Ljubavni dvojac Marinike Tepić

PANČEVO, 13. jun 2017. (TV Pančevo) – Opozicija u Srbiji srušila se pored “smešnih” rezultata na izborima i zbog između ostalog muško-ženskog mešetarenja i odnosa. U centru priče je Marinika Tepić, naša sugrađanka koja je uspela da za 2,3 meseca promeni nekoliko političkih partija. Ne samo to, posvađala je i samozvane lidere opozicije Zorana Živkovića i Sašu Jankovića.

Poslanica Tepić zaista ne zaslužuje ni sekund medijskog prostora, ali kao redakcija, smatramo da građani treba da budu obavešteni o njihovim predstavnicima koji se kandiduju na izborima. Poslanica Tepić i ne bi bila previše zanimljiva da se, kako nezvanično saznajemo, otkrivaju pozadinu raskola Saše Jankovića i Zorana Živkovića, u kom je zapravo razlog muško-ženske prirode – i to je upravo Tepićeva oko koje su se posvađala ova dva političara.

Tako Živković više ne podržava Jankovića niti učestvuje u akcijama njegovog pokreta u pokušaju, upravo zbog Tepićeve. Njena prevelika ambicioznost se zasniva i dalje na odnosima koji nisu politički, već pokušaji manipulisanja ljudima. nakon što je prestala da bude verna stranci koja ju je i napravila, odnosno Ligi, ona je pokušala i ljude iz lokalnog gradskog odbora iste stranke da povuče sa sobom u „Novu“ stranku” Zoran Živkovića. Ali o tome narednih dana….

Da ne bude da se bavimo pričama rekla-kazala, iznećemo i nekoliko činjenica… Samo da podsetimo… Nekadašnjeg momka zaposlila je u vreme kada je DS vodio državu u Transnafti. Čoveka koji za taj posao u tom momentu nije imao potrebne kvalifikacije. Okružila se svojim “sledbenicima” iz Pančeva zapošljavajući ih u pokrajinskoj administraciji. Primer - odbornik Oliver Petković.

Još jedan primer je Danijel Ivanković. Za njega možda Pančevci nisu čuli. On je takođe radio u Pokrajinskom sekretarijatu za sport koji je nekada vodila Tepićeva, a istovremeno je imao i privatnu firmu koja je prodavala sprave za teretane. Možda bi nadležni trebalo da ispitaju kakve poslove je dobijao Ivanković.

Idemo dalje, Darko Parežanin bivši predsednik Sportskog saveza Vojvodine bio je žrtva Tepićeve sujete i egoizma… Čovek koji je uvideo i ukazao na propuste koje je Marinika Tepić pravila obavljajući javnu funkciju. Kažnjen je otkazom, ali je dolaskom nove pokrajinske vlasti vraćen na posao.

Parežanin je izneo u javnost podatke oko navodnih nepravilnosti prilikom dodele novca za sportske projekte. Preko 20 miliona dinara je Marinika Tepić potrošila za brošure za seksualno obrazovanje učenika… Nijedan kapitalni projekat nije urađen. Setimo se obećanja za parket u školi “Mika Antić” koji do danas nije promenjen.

Tepićeva se bavila onim što nije u njenoj nadležnosti, a to je školski sport. To pripada sekretarijatu za prosvetu, da pojasnimo… Ima tu još mnogo toga. Ovo je samo početak……Nastaviće se.