„Dom je kuća za sve – od Ruske bolnice do modernog Doma omladine"

PANČEVO, 13. mart 2018. (TV Pančevo) – Manifestacija „Otvorena vrata“ upriličena je u Domu omladine povodom završetka projekta „Dom je kuća za sve – od Ruske bolnice do modernog Doma omladine". Sredstva je obezbedio NIS putem projekta radova „Zajednici zajedno“.

Završetak rekonstrukcije Doma omladine bio je povod da se upriliči manifestacija „Otvorena vrata“. Program je osmišljen tako što će se svako udruženje koje radi pri Domu omladine predstaviti do 18. marta. Na svečanom otvaranju je između ostalih bio i gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov. On je istakao da je Dom omladine na pravi način iskoristio sredstva koja su dobili od NIS-a putem projekta „Zajednici zajedno“. On je dodao da je to samo delić onoga što NIS radi.

Direktor odeljenja Prerade NIS Rafinerije Pančevo je istakao da je zadovoljan učešćem njihove kompanije u rekonstrukciji Doma omladine.

Gagić je istakao da je u toku 2017. godine NIS realizovao još četiri projetka iz oblati sporta, kulture i ekologije.

Direktorka Doma omladine Marija Jević kazala je da nije slučajnost što je ova kulturna ustanova prikazana kao slagalica na katalogu napravljenom povodom ove manifestacije.

Udruženje građana „Panonke“, KUD „Stanko Paunović“, Škola karikature Nikole Dragaša samo su neka udruženja koja rade pri Domu omladine.