"Komunalna" pitanja za gradsku vlast

PANČEVO, 18. novembar 2017. (TV Pančevo) – U Mesnoj zajednici Kotež organizovana je tribina na kojoj su građani mogli da pitaju sve što ih zanima u vezi sa komunalnim temama. Na pitanja su odgovarali Maja Vitman, gradska menadžerka, i predsednik Skupštine grada Tigran Kiš.

Početkom oktobra Grad i Javno preduzeće "Gradska stambena agencija" održali su tribinu na kojoj su Panačevci mogli da pitaju sve o promeni Zakona o stanovanju. Bilo je mnogo pitanja i nerešenih problema Pančevaca, kazala je Maja Vitman, gradska menadžerka. Zbog toga su rešili da se organizuje skup u Mesnoj zajednici Kotež, kako bi sugrađanima odgovorili na sve što ih zanima.

Grad Pančevo je servis građana, naglasila je Maja Vitman, dodajući da se 24 časa radi u njihovom interesu. Tu je i sistem 48, putem kojeg građani pitaju i ukazuju na svakodnevne probleme.

Najčešće postavljana pitanja odnosila su se na rad javnih komunalnih preduzeća - Grejanje, Higijenu i Zelenilo. Građane su, uglavnom, zanimali manji problemi u njihovoj mesnoj zajednici, kazala je Vitman. Sledeći ovakav skup biće organizovan uskoro u Mesnoj zajednici Tesla.