GO SNS Pančevo : Podrška predsedniku Aleksandru Vučiću, cilj opozicije izazivanje nasilja i pljačka

PANČEVO, 14. avgust 2018. (TV Pančevo) – Gradski odbor Srpske napredne strane u Pančevu, na vanrednoj konferenciji za novinare , dao je punu podršku predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću u nastavku sprovođenja politike koja je u interesu naše države, izjavio je Željko Sušec, poručujući da je Srpska napredna stranka čvrsto uz predsednika Aleksandra Vučića koji radi na očuvanju države, njene nezavisnosti, bezbednosti, prosperiteta i ekonomskog razvoja.

- Najoštrije osudjujemo napade onih koji su nas doveli u ambis. Udružio se politički ološ koji za cilj ima samo da se uništi SNS i Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem koji jedino stoji na putu njihovim pljačkaškim pohodima. Udružili su se u nekakav savez, milijaderd Đilas, prepošteni Jeremić, nasilnik Čanak pomognuti nevladinim organizacijama i šiptarskim lobistima Sonjom Biserko i Natašom Kandić- rekao je Sušec.

Prema rečima Željka Sušeca, predsednika Aleksandra Vučića koji šest godina radi na stabilizaciji naše države, poboljšanju ekonomske politike, miru, bezbednosti, napadaju oni koji su svojom "trgovačkom diplomatijom" priznali Kosovo.

- Toliko su bili pametni i potkovani da su za stav o Kosovu pitali sud, genijalci, medjunarodni sud čije su države jednoglasno priznale Kosovo. 2011 su bili toliko bili pametni tako što su stavili adm. prelaz Jarinje. oni danas napadaju predsednika i pozivaju na puč i krvoproliće.Mi smo uređena država koja štiti svoj suverenitet i osudjujemo svaki cilj nasilja prema Aleksandru Vučiću i najoštrije osuđujemo one koji rade na destabilizaciji zemlje.

Oni imaju samo jedan cilj da nastave da pljačkaju. Nije im stalo do Kosova ni do Srba. Njima je samo interes da se vrate da nastave da pljačakju. Navikli su da uništavaju i njima ne odgovara moderna Srbija- ocenio je Sušec.

"U ovim teškim vremenima kada ovi ujedinjeni za propast odnosno politički ološ rade sve na destabilizaciji države, Gradski odbor Srpske napredne stranke daje punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću za sve što radi i što doprinosi boljoj budućnosti svih naših građana, zaključio je poverenik SNS u Pančevu Željko Sušec.