ljude, posebno kompanije i velike firme da se ugledaju na "Milenijum tim" koji je potpuno samoinicijativno odlučio da nas podrži ove školske godine i da nam na taj način pomogne – konstatovala je Mina Lukić.

“Millennium team” osnovan je pre 15 godina. U okviru osnovne delatnosti, bavi se izgradnjom hidrotehničkih i infrastrukturnih objekata, konsaltingom i građevinskim inženjeringom.