Memorandum o unapređenju energetske efikasnosti

PANČEVO, 20. februar 2018. (TV Pančevo) – Gradski većnici su na sednici usvojili Predlog zaključka povodom Memoranduma o razumevanju između Programa Ujedinjenih nacija za razvoj i Jedinice lokalne samouprave Pančevo u oblasti unepređenja energetske efikasnosti, kao i Nacrt odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije Završnog računa budžeta grada Pančeva za 2017. godinu.

Na 149. sednici Gradskog veća usvojen je predlog zaključka povodom Memoranduma između Programa Ujedinjenih nacija za razvoj i Jedinice lokalne samouprave Pančevo u oblasti unepređenja energetske efikasnosti. Saradnja će uključivati razvoj naprednih funkcija koje se odnose na automatski prijem podataka od snabdevača energijom, testiranje novog modula za javno osvetljenjeizrada invebtara kotlovskih postrojenja u objektima od javnog značaja kao i učešće energetskog menadžera u aktivnostima koje se odnose na informisanje i podizanje svesti o energetskoj efikasnosti.

Članovi Gradskog veća usvojili su i nacrt odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije Završnog računa budžeta grada Pančeva za 2017. godinu.

Na sednici gradskog veća usvojen je i predlog godišnjeg plana rada Komunalne policije Gradske uprave grada Pančeva za 2018. godinu. Plan rada predstavlja nastavak strateškog plana koji je Skupština grada Pančeva usvojila 2011. godine kada je Komunalna policija oformljena.

Na sednici usvojeni su i finansijski planovi Mesnih zajednica Ivanovo, Jabuka i Kačarevo