"Vodovod" završava radove u Moše Pijade

PANČEVO, 9. septembar 2017. (TV Pančevo) – Sredinom naredne nedelje planirano je asfaltiranje dela Ulice Moše Pijade, jer je JKP "Vodovod i kanalizacija" završio radove na uličnom delu potisnih cevovoda. Završetak svih radova planiran je za početak novembra.

Početkom jula JKP "Vodovod i kanalizacija" počeo je radove na izgradnji potisnih cevovoda u Ulici Moše Pijade na potezu od Sinđelićeve do Svetog Save. Trenutno su završeni radovi na uličnom delu potisnih cevovoda, a do kada će sve biti završeno, rekao nam je izvršni direktor "Vodovoda" Draško Stojić.

- Završeni su radovi na postavljanju na uličnom delu potisnih cevovoda mreže, ostali su završni radovi u dvorišnom delu gradilišta i nabavka specijalističke opreme zatvarača, koji su specifični za kanalizaciju, nema ih u redovnoj proizvodnji. Posebno se naručuju i trenutno se pribavlja specijalna oprema za montiranje na potisnim cevovodima. Polaganje cevovoda je završeno i do sredine sledeće nedelje se očekuje završetak na asfaltiranju dela ulice. Ono što treba da napomenem...biće asfaltiran ceo potez Moše Pijade osim raskrsnice Svetog Save i Moše Pijade, što je uslovljeno nabavkom ove specifične opreme. Ulica će verovatno sredinom sledeće nedelje biti puštena za saobraćaj, ali moram da pomenem da će biti još jednom 5-6 dana zatvorena za saobraćaj kada se bude montirala oprema o kojoj sam govorio - rekao je Draško Stojić, izvršni direktor za tehničke poslove u JKP-u "Vodovod i kanalizacija".

Rok za završetak svih radova u Ulici Moše Pijade planiran je za početak novembra.