Naslovna

 

Vučić posle razgovora u Briselu: Dogovoreno da se problemi rešavaju u miru

PANČEVO, 24. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem u Briselu otvoreno razgovarao o mnogim pitanjima. Dogovoreno da svi problemi moraju da se reše u miru, poštujući jedni druge i garantujući bezbednosti i sigurnost građana, poručuje Vučić.

 

Pančevci vole Grčku, al' jeftin i Egipat

PANČEVO, 24. jun 2018. (TV Pančevo) – Leto je kalendarski počelo, ono sa sobom nosi duže dane, godišnje odmore i više druzenja. Gde Pančevci letuju i koje su im omiljene destinacije pogledajte u prilogu koji sledi.

   

Mreža "Život bez nasilja" u Plandištu

PANČEVO, 24. jun 2018. (TV Pančevo) – U Plandištu je održan sastanak koordinacionig tima mreže "Život bez nasilja" sa predstavnicima postupajućih institucija u opštini Plandište. Na sastanku su razmenjene informacije i iskustva članova tima i nadležnih organa i ustanova opštine Plandište.

   

Zakazivanje pregleda putem aplikacije

PANČEVO, 23. jun 2018. (TV Pančevo) – Prošlo je mesec dana od kada je Ministarstvo zdravlja uvelo aplikaciju "Izabrani lekar" i pružilo mogućnost pacijentima da i putem aplikacije na mobilnom telefonu zakažu pregled kod svog izabranog lekara, ginekologa i pedijatra i stomatologa. Putem aplikacije "Izabrani lekar" najviše zakazuju mladi ljudi, ističe načelnica Opšte medicine doktorka Tanja Aleksić.

   

Na takmičenju vozača najbolji Varaglić, Birčanin i Stamenović

PANČEVO, 23. jun 2018. (TV Pančevo) – Savez vozača i automehaničara Pančevo organizovao je takmičenje vozača u poznavanju saobraćaja. Na ovo takmičenje mogli su da se prijave i vozači koji nisu profesionalci. Ove godine na takmičenju je učestvovalo 15 vozača, a najbolji vozač i prvo mesto osvojio je Dobrilo Varaglić, predstavnik građana, Marko Birčanin iz ATP-a i Stamenović Bora, penzioner.

   

Potpredsednik SNS-a Miloš Vučević u Kovačici

PANČEVO, 22. jun 2018. (TV Pančevo) – Potpresednik SNS Miloš Vučević, obilazeći južnobanatski okrug posetio je danas Kovačicu gde je održao sastanak sa čelnicima te opštine. Vučević je istakao da je veoma zadovoljan kako opština Kovačica napreduje, i što čelnici opštine imaju nove planove.