HUMANITARNA UTAKMICA U PANČEVU: "Dinamo" i "Zvezda" igrali za Stefana!

PANČEVO, 13. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ i šampiona Srbije „Crvene zvezde“ odigrali su humanitarnu utakmicu na Gradskom stadionu. Utakmica je nazvana „Igrajmo za Stefana“ a sav prihod od ulaznica namenjen je za lečenje mladog Stefana Čikića, koji se bori sa teškom bolešću.

Kada je život mladog sportiste u pitanju fudbaleri i uprave fudbalskih klubova postaju humanitarni radnici, bez obzira da li se takmiče u Srpskoj ligi „Vojvodine“ ili Ligi šampiona. Upravo humanost je bila na prvom mestu na Gradskom stadionu u Pančevu, a za Stefana Čikića igrali su fudbaleri pančevačkog „Dinama“ i beogradske „Crvene zvezde“. Mladi Pančevac, koji je branio boje oba kluba, bori se sa teškom bolešću i sav prihod sakupljen na ovom meču biće prosleđen za njegovo lečenje, pa je rezultat duela između srpskoligaša i šampiona Srbije ostao u drugom planu. Šef stručnog štaba „Crvene zvezde“ Vladan Milojević ističe da je upravo to bio fokus ove utakmice.

Milojević je poželeo da Stefan Čikić pobedi u najvažnijoj utakmici.

Šef struke „Dinama“ Petar Divić smatra da je ovo bila specijalna utakmica, iako „Crvena zvezda“ svakih nekoliko godina gostuje u Pančevu, jer su svi „Igrali za Čikića“.

Stefan Čikić igra životnu utakmicu, ljudi dobre volje su prisustvovali utakmici i dali svoj doprinos. Oni koji žele da pomognu novac mogu da uplate na dinarski račun: 340-32327763-54 i devizni račun: IBAN RS35340000003232776354 SWIFT CODE: GIBARS22.